Written by Bella | May 11th, 2017

Sepatutnya melahirkan cahaya mata sulungnya semalam, pelakon Sharifah Sakinah bagaimanapun masih belum menunjukkkan sebarang tanda untuk bersalin. Malah, beliau juga sempat mengadakan majlis baby shower bertempat di kediaman keluarganya di Taman Melawati petang semalam.

Menurut Sakinah, beliau sebenarnya merasa teruja untuk menyambut kelahiran anak perempuannya yang bakal diberi nama Anais Adha.

Saya hanya menunggu masa bersalin. Kalau tidak hari ini, mungkin esok atau lusa. Perkataan Anais itu ada yang bermaksud rahmat, mulia dan anggun. Semoga ia memberi yang terbaik untuk anak kami ini, Insya-Allah.

Berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar majlis baby shower Sakinah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Sumber Berita : BH ONLINE

Kredit Foto : Kotak Studio

29 responses to (8 FOTO) Sedang Menghitung Detik Kelahiran Anak Sulung, Sharifah Sakinah Sempat Adakan Majlis Baby Shower

  1. kau says:

    elok ko tukau agama la….menyampah tgkkkkk

    8

    28
  2. krik krik krik says:

    Kerap kali aku tengok artis Melayu sekarang ni buat baby shower, maternity photoshoot mengalahkan artis barat. Diaorang ni Islam ke bukan? Baby shower Kim Raymond bini Keith Foo hari tu lagi sedap mata memandang. Elok je pakai baju labuh tutup lekuk badan. Ni yg sah sah Islam bukan main dedah sana dedah ni.

    30

    1
  3. m says:

    hari ni aku scroll blog ni terjumpa kisah arwah isteri Datuk Jalaludin, menitik air mata aku baca, tetiba scroll bawah lagi aku tgk baby shower si saripah ni. ko rase? hidup ni tak lama dik non..

    28

    0
  4. akidah jgn terpesong... says:

    jgn sampai..
    kelainan….
    perangai giler2…
    menggelirukan…
    pesta…
    budaya…
    dan
    agama….
    doa untuk awak…
    semoga urusan melahirkan..
    di permudahkan..

    0

    0
  5. Cik green says:

    Hmm..kalo yg hadir suma pmpuan pastu pic simpan tidak publish ke public xpr la juga..ni ada lelaki lain pastu share photo plak.. adeh.. pakaila yg cover bahagian atas tu….

    2

    0
  6. bini2 bawka laki ke neraka says:

    ok sikit compare dr si syatilla… bertudung nampak
    susuk badan … guna kain pun warna badan … acaner .. yg ni tak nak komen?

    both mengarut…

    8

    1
  7. Anonymous says:

    yang mengumpat ni lagi beso dosa..reti…

    0

    5
  8. aku tetap aku says:

    perlu ke duduk terkangkang? decoration agak merimaskan. pakaian pun ntah apa2

    4

    0
  9. Anonymous says:

    X malu kt pak mertua ke wei? Dressing mcm ayam kt chow kitt. So tacky!!

    11

    0
  10. Jiran says:

    Dressing dia ni pondan pun x seteruk ko. Patutlah tak naik2 populariti ko. Fara Mendoza sgt ko ni..

    6

    0
  11. Anonymous says:

    Salah sorang retis yg dressing style “ayam”!

    4

    0
  12. Anonymous says:

    Dressing style filipino2 yg kerja maid kt Msia.

    2

    0
  13. Farhana says:

    minah otak senget ni dressing mna pernah senonoh. dr dulu lagi aku perati.,mmg bukan idola aku lah retis mcm ni! next?!!!

    4

    0
    • fromthe_truestory says:

      yalakn…tumpg kakak2..yg dulu popolar..
      kalau x ada kkak…mesti keja kt restoran nasi ayam oenyek, bakso

      1

      1
  14. Anonymous says:

    nak meluat tgk artis zaman skarang…harap glamour je…gambar main tak nak tunjuk pulak

    5

    0
  15. ina says:

    nak meluat tgk artis zaman skarang…harap glamour je…gambar main tak nak tunjuk pulak

    3

    1
  16. piah says:

    tipikal artis malaysia IQ rendah…hari tu bertelanjang dalam tub..yang ni pulak tunjuk lurah tetek dengan perot boyot…best lah jantan2 jamu mata free tgk retis2 porn melayu…
    tak malu agaknye dgn bini keith foo yang jauh lebih sopan..

    3

    1
  17. Anonymous says:

    eee apa dekni merepek nya…ada duit tapi tak de class

    1

    0
  18. Eyeee says:

    Laki si kinah ni pilot Firefly ke?
    aritu gi subang airport, nampak billboard firefly muka laki dia …
    ke aku salah orang?

    0

    0

Leave a Comment

Optional