Written by AbangNara | December 27th, 2011

Memang jelas terpancar sinar kebahagiaan seorang ayah daripada wajah Aqasha semasa majlis bercukur anaknya, Alehandra Ahmad Firdee baru-baru ini. Abang Nara doakan agar Aqasha sekeluarga sentiasa sihat dan ceria selalu.

gambar majlis cukur alehandra

Lagi 7 gambar majlis cukur Alehandra, anak sulung Aqasha daripada Fotocantik Studio dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar majlis cukur alehandra

gambar majlis cukur alehandra

gambar majlis cukur alehandra

gambar majlis cukur alehandra

gambar majlis cukur alehandra

gambar majlis cukur alehandra

gambar majlis cukur alehandra

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 responses to (8 GAMBAR)Majlis Bercukur Alehandra, Anak Sulung Aqasha

  1. lip lap says:

    ala timang2…comey nye. smoga jd anak yg soleh.

    0

    0
  2. first time says:

    AKU FIRST…hoi bodoh2 semua korang cepat2 dislike nie k…

    0

    0
  3. lip lap says:

    hoi first time!!!! ske ati ckp org2 bodoh.hang la bodoh. aku dpt first hang nak jeles. puiiii!!

    0

    0
  4. kamariah says:

    semoga ank sht sejahtera dan kalian gembira hingga hujung nyawa……………..

    0

    0
  5. aku says:

    ooohhhh!!! Aqasha……..

    0

    0
  6. pd si First time… rasenye ko org yg first aku rasa bodo pd ari nieh… pasainye ko x tau kire… hauauahauaha…..

    ape2 pon wat aqasha and wife, Smoga bahagia slalu dan tahniah kerna dpt baby yg comel….

    :)

    0

    0
  7. HIgh Class says:

    Mmg sengal la cipan yg terkejar2 nk jd first tuh..otak udang betull..

    0

    0
  8. Chantek says:

    comel… suka tgok… ^_^ rasa nak beranak lagi lah lepas ni.. hehehehe

    0

    0
  9. apam says:

    Tahniah.. semoga dia membesar menjadi seorang yg beriman dan berjasa pada masyarakat.. :)

    0

    0
  10. bluepink says:

    haaaaaa… baby ni boboi or gegel..namanyer aku dh confius..tgk muka lg confpius jadinyer…

    0

    0
  11. psychological.drama.queen of goldfish says:

    Alhamdulillah……..

    hope besar2…berguna pada mak bapak….kaum kerabat…negara dan most importanly…pada agama…. insya-Allah…

    congrats 2 both of u…aqasha and wife~~~

    0

    0
  12. joyah_sp0rt says:

    SORY TO SAY LA ANAK DIA X COMEL. NI VERSI ANAK SAZZY FALAK. MAK BPK MOLEK RUPE TP ANAK X COMEL.

    0

    0
    • AKUUUUU says:

      ko ni dah ALLAH kurnia kan begitu rupa nya apasal nak persolan kn…bersyukur lah dgn apa yg…..Allah dah aturkan yg terbaik dah….

      0

      0
    • joyah sport huduh says:

      sorry to say la sebab kau lagi huduh joyah,sian mak ayah ko dpt anak huduh mcm ko..

      0

      0
    • psychological.drama.queen of goldfish says:

      @joyahsport…

      kawal penulisan anda~~~~

      what if one day if ampa beranak then someboday was told u dat ur son/daughter xcomel….

      what if..if u are in his shoes???

      dunia ni bputar….xselamanya kita kat atas…

      rasanya ampa sendiri xdak hak nak judge anak2 org len ngan ayat2 y camtu….

      althought…dats aqasha first baby…his first born rite….

      juz nak ampa dok kat situation dia……

      apa2 pon y tercipta kat muka bumi ni xdak y burok..xdak hudoh..xdak xcomel….

      smuanya da diciptakan sebaiknya oleh PENCIPTA kita….

      jadi bersyukurla……~~~

      0

      0
      • AKUUUUU says:

        pening aku baca komen ko kejap bhs melayu pastu english pulak………nk tls melayu melayu ja lah apasal nk campur bhs len pulak

        0

        0
    • kau ni beragak la sikit joyah oi..rupa kau tu elok sgt ke?puuiiih

      0

      0
  13. bocah says:

    alamak…pe masalah nya comel ke x? krg besor jdik ensem sape tau? haaa….ade jek bebudak mase kecik comel..bile besor xde plak ensem or cantik mane..sedih tol ngan joyah ni..

    0

    0
  14. meeradiana says:

    oklah tu..
    x sangka aqasha ni bapa yg penyanyang..
    muka gengster..hehehe
    comel ke x comel ker??
    janji cukup sifat..
    to me..the baby is so cute.. :)

    0

    0
  15. haris says:

    one word: stupid!

    0

    0
  16. si comel says:

    muka wife dye mcm jue aziz…mak ayah ank sume comel…=)

    0

    0
  17. wizza says:

    muka bby nee sentiasa berubah…. setiap bby cumil arr, cukup sifat dah kira alhamdullillah. bersyukur ke atas pemberian nyee….. amin

    0

    0
  18. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu suka comel n cute tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cuba pagi2 time kasi mandi tu cuba tarek sikit idong budak tu kasi mancong sikit penyek sangat…..hari2 kalau di tarek pelan2 lama2 mesti mancong punya….jangan marah ye aqasha minah jambu kasi tegoran yg paaaaling exlusive thank uuuuuuuu

    0

    0
  19. awek jambu batu mngadap ipad 48jam says:

    kenapa aku rasa anak dia x comel langsung?????KE MEMANG X COMEL..MAK N BAPAK NCEM N LAWA..PELIK AKU…

    0

    0
  20. thiira says:

    wah.. sweet.. teringin nak tgk anak 2ed 2aidi plak.. :D

    0

    0
  21. moom suk says:

    budak2 keci,comey xcomey time keci2 ne blakang kira..tggulh 20thn akn dtg nengok balik cmne rupany.Lawa xlawa bukan ukuran yg penting amalan gak akhirat kelak..
    Lagi,stiap makhluk adalah ciptaan Allah,jgn persenda,jgn kutuk,simpn jelh dlm hati..klu mengutuk 2 namanya menghina ciptaan Allah…huhuhu..

    0

    0
  22. MiSZ NoNi says:

    mak bapak nama melayu segala tapi nama anak cam kristian.. ada maksud ke? islam ke uolls ni?

    0

    0