Written by AbangNara | June 7th, 2013

Amboi romantiknya aksi Siti Nurhaliza dan Datuk K ini.  Menerusi Instagram, Siti telah berkongsi beberapa keping gambar percutiannya ke Bali bersama suami tercinta, Datuk K. Memang jelas terserlah kemesraan mereka berdua. Cute pun ada jugak!!

gambar siti dan datuk k

Nampaknya Datuk K telah pulih sepenuhnya daripada kemalangan yang dialami di New Zealand awal tahun ini. Semoga dengan percutian ini, Datuk K dapat merehatkan badan sepenuhnya dan kembali bertenaga seperti sediakala.

gambar siti dan datuk k

Lagi 5 keping gambar Siti Nurhaliza dan Datuk K bercuti di Bali dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram CTDK.


gambar siti dan datuk k
gambar siti dan datuk k
gambar siti dan datuk k
gambar siti dan datuk k
gambar siti dan datuk k

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 responses to (7 GAMBAR)Siti Nurhaliza Bercuti Di Bali Bersama Datuk K

  1. Anonymous says:

    1……..

    • nazrul natasha baiduri says:

      santek dato ct.. mcm aku gak.. ahaks!!!

      • Adoiii Lucu says:

        mcm tok wan dgn cucu pertama !!!!!!!!

        hehehehehehheehhee

        • Anonymous says:

          pergi Bali pun nak canang satu Malaya ke ha? Ko tu dah la perampas, penyamun/ pencuri.

          sampai kiamat pun muka ko akan dicop….PEROMPAK NASIONAL !!!!!!!!

        • Ayu vs Rita says:

          perampassssssssssssssssssssssssssssssssssss$$$$$$sssssss

        • Rita vs Ayu says:

          orang kaya tak mampu beli ‘stand’ / tripod. tak mampu beli camera Nikon. ambik gambo sendiri guna handphone je.

          sedih la ko …huk huk huk

        • Peminat Yuna says:

          KAYA TAPI BODOH !

    • joyah says:

      Alhamdulillah dato’ K dah sihat.
      Eh Tok Ti, cantik telinga?? Kata dah litup?

      • kechik says:

        TELINGA ORG KECIK MCM TU PUNNNNNNNNNNNNNNNNN NAMPAKKKKKK…KALAU BAB CARI SILAP,KUTUK, N JAGA TEPI KAIN ORG..MEMANGLAHH NO 1……

      • cari benda tersembunyi says:

        KAIN KAT AMPAIAN TU KOYAK RABAK DAH, KAIN YG TGH PAKAI PUN KOYAK, GAJAH DPN RUMAH NMPK X?? CR TELINGA DATO SITI SGGP MAIN PERMAINAN ‘CARI BENDA TERSEMBUNYI KAN?’ SGGP TELITI GAMBAR2 DIA SMATA2 NAK CR DOSA DIA..BGS..

      • kembang says:

        mybe dia scra x sgja x prasan gmbar die yg ni nampk telinga….

      • azreen says:

        Sibuk sangat pasal telinga orang tebukak….yang diri sendiri tu ntah apa la yang ternganga, tapi tak perasan.

    • Olga says:

      DATO K MAKIN HENSEM N MUDA PAS XCIDENT NI AUMMMMMMMMMMMM

    • erfan azyze says:

      Last2 nak sgt kawin ngan org tua…dah kena handle pakcik… muka pakcik pun dah tak daya. hish. tak best. cuba kawen ngan sebaya..boleh gi scuba dive, snorkeling dan sebagainye. ni kena la pimpin tangaaan sebab tak dayaaaaa…

  2. kiki says:

    ok la

  3. HantuKuburanCina says:

    no 2 jerrr…..pasal susah sangat nak kluar kuburan pasal kena timbus batu…hirhihrhirhir

  4. WAH CANTIK JUGA GAMBARNYA

  5. shafiza sulaiman says:

    comelnye datuk siti ni. jealous iollss..

  6. Anonymous says:

    BORRRRRRIIINNGGGG……

  7. i luv u pani says:

    eh sesiape tolong bgtau picture yg banyak2 katil tu kat mane kat bali? I plan nak g bali ni . . .

  8. kaira says:

    mudahan2 percutian nie membawa berkat n mudahan dapat lh timang cayaha mata nnti..
    berusaha ye kaK citi..

  9. kaki gosip says:

    ok la…gembira atas kesedihan insan lain…semoga kekal bermesra…next gosip..plezz

    • kaki i cantik says:

      ala… dah berlalu pun semua tu… ex datok K dah pun kawen lain… nama pun jodoh… dulu2 pun x suke tgk dato ct kawen ngan laki org…tp skg diorg nmpak bahagia…sweet plak tgk…Itulah Tuhan lebih mengetahui segalanya…dahla nyahkan semua gossip di petang jumaat…ape pon fifi sukeeeeeee~

  10. lala says:

    gambar diupload bagi membuktikan Datuk K masih sempurna paras rupanya

  11. Oh Yeah says:

    Wah, seronoknya!!

    Kat sini lagi seronok!

  12. My215 says:

    W hotel bali

  13. Anonymous says:

    gambo no. 1 dah nampak leher la pulak… kata berhijab… mmg belum terbuka hati nak tutup aurat kot… pki tudung sbb nak berfesyen?… jgn mcm tu … tutup aurat kerana Allah, bukan ikut-ikutan…. bila2 masa nyawa boleh diambil…

  14. KT Pari says:

    Hmm…posing and pouting….bila dia nak bersara dari segala2 ni…

  15. teh herba says:

    bertuahnya jadi siti … di manja kan suami ………

  16. perampas ct=fs says:

    Uuuuwweeeeekkkkkkk¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡……muntah den tengok

  17. kak ton comel says:

    ape yg boleh kak ton katekan ialah si nyah nazrul natasha baiduri tu perasan..

  18. Anonymous says:

    errrkk.. Comel kerrr? Geli i tgk. X romantic langsung pun. Muntah…

  19. Anonymous says:

    Licinnya muka Dato’ Siti…..

  20. comel tak kak tut... says:

    mcm seorang ayah melayan karenah anak….geli plak bila memikirkan ct ngan dato k….ex wife dato k n her new husband lebih npk bestttt :p

  21. askum dato siti sihat ka bln ramadhan ckp meriah bg kerana skrg ni sy brsama 5 orng yg ckp mmbahagiakn sy dn ibu sy