Written by AbangNara | December 26th, 2012

Nampaknya selebriti-selebriti Malaysia mengambil peluang untuk merehatkan badan mereka dengan pergi bercuti di hujung tahun ini. Kalau Nora Danish dan Neelofa terbang ke Dubai, Fouziah Gous pula menghayati keindahan bandar Chiang Mai. Sekali tengok macam makin kurus pulak Fouziah Gous ini.

fouziah gous

Pasti Fouziah Gous terasa tenang dapat melarikan diri daripada rentetan gosip yang tidak henti-henti menimpanya. Untuk anda yang tidak tahu, ada gosip menyatakan yang Fouziah Gous sudah pun bergelar isteri kepada seorang VVIP di Malaysia. Semoga dengan percutian ini, minda Fouziah Gous tidak memikirkan lagi gosip murahan itu.

fouziah gous

6 lagi gambar percutian Fouziah Gous di Chiang Mai dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fouziah gous

P.S: Ingin mendirikan rumah tangga pada tahun 2013? Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan promosi hebat (jurugambar, katering, makeup dan lain-lain) dengan menghadiri Malaysia Wedding Festival di SACC pada 28 hingga 30 Disember ini. Info lanjut di Facebook Mefa.

fouziah gous
fouziah gous
fouziah gous
fouziah gous
fouziah gous
fouziah gous

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to (8 GAMBAR)Fouziah Gous Bercuti Di Chiang Mai

  1. Adriany Chong says:

    Lawa. nampak kurus, tapi nenen tetap besar dan berisi.

    • Pojiah Gas says:

      dah hari2 dok hempap hempip hempup hempang mestilah montok dan membukit jadinya……

      • karipap meggi says:

        fauziah ni kalau masuk miss universe mesti Malaysia menang..pihak agama islam Malaysia patut benarkan perempuan melayu masuk miss universe..soal bikini tuh ada jer bikini muslimah tutup aurat..ni tidak asyik hantar yg muka cina, india, mixed blood..bukan apa kalau yg muka mcm tu sah2 lah sama dgn negara china, india, org putih…muka melayu jarang ada kt luar..kalau soal seksi…artis kita banyak jer seksi..tak pula pihak agama islam halang..pelik betul..HUH

        • Ratu minah jambu merah/ biru says:

          betol kau cakap tu karipap min ah jambu stuju…….kate miss malaysia mesti la ada muka2 mlayu tol tak MALAYSIAN LA KATE KANNNNNNNN…….. kalau antar ratu keling ratu cina baik tk payah antarrrrrrrr dh tentu tk leh dapat jadi ratu donia yg fana ni tol tak !!!!!!! kalau nk antar jangan antar muka yg macm maya karin …..jalyn vctor …antar muka yg macm pojiah gos fasha sandha erra fazera umi nazera umi aida dorang kan ada muka mlayu mlayu kan nasib la menang ke kalah !!! lain kali tk payah lah nk antar ratu2 malaysia ni semua tkan menang punye ! mengarot !!!!! tengok macm ratu india mana dia antar muka yg macm orang puteh campor !!!

      • Zzzzz says:

        gossip tak hot lansung. bosan ada ….

    • Anonymous says:

      eleh…x bsr mana pn…span bra jer y lebih…

    • min says:

      dah standard pakistan…

  2. areku.. says:

    first……..hehehehe

  3. siti aziz says:

    cantik…

  4. Harith says:

    tak nak dtg New York ke…???

  5. alin says:

    tengok nama fauziah ni. teringat plak pada artis yang tak bape nak dikenali.. but i respect her.. FAUZIAH GAMBUS… abg nara.. update la gak sal die.. she is very talented with her gambus… nak taw story die.. plsss..

  6. Anonymous says:

    pic y last tu mak fouziah ke atau ah so mane…

  7. mamee monsters says:

    seksi pulak si sarakit nih…

  8. Anonymous says:

    ikram x ikut sekali ke?

    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      huh ! kalau ada makan boleh la ikram ni ikot ! minah jambu selera kalau tengok dia makan kt jalan2 cari makan best skali haha geram tengok dia makan hehe sedaaaaaaaap gitu……..hensem pulak tu hehe dh ada mateair belom ni ??? bang nara tolong siasat si ikram ni dh ada mateair belom ok ! lov u bang naraaaaaa !!

  9. suka hati says:

    sory tukar topik.. abg nara post la gmbar2 anak erra fazira… cute sangat!!

  10. mona says:

    bukan ke bapak die baru meninggal bebaru ni? sorry soklan… camxde kaitan eh ehe

  11. ash says:

    dlm byk2 bnde, ak plg suka rimau putih tu..comey la..x sangka bole pegg cmtu je..

  12. aa says:

    sape vvip tu..

  13. saya sayang mama saya says:

    bukan main bercuti sini sana… bila sakit, kanser la, leukimia la.. sibuk mintak bantuan,.. masa senang sekarang x beringat… nanti org2 mcm aku yg x g bercuti luar negara sebab nak simpan duit nie la jugak yg transfer masuk akaun dia atas rasa tanggungjawab sbg seorg muslimat… hhhmmmm x ungkit… kekadang rasa cam bodoh sbb simpati…

  14. ehem says:

    aih org tu bercuti pun nk mrh sgt..dengki buat ape..org2 lain p bercuti tk de pe hal pun…die keje bgi nak gila, slhker nak p bercuti..aduhaiiiiiii

  15. tom jerry says:

    ishhh…ishhh…anonymous…drp ko punye meloyot sampai ke lutut watper???
    lemas dowhhhh…
    wakakakaka…

  16. tom jerry says:

    tp betul gak la ngan saya sayang mama saya…sokong 110%..