Written by serenity | December 30th, 2012

Mungkin ada yang masih belum puas menatap gambar-gambar  majlis pernikahan penjaga gawang Harimau Malaya, Khairul Fahmi Che Mat dengan gadis yang sudah sah menjadi isterinya, Nur Eilunie Natasha, atau lebih mesra dipanggil Liuniey.


Photobucket
Photobucket

Ini ialah set gambar ini pernikahan mereka ialah dari THR Gegar yang berlangsung pada pagi 28 Disember lepas. Lagi 69 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

101 responses to (71 GAMBAR)Majlis Pernikahan Khairul Fahmi Che Mat Dan Liuniey Natasha

  1. Din says:

    Jejariruncing muntah darah keluar ikan paus melihat gambar ini….

    • cenderawasih156 says:

      Woooo…apex cium dahi isteri dgn penuh khusyuk dan perasaan tuh…seperti dlm iklan simplysiti…yg penting dia mesti WANNGIII….oh puspa wangiku…ahakz!!!!!

      • cik kiah says:

        nik aziz tak nikah kan diorang ke? bkn ary tu kata nik aziz yang akn nikah kn dorang..

      • lelaki pujaan si dara says:

        Wahahaahaha!,!! Ada wanita yang bermandi kan air mata melihat Apek mencium dahi isteri tercinta!! nak buat camner….anda bukan jodoh apek… Carilah lelaki lain wahai jejari runcing…

        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          Dialog gambar Apex cium dahi Luniey :
          Hai Jejari Runcing.. what say you? why not?

        • Makcik Petir says:

          Tahniah la ye korang berdua.. nanti makcik nak datang tengok korang bersanding boleh? ni makcik nak mintak izin ni….

        • nine says:

          tak baiknya gelakkan orang mcm ni. hmmm…

        • mamee monsters says:

          kenapa perlu kaitkan dgn jejari runcing tah apa nama sebenar tah…mgkin bkn jodoh mereka dan masing pasti akan mendapat pasangan yg sesuai yg Allah jodohkan…xperlu ungkit kisah lama yg hanya menyakitkan hati org lain…

    • Mak Jemah says:

      eh tu ibu leuiney ker? like mother like daughter….
      Apa pun after this, Mak Jemah harap xde dah kontroversi bukan2.. and peliharalah hubungan suami isteri ni baik2, jgn duk gaduh2 then masuk paper…okay..?
      hok oh….ko hado..?

    • loveOnew says:

      honestly, baju pengantin tu x cntik mne pn..
      ketat pn lagi 1..
      kan elok kalau tudung tu tak masuk dlm baju..
      just my own opinion..
      congrats anyway..

    • sasa says:

      cantiknyaaaaaa leuniey!!! untunglah apek

      • tom jerry says:

        ape yg untung nyer…???paling2 dpt cipap je kot…org buruk pon ade cipap gak..
        sok dah tue…kedot gak…!!!
        SEDIH!.

        • oggy coacroch says:

          cipap kurab…+ hancing….hahahaha…bodoh punye sasa…ape yang untung nye pun aku x tahulah….

    • bbycumil says:

      leuniey : abe..rucing dok jari kawe?
      apek : runcing sgtt..nnt leh tulis blog..

      SILE REFER PIC NO.3 hahaha

  2. fewh says:

    yg pnting x pes

  3. amirnawawi says:

    Waaaaa, lawanyer Liuney.. Untung Apek

  4. talam besi says:

    alahai,c0meynye leuniey….;)

  5. Joyah Joren says:

    jejari runcing dah tak kisah dah. Kuat budak Elya tu. Menangis pun maybe dalam hati je tak tunjuk.. Tu si Dalia Teck la kesian sbb dia latest. terus p lari makan angin kat London n Paris.. nsb bek dah ada bf baru. dokter gitewww. Apex n Leuniery, semoga berbahagia ehh. dapat anak mesti muka Jepun. Mantooppp. anak biar ramai macam Beckham giteww.. LOL

  6. aazzoooo says:

    pergh awat begitu

  7. mulot muncong says:

    xpuas hati kat bju pengantin gurl…..~nmpak bunting masa dudok….<<<ape la punya designer
    org dh cantik…..~hope after dis bju kenduri ada improveeeee

    • kiki lala says:

      leuniey lupa pakai korset kot… tu gambar waktu duduk semua nampak perut berlapis2 jer… ala2 ngandung gitu.. hahahaha…

    • mamee monsters says:

      perut berlapis mempunyai potensi untuk gemuk dan merendang selepas berkahwin…heheee

  8. kak pe'ah tukang pagar says:

    tahniah apek. pasni sila pagar gigi anda. pg ni i tgk jejari i smakin runcing :p

  9. Aku~makcikyghot!! says:

    Cantik! Semoga kekal keakhirnya. Suka dua2.. :)

  10. ain says:

    cantik
    tapi tak leh cakap ‘sweeeetttnnyeeee’
    maybe dah ade gambo pra-wed kot. ilnag kemanisan di mata aku.. hehe

  11. aku laaa tu says:

    apex kalo senyum x nmpak gg ok kot..ngeee…apex duit banyak repair la gg tuuuuuu..

  12. menyampah dgn isu yg xseberapa says:

    slmt pgntin bru,kurangkn kontroversi pasni ek..BN plis jgn kuarkn lg sal gosip dieorg,cr org lain plak ek,hihihihi

  13. Zuhra says:

    Pelik la…semua gambar yg ada mak ayah apek.dieorg mst Muka Masan je..

    Xde yg senyum…

  14. Syabas says:

    Oh..ye ker?? Yang penting leuniey sangat cantik… Sesuai untuk hero kegilaan ramai gadis seperti apek..betultak?hahaha….

    • Mia says:

      Leuniey cantik, I agreed.
      Tapi nak kata Apek kegilaan ramai gadis, I dont think so :)
      Just because dia pernah ada 3,4 failed relationship yang goes public, tak de nya ramai sangat gadis sukakan dia pun.

  15. tom jerry says:

    Sape yg ko ckp hero kegilaan ramai gadis ni????C Apekz tu…sah ko ni rabun…

  16. aen says:

    Whoopss..rse jejari runcing pun da tk kesah..she is strong girl..yg sian kt dahlia..; p
    But hope they just forget the past n start new life..
    Congratzz apex n leuniey..semoga bahagia sentiasa..
    Sekilas pandang muka lueniey cam rosmah version kuwus…heeeeee

  17. kak halmah says:

    apek ni bongkok skit kan? bongkok sabut… nmpak mcm lemau je, x tegap..

  18. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    luney cute sekali cantek lawa wangi hehe…..tapi pesal mak bapak apek kalau bergambar tu tk senyum n tk hepi? pesal mak cik masammmmm je muka tu? mak cik tk suka apek kawin ngan luney ke? mak cik jangan takot walau pon apek dh beristeri kn luney yg jambu ni tapi apek tkan mengabai kn tanggong jawab dia sebagai anak pada orang tua ok mk cik……tol tak pek ?? mak cik jangan risau ape2 lah ok apek anak yg baik…..kalau apek lupa pada mak cik pak cik teros mak cik gi kt TV3 cepat2 jumpa pehak wartawan media ke buat aduan ok atau pon kalau mak cik nk jumpa bang nara pon leh jugak hehe…..senyum cikit mak cik ;).

  19. anony says:

    Ketatnye baju… Bila duduk berlipat2 tang perut…

  20. tom jerry says:

    change name nmpak anonymous….!BENGGANG + BANGGANG ker…cian kan ko nih…
    tu ko yg duk berlipat2…

  21. meera_edora says:

    luniey muda tp muka da matang sgt, klo kata umur 30 pon org caya, hohoho congrats lah yer…

  22. jojambul says:

    she’s beautifoolll…ketat sungguhh..

  23. bini kedua apekksss says:

    aku duk tengok apek senyumm macam dracula je..wakakaka…scary je…

  24. Cik Rose says:

    Baju Leuniey mmg ketat sungguh!!! habis terjojol semua yg terjojol..macam pakai bengkung/corset pun ada jgk…buat ape PAKAI TUDUNG nak seksi2 NAK TUNJUK SAPA???inikan majlis akad nikah & adat istiadat majlis org2 melayu at least hormatilah org2 tua..Org2 perempuan Klate mmg suka seksi2 ke skrg?? tgk gmbr kbanyakan pompuan pakai2 baju2 ketat2 sendat2 blako…org2 KL kawin pun xderlah ketat2 bagai & tunjuk body cm ni…

  25. jejari kontot says:

    Xberseri okeh…!

  26. hoi says:

    apsal ramai yg perli jejariruncing tu?kesian dia.kalau jadi kat korang,meroyan dah kot.macam tu la malaysia,slalu mangsa keadaan jd bahan gurauan.

  27. linda says:

    Out gilaaaa gigi..adeh..pingsan!!!

  28. Lagubestbest says:

    Parents apek muka redha jer ikut segala.. Huhu kalo korang perati la kan, ramai parents masa anak kawin wat ‘muka redha’ jer..

  29. aku says:

    muka leuniey ble pkai tudung gtu mcm muka fida plak..huhu

  30. mummy says:

    apex 2 x tegap sbb x teruna dah kot..hihii..

  31. adele says:

    Tahniah utk pengantin…

  32. sugi says:

    so sweettttttttttt…..i like it…smoga bahagia selamnya….yg mna 1 bapa kndung leuniy ni..

  33. jijah says:

    Panjang nya kuku pakcik yang pegang kamera tuuu

  34. sugi says:

    so sweetttttttttt…i like it….smgoa berbhagia ke akhir hyat…

  35. Anonymous says:

    romantiknye huhuhuhu

  36. aliah says:

    i faham kenapa nak bangkitkan isu jejari runcing. bukan ke benda dah lepas! dia pun lega agaknya x jd kawen dgn apek. kalau kawen pun dah rasa x bahagia. baik x payah kawen. n biar je apek kawen yg sama padan dgn diri sendiri! jejari pun dah berhijrah, biar dia padt macam IRMA HASMI DGN SUAMI! MASING1 BERHIJRAH N DAPAT YANG LEBIH BAIK. SO DOAKAN SEMUA MEREKA BAHAGIA K. PEACE :)

  37. nora sham says:

    congrats to apek & luniey….. btw jgn la ungkit kisah si jejari runcing or si dahlia…. diorg dh ada new life…. mcm x biasa couple & break…. proses biasa dlm percintaan…..mane2 org pun akan mengalami situasi mcm tu….kite sebagai manusia sama2 doakan yg terbaik utk sume manusia……. peace!!!

  38. sunshine says:

    elia boleh dapat lagi better dari apek nih.

  39. dahlia tik tok says:

    kenape nk kaitkan jejariruncing dlm pernikahan dorang ni, korg tau ke ape ade dlm isihati elia tu, mulut xberadab btul. Nway apex n leuniey such a sweet couple

  40. Anonymous says:

    Cantk luni pakai tudung..apex nnt soh luni pakai tudung taw,nnt abby marah klo x pkai tudung.

  41. rr says:

    pengantin cntik,,tp kureng pada baju la..coz tenggelam ngn warna pelamin kt blakang tu,,just my opinion :)

  42. moon says:

    Cantik luni pakai tudung..apex mu soh luni pakai tudung,nnt abby marah kalo x pakai tudung,

  43. Prince Noob says:

    tahniah la kfcm dan ln

  44. anis says:

    ermm.. bunchet :/

  45. tetek says:

    tu tetek tu nak tubjuk kat sape, tergantung2

  46. AlaOmakKawenKanAku says:

    Kelas kau tonkkkk , aummm go go harimau malaya haha

  47. Tina turner says:

    Apek nampak mcm stephen chow mualaf. Leuney amoi jepun. Couple ni if sape2 x kenal diorg if terjumpe mane2 mesti org ckp cheng chong ching chey ho liau

  48. wiDuri says:

    lawo emak wife apex…jgn senyum gitu apex…seram tgk gigi awok.
    congrates nway

  49. kak jemah says:

    sweetnye si kfcm ngan leuniey neh..
    dulu2 aku nyampah gak bile taw d0wang kapel..konon sbb leuniey la kfcm putus ngan kak jejar tu..aku plak yg emo konon..haha
    last2 jd tersuke plak kat dowang lg2 leuniey..mybe sbb leuniey wangi kot..erkk..xdew2,aku suke sbb aku tgk leuniey pndai bwk diri..x expose sgt hubungan dowang,x menjaja cite cinta die,psl kawen pon die suh kfcm je komen..bagus..tgk dowang pon sepadan..same2 cantik,kacak..cuma apek kena betulkn gigi die sket sure perfect..haha..
    n yg ketinggalannye aku bile apek ngn kak jejar da putus br aku sibuk nk usha blog kak jejar..aku tgk sume bende die nk cite..dr dulu2 la kn..setiap ape yg die n ‘my incik apek’die tu wat die nk publish..x ckup ngn cite,die letak gambo bukti skali..so,bg aku hubungan dowang time tu da x private..die nk 1 dunia taw..smpaikn msg apek antar pon nk publish..kalo aku la pakwe die kompem aku da blah awal2..sape lg kejar glemer ntah..pastu aku tegur kak jejar elok2 kat inbox fb die..aku ckp delete la pic2 lame die yg x tutup aurat kat blog n fb c0z die kn da berhijrah,da litup..slagi pic2 tu sume owg tgk,slagi tu dosa die bjalan..so ape gunanye die berhijrah..kalo gambo yg kat blog2 lain mybe la ley accept c0z cane die nk carik sume owg utk delete kn..tp page kite,hak kite..aku x ckp la suh delete pic apek n die..kat fb die kn byk pic die kekonon jd model utk bisnes akak die tu..skirt pendek,singlet bagai pakainye..x elok la owg tgk..
    pas aku tegur tu die x reply,tetiba up status fb mcm marah2 owg yg tegur die,nk malukn die katenye..0keyyy..kalo bercinta lg pasni kak jejar jgn over2 sgt publish taw,kalo dpt tangkap retisss la..kalo x jd,merana bdan..
    si dahlia teck plak pas da clash aku tgk ok laa..xde la die mroyan bagai nk gile kn..dgr2 die pon da kapel ngan d0c..suke lettewww..
    utk k0wang yg kutuk2 apek ngan prestasi die kebelakangan ni,hentikanlah..xde owg yg perfect pon..bkn sbb die sibuk ngan kawen,gol slalu bolos kot..just xde luck..ingt blk die da byk naikkan name team kelantan n malaysia..k0wang ni sokong time menang jela kang..puiiiiii..hahaha
    k la,ape la yg aku mensarut sgt pg2 ni..haha..
    sm0ga berbahagia uollsss..kalo leuniey bunting plamin ke ape,yg publish awal sgt taw..kang kena mcm diana n farid..cian deme..mentaliti owg kite still lemah lg..xnk tnya xnk blajo tetiba taw fitnah jew..kak jemah sentap c0z kak jemah pon owg ngata mcm2 coz bunting plamin wp0n kak jemah bkn retiss..saket ati mak ok..gi bkak buku sains blk..*tetiba*..haha…kbai

  50. non says:

    dalam perkahwinan banyak dugaan dan ujian..semoga tabah menghadapi ujian di alam perkahwinan sebagai suami isteri! Tahniah dan selamat pengantin baru

  51. dia says:

    Tahniah… semoga ia kekal abadi & kebahagian milik kalian berdua.
    kenapa kita perlu kaitkan lg elia ngan apex. setiap org ada sejarah masing2.
    jgn lee kita menambah kan lg luka yg sedia ada. try hormati perasaan org lain.

  52. LALA says:

    lain kalau, kalau tak pakai korset dan badan tak mantap, kemudian baju ketat nak mati kalah baju2 RCW, buat-buat la pegang bunga tangan, boleh juga la cover perut tu. Ingat ye bakal2 pengantin akan datang, cover perut dengan bunga tangan kalau tak pakai korset, badan tak mantap atau baju terlalu ketat.

  53. saya bukan cik rose says:

    cik rose..apsal lak mengata orang kelantan lak suka pakai ketat2 ni…x sayang mulut….orang yang suka pakai ketat2 ni tak kira siapa, datang dari mana….orang yang suka pakai ketat2 ni orang yg tak takut dosa..ader ke patut kaitkan pakai ketat2 ni dengan negeri…komen pakai otak bleh tak….

  54. Amira says:

    Kenapalah agaknya baju tu asyik berlipat je di bahagian perut tu?
    Even dia berdiri pun masih lagi terlipat. Fesyen terkini ke?

  55. Anonymous says:

    kesian jer nampak family apek..macam dipinggirkan..mak mertua apek lebih2…luniey pon macam x mesra sgt jer dgn mak mertua dia..org kalau baik dgn mak mertua msti pgg tgn mak mertua masa amik gmbr…dua2(luniey&mak luniey) sibuk nak kepit apek….