Written by AbangNara | August 9th, 2012

Lama rasanya tidak mendengar perkhabaran terbaru pasangan pengantin baru Ally Iskandar dan Farah Lee ini. Mereka berdua juga antara pasangan suami isteri berpuasa dan bakal berhari raya bersama-sama buat pertama kali. Pasti kedua-duanya teruja gila-gila kan?

ally dan farah lee

Untuk makluman, selepas 10 tahun tidak bercuti ketika hari raya, kali ini Ally Iskandar memohon cuti selama seminggu untuk menyambut Aidilfitri bersama isterinya. Semoga hari raya kali ini lebih bermakna untuk mereka berdua. 7 lagi gambar Ally Iskandar dan Farah Lee dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit foto kepada RotiKaya.

P.S: Cute gila haiwan-haiwan ini.

ally dan farah lee
ally dan farah lee
ally dan farah lee
ally dan farah lee
ally dan farah lee
ally dan farah lee
ally dan farah lee

32 responses to (8 GAMBAR)Ally Iskandar Dan Farah Lee, Teruja Sambut Hari Raya Bersama

  1. suka farah lee says:

    cantikkk sopan sedap mata memandang perfect

    0

    0
  2. zara says:

    sweet…;-)

    0

    0
  3. suka tengok cara pemakaian isteri elly.. sangat cantik dan menawan..

    0

    0
  4. Sshh says:

    pandai ally cari isteri..cantik n manis jer orgnya..sesuai mereka berdua..moga jodoh dia org berkekalan…aminnn..dgr cite kawan ally si nurul suhada dh pakai tudung ye..alhamdulilah..

    0

    0
  5. emo says:

    Ya Allah muke seiras sugguh ! moga jodoh kekal & dikurniakan anak yg soleh & solehah..amin…

    0

    0
  6. tanpa nama says:

    muka ada iras2…sesuai sangat…suka tengok sbb manis dan sopan jer…:-)

    0

    0
  7. Anonymous says:

    so suwiiiittt~~~~

    0

    0
  8. teqoren says:

    sweet couple,,,smoga jodoh diaorg b’kekalan..

    0

    0
  9. Ann says:

    insyaallah berkekalan…sejuk mata memandang pasangan yang sebegini..memang telah ditentukan jodoh Elly Iskandar dengan yang lebih dari yang sebelumnya..manis ayu bertudung..Tahniah Elly!!

    0

    0
  10. ramadhan says:

    kalau artis nya sopan2 xde la pengkomen nak komen teruk2.. alhamdulillah :)

    0

    0
  11. hehehe says:

    dia org mmg nampak sweet sgt2…semoga berbahagia ke akhirat hendaknye…nanti dah dpt anak lg teruja nak berhari raya…

    0

    0
  12. siti says:

    sedap sgt mata memandang…

    0

    0
  13. Anie says:

    tahniah buat kedua-duanya! Semoga bahagia selalu….

    0

    0
  14. Anonymous says:

    boringla psl dorg nih….

    0

    0
  15. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuu 1 stttttttttt

    0

    0
  16. mak jemah says:

    uhhh, mak jemah dengkinyeee~
    na kawen jugak ahh haha

    0

    0
  17. mama red says:

    alhamdulillah…… mama doakan semoga ally & wife berbahagia hingga ke akhirat… mmg sweet couple gitu.. suke mama tgk

    0

    0
  18. sweet32 says:

    bile nak ade baby? x sabar nak tgk kecomelan baby kamu berdua… mesti sweet family…. :-)

    0

    0
  19. tipah says:

    comel and sweet je pasangan ni.
    Semoga kekal hingga ke akhir hayat & cepat dapat cahaya mata!

    0

    0
  20. Fikriah says:

    comel sgt…Alhamdulillah, muga rumahtangga berkekalan hingga ke akhir hayat….Amin….

    0

    0
  21. Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

    pasangan terindah

    0

    0
  22. Anonymous says:

    dulu ally ni pernah merisik fasha sandha. nasib fasha taknak. last last ally dapat yg beribu kali lebih baik.

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ye laaaaaa fasha tknk pasal si ally ni pendekkkkk paham ! cuba kalau si ally ni tinggi dh lama fasha sapuuuuuuuuu !!

      0

      0
  23. […] Lama rasanya tidak mendengar perkhabaran terbaru pasangan pengantin baru Ally Iskandar dan Farah Lee ini. Mereka berdua juga antara pasangan suami isteri berpuasa dan bakal berhari raya bersama-sama buat pertama kali. Pasti kedua-duanya teruja gila-gila kan? Untuk makluman, selepas 10 … Continue reading → […]

    0

    0
  24. aku says:

    memang sweet sngat…lelaki yg baik utk pmpuan yg baik..so utk artis2 kat luar sana dan pembaca2 beatifulnara renung2kan lah yea..

    0

    0
  25. comel says:

    comel gambar keluarga tu, abang berdua tu sedang berbincang

    0

    0
    • family bahagia says:

      nampak mcm bukan gambar family. yang dok sembang tu nampak macam danny x factor dengan johan as’ari. izara aisyah, maria tunku sabri pun ade dalam gambar tu.

      0

      0
  26. noy says:

    Frah lee..so simple..still cute..xperlu nak make up over2 kulit mulus…cik abangnya pula make up lebih tebal dari Farah nak cover jearawatnya..hehe…gurau je…

    0

    0
  27. noy says:

    Farah lee..so simple..still cute..xperlu nak make up over2 kulit mulus…cik abangnya pula make up lebih tebal dari Farah nak cover jearawatnya..hehe…gurau je…

    0

    0
  28. lisa says:

    sangat2 sweet la diaorg ni….

    0

    0