Written by serenity | January 18th, 2012

Kasihnya ibu, membawa ke syurga. Kasihnya saudara, masa berada… Pastinya anda maklum dengan bait dari lagu tersebut. Entri kali ini memaparkan 7 gambar artis-artis terkenal dengan ibu mereka. Rasanya anda pun kenal siapa mereka bukan? Fasha misalnya, walaupun sering terbabit kontroversi, tetapi dia sangat rapat dengan keluarganya serta ibunya Puan Eja. Orang kata kalau sudah mencapai bintang di langit pun, jangan sekali-kali melupakan ibu yang melahir dan membesarkan kita.
Photobucket

Kalau boleh, kita semua pulang ke kampung cuti tahun baru Cina ini untuk melawat kedua orang tua kita. Lagi 6 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar carian Google.

***

Pementasan Teater Bangsawan “Kemala Sakti Kesuma Ningrat” Anjuran JKKN dengan Kerjasama Persatuan Anak Seni Pendidikan Kelantan (ASPEK) Sempena Program Semarak Bangsawan 2012 yang membuka tirai persembahan pada 27-28 Januari ini bertempat di Auditorium Kompleks Jabatan Kebudayaan Dan Kesenian Negara, Kelantan bermula jam 8.30 malam. Masuk adalah PERCUMA.

***

PhotobucketPhotobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

71 responses to (7 GAMBAR)Foto Artis Dan Ibu

  1. manjer says:

    cantiknye mak neelofa!!!

    0

    0
  2. bang long says:

    oh lofa~xoxo

    0

    0
  3. aku laa stalker says:

    1st!!

    0

    0
  4. eriyana says:

    mak dan anak sma cantik…(neelofa)

    0

    0
  5. KAK MOON says:

    akak 1st!!!

    0

    0
  6. Aya Ariel says:

    cantik mak neelofa..
    patot ar anak dara dia pon lawa…
    cunnn..

    hans mirip mak dia..anak mak la tu..hik hil

    0

    0
  7. Queen.Of.Goldfish says:

    dato chef wan..pak nil paling slumber and simple!!!

    love them~~~

    ps= i love my mom too….. :p

    kasih ibu sampai syurga!!! waa nak hug ibu kemas2!!

    0

    0
  8. mama emi says:

    Hans dengan mak dia mcm duplicate ..anak2 PakNil sgt cute..

    0

    0
    • sarah_nina says:

      aku setuju.. anak pak nil comel2… agak2nya paknil bagi ke anak2 dia terjun dunia entertainment ni.:)

      0

      0
  9. maira says:

    mak neelofa CANTIK!!! sebijik.. cm kakak & adik plak

    0

    0
  10. Fazreen says:

    Neelofa dgn maknya mcm adik beradik..

    P/s; aBg Nara, iklan RCW nie kacau lahhhhhh

    0

    0
  11. hakaq siti payung says:

    klakor kan slalu kat ruangan komen ramai yang perasan jadi FIRST… best sgt ke jadi FIRST uolls???… hahahaha

    0

    0
  12. katak pisang says:

    aku pun nak first. keh keh saper terkono

    0

    0
  13. miss wawa says:

    mak bapak memey pun ada??Hmmmmm…….

    0

    0
  14. aida says:

    mana gambar lisa surihani dengan mak dia???

    0

    0
  15. benazir benar says:

    apesal mak chef wan muke dia ada iras2 Tun Mahathir???LOL

    0

    0
  16. saya says:

    org rs plg comel mak chef wan….:)

    0

    0
  17. kasut putih says:

    mak lofa sangat santek!!

    0

    0
  18. whatever says:

    mak c memey dh mcm sbaye dgn norman..

    0

    0
  19. […] Kasihnya ibu, membawa ke syurga. Kasihnya saudara, masa berada… Pastinya anda maklum dengan bait dari lagu tersebut. Entri kali ini memaparkan 7 gambar artis-artis terkenal dengan ibu mereka. Rasanya anda pun kenal siapa mereka bukan? Fasha misalnya, walaupun sering terbabit … Continue reading → […]

    0

    0
  20. Rimas & Lemas says:

    semak betoiiii la.. iklan RCW klu nk baca mata dh macm tertarik nk tgk iklan RCW.. abg nara.hapuskan iklan RCW ne betol betol semakkkkkkkkkkkkk laaaaaaaaaa

    0

    0
    • laki aku xde keje sgt smp tlg kemas umh dan masak... says:

      aku pun semak tlg iklan die..!!! sbb org tua xsdar diri ni mengingatkn janda kt kmpung aku yg xsdar dri cam die..belagak muda,cri anak2..aku mmg btol2 xske nie tgk die..pembenci fanatik RCW aku nie!!!!

      0

      0
    • Sitty says:

      Dear rimas @ lemas, kalu mata ko semak sbb xleh nak elak tarikkan iklan RCW tu, sila klik butang x disebelah atas iklan, dan ko pun boleh la melayari blog nie tanpa gangguan. Rasanya nara xleh kot nak buang sesuke ati iklan tu, maybe ada t&c yg perlu dipatuhi. aku tulun jawab je, sbb aku pun buat cenggitu. :p

      0

      0
  21. Amier says:

    Janganlah pulak adanya yang mempertikaikan emak Hans Issac tak bertudung plak..he..he..

    0

    0
  22. kompius. says:

    yang cakap tu sedar diri ke tidak tu? macam meroyan je.

    0

    0
  23. cik tom says:

    mmg cantik mak neeolofa..ptt la ank dia cntk jgk…mak chef wan pn lawa gak…

    0

    0
  24. dark_angel says:

    mane mak pajura??? tingin nak tgk mak dia…

    0

    0
  25. edy says:

    cantiknya Memey. jangan marah jangan mengamuk. gurau je. hahaa

    0

    0
  26. lia says:

    mak neelofa mmg cantik n seiras sgt..eh nape aku taip ni cm RCW tgk aku je..haishhh seram hahaha

    0

    0
  27. pokpet says:

    mak chef wan paling comel.

    0

    0
  28. dafi says:

    mak sy cakap kalau nak tengok muka isteri kita bila dia dah tua, kena tengok mak dia. bila saya tenogk mak awak tadi, senang hati saya.

    0

    0
  29. irdina says:

    mak neelofa cntik..

    0

    0
  30. angsana says:

    Yg si “dafi ” ats tu merujuk pada sapa pulokkkkk? Neelofa ke? Or chef wan hehe tapi mak lofa serius cantik (Arab + pakistan ) you. .

    0

    0
  31. Akulah aku says:

    Gambo chef wan ngan mak die yg pling cute!

    0

    0
  32. ctz7 says:

    mak chef wan masa muda mesti cantik

    0

    0
  33. tinmun says:

    mak2 artis mmg sporting giler….dibiarkan anak2 berpakaian terdedah sana sini..klo mak aku jgn harap..bukak sikit je dh bising cam ayam berak kapur..apa2pun timer kasih kt mak aku sbb bagi didikan agama yg tegas..klo x pakaian aku mesti dh jadi cam artis2 pompuan kt atas nie.. ;P

    0

    0
  34. mak neelofa says:

    bkn i lr yg pling cntik..mak aznil you..

    0

    0
  35. nOrim says:

    ibu Chef Wan mmg manis… ;-O

    0

    0
  36. saya comeii says:

    awat tk dk sorang pun yg komen pasai mak ND…tk terluah kot hehe

    0

    0
  37. Jeng jeng jeng says:

    Chef Wan dgn mother dia supa betul..photostat! Hans dgn mak dia pun sama.. Comel tul dia org ni…

    0

    0
  38. dafisd says:

    x der dafi n his mom ker??

    0

    0
  39. dafisd says:

    x der gambar dafi n his mom ker??

    0

    0
  40. Reena says:

    Mak Shila Amzah pun cantik..natural beauty..kira padanlah ngan n.d. lala tu..

    0

    0
  41. bunga melur says:

    neelofa memgn sebijik ikut muka mak dia..mcm photostat.hehe :) cantik2 :) suke tgk chef wan ngn aznil

    0

    0