Written by AbangNara | July 10th, 2012

Semalam, Siti Nurhaliza merupakan tetamu khas untuk pertunjukan fesyen 5Stars yang telah berlangsung di Muzium Tekstil Negara. Pertunjukan busana hari raya hanya bermula apabila Siti Nurhaliza mengambil tempatnya di runaway. Seperti biasa, Datuk Siti sentiasa gorgeous apabila menghadiri event-event sebegini. Cantik sangat-sangat!!!

siti

6 lagi gambar Datuk Siti Nurhaliza semasa di pertunjukan fesyen 5Stars dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit foto kepada Ryaniez Moments Photography.

siti

siti

siti

siti

siti

siti

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

91 responses to (7 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Pertunjukan Fesyen 5Stars

  1. Joe Jambul says:

    wahhhh tok ti ni.. alang2 pkai half selendang tu telanjang kan aje ler… xde beza pun norkkkkkkkkk…..

    0

    0
  2. Cikaro says:

    Makin cantik tok Ti niii

    0

    0
  3. hampas says:

    ehm cantik ke

    0

    0
  4. ain's says:

    tu hah…feshen designer kerumun kat siti..!!! ko ader???? hahahaha

    0

    0
  5. mixgirl says:

    bosan citer psl dia nie…next plsssssssssss

    0

    0
  6. mixgirl says:

    x cantik punn

    0

    0
    • emalya says:

      tok ti taklah hodoh, masih cantik kerana senyuman dia, tapi kenape pakai kain langsir nenek saya?

      0

      0
  7. minah jambul says:

    aje nye biadap btoi ko ye joe jambul..ape kata ko je telanjang..lg bagus norkkk….

    0

    0
  8. stim says:

    telanjang abis pun bagos

    0

    0
  9. mak jemah says:

    siket2 ambik gambo cekak pinggang…mcm ramping sangattt!

    0

    0
  10. Audrey Hepburn says:

    Hurm…baju tak berapa marvellous. Nampak simple dan mcm beli kat Jalan TAR. Hihihi~

    0

    0
  11. alahai says:

    baju mcm kelambu ad rrrr

    0

    0
    • shady says:

      Tutuplah aurat tu betol2. Tak senonoh betol fesyen tudung begitu menampakan rambut dan leher. Kankah bersubahat memberi contoh ikutan yg tak baik utk peminat/muslimah lain. Suami tak tegur ke?

      0

      0
  12. si tembam says:

    umur bru lingkungan 30-an..tp style mcm makcik2 nk pegi pasar…huahuahua

    0

    0
  13. bel says:

    alahai…aku tak nampak pon tang mana gojesnya baju ni…huhu…

    0

    0
  14. ariffPJ says:

    mari komen. kemudian komen balik sendiri punya komen.

    0

    0
  15. Prince Noob says:

    mohon siti nurhaliza pakai tudung molek sikit

    0

    0
  16. whateverct4ever says:

    lagi bagus kot baju CT ni dari yg ketat2 tuuuuuuuuu………

    0

    0
  17. ctctctct says:

    biarpun tak bertudung litup tp masih sopan…
    dr yg pakai ketat sendat tp pakai tudung litup…same je……………..

    0

    0
  18. Sshh says:

    cam baju tido jer aku nengoknya…

    0

    0
  19. Aku kesah says:

    kalau bagi aku utk pakai raye x ingin aku nk memakainya..tpi kalau wat tido boleh la…

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko pun x mampu nak pakai,ko miskin lagi hina. pakai je baju kurung org tua ko tu..

      0

      0
  20. hunny says:

    klu bertudung penuh tentu sangat cantik…….moga allah akan bukan kan hati nye

    0

    0
  21. bekas penari gelek says:

    cantik tok ti.yang mane komen lebih2 tu sebenarnya dengki.tak payah layan org mcm tu tok ti….

    0

    0
  22. double ss says:

    Tok t still comel n natural beauty….

    0

    0
  23. chentalove says:

    cantek nye..menten lwa gtu…
    msti DK mkin syg…

    0

    0
  24. salmah says:

    Jetsetter Tok Ti ni…

    Sunday 8th July at about 8am, Tok Ti check-in for international flight…by Tuesday dah balik KL…..kelassss gitu. Yg banyak sangat haters tu….ko ade??

    0

    0
    • ro.chika says:

      kalo gi indon. balik ari pon mampu. eh takyah nak duniawi sgt la. masuk kubo pakai jet jugak ke? nyampah aku ngan pemabuk ct ni.

      0

      0
      • salmah says:

        hahahha…..why don’t you masuk your kubur and bring along your internet connection so you can continue to to thrash people? I tak menyampah with your comment but I do wonder why and how you have so much anger in you that you cannot see the positive sides in life. Stop and smell the roses, dear….before its too late.

        0

        0
      • ro.chika says:

        tak marah pon tp dgn ‘kau ade?’ pnye soalan pas ckp die naik international flight tu sounds like kau nak underestimate org lain sbb tak mampu mcm siti.

        0

        0
      • salmah says:

        Its not about underestimating others. Its about challenging oneself to be as good as or even better than her. It truly depends on how you look at each statement. The term “ko ade” is definitely a cynical way of reminding us that – we don’t have what she does, so what are we going to do about it? Even our Rasullullah PBUH preached about how we should strive for both duniawi and the afterlife. Bottomline – hati kena bersih…

        0

        0
  25. i am xoxo says:

    comelnyeee

    0

    0
  26. Penjaga Hati says:

    Kita kena faham istilah bertudung dgn menutup aurat.Jgn suka mengkaji diri org lain lihat pada diri kita sendiri dulu baru boleh menilai org lain. Suka cara penampilan dia,jgn dikaji apa yg dia pakai itu hak individu. Apa2 pun muka dia sejuk mata memandang. Bersyukur dgn pemberian Allah kpdnya termasuk kita juga.Apa2 pun dia tetap penyanyi NO 1 “NEGARA”.

    0

    0
  27. ck slmh says:

    siti siti siti..
    haihh, please lah.
    minah ni xde fashion consultant ke?

    0

    0
    • Presiden Zed Zaidi bakal masuk pilihanraya says:

      ok apa dia pakai..semua nak kritik apa yang dia pakai..tu lah tak kena..ni lah tak kena…asalkan jgn pakai pakaian yang menjolok mata sudahlah….kalo dah tak minat tu..mcm2 nak ckp..cuba kalo retis yang ko minat….pakai seluar dalam pun kau kata ok…

      0

      0
    • Mak Enon Pegi Kedai Beli Kicap Kipas Udang says:

      kesian kau cik slmh. mesti kau xde taste b’fashion kan. elok je aku tgk ape yg dia pakai tu.

      0

      0
  28. Hua mulan says:

    Siti sangat cantik n comel tapi baju x lawa

    0

    0
  29. Anonymous says:

    nn cged,k.,m;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;hlsgv aetrhio1u312b,

    0

    0
  30. ikhlas dr jauh says:

    kampungan, padahal duit byk…

    0

    0
  31. cik sally says:

    sy tujukan lagu ni tuk ct yg da mcm makcik2
    “jgn sampai tua…sebelum waktunya…lalalalala…

    0

    0
  32. gyulee gyuri says:

    designer sebelah siti yg gemuk2 tu laki ka pompuan..?kalau laki dia ingat dh bleh jd pompuan ka..?menyampah plak tgk…yg lain tgk ok je pakai baju laki…

    0

    0
  33. sweet17 says:

    ct ni xdela lawa sgt muka nmpak sgt muka kmpg.. xgorgeous pon tmbah2 dia jd trend setter tudung ahli neraka nih smpi adik ak pon terikot.. ko tggung jgakla tempias dosa tu ek

    0

    0
    • sweet15 says:

      nmpk sgt adik ko tu bangang mcm ko gak wahai sweet17…. dah ko tau tu ‘tudung ahli neraka’ ko g la nasihat adik ko, bengap la…nih gigih nak komen kat sini….ko sedar x dr ko buang masa kt sini baek ko g nasihat adik ko tu sbb ko pun tanggung tempias dosa adik ko tu….dun make a fool of yurself la…bodo

      0

      0
  34. cik receptionist bling bling says:

    itu kan rizman ruzaini, partner designer..yg tepi skali tu hatta dolmat ke..yg wat baju pngantin serabut srabai memey..anyway jelez tgok wajah gebus lg mulus tok ti itu..

    0

    0
  35. cik receptionist bling bling says:

    itu kan rizman n ruzaini ,partner designer..yt tepi skali tu hatta dolmat kan..?yg wat baju pengantin serabut serabai memey..anyway,wajah tok ti mmg gebus n mulus..jelez taw

    0

    0
  36. sweet15 says:

    nmpk sgt adik ko tu bangang mcm ko gak wahai sweet17…. dah ko tau tu ‘tudung ahli neraka’ ko g la nasihat adik ko, bengap la…nih gigih nak komen kat sini….ko sedar x dr ko buang masa kt sini baek ko g nasihat adik ko tu sbb ko pun tanggung tempias dosa adik ko tu….dun make a fool of yurself la…bodo

    0

    0
  37. love u tok ti..sentiasa comel gebu dan body mantap…muahh

    0

    0
  38. […] Semalam, Siti Nurhaliza merupakan tetamu khas untuk pertunjukan fesyen 5Stars yang telah berlangsung di Muzium Tekstil Negara. Pertunjukan busana hari raya hanya bermula apabila Siti Nurhaliza mengambil tempatnya di runaway. Seperti biasa, Datuk Siti sentiasa gorgeous apabila menghadiri event-event sebegini. … Continue reading → […]

    0

    0
  39. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    siti ni minah jambu tengok semakin hari semakin jambu lah ! ape rahsia siti? ada kah kerana simply siti? minah jambu lm penah try lagi prodak siti ……lov u sitiiiii……………..

    0

    0
  40. mizz says:

    comeynyer mek tot ni…aduhaii…semoga terbuka hati mu utk bertudung litup lepasni…kurang ckit kutukan yg kau terima mek tot…

    0

    0
  41. shanaz says:

    gojes okey tok ti… biaq pi la org nak kutuk apa pun yg pasti tok ti tetap maintain. biaq la nak pakai tudung lagu mana pun janji dia ada niat dr hangpa suma nih duk mengata lagi dosa besaq tau dak… lalala…

    0

    0
  42. aku perempuan says:

    orang lelaki zaman sekarang ni dah tak malu ye nak pakai baju ala² perempuan?! nauzubillah!!

    0

    0
  43. nyah dangdut says:

    aku rasa tenaga luar dalam tok ti mengalahkan sume pondan tu..satu tumbukan tok ti boleh pancitkan tetek pondan hitam gemok tu..

    0

    0
  44. anis says:

    gorgeous apa bendanye….sapa yg buta huruf tu….baju dh mcm baju tido aje…tudung sekerat…nk pakai terus tutup … klau hati 2 half2 baik tk pkai lgsung…tak pkai tudung pun mmg dh tua pun..sbb kahwin dgn org tua….aku tk pekenan dgn dia ni sjk khwin dgn si K tu…fesyen mkin teruk …suara mkin tk sdp..tuptup esok Ella yg bunting pelamin… mmglah rezeki dr Allah tpi kdg2 balasan sbb dh sakitkan hati org, robohkan rmhtgn…. tu kena ingat…dh nak kiamat ni balasan Allah cepat skrg…..

    0

    0
    • apa daaa.. says:

      ishh3…kata dulang paku serpih minah nii….dh nk kiamat ekk..tp diri sndiri dok pung pang pung pang ngata org..igt sket..klu kita ngata org..kita kne mtk maaf kt org yg kita kata tuu…haiishhh…nasihat ko ni mmg tk bleh blah!..hahahaha

      0

      0
  45. hmm says:

    Memang tak paham ngan siti ni.. takde image consultant ke yek.. dari dulu sampai duit juta2, her style and taste still fail. Kadang2 less is more, dan yang mahal belum tentu stylo. Ada org beli baju kat petaling street pun pakai nampak stylo kalau good taste. Agh, you better do something la siti.. baju ni nampak sungguh not 5 star…

    0

    0
  46. Eleyaa says:

    Apa yg cantik sgt2 bju ct ni???? ko ni mmg kaki ampu la nara!!!konfem!

    0

    0
  47. dgn cara tok tik pkai tdg cam neh..nie bkn berhijab nama nya..tutup la kepala spnuhnya..dah mmg tanggungjawab seorang perempuan mnjaga aurat nya..pkir2 dah la tok tik nak kata bdk2 lagi.. rasanya rumah kata pergi kubur kata mari..dah tua dah pkir2 la..yew :))

    0

    0
  48. budak gigi says:

    pakai tudung nampak leher n rambut…XGOJESS N X 5 STAR LANGSUNG!!! NEXT PLEASE!!!

    0

    0
  49. Wak says:

    Aiseyyy tok ti…baju 5***** issshh..cam baju tidur jeee

    0

    0
  50. huh says:

    sesuai la baju camtu, nama kan baju raya

    0

    0