Written by AbangNara | September 3rd, 2013

Kita masih lagi berada di dalam bulan Syawal bukan? Tak lambat rasanya untuk berkongsi gambar-gambar sambutan hari raya oleh pasangan suami isteri, Noh Salleh dan Mizz Nina ini. Abang Nara suka tengok gambar yang dikongsi oleh mereka di Instagram. Memang gila-gila!!!

mizz nina

Comel kan? Hehehe. Tentu kehidupan suami isteri mereka berdua ini penuh dengan gelak tawa. Baru-baru ini juga, Noh ada berkongsi sekeping gambar isterinya memakai tudung. Sedap sangat mata memandang. Macam Natasha Hudson pun ada juga.

mizz nina

Semoga suatu hari nanti, Mizz Nina akan terbuka hati untuk memakai tudung sepenuhnya. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.
glutacellP.S: Tercari-cari produk kecantikan dan kesihatan? GlutaCell berkesan dalam masa hanya 14 hari. Kesannya memang jelas ketara. Ramai yang telah berpuas hati dengan wajah baru mereka. Bila lagi, jom segera lawati www.azaleadenaturale.com. 

mizz nina
mizz nina
mizz nina
mizz nina
mizz nina

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

63 responses to (7 GAMBAR)Noh Salleh & Mizz Nina Sambut Hari Raya

  1. miss s says:

    npk sopan je dia..harap kekal bhgia hingga akhir hyt

    0

    0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      kenyang betul hari ni Bunkface no.1 makan Spagetti Carbonara plus air sirap, sekarang masa untuk tido, jangan lupa kejutkan Bunkface no.1 pukul 5 ya sebab Bunkface no.1 nak pergi mandi then main futsal. Bunkface no.1 tak masuk office hari ni sebab cuti 3 hari, kbai

      0

      0
    • yml says:

      Mizz Nina ni sbnrnya sweet & cantik gile eh. Selama ni nmpk dia pakai baju2 masa dia perform sume tu je. Esp gbr dia pakai tudung tu. Mmg bg aku cun habis. Bertuah Noh.

      0

      0
  2. DORA says:

    Segak Mizz nina bertudung..

    0

    0
  3. Mizz Jemah says:

    tak cantik la Miss Nina ni..muka kampung .

    0

    0
    • Anonymous says:

      nenek kau lagi muka kampung

      0

      0
    • kikilala says:

      muka kampung pun kaya raya. ko ado?

      0

      0
    • anti mizz jemah zimbabwe says:

      mizz jemah kena cermin muka sendiri dulu ye..rasa2 nya muka mizz jemah tu ada tak muka minah2 zimbabwe? kalau ada, tak payah comment sini laa..sbb anak org zimbabwe dilarang beri comment..anak2 zimbabwe la katakannn..

      0

      0
    • saya ok jer!! says:

      MIZZ JEMAH… AKU RASA MUKA KAU LEBIH KAMPUNG. BUKAN SETAKAT MUKA JE.. PERANGAI PUN LEBIH TERUK DARI ORANG KAMPUNG.. HINA KE KALAU ORANG MUKA KAMPUNG?????

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        oi helo ! minah jambu pon muka kampong tau ! tapi jambu cute je putehhh idong manconggg…minah jambu bukan nk puji diri sendiri tapi ni kenyataanaaa minah jambu tk hipokrittttttt ….sape yg nk percaya atau tk itu terpulang laaaaaa minah jambu tkde hal punye huh !!

        0

        0
    • mia says:

      xde kampung xde bandar mizz jemah oooiii.. ko ingat kl tu pas merdeka terus jd bandaraye ke??

      0

      0
    • Anonymous says:

      nama ko pn kg mizz jemah nk cakap plk y si mizz nina ni minah kg…ko btl ke x btl mizz jemah…minah kg pn lagi lawa le dri minah bndr..bongok punya org..ckp x guna otak…

      0

      0
    • Pelik says:

      padan muka ko mizz jemah…kan dh kena sembur ngan pengomen kt BN…

      0

      0
    • Olga says:

      KORANG NI PON SATU,MIZZ JEMAH TU PERLI JE LAH YG KORANG MARAH SGT KNPA SO DAH NMPAK SKRG SAPA PPRT KMPUNG 24 JAM

      0

      0
    • adudu kepala hijau says:

      kau ingat muka kampung tak cantik ke ?
      muka bandar semua cantik2 laaa ? macam tu ?
      cehh.

      0

      0
  4. laugh says:

    sopan je mizz niena………………………………………………..btw keep it up

    0

    0
  5. zaia says:

    semakin cute pula mizz nina nie

    0

    0
  6. Oklah tu.. says:

    Pandai bawak diri..
    Atleast baju kurung yg dipakai sempurna..
    Kalau pakai hijab lagi lawa..

    0

    0
    • Cik Nin says:

      Betul.Walaupun free hair, takdelah nak pakai baju terbonjol sana-sini masa raya macam sesetengah artis.

      0

      0
    • saja says:

      kalau bertudung pun tapi pakai sendat cam telanjang pun tak guna gak. Bukan tutup aurat. cuma tutup rambut.

      0

      0
  7. anti busuk hati says:

    muko ko tu cantik ke mak jemahh

    0

    0
  8. coco rocha says:

    mizz nina contoh artis yg pandai bergaya ikut majlis & adab…takperlu nak ketat& sendat sepanjang masa. well done mizz nina… beauty with brain & talent!

    0

    0
  9. dena says:

    aku rase dia nk belajar bertudung kot..mane tahu sok2 btol2 die nk bertudung..cantik je.. tak payah2 lentik2 pun da cantik da aih…

    0

    0
  10. Mizz Nina says:

    Mizz Jemah..i pakai tudung i tak guna duit u satu sen pon..yang u jeles sangat kenapa? lawak lah u ni Mizz Jemah..bertaubatlah..

    0

    0
  11. mokcik says:

    she’s super frenly wpun bapak dia empunya bank… sgt suka dia!

    0

    0
    • Lols says:

      betul… gambar raya atas ni rasanya kat kampung Noh di Limbang kan? I bukan lah peminat pon kat drg dua ni tapi suka tengok. Mizz Nina mmg pandai sesuaikan diri dgn keluarga husband walaupun family sendiri kaya raya.. yg tu mmg i respek.

      0

      0
  12. Pilih kasih says:

    mizz jemah tu lagi kg dri mizz nina ni…suka tengok mizz nina ni dia pndi bergaya n kena pd tempat…x ad le baju dia ketat sepanjang masa mcm cik ta tu….

    0

    0
  13. Aku orang kg says:

    mizz jemah…
    semanis kurma aku tengok mizz nina ni bertudung n sopan…
    sesedap rasa ko j kutuk mizz nina ni minah kg…
    sepahit hempedu plk ko kena kutuk ngan pengomen kt BN ni…
    wlpn
    aku x berapa minat kt mizz nina ni…tpi aku terasa n terhina gak sb aku pn minah kg…muka ko ni mesti lebih teruk kan dari minah kg kan…nama pn mizz jemah….

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Suka tengok couple ni. Walaupun Mizz Nina anak hartawan , dia pandai bawa diri dengan keluarga Noh. So sweet….Keep it up.

    0

    0
  15. Nasha says:

    Syabas Mizz Nina kerana mengenakan ‘baju kurung’ di Hari Raya dan bukannya baju raya merapu sendat mengetat yg kononnya fesyen dipakai retis2 lain.

    0

    0
  16. Selipar says:

    Mak jemahh ngan Olga ni ulu la..br pindah suk kampung..terkejut!!..lom lagik masuk bando..mau jadik beruk makyeh memasing!!..puiiihhh

    0

    0
  17. Unagi No Sushi says:

    Mizz Nina antara anak hartawan yg berjaya dididik dgn baik oleh ibubapanya. Tak sombong, megah, bongkak ngan kekayaan yg dimiliki. Boleh masuk dan bergaul ngan sume golongan masyarakat. Suka tgk dia.. Pandai membawa diri. Luv you mizz nina :)

    1

    0
  18. melly says:

    Mizz Nina ni antara artis yang aku respect.
    Dia asal dari keluarga senang tapi bila dengan Noh,dia tak lebih-lebih.
    Dia tak kekok dengan gaya Noh yang sederhana.
    Kalau tengok di Instagram, Noh ni kira dah berjaya didik isterinya.
    Sedikit demi sedikit dekatkan diri pada agama.

    Ada gambar-gambar mereka pergi kelas agama,telaah buku ilmiah.
    Malah dulu waktu kahwin pun,masa resepsi Nina takde pakai baju yang seksi.
    Aku respek Noh sebab berjaya control Nina sebab sesetengah orang,bila wife dari keluarga kaya dan senang,wife yang control husband.
    Dan aku juga respek Nina,bila dia boleh rendahkan diri, nampak selevel dengan Noh. Tak kekok dengan keluarga Noh.

    Semoga Allah merahmati kalian berdua. Till jannah.

    1

    0
    • aisey says:

      Sku setuju….bini dia sederhana jer.kalaulah kak ros boleh ambik contoh peranfai si nina ni….ish2 malas na mula.

      0

      0
    • aeri says:

      Baguslah kalau macam tu. Memang tanggungjawab suami untuk bimbing isteri. Takpe kalau mulakan sikit-sikit. Kalau drastik nanti tak boleh terima, memberontak. Didikan ni perlu dengan cara berhemah. Lembut hati isteri nanti, senanglah nak ikut.
      Kalau main kasar2, nak ke ikut?
      Thumbs up kpd Noh. Semoga menjadi pasangan suami isteri yg dirahmatiNya.

      0

      0
    • joyah says:

      aah, mcm che ta.. anak org biasa2. tapi baju raya dan lagak mengalahkan anak hartawan dunia..

      0

      0
  19. Leo says:

    saya suka la ini mizz nina.. sweet couple dengan noh :)

    0

    0
  20. Mia says:

    Mizz Nina tu mcm preggers je..perut mcm dah nampak, pipi dah tembam..lg pon dia ada kata kan nak start family tahun ni..dah berisi ke tu?if so good for them!if not maybe raya weight gain je kot!haha..anyway good they look happy! sedey raya dah nak end soonnn..

    0

    0
  21. Olga sentap says:

    Larr Olga da sentap kene perli org ulu..banda pun banda la Olga tp pikiran ko masih tahap ulu okehh..mesti ko duk rumah pprt kn.pprt tgh banda..huahua

    0

    0
  22. ouch says:

    such a humble Mizz Nina, like :)

    0

    0
  23. mulut celupar says:

    wewitt..2 2 ni i likeeee..

    0

    0
  24. mak long jalan pegawai says:

    Masa tengok rancangan kt astro Mizz Nina take over kan..kan ada cita kehidupan dia dengan Noh..Mak long suka..Walaupun orang kaya Mizz Nina ni tp dia sangat low profile. Bagus.Daripada depa bercinta lg rasanya x da kepit2 sangat cm couple yang lain.. Mak long doakan kamu berdua..Gambar last macam nampak perut Nina..

    0

    0
  25. adnan semput says:

    mizz nina sore ke laut, fashion line pon mcm taikkk yuckkkk

    0

    0
    • Anonymous says:

      mmg la. ko mana suka yang sopan.
      ko kan taste ala2 Cik Ta yg p beraya masuk kampung dan liplap2…mcm minah ronggeng…pastu make up mcm opera cina…kan..
      mmg tak sesuai la ko suka fesyen nina…ko apa tau..minah ronggeng + plastik gitu

      0

      0
  26. aku says:

    pandai nina ni bawak diri kat kg Noh.
    tak la mcm sesetgh artis tu…baju & make over.
    tp nina ni manis & sopan jer….i like!

    0

    0