Written by AbangNara | October 18th, 2012

Lama tak dengar cerita terbaru Erra Fazira. Yang paling latest Abang Nara tahu ialah Erra bakal muncul bersama Rozita Che Wan, Ziela Jalil dan Raja Azura di dalam program Astro yang berjudul Primadona. Mereka berempat telah hadir ke sidang media ASK2012 semalam.

gambar erra

Paling menumpu perhatian sudah tentu primadona Erra Fazira yang tampil bagaikan puteri. Wajah Erra memang maintain cun melecun. Tak mamah dek usia. Tak salah kalau Abang Nara cakap yang Erra makin tua makin cantik. Pasti suami makin sayang mendapat isteri yang pandai menjaga diri seperti Erra.

gambar erra

7 lagi gambar Erra Fazira di majlis sidang media Anugerah Skrin 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya.


gambar erra
gambar erra
gambar erra
gambar erra
gambar erra
gambar erra
gambar erra

Kredit gambar Facebook Erra Fazira dan Budiey.

Baca Yang Ini Pulak:-

120 responses to (9 GAMBAR)Erra Fazira Bagaikan Puteri Di Sidang Media Anugerah Skrin 2012

  1. rynna says:

    mcm komen perli erra je abg nara nih.. ;)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 7
    • pisces says:

      dia suka pakai rambut palsu..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 4
      • PERMAISURI ZALIM says:

        puiikkkk..puteri hape!!..puteri tua tak sedar diri ade lah!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 83 Thumb down 86
      • Anonymous says:

        dah tak sesuai dh nak bergaya pkai bj cmni erra.. mcm barbie doll usang je.. ..

        pkai la yg sesuai ngan umur.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 121 Thumb down 32
      • kecoh siak says:

        dia buat kening tebal. mcm elfira. tp sekali imbas macam iras muka rita rudaini.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 3
      • Ayang says:

        Kalau tgk life erra ni memang cantik…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 11
      • Najib says:

        sekarang trend kening tebal…wow menawan.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 4
      • elajb says:

        erra cute & comel sangat.. y laen 2 jgn jelus eh.. tak usah la nak komen y negetif sgt kat laman artis nie..menyampah plak bile saya t’baca.. =) kalau nak mengutuk or whatever la kn mintak tutup jer la blog BN ttng cerita artis, cari la cerita2 y tak mengaibkan org yer.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 12
      • virgo says:

        die guna rmbut palsu sbb die taknak rambut die rosak..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 6
      • Ko Kesah says:

        dah nampak usia dia makin dimamah usia, kak maria kena dapatkan nasihat kaunseling dari adik mariana..okk.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
      • aku meluat ngan org bukak blog gosip artis tp nak expect jumpa pompuan alim..xphm says:

        Ok komen paling bijak wahai elajb….aku setuju sgt ngn ko….tak phm la dorang ni..bukak blog gosip artis tp nak expect jumpA ustazah…adui..oi smua org melayu..bek korg takyah bukak blog ni..sama mcm korang sengaja bukak video 18sx tp dok menngutuk org tu.korang jgak dpt dosa kering…..comon la….jgn la otak sempit sgt.sbb tu aku ckp elajb paling bijaksana dlm befikir…aku tak phm setiap kali bukak blog ni…asik nak mengutuk je.now bile ela jb ckp cmni br aku paham….sbb ramai sgt org otak shot…bukak gosip artis tp nak expect jumpa ustazah.nama pon artis….bia la…kalau korang syg sgt dorg..g bedoa bamyak2 dari mengutuk….aku besykur sgt ramai artis msia dah pki tudung….aku rasa banga sbb wlupon dorg artis tp dorg dpt hidayah…korg tgk artis islam kt lua sana.lg trok dr artis barat..tak baik nk state artis mana…tp korg pk la bek2

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

        sepatutnya 2012 bertudung! Takbir!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

        Erra ni kesian nilai ekslusif dia dh hilang walupun dia jd wajah ekslusif astro! dulu boleh la dia tapau berlakon filem je! sekarang muka dia besepah2 berlakon drama yg x berkualiti kat astro tu! artis ekslusif sekarang diepagng oleh maya karin!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 11
    • DinDa says:

      Terserlah ‘ketuaan’ di muka erra

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 12
      • jas says:

        semua org akan hadapi saat penuaan..bila tengok betul2 byk wrinkle line bwh mata erra..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
      • fazura gundik sudah ditinggalkan oleh kerabat says:

        puteri kertu -_-

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 7
      • nabil says:

        lu pikir lah sendiri

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 4
        • syyy says:

          cantik palsu…
          rambut palsu…daripada berambut palsu, baik ler bertudung terus…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • minah says:

        biar lah nampak ketuaan nya….baru natural beauty yg appropriate usianya..nanti kalo artis nampak kulitnya tegang, montok semacam, korang jugak menyebok maki hamun kutuk artis tu pakai botox laa, pakai susuk laa, kena cucuk laa….nak natural ‘ketuaan’ pun salah, nak tegang mcm plastik pun salah…alahai payah…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 4
        • Anonymous says:

          ya betul! asyik mengutuk je diorg nih tp dok tgk juga erra fazira…agaknya si kaki kutuk nie esok kalu tua muka cm hantu sbb suka sgt kutuk org…agak2lah….dh mmg dia artis.Janji dia bahagia.Korang bahagia ker, rasanya TIDAK sbb kaki kutuk…iskisk..kesian

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • cella says:

        Erra buat DAGU! nmpak sgt….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
    • Awekbulu says:

      Terserlah kerker’tua’an mu erra..Namun gigih bermotif kan fairy ..Kesian

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 11
    • konn says:

      dahh la tu artis2 kertu…cukup2 la dgn skirt…sorang lg ziaza zainnnn…geliiii aku tgkkkk..tolonggg la tgk cermin…dah tuaaa x sesuai gaya barbie niii…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 7
  2. aku tak peduli says:

    erra wat kening tebal cam elfira loy..sweet lol…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 5
    • Anonymous says:

      yelah betui2 kening ikut elfira loy.

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      suke beno erra ni dgn rambut pelesu….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • mamee monsters says:

      tapi mcm senget sebelah la..belah kiri…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        Otak ko yg senget…itu mmg style rmbot la….nk kutuk tp merapu je…atlis yg len ni kutuk ade makna…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • AYO says:

      sekarang memang tengah trend kening tebal. sebab kening memainkan peranan penting pada bentuk muka.

      kening tebal menampakkan anda lebih muda berbanding jika anda mempunyai kening yg nipis. Bukan nipis asli tapi nipis dicukur. So..tak payah la nk cukur2 kening. natural look much better.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  3. amnr says:

    cantik baju erra

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
    • fairus sulaiman says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 35
      • Minah jambu 24 jam ngadap lappy says:

        Henjut la saya sekali bang,,,, mesti best kalau kena henjut dgn abg… saya nak jilat2 ketiak abang…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  4. huk oloh says:

    “pasti suami suka isteri yang pandai mejaga diri” hai abg nara sound bini sendiri ke??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 6
  5. kening says:

    kening dia knp lain2…hehe…salah touch up ke ape…sebelah tinggi sebelah x…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  6. . says:

    tdi pagi masa tengok tv ada pic era..memg cantik la..knpa la bkn dia y d pilih jdi pengacara ye..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 13
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      sebab pengacara dh mmg tertulis milik awal dan neelofa.. kenapa la ko tak blh terima kenyataan yeaaa?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 25
    • jujur says:

      kau ingat erra ni pandai mengacara? lol. sama tahap je dgn ziana zain, mengacara buat org bosan, sbb dia takda wits mcm lofa atau marion caunter. besides muka dia bersepah kat astro dan takda penarik. she’s old, wrinkly and so yesterday.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 16
    • vege says:

      ahhh sudahhhhh ni kang mesti terbabit neelofa dah sah2 keluar lah kipas bengkok dia

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. cikikaka says:

    cantik… tapi kening ooopppss sikit…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  8. Kepologi says:

    sy tengok era ni dh kurang cantiknya la..cam nmpk dh tua skt atau d sebabkan dh ramai artis y cantik dari era ni sb tu bila nmpk era dh x berapa cantik…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 7
  9. era versi lain says:

    cantik, tapi bila nak bertudung?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 7
  10. erra says:

    Sbb dh x laku jd retis.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  11. jujur says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 27
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      mane ko tahu dia puteri botox? ko ni doctor yg merawat dia ke? fitnah ko ni.. harap tuhan ampunkan.. amin..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 10
      • jujur says:

        kipas payah mati neelofa: xyh nk baik sngatlh wei…kalau ko pun suka baca ruang gosip ni,dh sah2 kau pun kepoh..utk pngetahuan kau jgn sbb minat kau butakn mata..harap2 jgn smpai hati pun kau buta…lol

        Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 8
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        dah tu ko fitnah org tu baik sgt ke? hati aku tak kan buta kalau menidakkan fitnah ko.. ini ke yg ko katakan jujur? jujur pada tuhan dan x pyh la nak jujur pada semua pengomen di sini kalau dh nyata fitnah yg ko bg..

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • mariana_gemini@yahoo.com.my says:

        Jangan nak samekan org lain dengan kau. Org bace blog gosip sebab nak tau pasal artis. Tp xde la sampai nak memfitnah artis tak semena mena mcm kau. Ntah2 die suntik vitamin, kau ckp botox. Hrp2 kau sempat mintak maap dr org2 yg kau fitnah.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
      • JoyahJinki says:

        jujur la sangat..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      Penfitnah.. X malu

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  12. Menyampah says:

    h mcm ank patung..tpi versi tua la….bila artis ni nk berubah ye..dh tua2 pn masih pakai baju cam tu…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 8
  13. Nur Arin says:

    Makin ramai mak-mak orang berskirt2 skang…=P, bagaikan puteri la sangat!!!hehehe…jgn marah erra…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
    • bujang says:

      Kalau semakin tua dok masih lagi pakai skirt memang nampak maciam budak perempuan terencat akal……ko org. bila dah tua …ingat jangan pakai gaun atau skirt cam ni…nampak sangat macam orang bodo.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  14. Anonymous says:

    aku tengok muka dah macam bola rugby. makin panjang noks. bhahaha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
  15. Sshh says:

    Nmpk cam cantik..tpi bila tengok btl2 x la cantik sgt pn…nmpk dh tua juga la..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
  16. ayam gemok says:

    pic yg makan eskerem tu , nenek rozita nmpk sgt cover cunnn , ewwyuuu , yg paling comel kak ziela jalil jgekk .. hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  17. JoyahJinki says:

    macam ada yang tak kena je ngan mekap dia..
    nampak agak pelik wajahnya..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  18. nybuk jap says:

    U all ni semua salah kening tebal pun salah nak tebas kenangpun salah…..
    dah sah2 erra tu memang cantik tak lah guna botok sangat corz i pun ada kawan seusia ngan era x guna botok tapi langsung x ada kedut mcm era tu nampak lagi ckit sesuailah ngan usia dia …… cantik apa .. terimalah hakikat yang dia tu memang cantik……. x payah kutuk2 orang okey…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  19. Anonymous says:

    u all ni semua salah kenang tebal pun salah nak tebas pun salah…….. dah sah2 erra tu memang cantik dia pakai apa pun cantik x lah guna botox sangat corz i pun ada kawan yang seusia ngan erra langsung x ada kedut tu orang biasa ja x guna botox erra tu nampak lagi ckit tapi sesuai lah ngan usia dia … terimalah kenyataan yang dia tu memang cantik x payah nak kutuk2 org okey…….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  20. ctea says:

    Suami Bertuah Di Dunia… Tapi Merana Di Akhirat & NERAKA…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
    • kamariah says:

      adakah suami kite sudah cukup bagus..tepuk dada tanye hati…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
  21. ............ says:

    PADA SY ERRA DH X CANTIK LA…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 7
  22. Anonymous says:

    ok la cantik.. tak nampak lutut. dari cik ta.. before ni cik ta pakai cmtu.. ala barbie doll.. seksi btol.. nampak lutut..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  23. Jaja says:

    So abby abadi bt kening camtu gak..coz kening abby sgt nipis!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • mak jemah laser says:

      hahaha…pic yg mkn eskem uw nmpak no nek ta nie da tue beno…tangan uw da bkedot seribu…tp pangai bajet cam anak dara…
      ada hati lak uw nak kahwin nan jantan bujang…
      hak tuuuuuuiiiiiiiiiiiii!!jijik aq tgk nek ta ni…
      nek lampir che’ ta…
      hahahaha…..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
    • mak jemah laser says:

      haha..nmpak no nek ta nie da tue beno…coz tangan da berkedot seribuuuu…hahahakkk..pangai bajet cam anak dara…hak tuiiiii!
      ada hati lak uw nak calon laki jantan bujang…x sedar diri tol!….
      che’ ta dah mcm nek lampir…sama cam ayu rodah…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • bujang says:

      Sape kata Abby lawa….dalam kumpulan elite abby yg. paling x lawa. Muka dia x macam artis langsung….muka minah kampung.
      Tapi sejak bertudung ni baru nampak lawa sikit….xlah muka nampak lebar sangat, kening halus macam wayang opera cina.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  24. alamak says:

    3 artis ibu tunggal, erra aja isteri org, jgnlah menyakit kat erra suda status ibu tunggal. oh entah2….. jeng2

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  25. mok cik says:

    x cukup pakej lagi nih … cantik mmg cantik tapi biarlah cantik dtg dgn rajin mengemas ghumah dan pandai memasak .Ni nengok kuku mcm jarang masuk dapor jerr ….patut la ada desas desus somi ada org lain … mesti kes somi selalu perut lapau atau asyik makan kat kedai ….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • bujang says:

      Kalau rajin masak pun tapi kuku panjang memang loya nak makan, kuku panjang walau bersih macam mana pun memang kotor, x tau ke kebersihan….
      x elok menyimpan kuku panjang….kalau suami mintak tolong picit2kan hah….kes nanya nanti luka tercakar kuku.
      Silap haribulan nanti masa basuh berak jubur sendiri luka…..eeeee….kotornya….

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  26. toing says:

    udah2 ler erra .. awk bukannya muda lagi .Berpada pada la bergaya tu.Jgn memalukan diri sendiri ….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  27. Noor says:

    cantikknya erra mcm puteri raja…sape yg kutuk tu sume jeles ngn erra ajer…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  28. miz gorgeous says:

    muke erra ni nampak mcm lain dari yg lain la…selalu nyer mukerdie tak mcm ni…aku mmg minat giler muke die yg comel DULUUU…mesti ade ape2 ni kan

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  29. Dr. Plastik says:

    Harus lah tak makan tua sebab menyuntik botox berbalang-balang. Tapi bahagian leher tak dapat sembunyi… Fake!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      ni lg satu tokey fitnah.. ko kalau dengki dgn org tak payah la fitnah org pun nak berbalang2.. plastik!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  30. nybuk jap says:

    erra ni memang suka masak n mengemas umah …. corz dulu ada jiran tu kawan ngan sepupu awie masa tu mereka masih tunang dia cakap erra memang suka masuk dapur so kalau x tau ceta jgn suka mengata nanti jadi fitnah klu x betul n jgn lupa kita semua akan menuju ari tua so jgn bangga ngan usia anda yg masih muda ingat2lah sikit tiada yg kekal didunia ini… yg muda akan tua …. terimalah hakikat ini jgn asyik nak mengumpat org jeeeee…….crmin lu diri sendiri……..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  31. Sajer says:

    da tua ..muka pun da bergaris..x yah la pakai cam tu..mcm x kena..kalau ND tu cantik la….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  32. mizz says:

    hurm…biasa je…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      [img]i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/bnara/erra8.jpg[/img]

      nampak tua!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  33. silalah tua cara terhormat says:

    aduhai, ni lagi sorang.

    tak reti akak nak kata dah. faham celebetrity kena bergaya, tapi kalau pakai sesuai dengan umur kan ke lebih anggun. kalau dah injak ke 40 tu, pakailah yang macam 40. Nanti peminat yang umur 40 pun suka dan ikut juga. Aging gracefully please Malaysian celeberity. Please.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  34. Anonymous says:

    i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/bnara/erra6.jpg

    tua!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  35. Anonymous says:

    euuuuuuuuuuuuuuw jijik

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  36. lililola says:

    Abg Nara..rabun ker apa?? kat mana awet mudanya?? dah tua la..dah mcm makcik pun..& Erra ni x cantik mane pun, biasa2 jer! FYI Nara, aku nak bagitau ko, para suami lebih sayang pd isteri yg pandai memasak, cekap menguruskan rumah tangga, yg menjaga makan minum, pakai suami & anak..bukan pd cantik rupa sj..ari2 nak makan’ cantik jer ker? maka suami pun lari la..nara ooii!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  37. Anonymous says:

    tak sedar tua

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  38. Anonymous says:

    lopak suka tayang bra…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  39. hambaallah says:

    kalau pakai tudung lagi cantik,manis,ayu :-)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  40. Anonymous says:

    sendat lagi ke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  41. mulut tak wangi says:

    yg kutuk2 erra ni msti peminat tegar ,jue,fazura & lofak…bila artis pebret diorg ciap sanjung2 w/pn pakai seksi2 n seksa…hahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  42. ntah says:

    ermmm… Yg komen2 ni mcm lah nnti x tua.. Kutuk2 kemain.. Silap2 nnti tuhan balekkan sml kutukan tu kt diri sndri br tau.. Silap2 lg over dr erra kang nnti.. Kan ke malu…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  43. idunno says:

    dagu nmpk sgt suntik..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  44. Dida says:

    Haiya…ingat sudah kurus… Rupanya tambah dagu…tipah tertipu….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  45. ... says:

    ya… dagunya lonjong macam dagu zahidah rafikah…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  46. nyah tetek says:

    erra kekal sbg miss world forever n ever..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  47. tasya says:

    Muke Erra nampak tue r…kne mkn collagen ni, bru nmpk lebih muda cam Raja Ema n Emak Neelofa…hihihi…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  48. anon says:

    mmg x dinafikan…..
    baju dia mmg cantik… hihihi

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  49. putera says:

    puteri kertuu mana nih? he3..x sesuai!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  50. fikir says:

    ape sbb yg erra ni dipanggil primadona ye? Sbb blakon byk filem kt tv kah? Is that a definition for a primadona. Kalo nk kata lakonan mantap rs aku.. Wan maimunah lg bagus belakon kot. x pnah aku tgk dia ni blakon bagus. Nothing to be proud of..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  51. dekan kolej says:

    sape ckp dy x cntik…sy pnh jmp erra mse ujibkt pilih kasih3 kt kl sntral dy jd slh sorg juri…putih giler dy ni xcm umo 35k cm 25k ade laa…ms dy duk kt mja juri npk cm gmuk bdn brisi xp ble dy bgun nk g pentas npk bdn dy da kurus xp xdela krempeng cm jiana jain tu…btw dy mmg sgt cntik..dr joh cm doll n rmai org yg dtg tgk tu snap erra dr jaoh bkn org nk tgk pserta pk3 xp org lbh tgk c erra nie….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  52. [...] (9 GAMBAR)Erra Fazira Bagaikan Puteri Di Sidang Media Anugerah Skrin … [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  53. badang says:

    walau pun umur era dah meningkat…era tetap cantik…alhamdulilah..anugerah tuhan…..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  54. akupunerra says:

    muka cantik pun rumah tangga begolak uolls…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  55. [...] (9 GAMBAR)Erra Fazira Bagaikan Puteri Di Sidang Media Anugerah Skrin … [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  56. eira says:

    alaaaa..susahlah jadi artis ni..cantik salah..buruk lagi salah..artis pun manusia, guys..ada kelemahan dan kekuatan macam u olls…so jgnlah kutuk2 i…dan kalo yang puji tu..thanks tapi semua pujian hak Allah yang menciptakan manusia..i and u olls la…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  57. [...] (9 GAMBAR)Erra Fazira Bagaikan Puteri Di Sidang Media Anugerah Skrin … [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. [...] 109 responses to (9 GAMBAR)Erra Fazira Bagaikan Puteri Di Sidang Media … [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. [...] 109 responses to (9 GAMBAR)Erra Fazira Bagaikan Puteri Di Sidang Media … [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. [...] 109 responses to (9 GAMBAR)Erra Fazira Bagaikan Puteri Di Sidang Media … [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  61. Kak era biar diorang nk ckp pe diorang yg dpt dosa..tp smoga k.era brtudung lg cntik.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  62. [...] 113 responses to (9 GAMBAR)Erra Fazira Bagaikan Puteri Di Sidang Media … [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  63. [...] 113 responses to (9 GAMBAR)Erra Fazira Bagaikan Puteri Di Sidang Media … [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. [...] 113 responses to (9 GAMBAR)Erra Fazira Bagaikan Puteri Di Sidang Media … [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. Anonymous says:

    kak erra tiut sangat..macam barbie doll

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0