Written by AbangNara | June 19th, 2012

Di bawah terik matahari, hot mom Maria Farida menyerlah dengan baju merah membaranya ketika Super GT di Sepang International Circuit baru-baru ini. Pasti ramai gadis-gadis litar yang cemburu dengan keanggunan Maria Farida yang pastinya mencuri tumpuan ketika itu. Ke”vogue”an Maria Farida memang sangat jelas terserlah.

maria farida

Lagi 7 keping gambar Maria Farida di Super GT dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada RotiKaya.

maria farida
maria farida
maria farida
maria farida
maria farida
maria farida
maria farida

113 responses to (8 GAMBAR)Maria Farida Merah Membara Di Super GT

  1. kicap manis says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 26
  2. aku bernama lelaki says:

    wow..bgetah lagi..klas ko maria..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 0
  3. embok ketum says:

    Insaflah wahai makcik..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 15
    • nenek maria farida says:

      Haduiiiiii bile la nk insaf mariiiiaaaaa oiiitttt !

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 7
      • bujang says:

        kalau dah dapat mala petaka atau bencana masa tu baru ayang ingatkan Allah, ala aku muda lagi ….biar orang leleh air liur tengok kemantapan body aku….

        Dari pendapat aku la dia nak tarik perhatian kaum adam, dulu kawan ngan pelakun muda yang idung semacam tu…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  4. Atan says:

    wahhhhhhhh.. lawa cket dari “his wife” shah jaszle..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 1
    • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

      Cket kau kata, hishhh x terlawan “his wife” shah jazle tue ngan Maria Farida…rugi la ngko wahai Shah Jazle…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 1
  5. redeyemonster says:

    perghhh..mantoppp!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  6. merah saga says:

    mak aih…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  7. Mala says:

    I love u Maria..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  8. aku lagi.... says:

    comel2 pun kena tinggal ngan si jazle tu jgk..last2 pilih ppuan mcm rupa indon tu…tp xpela.pdn ngan jazle tu.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 2
  9. cik joyah says:

    huhu… fashion outdated tol… nk wat cam ne dh name pon org tua… huhu sape je la yg pakai bj turtle neck siang2 buta nan panas meremang tu….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 26 Thumb down 30
  10. No One says:

    wuuu…datin ghairah…hewhew

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • musim durian wey ! says:

      wanita seluruh dunia huuuu uuu… *lagu background*
      datin ghairiah pon gelek-gelek

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. teMpe GoRenG says:

    x panazzz pakai baju begitieewwww di tengah terik mentarrriiiii mak cik paridah ooiii….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  12. lalalal says:

    hott mama…
    bl nk kawen maria ni ek….:)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  13. lylyezora says:

    cik joyah oiiii…biar lantak dia nk pakai tutle neck siang2 panas pn…klau dia pakai singlet npk ketiak n kopek ko jugak yg mgata n maki…insaflah ko..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 1
  14. AKU says:

    whatever korang nak perlekeh dia…memang ciptaan ALLAH ini sangat cantik..subhanallah…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  15. jeff says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 26
    • Anonymous says:

      ni mesti stok bdk2 baru nak akhil baligh. baru dpt mimpi basah ke?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 0
      • jeff says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 25
      • Anonymous says:

        kesiannn mak ko jeff. kesiann

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
  16. missa says:

    memang hot n cun tak ditelan usia.. tapi hakikatnye dah tua.. rumah kata pg.. kubur kata mari.. dah2 lah tu….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 15
  17. mariaparidah says:

    kalau uollss nak tahu rahsia awet muda saya…..ialah…. carilah Pucuk yang Muda…barulah kita akan nampak mudaaaaaaaa sentiasa….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      istighfar sokmo n baca ayat ayat al quran mcm ziana zain amalkn.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  18. jeff says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 20
  19. marisa says:

    memang cun n hot.. tapi sedarlah dah tua… bosan aku.. rumah kata pg.. kubur kata mari..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 10
  20. stim says:

    berkesan tali bra tu.. body solid mcm ni pun x org punye ke? huhu ke touch n go je huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
  21. the rock says:

    the lady in red di hantar oleh syaitan untuk menggoda kita melakukan maksiat. tapi maria ni memang tiptop.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  22. biolerrweiii says:

    Nmpknya makcik paridah kita nk lwn makcik rozita.aduh2 trunla saham makcik ta.. Abg nara ni sti nk mention yg tuttttt cz post pic makcik paridah nie..adoi bsr skit je jd bahan gosssippp.tp mmg awesome..meleleh..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  23. kena creampie. mahu meraung.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  24. cherrina says:

    hotnyaaaaaa…phewitttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. ntahapaapantah says:

    fap.. fap.. fap..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  26. triple j says:

    kalau dari segi luaran memang sgt respect dgn maria farida. dahlah berumur tapi masih kekal cantik dan langsing mengalhkan ramai anak2 dara yg masih muda.

    cuma sayang bila kecantikan luaran tu tak selari dgn kecantikan dalaman. kecantikan luaran yg ditunjukkan di khalayak ramai tu hanya sesuai dipertontonkan kepada suami2 kat dalam rumah. sayangnya!

    cuma boleh berharap dan berdoa agar maria farida insaf.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 4
  27. cili hijau says:

    merah menyala mak limah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  28. Sshh says:

    kalau nk d ikutkan maria farida ni lgi cantik dri cik ta..cik ta dia nmpk sgt palsunya..kalau bulu mata jgn ckp la..dh mcm bulu penyapu..hrp2 maria farida jgn suntik botox ye..awk dh memg cantik.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  29. hehehe says:

    mcm mn lar dia blh dpt body mengalahkan anak dara nie…aku nie baru umur 30thn tak la gemuk pun 40kg jer tp kurus kering lak…nak sgt2 body mcm dia nie biar laki aku bertambah2 syg kat aku yg kurus kering nie…cik maria tak nak kongsi rahsia kecantikan ker…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  30. chentalove says:

    cantik……klh RCW…
    w/pn org kta dia x sdr umur dh ‘bnyk’ p skurang2 nya tak la pkai pkaian ala2 k-pop kn……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  31. Anonymous says:

    makin tua makin cantik. tapi kenapa tak nak kahwin2 lagi?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. ciktakalahbesarlagiparidapunya says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 24
  33. Reena says:

    Memang mantop dia ni..tak sangka anak pun dah bujang..kalah lopak..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  34. Lagubestbest says:

    Haha senjata paling berkesan, shial ah setann!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  35. This is what we called MILF !!! nyum nyum

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  36. cantek dah dpt aku nak nafikan.. says:

    woww…superbbb!!kalo nilofuckk tgk nii..esok sah2 dia akan cari pasal dgn maria parida laks..kes dengki tahap meluap2..dia hengat dia jer wanita dambaan jejaka mesia selama ni.kih3x..ambik nko nilofuckkk.. kena dgn penangan mak janda taraf 5 bintang!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  37. fap says:

    fap fap fap fap

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  38. hehe says:

    kakak sy ade keje kat pusat pemulihan dadah (skrn puspen kot) ckp maria ni mmg cntik wlu tanpa makeup ..die tgk live masa maria jd pelatih ctu dlu…dr dlu lg pelik napa la org x puji dia ni..die cntik gak..tp asyik che taa je..mybe die kureng kontroversi mcm che ta kecuali kes shah jaszle dlu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  39. bantal says:

    lol.. pkai turtleneck kt malaysia..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  40. OMG says:

    Wow Auntie Paridah!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. Azydy says:

    perghh..paridah..paridah udah-udah letu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  42. saje-saje says:

    aku selalu jgk ternmpk maria farida ni kt luar…dier jarang make up, klau make up nipis je…..tp, kulit dier mmg flawless….nk bnding ngn cikta make up seguni, mmg x lah…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  43. Anonymous says:

    tgu zed zaidi bagi comment.. hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. Mat aron says:

    Milf betul 1000 neelopak pun aku sanggup tukar dgn maria ni

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. Minah tonggeng says:

    BN x pyahlah nak chop maria parida tu bini no 2 kau ,kecantikan bukan segala gala nye itu sementara saje. Yang penting kawini org yg berakhlak beragama dan tak peluk jantan sana sini. Kalau kawin pun kau akan digelar dayus membiarkan bini ko macam perempuan murahan. Lebih baik kau kekal dgn isteri ko sekarang pakai tudung dan sbgai nye. Aku tau kau gurau aje tapi….hakikatnye ko nak nyatakan perempuan cantik tu baik dijadikan bini byk perkara yg cantik dlm alam rumah tangga ni segi hukum mencari isteri. Bukan fizikal saje yg dipandang . Cuba di renungkan ….ngapa perempuan cantik byk jadi janda . Yg biasa alhamduliallah kekal bahgia amai damai.tenang dan sejuk hati suami bila berdampingan dgn isteri yang solehah.AMIN .

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  46. Anonymous says:

    bukan nk tunjuk baik..aku pun bukan baik sgt.tp yg lelaki2 duk komen bdn MF ni meletop meletap, tak terfikir ke korang berkongsi dosa yang sama dengan dia ni??hahahahah..
    guys….ni smua cantik kat dunia jer..esok2 kat akhirat..jadi kayu api jugak..jadi bahan bakar..cuba cari bahan bakar kat dunia ni..ade yg cantik????…hitam legam jugak semua nye..tak kemana cantik luaran kalo hati tak berapa nk cantik..
    aku doa retis2 pempuan yang beragama islam muhasabah la diri sekalian….aku pun sama.akan muhasabah diri jugakk..

    kompem ramai yang dislike aku punya komen ni…sorry guys..hanya bagi pandangan dan nasihat kat diri sendiri….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  47. Minah dah x tonggeng says:

    Jgn marah aq digelar minah tonggeng. Sebenarnye aq menonggeng tuk melihat gelagat maknusia didunia ni penuh tipu daya n penuh kepalsuan.dah aq tak tonggeng lagi. Bye bye hai hai.peace.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  48. surirumah says:

    cube g cek lengan Sarimah Ibrahim skali.. rasa nya dia pon ada tatu kat lengan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. biolerrweiii says:

    Aku rasa anon ni sti hitam legam.xlaku dopopat jam ngadap blog nara tu psl dia ckp cetu. Ksian sgt kedia

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  50. not vivacious enuff says:

    depan bukan main lagi posing …. last ekali…………………..bontut LEPEEEEHHHHHHHHHHHH!! backview fail!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. u need glasses says:

    mulut dia tak cantik. muka cam tikus je

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  52. Anonymous says:

    *u need glasses
    Ngko mmg mmrlukan crminmata. Popuan cntik cetu kutuk2 cm tikus.muka ko lg mcm ape klu dah MF tu ngko ckp mcm tikus. TAPIR btol!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  53. euww says:

    kalah CIKTA kite.cikta tepek mekap kat muka dh berkilo2..Maria ni xdela tebal sgt mekapnye.tp tetap cun.kankankan?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. euww says:

    Kalah CIKTA kite.cikta tepek mekap je dh berkilo2.Maria ni nipis je mekap tetap nmpk cun.kankankan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Fahmi Ismail says:

    Ooo…dia ni ka yang berlakon Datin Ghairiyah?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. beta draconis says:

    sebahagian seloka dari UAH

    Yang perempuan, pakai mini sekerat.
    Suka pakai baju ketat.
    Suka sangat menunjukkan pusat.
    Hingga tak pedulikan lagi batasan aurat.
    Pakai pulak yang singkat-singkat.
    Kadang-kadang ternampak benda ‘bulat’.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  57. Aku pemerhati says:

    maria farida ni cantik..kulit putih melepak..tpi knpa dia x nk kawin2 ye..aku rasa di pnya body ngan lofa pn kalah..ap taknya..lofa tu katek jer..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. apek says:

    tak lawa lah.. putih kuning ker. bkan milky white.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  59. duda says:

    kkkkkk. pakai turtle neck in Msian weather?? sembunyikan *turtle* neck berkerot ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. cili kering says:

    kahwin tu keperluan ke wpun MF ni dah dikira tua? MF, i tetap sokong u nak kawin ke x, sometimes kawin ni especially zaman skrg adalah satu komitmen yg tinggi, x heran if u MF kene tanggung ur hubby, not ur hubby tanggung u. if u are happy, i am also happy. if u nak jadi mcm rita rudaini, it’s better if u jadi andartu bcos u have no worries but still living the best of your life as a career woman.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  61. […] Kredit: BeautifulNara […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. […] BeautifulNara nuffnang_bid = "2ea216bff9ab1c023199b92096acea6a"; This entry was posted in Hiburan […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. lee says:

    WEI KORANG INGAT MARIA FARIDA NI MARIA OZAWA KE????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Anonymous says:

    hmm kat neraka tu lg lar hot membara

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Sedapnye mariaaaaaa says:

    Tonggeng dan tutuh…crit critt!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. didigaga says:

    kot ye pun tak yah la nak komen macamlah orang tu tak boleh nak insaf..
    bila kena kat diri sendiri mula la nak menyelap..
    menggelabah betul..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Neelofa kelate says:

    Aq penh nmpk MF ni kt BB…….sumph aq ckp MF ni cntek gilerrrr….kulit die putih sgt..makeup die nipis je…kalah CHE TA…..CHE TA tu makeup satu tan lori je lebeh….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0