Written by Bella | March 14th, 2016

Zahiril Adzim dan Johan As’ari mula menjadi sahabat selepas kedua-duanya bergandingan menerusi drama bersiri Juvana beberapa tahun lepas.

Kini Zahiril sekeluarga sedang menunaikan ibadah umrah bersama-sama Johan As’ari.

Ana sekeluarga bersama sahabat @johanarrif selamat tiba di bumi Madinah. Alhamdulillah, kami tinggalkan Malaysia sementara untuk ‘bersama’ dengan Rasulullah ? di sini. Mudah – mudahan Allah setuju.

Berikut beberapa foto ketika mereka menunaikan umrah bersama dengan membaca entri ini sepenuhnya.

10 responses to (8 FOTO) Zahiril Adzim Dan Keluarga Tunai Umrah Bersama Johan As’ari

  1. Zass says:

    Sejuk hati dan mata tengok family Zahiril/Syera and Noh/Mizz Nina. Sama-sama berubah utk kebaikan. InshaAllah, till Jannah

    0

    0
  2. kak piah says:

    suka tengok perubahan sheira ayob….Alhamdulillah jodoh dia dgn zahiril menjadikan dia sepertimana dia skrg

    0

    0
  3. Really??? says:

    Best kan pergi beribadah sama sama keluarga. Selamat menunaikan ibadah umrah !!!

    0

    0
  4. shashamoden says:

    Assalam, nak tanya betul ke Zahirl Adzim dan keluarga tunai umrah bersama Johan Asa’ri? Betul ke x nak ni? Saya nak kepastian yah???!

    0

    0
    • minah jambu terlajak habis says:

      kau tk tengok ke gambar Zahirl Adzim ngan johan Asari ? ke sengaja kau nk buat klakar !!!!

      0

      0
      • sashacantik says:

        Salam akak minah jambus terlajak laris.. shasha mintak maaf shasha betul2 x nampak gmbr mereka tu. Conection dekat shasha agat lagging. Betul ke akak marah shasha???!!

        0

        0
  5. minah jambu terlajak habis says:

    berape hari lepas minah jambu punye sepupu lelaki baru aje bergambar ngan zakuan pemain bola Malaysia kt peninsula Singapore..sepupu minah jambu cakap zakuan ngan ayu ngan anak dia sekali..dia tunjok kan gambar yg dia ambek ngan zakuan kt minah jambu dia soooo happy bergambar ngan zakuan ..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    aku pernah jumpe si johan ni kat club. dengan awek2 seksi. xnk blame sbb barang dah lepas. hopefully dia berubah. before nak bash, aku bukan muslim..

    0

    0
  7. Lananodinhanyir says:

    Alhamdulillah

    Johan pegi haji

    Lana pulak beranak anak haram

    Mabrukkkk

    0

    0