Written by AbangNara | June 7th, 2013

Amboi romantiknya aksi Siti Nurhaliza dan Datuk K ini.  Menerusi Instagram, Siti telah berkongsi beberapa keping gambar percutiannya ke Bali bersama suami tercinta, Datuk K. Memang jelas terserlah kemesraan mereka berdua. Cute pun ada jugak!!

gambar siti dan datuk k

Nampaknya Datuk K telah pulih sepenuhnya daripada kemalangan yang dialami di New Zealand awal tahun ini. Semoga dengan percutian ini, Datuk K dapat merehatkan badan sepenuhnya dan kembali bertenaga seperti sediakala.

gambar siti dan datuk k

Lagi 5 keping gambar Siti Nurhaliza dan Datuk K bercuti di Bali dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram CTDK.


gambar siti dan datuk k
gambar siti dan datuk k
gambar siti dan datuk k
gambar siti dan datuk k
gambar siti dan datuk k

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 responses to (7 GAMBAR)Siti Nurhaliza Bercuti Di Bali Bersama Datuk K

  1. Anonymous says:

    1……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nazrul natasha baiduri says:

      santek dato ct.. mcm aku gak.. ahaks!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Adoiii Lucu says:

        mcm tok wan dgn cucu pertama !!!!!!!!

        hehehehehehheehhee

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          pergi Bali pun nak canang satu Malaya ke ha? Ko tu dah la perampas, penyamun/ pencuri.

          sampai kiamat pun muka ko akan dicop….PEROMPAK NASIONAL !!!!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • Ayu vs Rita says:

          perampassssssssssssssssssssssssssssssssssss$$$$$$sssssss

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • Rita vs Ayu says:

          orang kaya tak mampu beli ‘stand’ / tripod. tak mampu beli camera Nikon. ambik gambo sendiri guna handphone je.

          sedih la ko …huk huk huk

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • Peminat Yuna says:

          KAYA TAPI BODOH !

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • joyah says:

      Alhamdulillah dato’ K dah sihat.
      Eh Tok Ti, cantik telinga?? Kata dah litup?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • kechik says:

        TELINGA ORG KECIK MCM TU PUNNNNNNNNNNNNNNNNN NAMPAKKKKKK…KALAU BAB CARI SILAP,KUTUK, N JAGA TEPI KAIN ORG..MEMANGLAHH NO 1……

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • cari benda tersembunyi says:

        KAIN KAT AMPAIAN TU KOYAK RABAK DAH, KAIN YG TGH PAKAI PUN KOYAK, GAJAH DPN RUMAH NMPK X?? CR TELINGA DATO SITI SGGP MAIN PERMAINAN ‘CARI BENDA TERSEMBUNYI KAN?’ SGGP TELITI GAMBAR2 DIA SMATA2 NAK CR DOSA DIA..BGS..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • kembang says:

        mybe dia scra x sgja x prasan gmbar die yg ni nampk telinga….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • azreen says:

        Sibuk sangat pasal telinga orang tebukak….yang diri sendiri tu ntah apa la yang ternganga, tapi tak perasan.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Olga says:

      DATO K MAKIN HENSEM N MUDA PAS XCIDENT NI AUMMMMMMMMMMMM

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • erfan azyze says:

      Last2 nak sgt kawin ngan org tua…dah kena handle pakcik… muka pakcik pun dah tak daya. hish. tak best. cuba kawen ngan sebaya..boleh gi scuba dive, snorkeling dan sebagainye. ni kena la pimpin tangaaan sebab tak dayaaaaa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mulut puaka says:

        janji dapat strwaberi salut coklat, emas salut intan.. ko hado????????

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Ngehhh says:

          batang tebu tua..kering kontang. air tak hado.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Mata KeAtas says:

          setakat strawberi, aku pun boleh beli sekilo…tak payah harap dato’ belikan. tak heran pun.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        diaorang dah kawin..halal lagi..
        xpayah nak sebok lah sial.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Fakta says:

          kekal sebagai peragut suami orang…selevel mat rempit juga CT ni.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. kiki says:

    ok la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. HantuKuburanCina says:

    no 2 jerrr…..pasal susah sangat nak kluar kuburan pasal kena timbus batu…hirhihrhirhir

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. WAH CANTIK JUGA GAMBARNYA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. shafiza sulaiman says:

    comelnye datuk siti ni. jealous iollss..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Anonymous says:

    BORRRRRRIIINNGGGG……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. i luv u pani says:

    eh sesiape tolong bgtau picture yg banyak2 katil tu kat mane kat bali? I plan nak g bali ni . . .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. kaira says:

    mudahan2 percutian nie membawa berkat n mudahan dapat lh timang cayaha mata nnti..
    berusaha ye kaK citi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. kaki gosip says:

    ok la…gembira atas kesedihan insan lain…semoga kekal bermesra…next gosip..plezz

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kaki i cantik says:

      ala… dah berlalu pun semua tu… ex datok K dah pun kawen lain… nama pun jodoh… dulu2 pun x suke tgk dato ct kawen ngan laki org…tp skg diorg nmpak bahagia…sweet plak tgk…Itulah Tuhan lebih mengetahui segalanya…dahla nyahkan semua gossip di petang jumaat…ape pon fifi sukeeeeeee~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. lala says:

    gambar diupload bagi membuktikan Datuk K masih sempurna paras rupanya

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. Oh Yeah says:

    Wah, seronoknya!!

    Kat sini lagi seronok!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. My215 says:

    W hotel bali

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. Anonymous says:

    gambo no. 1 dah nampak leher la pulak… kata berhijab… mmg belum terbuka hati nak tutup aurat kot… pki tudung sbb nak berfesyen?… jgn mcm tu … tutup aurat kerana Allah, bukan ikut-ikutan…. bila2 masa nyawa boleh diambil…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • selitashima says:

      Suke2 je ko nk hukum org kn??ko sape??maksum ke??laen la kalo die berbikini bagai….poodahhhhhh……

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • mulut puaka says:

      jap lg kalo tuhan amik nyawa ko plak cmne??? kikiki

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. KT Pari says:

    Hmm…posing and pouting….bila dia nak bersara dari segala2 ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  15. teh herba says:

    bertuahnya jadi siti … di manja kan suami ………

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. perampas ct=fs says:

    Uuuuwweeeeekkkkkkk¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡……muntah den tengok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  17. kak ton comel says:

    ape yg boleh kak ton katekan ialah si nyah nazrul natasha baiduri tu perasan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Anonymous says:

    errrkk.. Comel kerrr? Geli i tgk. X romantic langsung pun. Muntah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  19. Anonymous says:

    Licinnya muka Dato’ Siti…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. comel tak kak tut... says:

    mcm seorang ayah melayan karenah anak….geli plak bila memikirkan ct ngan dato k….ex wife dato k n her new husband lebih npk bestttt :p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. askum dato siti sihat ka bln ramadhan ckp meriah bg kerana skrg ni sy brsama 5 orng yg ckp mmbahagiakn sy dn ibu sy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0