Written by serenity | November 20th, 2011

Pelakon yang sedang meningkat naik, Zahiril Adzim telah selamat melangsungkan pernikahan dengan pelakon dan pengacara, Shera Aiyob di rumah Shera di Ipoh Perak hari ini. Shera menerima hantaran RM 18,000.00 dengan mas kahwin RM 1,001. Pasangan ini mengenakan busana rekaan Hatta Dolmat. Majlis resepsi juga akan berlangsung hari ini di Kinding Hills Grand Ballroom, Ipoh dan untuk pihak lelaki, majlis sambut menantu akan diadakan di Shah Alam.

Lagi 6 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar pada Twitter Hatta Dolmat.







[jetpack-related-posts]
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

78 responses to (7 GAMBAR)Zahiril Adzim Dan Shera Aiyob Selamat Menikah

  1. cikmimi says:

    semoga berkekalan hingga ke akhir hayat :)

    0

    0
    • cik hijau says:

      tahniah zahiril..cuma satu je pesan.shira ni dah lawo comel dah..cuma kdg2 tu seksi sikit ja.dah kawen ni pkai sopan2 no..

      0

      0
  2. haniff says:

    tahniah…

    0

    0
  3. Syima Emi says:

    sangat sweet diorg ni. semoga diberkati olehNya…

    0

    0
  4. fatin says:

    apsal sheira nampak kurus sangat? papepon semoga berkekalan. :)

    0

    0
  5. sakura027 says:

    cantik n sweet je… :) tahniah both of u..

    0

    0
  6. cik m says:

    semoga perkahwinan ini kekal hingga ke jannah :)

    0

    0
  7. lily says:

    simple, tp mcm kurus sgt je ha…

    0

    0
  8. suka says:

    comel!tahniah~

    0

    0
  9. leya... says:

    alaaaaa sweeetttt….sheira cam dak 15thun..thniah!!!!

    0

    0
  10. Jambu says:

    tersangat cantik baju dia…

    0

    0
  11. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    semoga bahgia p\s malam pertama tu zahiril sondol tu jangan ganas2 ok ape2 pn rilek n steady ok pesanan yg paling exclusive dari minah jambu…

    0

    0
  12. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tapi minah jambu tengok si shiera ni badan dia kenape keding sangat eh ? makan hati ke ngan si zahiril ni ? ape2 pn selamat berbahagia………..

    0

    0
    • mamat jambi says:

      apahal si minah ni xam x puas hati je?? asl ko jealous la tu.. sdar2 la weii.. jngn nk kata dkt org sngt la bengong!!

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        tkan minah jambu nk jeles pulakkkkkkkkkkkk bkan nye jambu sangat si zahiril ni yg minah jambu nk jeles2kn !! kau ni ponnnnnnnnnnnnnnnnnn nyampah lah huh !!!!

        0

        0
    • peminat tegar zahiril says:

      kurang ajar betul la ko ni…. ape masalah ko? pffftttt! doakan yang baik-baik kat diorang kan bagus… serius teruk perangai ko ni… “jambu” sangat la statement ko tu?

      0

      0
  13. glow in the dark says:

    bersederhana….tahniah both of u

    0

    0
  14. Wardah says:

    Tahniah both of u..rekaan Hattan Dolmat memang cantik dan sopan..i like it:-)

    0

    0
  15. teqoren says:

    tahniah utk zahiril dan shiera,,,smoga kekal hingga hujung nyawa…

    0

    0
  16. renz says:

    sooo cute….tp sheira nampak kurus je..
    ape2 pun tahniah both of u….

    0

    0
  17. almondlondon says:

    Semak gila baju Sheira Ayob ni. Muka dah manis dah.

    0

    0
  18. haley says:

    Nara, asal aku kira gambaq tu ade 6 je? Hang ckp 7…

    0

    0
  19. haley says:

    Shiera mmg kecik keding je org nye…penah ternmpk depa dua ni kt e-curve damansara..sweet jer depa duo ni….

    0

    0
  20. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Adzim, Ayob, GAMBARZahiril, Menikah, SELAMAT, […]

    0

    0
  21. ayuyangcomot says:

    tahniah….tp mahalnya hntaran..mcelle 8K jer….yerkkkk

    0

    0
  22. adrenna says:

    sooo kurruusss

    0

    0
  23. adinda says:

    alahai aku rse berat die ni 42kg je x…kurus sgt xcantek gak syera oi…..apepon aku suke bob kan sazzy falaq dlm cte awek aku ponti…sweet sgt #tibe-tibe hahaha

    0

    0
  24. devotedlily says:

    kurus nye shira ni kalau nak banding masa cite karak tu…

    0

    0
  25. lia says:

    sheira ayunya diaa!!!! i loike, tp u sgt kurus…naikkan berat tu sket…apapun u sgt cntek, naik seri! tahniah mr zahiril, bertuah dpt sheira..smg bahagia ke akhir hayat! love both of u!!

    0

    0
  26. org lama says:

    Sorry to say …seri pengantin nak naik….mcm biasa je…walau bagimanapun….selamat pengantin baru…. ok

    0

    0
  27. sibok je korang. says:

    Bia r die krus .gmok sgt pon tk cntk .bluerrrk

    0

    0
  28. Org lamaw says:

    pembetulan ”””””””’Sorry to say …seri PENGANTIN TAK NAIK….APA2 PUN tselamat pengantin baru…. ok

    Like or Dislike: 0 0
    Reply

    0

    0
    • Moshi moshi says:

      Ah ahlah!aku tgk si shiera ni terlampau simple sgt dlm solekn dia.mcm solek sndri.tk mcm pngntin lain,aku tgk cntk aje solekn dia.anyway..congrate.

      0

      0
  29. Julia Jose Quan says:

    #Alhamdulillah, selamat sudah .. Happy for both of u’ smoga b’kekalan hingga ke akhir nyawa ?

    0

    0
  30. beila says:

    org lamaw , asal kau ckp cam tu ?
    dorg pasangan yg tkde kontroversi pn kau nk anti ..
    pada zahiril and shera , selamat pengantin baru ..
    pertahankan hbgn ini smpai akhir hayat ..
    amin2 …

    0

    0
  31. ryna says:

    my friend kata shera ni sombong sangat.zahiril ok jer .peramah.btw semoga berkekalan ke akhir hayat.amin ;)

    0

    0
  32. aatik says:

    pasangan yg sama comel…fesyen baru ke skrg bila nikah x pakai tudung…kalau dulu x yg x pakai tudung pun bila nikah pakai tudung..ishh….

    0

    0
    • hafidz says:

      “fesyen baru ke skrg bila nikah x pakai tudung…kalau dulu x yg x pakai tudung pun bila nikah pakai tudung..ishh….”????heh..mnutup i2 1 kwajipan, tp klo ckap blum b’sedia nk ttup aurat @ xnk jd hipokrit,,,ckaplah mcam bl b’dpan ngn ALLAH kat akhirt

      0

      0
  33. pengantin glamer says:

    ok la ni…bkn wedding 15 juta…xda banglo and keta dashat2 pun…simple n cntik je….oppsss!!

    0

    0
  34. bujang says:

    ISHHHHHHHHHHHH……JANGAN KUTUKLAH…..
    CIAN ITU PUN DAH CUKUP…JANJI SAH NIKAH.

    0

    0
  35. mya says:

    awat cam keding je bdn sheira ayob tuh

    0

    0
  36. sherlyn says:

    nape zahiril kuruih sgttt…??? muke die ag kecik dri muke sheira… sweet jhe tgk” hehehehehe….. selamat pengantin baru….. zahiril n sheira…
    : ) …fr0m ur fanatic fan!!!..

    0

    0
  37. aku suka says:

    wedding grand gila pun klu sanding sorg2 xde maknanya juga….. biar sanding simple asalkan ada kenangan naik pelamin suami isteri…. esok2 nak tunjuk gambar kat anak cucu ada gak kenangan nya…. ni klu anak cucu tgok mak kwen sanding dgn pondan apa nak jwb nnt???

    0

    0
  38. justmytwocents says:

    Tahniah Zahiril and Shera. Semoga berkekalan hingga akhir hayat. Amin. :)

    Tapi satu je la. Bila artis2 ni terlalu banyak expose gambar before kahwin, I mean pre-wedding picture etc. Macam dah tak naik sangat seri bila dah naik pelamin. :/

    0

    0
  39. tetek kecik je , x stim langsung :P

    0

    0
  40. […] Selamat pengantin baru buat ke dua mempelai ini. Gambar Pernikahan Zahiril Adzim Dan Sheira Ayob dari SINI. […]

    0

    0
  41. akusukazahiril says:

    GOOD BYE ZAHIRIL.. SOB SOB.. SEMOGA BERBAHAGIA D SAMPING NYA… WAWAWAWA… AKU MINAT GILER KAT DIA SINCE TENGOK DRAMA SIRI KAMI.. I LOVE YOU BEBEH . DEAR SHERA, PLZ TAKE A GUD CARE OF MY BABY.. WAWAWAWA

    0

    0
    • mr.froogy says:

      wuuuuuu,,,same la weyh…frst trjatoh chenta dgn zahiril,,,,ceter 100harijadi looorr,,,waaaa smoga bhgia …huhuhuhuu

      0

      0
  42. Sweet31 says:

    Tahniah… Perkahwinan dpt menghindari dari perbuatan maksiat!

    0

    0
  43. Cik Ram says:

    Dia kurus maybe utk persediaan perkahwinan kot. Nanti kalau tak cntrl makan takut baju tak muat. Tengok gmbr 1st mcm adik beradik pulak hehehe…Semoga kekal ke akhir hayat

    0

    0
  44. madiey says:

    thniah n slamt pngntin br…dua2 sma cntik sma padan…smga hbngan kekal hngga ke akhir hyat n ank cucu…smga dikurniakn ank2 yg comel2 n handsome2….

    0

    0
  45. lucious says:

    bj ok da, but makeup too simplee. anywayy semoga berbahagia:)

    0

    0
  46. YY says:

    kurus pun kena komplen..gemuk pun komplen..mcm2 laa…

    0

    0
  47. tomei says:

    cantik sgt…sweet n nice….tp klu shiera pkai rantai msti nmpk lg cntik…ni nmpk mcm ksong je kt bhgian leher 2…ape2 pn smoga kekal ke akhir hayat..

    0

    0
  48. tumpangbahagia says:

    koranglah pasangan paling comel yang aku pernah tengok.semoga berkekalan zahiril dan syera.selamat pengantin baru dan dapat anak yang kiut-kiut:)

    0

    0
  49. tipah dangdut says:

    ni baru nikah…mybe dia ndak simple2 je time nikah..tgk la plak t sanding nye sweet n simple..cantik….
    xpayah la nk judge..nk tilik seri ke x seri..kadang2 byk sebab buat org tu x nmpk seri time kahwin..jgnla pikir negatif je…igt suma artis lain yg naik seri time kahwin tu sebab ada **** lagi ke…byr je mak esah bape dia mintak..berseri2 bak kena suluh spotlight muka nanti ….

    0

    0
  50. what the? says:

    buruk gila kurus sangat, sebab tu takda seri, alah apesallah nak kering-kering sangat waktu kahwin, bukannya lawa pun, seteruk-teruk syela pun lebih cantik dari ini ..

    0

    0
  51. angau says:

    kurus giler…

    0

    0
  52. mr.froogy says:

    wuuuu sedey la zahiril da kawen,,,,,,
    tp still doakn bhgia n heppy slalu k,,,
    hehehehehehehe,,,,,luv u laaa~

    0

    0
  53. autumn says:

    skati dia la kurus ke tak.. badan dia x bagi mslh kat korang kan…takda yg perfect kat dunia..so dont jugde other when you are not perfect!

    0

    0