Written by AbangNara | June 19th, 2012

Di bawah terik matahari, hot mom Maria Farida menyerlah dengan baju merah membaranya ketika Super GT di Sepang International Circuit baru-baru ini. Pasti ramai gadis-gadis litar yang cemburu dengan keanggunan Maria Farida yang pastinya mencuri tumpuan ketika itu. Ke”vogue”an Maria Farida memang sangat jelas terserlah.

maria farida

Lagi 7 keping gambar Maria Farida di Super GT dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada RotiKaya.

maria farida
maria farida
maria farida
maria farida
maria farida
maria farida
maria farida

113 responses to (8 GAMBAR)Maria Farida Merah Membara Di Super GT

  1. kicap manis says:

    yea2 aku 1st !!

    0
    0
  2. aku bernama lelaki says:

    wow..bgetah lagi..klas ko maria..

    0
    0
  3. embok ketum says:

    Insaflah wahai makcik..

    0
    0
    • nenek maria farida says:

      Haduiiiiii bile la nk insaf mariiiiaaaaa oiiitttt !

      0
      0
      • bujang says:

        kalau dah dapat mala petaka atau bencana masa tu baru ayang ingatkan Allah, ala aku muda lagi ….biar orang leleh air liur tengok kemantapan body aku….

        Dari pendapat aku la dia nak tarik perhatian kaum adam, dulu kawan ngan pelakun muda yang idung semacam tu…

        0
        0
  4. Atan says:

    wahhhhhhhh.. lawa cket dari “his wife” shah jaszle..

    0
    0
    • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

      Cket kau kata, hishhh x terlawan “his wife” shah jazle tue ngan Maria Farida…rugi la ngko wahai Shah Jazle…

      0
      0
  5. redeyemonster says:

    perghhh..mantoppp!!

    0
    0
  6. merah saga says:

    mak aih…

    0
    0
  7. Mala says:

    I love u Maria..

    0
    0
  8. aku lagi.... says:

    comel2 pun kena tinggal ngan si jazle tu jgk..last2 pilih ppuan mcm rupa indon tu…tp xpela.pdn ngan jazle tu.

    0
    0
  9. cik joyah says:

    huhu… fashion outdated tol… nk wat cam ne dh name pon org tua… huhu sape je la yg pakai bj turtle neck siang2 buta nan panas meremang tu….

    0
    0
  10. No One says:

    wuuu…datin ghairah…hewhew

    0
    0
    • musim durian wey ! says:

      wanita seluruh dunia huuuu uuu… *lagu background*
      datin ghairiah pon gelek-gelek

      0
      0
  11. teMpe GoRenG says:

    x panazzz pakai baju begitieewwww di tengah terik mentarrriiiii mak cik paridah ooiii….

    0
    0
  12. lalalal says:

    hott mama…
    bl nk kawen maria ni ek….:)

    0
    0
  13. lylyezora says:

    cik joyah oiiii…biar lantak dia nk pakai tutle neck siang2 panas pn…klau dia pakai singlet npk ketiak n kopek ko jugak yg mgata n maki…insaflah ko..

    0
    0
  14. AKU says:

    whatever korang nak perlekeh dia…memang ciptaan ALLAH ini sangat cantik..subhanallah…

    0
    0
  15. jeff says:

    woooooo sdap tetek kak! nk nenen bley??
    wakakakakaaa bsarrrrrr dowhhh~
    layannnnnnn

    0
    0
  16. missa says:

    memang hot n cun tak ditelan usia.. tapi hakikatnye dah tua.. rumah kata pg.. kubur kata mari.. dah2 lah tu….

    0
    0
  17. mariaparidah says:

    kalau uollss nak tahu rahsia awet muda saya…..ialah…. carilah Pucuk yang Muda…barulah kita akan nampak mudaaaaaaaa sentiasa….

    0
    0
  18. jeff says:

    woooooo sdap tetek kak! nk nenen bley??
    wakakakakaaa bsarrrrrr dowhhh~
    layannnnnnn!!

    0
    0
  19. marisa says:

    memang cun n hot.. tapi sedarlah dah tua… bosan aku.. rumah kata pg.. kubur kata mari..

    0
    0
  20. stim says:

    berkesan tali bra tu.. body solid mcm ni pun x org punye ke? huhu ke touch n go je huhu..

    0
    0
  21. the rock says:

    the lady in red di hantar oleh syaitan untuk menggoda kita melakukan maksiat. tapi maria ni memang tiptop.

    0
    0
  22. biolerrweiii says:

    Nmpknya makcik paridah kita nk lwn makcik rozita.aduh2 trunla saham makcik ta.. Abg nara ni sti nk mention yg tuttttt cz post pic makcik paridah nie..adoi bsr skit je jd bahan gosssippp.tp mmg awesome..meleleh..

    0
    0
  23. kena creampie. mahu meraung.

    0
    0
  24. cherrina says:

    hotnyaaaaaa…phewitttt

    0
    0
  25. ntahapaapantah says:

    fap.. fap.. fap..

    0
    0
  26. triple j says:

    kalau dari segi luaran memang sgt respect dgn maria farida. dahlah berumur tapi masih kekal cantik dan langsing mengalhkan ramai anak2 dara yg masih muda.

    cuma sayang bila kecantikan luaran tu tak selari dgn kecantikan dalaman. kecantikan luaran yg ditunjukkan di khalayak ramai tu hanya sesuai dipertontonkan kepada suami2 kat dalam rumah. sayangnya!

    cuma boleh berharap dan berdoa agar maria farida insaf.

    0
    0
  27. cili hijau says:

    merah menyala mak limah..

    0
    0
  28. Sshh says:

    kalau nk d ikutkan maria farida ni lgi cantik dri cik ta..cik ta dia nmpk sgt palsunya..kalau bulu mata jgn ckp la..dh mcm bulu penyapu..hrp2 maria farida jgn suntik botox ye..awk dh memg cantik.

    0
    0
  29. hehehe says:

    mcm mn lar dia blh dpt body mengalahkan anak dara nie…aku nie baru umur 30thn tak la gemuk pun 40kg jer tp kurus kering lak…nak sgt2 body mcm dia nie biar laki aku bertambah2 syg kat aku yg kurus kering nie…cik maria tak nak kongsi rahsia kecantikan ker…

    0
    0
  30. chentalove says:

    cantik……klh RCW…
    w/pn org kta dia x sdr umur dh ‘bnyk’ p skurang2 nya tak la pkai pkaian ala2 k-pop kn……

    0
    0
  31. Anonymous says:

    makin tua makin cantik. tapi kenapa tak nak kahwin2 lagi?

    0
    0
  32. ciktakalahbesarlagiparidapunya says:

    hai maria parida.. esok busy x,,?? jom pgi kawin nak? lpas tu kite honeymoon dkat umah cikta. isap2 tetek syg yg perghhh tu.. dah korang… die stujuu kawin ngan aku,,, korang pi mammmm…!!! bile laaaa nak mendpt tetek sdap camnih..

    0
    0
  33. Reena says:

    Memang mantop dia ni..tak sangka anak pun dah bujang..kalah lopak..

    0
    0
  34. Lagubestbest says:

    Haha senjata paling berkesan, shial ah setann!!

    0
    0
  35. This is what we called MILF !!! nyum nyum

    0
    0
  36. cantek dah dpt aku nak nafikan.. says:

    woww…superbbb!!kalo nilofuckk tgk nii..esok sah2 dia akan cari pasal dgn maria parida laks..kes dengki tahap meluap2..dia hengat dia jer wanita dambaan jejaka mesia selama ni.kih3x..ambik nko nilofuckkk.. kena dgn penangan mak janda taraf 5 bintang!!

    0
    0
  37. fap says:

    fap fap fap fap

    0
    0
  38. hehe says:

    kakak sy ade keje kat pusat pemulihan dadah (skrn puspen kot) ckp maria ni mmg cntik wlu tanpa makeup ..die tgk live masa maria jd pelatih ctu dlu…dr dlu lg pelik napa la org x puji dia ni..die cntik gak..tp asyik che taa je..mybe die kureng kontroversi mcm che ta kecuali kes shah jaszle dlu…

    0
    0
  39. bantal says:

    lol.. pkai turtleneck kt malaysia..

    0
    0
  40. OMG says:

    Wow Auntie Paridah!!!!

    0
    0
  41. Azydy says:

    perghh..paridah..paridah udah-udah letu

    0
    0
  42. saje-saje says:

    aku selalu jgk ternmpk maria farida ni kt luar…dier jarang make up, klau make up nipis je…..tp, kulit dier mmg flawless….nk bnding ngn cikta make up seguni, mmg x lah…

    0
    0
  43. Anonymous says:

    tgu zed zaidi bagi comment.. hehe

    0
    0
  44. Mat aron says:

    Milf betul 1000 neelopak pun aku sanggup tukar dgn maria ni

    0
    0
  45. Minah tonggeng says:

    BN x pyahlah nak chop maria parida tu bini no 2 kau ,kecantikan bukan segala gala nye itu sementara saje. Yang penting kawini org yg berakhlak beragama dan tak peluk jantan sana sini. Kalau kawin pun kau akan digelar dayus membiarkan bini ko macam perempuan murahan. Lebih baik kau kekal dgn isteri ko sekarang pakai tudung dan sbgai nye. Aku tau kau gurau aje tapi….hakikatnye ko nak nyatakan perempuan cantik tu baik dijadikan bini byk perkara yg cantik dlm alam rumah tangga ni segi hukum mencari isteri. Bukan fizikal saje yg dipandang . Cuba di renungkan ….ngapa perempuan cantik byk jadi janda . Yg biasa alhamduliallah kekal bahgia amai damai.tenang dan sejuk hati suami bila berdampingan dgn isteri yang solehah.AMIN .

    0
    0
  46. Anonymous says:

    bukan nk tunjuk baik..aku pun bukan baik sgt.tp yg lelaki2 duk komen bdn MF ni meletop meletap, tak terfikir ke korang berkongsi dosa yang sama dengan dia ni??hahahahah..
    guys….ni smua cantik kat dunia jer..esok2 kat akhirat..jadi kayu api jugak..jadi bahan bakar..cuba cari bahan bakar kat dunia ni..ade yg cantik????…hitam legam jugak semua nye..tak kemana cantik luaran kalo hati tak berapa nk cantik..
    aku doa retis2 pempuan yang beragama islam muhasabah la diri sekalian….aku pun sama.akan muhasabah diri jugakk..

    kompem ramai yang dislike aku punya komen ni…sorry guys..hanya bagi pandangan dan nasihat kat diri sendiri….

    0
    0
  47. Minah dah x tonggeng says:

    Jgn marah aq digelar minah tonggeng. Sebenarnye aq menonggeng tuk melihat gelagat maknusia didunia ni penuh tipu daya n penuh kepalsuan.dah aq tak tonggeng lagi. Bye bye hai hai.peace.

    0
    0
  48. surirumah says:

    cube g cek lengan Sarimah Ibrahim skali.. rasa nya dia pon ada tatu kat lengan..

    0
    0
  49. biolerrweiii says:

    Aku rasa anon ni sti hitam legam.xlaku dopopat jam ngadap blog nara tu psl dia ckp cetu. Ksian sgt kedia

    0
    0
  50. not vivacious enuff says:

    depan bukan main lagi posing …. last ekali…………………..bontut LEPEEEEHHHHHHHHHHHH!! backview fail!!

    0
    0
  51. u need glasses says:

    mulut dia tak cantik. muka cam tikus je

    0
    0
  52. Anonymous says:

    *u need glasses
    Ngko mmg mmrlukan crminmata. Popuan cntik cetu kutuk2 cm tikus.muka ko lg mcm ape klu dah MF tu ngko ckp mcm tikus. TAPIR btol!

    0
    0
  53. euww says:

    kalah CIKTA kite.cikta tepek mekap kat muka dh berkilo2..Maria ni xdela tebal sgt mekapnye.tp tetap cun.kankankan?

    0
    0
  54. euww says:

    Kalah CIKTA kite.cikta tepek mekap je dh berkilo2.Maria ni nipis je mekap tetap nmpk cun.kankankan?

    0
    0
  55. Fahmi Ismail says:

    Ooo…dia ni ka yang berlakon Datin Ghairiyah?

    0
    0
  56. beta draconis says:

    sebahagian seloka dari UAH

    Yang perempuan, pakai mini sekerat.
    Suka pakai baju ketat.
    Suka sangat menunjukkan pusat.
    Hingga tak pedulikan lagi batasan aurat.
    Pakai pulak yang singkat-singkat.
    Kadang-kadang ternampak benda ‘bulat’.

    0
    0
  57. Aku pemerhati says:

    maria farida ni cantik..kulit putih melepak..tpi knpa dia x nk kawin2 ye..aku rasa di pnya body ngan lofa pn kalah..ap taknya..lofa tu katek jer..

    0
    0
  58. apek says:

    tak lawa lah.. putih kuning ker. bkan milky white.

    0
    0
  59. duda says:

    kkkkkk. pakai turtle neck in Msian weather?? sembunyikan *turtle* neck berkerot ni.

    0
    0
  60. cili kering says:

    kahwin tu keperluan ke wpun MF ni dah dikira tua? MF, i tetap sokong u nak kawin ke x, sometimes kawin ni especially zaman skrg adalah satu komitmen yg tinggi, x heran if u MF kene tanggung ur hubby, not ur hubby tanggung u. if u are happy, i am also happy. if u nak jadi mcm rita rudaini, it’s better if u jadi andartu bcos u have no worries but still living the best of your life as a career woman.

    0
    0
  61. […] BeautifulNara nuffnang_bid = "2ea216bff9ab1c023199b92096acea6a"; This entry was posted in Hiburan […]

    0
    0
  62. lee says:

    WEI KORANG INGAT MARIA FARIDA NI MARIA OZAWA KE????

    0
    0
  63. Anonymous says:

    hmm kat neraka tu lg lar hot membara

    0
    0
  64. Sedapnye mariaaaaaa says:

    Tonggeng dan tutuh…crit critt!

    0
    0
  65. didigaga says:

    kot ye pun tak yah la nak komen macamlah orang tu tak boleh nak insaf..
    bila kena kat diri sendiri mula la nak menyelap..
    menggelabah betul..

    0
    0
  66. Neelofa kelate says:

    Aq penh nmpk MF ni kt BB…….sumph aq ckp MF ni cntek gilerrrr….kulit die putih sgt..makeup die nipis je…kalah CHE TA…..CHE TA tu makeup satu tan lori je lebeh….

    0
    0