Written by AbangNara | June 7th, 2013

Amboi romantiknya aksi Siti Nurhaliza dan Datuk K ini.  Menerusi Instagram, Siti telah berkongsi beberapa keping gambar percutiannya ke Bali bersama suami tercinta, Datuk K. Memang jelas terserlah kemesraan mereka berdua. Cute pun ada jugak!!

gambar siti dan datuk k

Nampaknya Datuk K telah pulih sepenuhnya daripada kemalangan yang dialami di New Zealand awal tahun ini. Semoga dengan percutian ini, Datuk K dapat merehatkan badan sepenuhnya dan kembali bertenaga seperti sediakala.

gambar siti dan datuk k

Lagi 5 keping gambar Siti Nurhaliza dan Datuk K bercuti di Bali dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram CTDK.


gambar siti dan datuk k
gambar siti dan datuk k
gambar siti dan datuk k
gambar siti dan datuk k
gambar siti dan datuk k

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 responses to (7 GAMBAR)Siti Nurhaliza Bercuti Di Bali Bersama Datuk K

  1. Anonymous says:

    1……..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
    • nazrul natasha baiduri says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 55
      • Adoiii Lucu says:

        mcm tok wan dgn cucu pertama !!!!!!!!

        hehehehehehheehhee

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 12
        • Anonymous says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 44
        • Ayu vs Rita says:

          perampassssssssssssssssssssssssssssssssssss$$$$$$sssssss

          Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 20
        • Rita vs Ayu says:

          orang kaya tak mampu beli ‘stand’ / tripod. tak mampu beli camera Nikon. ambik gambo sendiri guna handphone je.

          sedih la ko …huk huk huk

          Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 15
        • Peminat Yuna says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 20
    • joyah says:

      Alhamdulillah dato’ K dah sihat.
      Eh Tok Ti, cantik telinga?? Kata dah litup?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 49 Thumb down 46
      • kechik says:

        TELINGA ORG KECIK MCM TU PUNNNNNNNNNNNNNNNNN NAMPAKKKKKK…KALAU BAB CARI SILAP,KUTUK, N JAGA TEPI KAIN ORG..MEMANGLAHH NO 1……

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 123 Thumb down 19
      • cari benda tersembunyi says:

        KAIN KAT AMPAIAN TU KOYAK RABAK DAH, KAIN YG TGH PAKAI PUN KOYAK, GAJAH DPN RUMAH NMPK X?? CR TELINGA DATO SITI SGGP MAIN PERMAINAN ‘CARI BENDA TERSEMBUNYI KAN?’ SGGP TELITI GAMBAR2 DIA SMATA2 NAK CR DOSA DIA..BGS..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 5
        • Muahahaahhaha says:

          kening tok T setebal misai tok K…. !!!!!!!!!!!! ;)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
      • kembang says:

        mybe dia scra x sgja x prasan gmbar die yg ni nampk telinga….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
      • azreen says:

        Sibuk sangat pasal telinga orang tebukak….yang diri sendiri tu ntah apa la yang ternganga, tapi tak perasan.

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • Olga says:

      DATO K MAKIN HENSEM N MUDA PAS XCIDENT NI AUMMMMMMMMMMMM

      Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 9
    • erfan azyze says:

      Last2 nak sgt kawin ngan org tua…dah kena handle pakcik… muka pakcik pun dah tak daya. hish. tak best. cuba kawen ngan sebaya..boleh gi scuba dive, snorkeling dan sebagainye. ni kena la pimpin tangaaan sebab tak dayaaaaa…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 22 Thumb down 14
      • mulut puaka says:

        janji dapat strwaberi salut coklat, emas salut intan.. ko hado????????

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 6
        • Ngehhh says:

          batang tebu tua..kering kontang. air tak hado.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 10
        • Mata KeAtas says:

          setakat strawberi, aku pun boleh beli sekilo…tak payah harap dato’ belikan. tak heran pun.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        diaorang dah kawin..halal lagi..
        xpayah nak sebok lah sial.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 9
        • Fakta says:

          kekal sebagai peragut suami orang…selevel mat rempit juga CT ni.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 18
  2. kiki says:

    ok la

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  3. HantuKuburanCina says:

    no 2 jerrr…..pasal susah sangat nak kluar kuburan pasal kena timbus batu…hirhihrhirhir

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  4. WAH CANTIK JUGA GAMBARNYA

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  5. shafiza sulaiman says:

    comelnye datuk siti ni. jealous iollss..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
  6. Anonymous says:

    BORRRRRRIIINNGGGG……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 8
  7. i luv u pani says:

    eh sesiape tolong bgtau picture yg banyak2 katil tu kat mane kat bali? I plan nak g bali ni . . .

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  8. kaira says:

    mudahan2 percutian nie membawa berkat n mudahan dapat lh timang cayaha mata nnti..
    berusaha ye kaK citi..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
  9. kaki gosip says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 30
    • kaki i cantik says:

      ala… dah berlalu pun semua tu… ex datok K dah pun kawen lain… nama pun jodoh… dulu2 pun x suke tgk dato ct kawen ngan laki org…tp skg diorg nmpak bahagia…sweet plak tgk…Itulah Tuhan lebih mengetahui segalanya…dahla nyahkan semua gossip di petang jumaat…ape pon fifi sukeeeeeee~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 12
  10. lala says:

    gambar diupload bagi membuktikan Datuk K masih sempurna paras rupanya

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  11. Oh Yeah says:

    Wah, seronoknya!!

    Kat sini lagi seronok!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  12. My215 says:

    W hotel bali

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 24
    • selitashima says:

      Suke2 je ko nk hukum org kn??ko sape??maksum ke??laen la kalo die berbikini bagai….poodahhhhhh……

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
    • mulut puaka says:

      jap lg kalo tuhan amik nyawa ko plak cmne??? kikiki

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  14. KT Pari says:

    Hmm…posing and pouting….bila dia nak bersara dari segala2 ni…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 11
  15. teh herba says:

    bertuahnya jadi siti … di manja kan suami ………

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
  16. perampas ct=fs says:

    Uuuuwweeeeekkkkkkk¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡……muntah den tengok

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  17. kak ton comel says:

    ape yg boleh kak ton katekan ialah si nyah nazrul natasha baiduri tu perasan..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  18. Anonymous says:

    errrkk.. Comel kerrr? Geli i tgk. X romantic langsung pun. Muntah…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  19. Anonymous says:

    Licinnya muka Dato’ Siti…..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  20. comel tak kak tut... says:

    mcm seorang ayah melayan karenah anak….geli plak bila memikirkan ct ngan dato k….ex wife dato k n her new husband lebih npk bestttt :p

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  21. askum dato siti sihat ka bln ramadhan ckp meriah bg kerana skrg ni sy brsama 5 orng yg ckp mmbahagiakn sy dn ibu sy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1