Written by serenity | November 5th, 2012

Kalau sebelum ini kita sudah melihat gambar-gambar pernikahan Farid Kamil dan Diana Danielle dari kamera telefon bimbit abang Nara, apa kita kita lihat gambar-gambar dari jurugambar profesional Annas Easkey pula. Gambar-gambar yang memaparkan kegembiraan pasangan pengantin baru ini sememangnya cantik sekali.

Photobucket

PhotobucketJika ada yang berminat untuk mendapatkan khidmat Annas Easkey bagi merakamkan detik-detik penting dalam hidup anda, sila like Fanpage Annas Easkey Photography bagi mendapatkan maklumat terkini. Lagi 5 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Anda berbakat dalam gubahan muzik dan susunan lagu? Anda berminat untuk menampilkan bakat anda dengan memberi nafas baru pada lagu-lagu rakyat? Kami perlukan anda! Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara (JKKN)sedang menganjurkan Pertandingan Gubahan Lagu Rakyat yang memberikan peluang kepada anda untuk menggubah, menyusun muzik dan memberikan suntikan segar kepada lagu rakyat. Hadiah utama berjumlah RM 8,000 menanti anda! Untuk maklumat syarat dan borang penyertaan, telefon kami di 03-2614 8206 atau layari http://www.facebook.com/JKKNHQ !

annas

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

p/s: Ada plan nak gi korea next year?? Deal terbaik Abg Nara rasa so far… Lawati FB dan LIKE pelangibonda utk package terbaik dari ladang!

 

58 responses to (7 GAMBAR)Perkahwinan Farid Kamil Dan Diana Danielle Dari Annas Easkey

  1. anne says:

    like!!

    0

    0
  2. kakijah says:

    sama cantik, sama padan….mmg gambar ni nmpk sgt romantik. Semoga berkekalan hingga ke hujung usia…amin

    0

    0
  3. kak hani says:

    cantiknye…semoga kalian berdua diberkati Allah sentiasa..

    0

    0
  4. nanu says:

    haha DD pakai helmet klaka la. comey je

    0

    0
  5. hafizrahim says:

    tahniah farid n diana..sama cantik sama padan..cuma baju je nampak pelik sikit..hehehe

    0

    0
    • milah says:

      xde yang pelik pun… yg penting sopan..

      0

      0
      • ko buta fesyen kot?? says:

        baju dema dh cukup cntik ko bleh kata pelik?? ke ko yg pelik..dasar ko ni buta fesyen lah!! ke ko nk yg bj seksi2 br tak pelik??? puuuiiikkkk!!

        0

        0
    • peperrr says:

      hafiz : x da yang pelik kalau kita comeback to tema..tema dia mmg tema dedulu….mmg baju mcm gitu kannn

      0

      0
  6. Riz Photo Photo says:

    gambar nikah ni kalau pose yang sweet-sweet, ayu2 agaknya lagi rasa touching kot tgk..tp cantik juga ni.

    0

    0
  7. anon says:

    cantiknya diana :’)

    0

    0
  8. waniiey says:

    sgt2 sweet diorg ni..bia la org nk ckap pkaian diorg buruk ke,ape ke, yg pnting, perkara yg wajib (nikah) diorg da lksanakan..lumrah manusia, ade je yg xkena di mata..bgi aku korg simple+sweet+bersederhana..moga kekal hingga akhir hayat..

    0

    0
  9. mak kiut says:

    alololo kiutnya picture laga2 hidung tuh

    0

    0
  10. aj says:

    ni lah nama nya klasik…tgk pon tahu.ala2 stail zaman dulu2….mana ada anak muda berani seperti mereka utk mcipta kelainan di hari bersejarah’…sgt sgt menarik..dan bseni….inilah anak seni yg ebenar….simple..tapi mninggalkan kesan yg sgt mdalam…tanniah ..berbahagia hingga ke syurga……selamat pengantin baru’

    0

    0
  11. Kelly says:

    Cunnnnnn

    0

    0
  12. Anonymous says:

    suka DD senyum…cntk

    0

    0
  13. i polow says:

    mmg lain dari yg lain..bleh ikot cara cam ni tuk majlis nikah aku thun depan..

    0

    0
  14. singgah sebentar says:

    alahai…sweetnya!!
    semoga kekal hingga hujung nyawa

    0

    0
  15. Jojyejanie says:

    Suka tgk mjlis nikah FK & DD. Sgt sederhana..
    Allah suka kita bersederhana dalam suma hal. Apatah lg soal perkahwinan.. Xpena lg tgk ada artis yg kawen mcm drg ni. Bju nikah pn simple jew.. Like… Semoga Allah memberkati Perkahwinan FK&DD.. Amin

    0

    0
  16. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    kolotnye manusia yang selalu mempertikaikan pemakaian orang..pelik la, xsesuai la, mcm indon la, serabai la, serabut la, crowded sgt la..simple sgt pun orang komplen, crowded sgt pun orang komplen..ni la org melayu, xhabis2 mengate..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    so cute

    0

    0
  18. boni kacak says:

    tahniah..semoga berbahgia hinggalah ke akhir nyawa.amin.

    0

    0
  19. Kepologi says:

    wau cantik diana..manis jer..pic y ni nmpk romantik sungguh…

    0

    0
  20. Saya Hendak Jadi Melayu Yg Baik Hati & Berfikiran Positif says:

    Sushkn kalo jadi melayu yg busuk ati, otak sempit aje memanjang,cepat melatah n smuanya x kena srba serbi…itu salah ini salah . x tau ape yg betulnya.. cuba berfikiran positif selalu dlm idup ini…ini tidak, bermewah sgt salah bersederhana pn slah kalo org tu kurang lagi la salah… Ermmmm…. kalo begini la cra kita org melayu yg x penah nk berubah.. x kemana pn kita ni, tetap di takuk yg lama juga la jwbnya…. Sekian..

    0

    0
  21. iey walla says:

    ok la tu…simple n x mengada-ngada..

    0

    0
  22. pelik says:

    dok syok2 bace komen2 positif tiba2 muncul lax komen yg ntah pape ntah dr 2 makhluk ni…x masal nak marah2…hangen betol ngan org mcm ni…ko xyah komen lg bagus la “SCHAWAL KUAT MENCAPUB” ngan “Saya Hendak Jadi Melayu Yg Baik Hati & Berfikiran Positif”…semak!!

    0

    0
  23. midori says:

    org klu cantik pakai ape pon tetap cantikk..DD sgt2 cantikkk

    0

    0
  24. pelik says:

    ngah bes2 bace komen2 positif, ade plax makhluk wat panas ati..benci betol ngan org mcm ni..ko xyah komen la “SCHAWAL KUAT MENCAPUB” “Saya Hendak Jadi Melayu Yg Baik Hati & Berfikiran Positif” ..semak!!

    0

    0
  25. Dia says:

    chantek & simple….. bersederhana adalah lebih baek.

    0

    0
  26. peace yoh says:

    Kepada FK dan DD..Tahniah..selamat pengantin baru..semoga berbahgia kalian berdua hendaknya..Amin

    0

    0
  27. eyra says:

    sweet sgt…sama cntik sama nsome..mmg padan la depa dua ni..simple tp nice..

    0

    0
  28. kaki ayam says:

    semoga berkekalan hingga ke hjg nyawa…

    0

    0
  29. hehe says:

    gmbr diorang ni mcm memberi gambaran negara kita ni sejuk je mcm luar negara..garden wedding..pic diorang ni anas eskay ambik mmg nmpak xbrap feeling romantis tp unik n sweet gitu..tgk kat fb anas pun gmbr die semua jenis lain2 je posing..kira unik la ckitt..p xla pelik

    0

    0
  30. Penghuni Alam says:

    MACAM MODELLLLLING LER PASANGAN PENGANTIN NIE

    0

    0
  31. pemerhati says:

    Congrats DD & FK…very simple and nice. This is what a wedding should be. May you lead a beautiful journey.

    0

    0
  32. gorgeous says:

    Tahniah D n Farid.. Moga berkekalan… Suka couple ni… Time bercinta tak menunjuk2 sgt… Bila dh sah nk wat apa pun takpe dah… Tak mcm setengah artis masa bercinta sakan berkepit 24jam tapi tak kawin sampai sudah… Majlis pon simple je walaupun Farid ni anak datuk..

    0

    0
  33. Siti Maryam Hj Hashim says:

    Salam, Tahniah kpd FK & DD, semoga aman bahagia hingga ke syurga. Inilah contoh dan bukti pasangan yang mengenali akar rumpun bangsa, agama dan negara. Syabas… semoga menjadi teladan kepada pasangan-pasangan yang ingin melangsungkan hari-hari bahagia mereka. Dah banyak yang “cakap tak serupa bikin”, dan tak berapa ‘cerdik’, bernikah di Tanah suci, bila balik ke Malaysia, pakai fesyen terdedah habis, pulaktu salahkan pereka… sendiri mau ingatlah…
    Bangsa Melayu, yang hidup meninggalkan adat sopan, ciri-ciri dan nilai-nilai budaya bangsa dan agama, yang tinggal hanya muka shj masih muka Melayu, itupun kalau tak buat perubahan…. sepatutnya kita berbangga dengan adat, nilai, budaya, bahasa dan bangsa kita. HIDUP… FK & DD !!!… Wassalam.

    0

    0
  34. Mak Jemah nak masuk Juara Lagu dgn lagu barunya Cak Cak Pong says:

    pic no 2 tu..so sweeet lah Mak Jemah tgk…melepas Shamsul Yusof..

    0

    0
  35. achik says:

    seriously aku suka pasangan DD n FK..sgt menjaga adab sewaktu bercinta..xde bergambar bagai spt dunia mrk lah punya..dh x henggat org atas alasan kami x mau hipokrit..semoga kekal hingga ke hujung nyawa

    0

    0
  36. hekhek horey(tetibe) says:

    adakah diana pakai helmet simbolik kpd sang suami yg dahulunya mat rampit ? hihihihi … terbaekkk!!! jga lah diana leklok farid oiii…

    0

    0
  37. tok tie says:

    hudoh betul pic d.danielle yg second last tu.. nk wt rock laa gamaknye..haha

    0

    0
  38. dy says:

    org cantik pakai la camne pn still nmpak cute..

    0

    0
  39. Cik Rini says:

    cantik dan xsakit mata memandang..tp beza betul wajah D dgn mak dia..maybe dia lebih banyak ikut belah ayah dia..mak dia menten cool n rilekss jer..anyway, tetap antara wedding selebriti yg ringkas dan xcrowded tp indah.

    0

    0
  40. che mek molek says:

    Simple but nice…biarlah org nk kutuk ape pon sal pkaian..yg penting dorg b2 mmg same2 kiut pon…jnji tutup aurat n majlis nikah selesai sdh…sweet sgt…=)

    0

    0
  41. kembang sa-taman says:

    Simple but nice…biarlah org nk kutuk ape pon sal pkaian..yg penting dorg b2 mmg same2 kiut pon…jnji tutup aurat n majlis nikah selesai sdh…sweet sgt…=)

    0

    0
  42. ms. Sizuka says:

    sepadan sgt dorg nie…cantik ape baju nikah dorg…simple je cukop tayah nk lip lap sgt larrr…tahniah DD & FK!!!pic DD pkai helmet tu stylo beb…

    0

    0
  43. milla says:

    D orangnye mmg sebegitu sempoi & mmg sah2 kampung girl yg suka dgn kesederhanaan berutung sungguh Farid Kamil. Tahniah!

    0

    0
  44. sakura says:

    alalalalaaa….tomeynyeee…so sweetttt…romantik sgt..moge ke akhir hyat hndknye

    0

    0
  45. harap lepas kawin ni teruskan bertudung tutup litup cmni.
    nmpk manis sbg isteri org

    0

    0
  46. hoho says:

    first time aku rasa tersentuh and tersenyum bila tgk gmbr artis kawen.sangat2 sweet.semoga farid dpt bimbing diana hingga ke syurga.insya’Allah,amin :)

    p/s : cantik la baju DD.sape kate pelikla,huduh la blablabla,nmpk sgt takde taste.asyik terperok dgn fesyen kain kembang duyung ketat kt pungkoq!

    0

    0
  47. nuru says:

    simple tapi sweet sangat.

    0

    0
  48. bie says:

    akan bertambah sweet klu DD terus bertudung :)
    Semoga terus kekal hingga akhir hayat dan sampai syurga. Just ignore what people said. takkan ada org yg semua suka kita :)

    0

    0
  49. tasha says:

    farid kamil dan diana danielle sweet sangat.sya rsa jelous lah tengok farid kamil dan diana danielle kahwin.diana danielle untung dan setia mendapat suami macam farid kamil sebab farid kamil pandai menjaga isteri dan anak.

    0

    0