Written by Bella | September 2nd, 2016

Baru-baru ini, pelakon Sharnaaz Ahmad telah menyambuat hari jadi beliau yang ke 31. Bersempena dengan hari istimewa itu, kekasihnya Noor Nabila telah mengajurkan sebuah majlis yang cukup eksklusif serta “intimate” untuk Sharnaaz di Hilton Hotel, Kuala Lumpur.

Bahagia sungguh kami lihat Sharnaaz dan Nabila, harapnya perancangan mereka untuk mendirikan rumah tangga berjalan dengan lancar.

Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar majlis hari jadi Sharnaaz Ahmad dengan membaca artikel ini sepenuhnya.



53 responses to (8 FOTO) Sekitar Majlis Hari Jadi Sharnaaz Ahmad Yang Ke 31

  1. not their fan says:

    Muka same.. majlis birthday sudah..hopefully majlis nikah x ditangguh kan.. amin

    0

    0
  2. Fidot says:

    Kawen jela…

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul…. NIKAH jer la kalau dah amik gambar macam tu..mengalahkan orang yang dah nikah kahwin… ke SHAHNAZ tak cukup duit lagi? Kesian kakak si Lopa Ni… dah hilang ADAT KETIMURAN…kalau ye pun BERCINTA jagalah adab sebagai perempuan yang belum NIKAH.. memalukan.. nampak Desprate..

      0

      0
  3. Kikiki says:

    Dah umur 31 dah .. Tolong dibuang jauh sifat BARAN itu .. Tak elok ..

    0

    0
  4. anon says:

    Tua2 pun sambut harijadi ke…. ..sambut dgn janda terdesak yg tak lawa pulak tu, ruginya ko sharnaz..

    0

    0
  5. wawa semput says:

    mcm laki bini dah wa tgk…
    bila tgur sentap.. xleh trima tguran.
    nti dah clash meroyan.xpe lah bro..whatever..happy beday

    0

    0
  6. Anonymous says:

    siannya tgk kakak lofa ni..cam hadap sgt kat shahnaz..

    0

    0
  7. ismalishanahafizatulhumairah says:

    anon nape mulut puaka sgt,x baik tau ckp mcm tu kat nabila

    0

    0
  8. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    pondan gay jew yg sambut bday nie..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    aku doakan parents SA dah de calon menantu di penang.. wakaka

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Dua2 secocok xde segan2 bgus la mmg jodh la klu gtu.. Shanaz ni pndai tgk ppuan pkai tdung tpi pakai ketat2 tpi diri sndiri x cermin..

    0

    0
  11. Ninakkasitau says:

    kalau nak kira umur
    si lelaki nie dah kira matang
    kalau nak kira pengalaman
    si pompuan dah melalui
    alah…
    senang cakap 2 2 dah “ranum”
    tunggu apa lagi..
    christmas tahun ni
    ke…..
    christmas tahun depan
    dan….
    depan…depan..depan.

    0

    0
  12. Jijik says:

    Jantan kaki kikis

    0

    0
  13. TT says:

    Sronok dpt awek kaya ni kan bro?!

    0

    0
    • Lopak kelopak says:

      Sharnaz ni golongan family org berada jgk..
      Aku tak rasa dia kejar harta.
      Nampak gaya mcm kakak Lofa yg tersyok pat Sharnaz ni.
      Aku pun..,

      0

      0
  14. what ever says:

    MALU TGK AIHH, SUMER GAMBAQ NABILA NI TEMBAB2 BADAN DIA KE DADA SHARNAAZ JA.. DAH TAK TAU MALU KE? SHARNAAZ NI BAB KATA ORG PANDAI TP TANG DIRI SNDR CAM HARAM. NIKAH JA LAH OII

    0

    0
  15. e says:

    Tak rasa rugi ke habis duit ribu2 utk boipren jer pun..tunang belum suami lagi laa..dibuatnya tetiba tk jadi kawen…guane mung…ke duit doh byk sgt sampai tk tahu nk buat ape dgn duit nung tuu…beri ke ambe le sket..tgh kering nih…

    0

    0
  16. Menyampah says:

    Laaaa.. baru 31 tahun muka dah cam 40 tahun.. perangai tak semenggah….

    0

    0
  17. zupzapzupzap says:

    4 org je ke celebrate bezday dia…hihihi

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Jealous memanjang korang yg komen komen kat atas ni…hehehe… jealous tak dpt janda kaya kakak lopa tu. Jealous tak dpt Sharnaaz yg macho giler tu..badan dia sado beb.. org ganas badan sado gini best kalau main. Memang korang semua ni jealous tengok pasangan bahagia ni.

    0

    0
  19. macam-macam says:

    alahaiii da mcm husband wife…nikah je laa =) kan ke lg baik… =)

    0

    0
  20. Anynomous says:

    Baru setahun jagung ayat manja, geramla dgn abg..tgu nti da lama..tkt pla klua pkataan myesal..
    #kalu hati sdh hitam….

    0

    0
  21. Atok says:

    Entah tak tau knp atuk rasa tak sesuai sanaz ni dgn prmpuan tu. Ada rasa geli sikit. Mcm sanaz ni kurang layak utk prmpuan tu. Knp atuk rasa mcm tu ek.. family neelofa tu kan ada class2, mcm tak sesuai sgt sanaz ni sumpah. Just my 2.6 billion sen.#tgkap mo1

    0

    0
  22. Jimbo says:

    Kakak Neelopa ni mmg suke ek berkepit, menempek, melekat, bergesel dengan si Sanaz ni.

    0

    0
  23. Anonymous says:

    laaa ingat 45 tahun.. hahaha

    0

    0
  24. klopp says:

    ni slh satu sbb aku suka janda…dia punye layanan tu mantop sikit.
    ni baru depan kek..klu dlm bilik..perghhhhhhhh

    0

    0
  25. Mr.tom says:

    Macamlah korang semua suci tak pernah kapel. Wakaka bajet good good. Puihh. Bersepah lg artis yg berkapel mengalahkan dah berkahwin, tak pulak korang kepochi. Wakaka

    0

    0
  26. Khalisa says:

    Cantikk kekkk…wkwkwkwkwk
    Asal Neelofa cantikk..kakaknye x ????
    Hahahha..just kidding

    #jgnkecamsaya

    0

    0
  27. aku says:

    Ini maksiatt!!

    0

    0
  28. Zubaidah says:

    Perempuan yang paling layak bersama-sama menyambut hari ulangtahun kelahiran kita adalah ibu kita. Kerana sakit perit dialah kita ada di dunia hingga hari ini.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Xde spe2 ke nk buat surat terbuka buat psgan ni? ¤?? hahaha??

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Macam takde maruah je si mak Jan Ni…

    0

    0
  31. X says:

    Kat sini majlis seranah untuk kau.Hambikkkk!

    0

    0
  32. Menyampah says:

    Iklan gambar gini kt awam buleh plok. Satgi kena komen sket dh ngamuk. Umo da tua bangka, pikir2 gak kita ni orang Islam. Kos besday, holiday situ2 tu dh bleh tampung kos nikah kan.

    0

    0
  33. Colorful says:

    Bosan laa Hari Sabtu dgn Ahad owner tempat nie tak update apa-apa pasal Berita hiburan kat Malaysia nie (Owner cuti) . :(

    0

    0
  34. zahrain ahmad says:

    shahnaz lelaki yg tak berpelajaran… belum kahwin dah bersentuhan dgn bukan muhrim.. bila ditegur nnti, dia mula marah… panas baran… shahnaz tiada maruah…

    0

    0
  35. Aku says:

    Dah mcm bibik aku tgok farah af tu..elok2je suami dia pkai kemeja, Dia pakai blouse buruk,jeans n tudung bibik
    Adoioo

    0

    0
  36. sentap says:

    tu bkn fara AF yg kaki rembat tu ke…?

    0

    0
  37. orang_penting says:

    pasangan yg paling aku tak kenan …huhuhu…

    0

    0
  38. dikcik says:

    eh fak la derang ni….meluat aku tgk..tegedik2 cam haram…kawin la oi

    0

    0
  39. hcubeshop says:

    Hepi Birthday buat Sharnaaz Ahmad

    0

    0
  40. papadom says:

    Kenapa muka pasangan dia macam Nur Sajat?

    0

    0