Written by AbangNara | December 26th, 2012

Nampaknya selebriti-selebriti Malaysia mengambil peluang untuk merehatkan badan mereka dengan pergi bercuti di hujung tahun ini. Kalau Nora Danish dan Neelofa terbang ke Dubai, Fouziah Gous pula menghayati keindahan bandar Chiang Mai. Sekali tengok macam makin kurus pulak Fouziah Gous ini.

fouziah gous

Pasti Fouziah Gous terasa tenang dapat melarikan diri daripada rentetan gosip yang tidak henti-henti menimpanya. Untuk anda yang tidak tahu, ada gosip menyatakan yang Fouziah Gous sudah pun bergelar isteri kepada seorang VVIP di Malaysia. Semoga dengan percutian ini, minda Fouziah Gous tidak memikirkan lagi gosip murahan itu.

fouziah gous

6 lagi gambar percutian Fouziah Gous di Chiang Mai dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fouziah gous

P.S: Ingin mendirikan rumah tangga pada tahun 2013? Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan promosi hebat (jurugambar, katering, makeup dan lain-lain) dengan menghadiri Malaysia Wedding Festival di SACC pada 28 hingga 30 Disember ini. Info lanjut di Facebook Mefa.

fouziah gous
fouziah gous
fouziah gous
fouziah gous
fouziah gous
fouziah gous

Baca Yang Ini Pulak:-

30 responses to (8 GAMBAR)Fouziah Gous Bercuti Di Chiang Mai

  1. Adriany Chong says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 48
    • Pojiah Gas says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 37
      • karipap meggi says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 144
        • Ratu minah jambu merah/ biru says:

          betol kau cakap tu karipap min ah jambu stuju…….kate miss malaysia mesti la ada muka2 mlayu tol tak MALAYSIAN LA KATE KANNNNNNNN…….. kalau antar ratu keling ratu cina baik tk payah antarrrrrrrr dh tentu tk leh dapat jadi ratu donia yg fana ni tol tak !!!!!!! kalau nk antar jangan antar muka yg macm maya karin …..jalyn vctor …antar muka yg macm pojiah gos fasha sandha erra fazera umi nazera umi aida dorang kan ada muka mlayu mlayu kan nasib la menang ke kalah !!! lain kali tk payah lah nk antar ratu2 malaysia ni semua tkan menang punye ! mengarot !!!!! tengok macm ratu india mana dia antar muka yg macm orang puteh campor !!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 5
      • Zzzzz says:

        gossip tak hot lansung. bosan ada ….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      eleh…x bsr mana pn…span bra jer y lebih…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 13
    • min says:

      dah standard pakistan…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  2. areku.. says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 17
  3. siti aziz says:

    cantik…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
  4. Harith says:

    tak nak dtg New York ke…???

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  5. alin says:

    tengok nama fauziah ni. teringat plak pada artis yang tak bape nak dikenali.. but i respect her.. FAUZIAH GAMBUS… abg nara.. update la gak sal die.. she is very talented with her gambus… nak taw story die.. plsss..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 5
  6. Anonymous says:

    pic y last tu mak fouziah ke atau ah so mane…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  7. mamee monsters says:

    seksi pulak si sarakit nih…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  8. Anonymous says:

    ikram x ikut sekali ke?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      huh ! kalau ada makan boleh la ikram ni ikot ! minah jambu selera kalau tengok dia makan kt jalan2 cari makan best skali haha geram tengok dia makan hehe sedaaaaaaaap gitu……..hensem pulak tu hehe dh ada mateair belom ni ??? bang nara tolong siasat si ikram ni dh ada mateair belom ok ! lov u bang naraaaaaa !!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  9. suka hati says:

    sory tukar topik.. abg nara post la gmbar2 anak erra fazira… cute sangat!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 23
  10. mona says:

    bukan ke bapak die baru meninggal bebaru ni? sorry soklan… camxde kaitan eh ehe

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  11. ash says:

    dlm byk2 bnde, ak plg suka rimau putih tu..comey la..x sangka bole pegg cmtu je..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  12. aa says:

    sape vvip tu..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. saya sayang mama saya says:

    bukan main bercuti sini sana… bila sakit, kanser la, leukimia la.. sibuk mintak bantuan,.. masa senang sekarang x beringat… nanti org2 mcm aku yg x g bercuti luar negara sebab nak simpan duit nie la jugak yg transfer masuk akaun dia atas rasa tanggungjawab sbg seorg muslimat… hhhmmmm x ungkit… kekadang rasa cam bodoh sbb simpati…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  14. ehem says:

    aih org tu bercuti pun nk mrh sgt..dengki buat ape..org2 lain p bercuti tk de pe hal pun…die keje bgi nak gila, slhker nak p bercuti..aduhaiiiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  15. tom jerry says:

    ishhh…ishhh…anonymous…drp ko punye meloyot sampai ke lutut watper???
    lemas dowhhhh…
    wakakakaka…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. tom jerry says:

    tp betul gak la ngan saya sayang mama saya…sokong 110%..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1