Written by AbangNara | January 27th, 2015

Amboi, amboi, amboi. Comelnya Raphael Depp yang merupakan anak ketiga Nurul Wahab. Nama pun cantik sangat. Macam omputih. Panggilan manja untuk Raphael ialah Raffa. Semoga Raffa membesar dengan sihat dan menjadi seorang anak yang berjasa kepada ibu bapa apabila dewasa kelak.

raphael depp

Nurul Wahab telah menerangkan maksud nama anaknya dengan panjang lebar menerusi blognya. Berikut ialah gambar yang dikongsikan oleh Nurul.

raphael depp

Lagi beberapa gambar si comel Raphael Depp dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

raphael depp
raphael depp
raphael depp
raphael depp
raphael depp
raphael depp

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to (7 GAMBAR)Raphael Depp, Anak Ketiga Nurul Wahab

  1. redantz says:

    cam muke bapak nyer

    0

    0
    • up & down says:

      Pls, nk pindah, pindah je. x pyah nak semak gitau kt sini
      Rasanya, org lain x pduli pun. take care bubye

      0

      0
    • kiah propa says:

      rasenye BABY AA dgn Datin Semah ni mcm org yg same je…
      cuba tgok stiap ayat dia yg ada noktah, lepas tu space, then auto huruf besar…
      kikikiki…
      klo nak brambus tu kau bram aje laa…takde sapa kisah pon…

      0

      0
    • Anonymous says:

      good riddance………..finally u are out!!!!! ko ingat kau tok ti nak buat pemberitahuan yg kau nak beram. gi berambus cepat semah semangkuk.

      0

      0
    • minah jambu tk suka hipokrit says:

      kalau pindah kenape maseh ada kt blog nara ni ?????? gi lah brambos kt roti kaya kau tu huh !! roti kaya lagi tk bagos boleh dapat kencing manis !!

      0

      0
    • MARINA PUKI says:

      KLU POMPUAN LETAK NAMA ROPHEAH DEEP

      0

      0
    • Anonymous says:

      x abis2 nak promot rotikaya. poyo je org rotikaya ni…

      0

      0
  2. sentap says:

    tahniah nurul.. muke mat saleh anaknye.

    *curious kenape ajai tak kawen2 lagi

    0

    0
  3. nok gebuzzz says:

    tahniah nurul,dpt anak 2 org lagi darah org putih..

    0

    0
  4. Jenab says:

    hensemnya rafaa , nanti boleh lah usha aisha dhia rana hehe , 22 mix blood kan

    0

    0
  5. elle says:

    masalah nye bapak dia yang handsomeeee. .. geremmm!!

    0

    0
  6. Dol yang mati dulu says:

    mushkil..artis kawen mat salleh…hmmm…harap ada prubahan..mtk jauh dr terpesong..Nurul kna ajar laki dia islam,jgn Nurul terikot budaya dia pulak agama tu dh islam kn..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    kebanyakan klu ppuan islam yg kwin dgn llki bkn islam chinese,mat salleh or apa sja..ppuan tu yg terikut2 dgn c llki,bkn llki yg ikut ppuan…sorry la klu ada yg terasa tp ni based on apa yg aku nmpk.

    0

    0
    • Salmon Sushi says:

      kalau kawin dengan cina Malaysia….mostly cina tu akan ikut kita yang islam. Tak pernah lagi aku tgk orang melayu kita ikut agama orang cina.

      0

      0
      • Pot says:

        Ye ke? Kalau takat islam pd nama jer takde mkna.. Mcm marion caunter( slh kot aku eja) .. Lifestyle mcm tu gak. .. Dan ramai lagi.

        0

        0
      • Anonymous says:

        cik salmon sushi..mmg la klu melayu kwin cina or apa bangsa lain yg bkn islam dorg akn convert tp convert utk kwin sja…cara hdup still kpd agama lma dorg.

        0

        0
      • Anonymous says:

        agama cina tu agama apa?? cina tu bangsa bukan agama. aku tgk ramai je cina yg still terikut budaya dorang walaupun dah kawen ngan melayu.. ape masalahnya.

        0

        0
  8. Anonymous says:

    nk nama omputih laa sgt…islamic laa kunun

    0

    0
  9. katak a.k.a frog says:

    Aku tengok…..
    Org Melayu sibuk nak bubuh nama anak nama omputeh….
    Omputeh takde pula aku tengok sibok nak bagi anak dia nama Melayu….kih…kih…kih…

    0

    0
    • Anonymous says:

      tak kena perbndingan nie. kbnyakannya org putih tu pun seumur hidup tak penah dngr nama melayu. haha..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Takpe la aslkn name tu membawa maksud yg baik

      0

      0
    • Anonymous says:

      nampak sgt ko ni duduk dalam gua. bila nak keluar? mat salleh pun ramai yg nama melayu, aku penah jumpa anggun, khadija, they are not arab, omputih ye.. lenkali bawak2 kuar dari kepompong, jgn asik bukak blog gosip je. baca majalah omputih pun xpena, bahasa omputeh pun fail, h lagi nak claim xpenah dgr omputeh bg anak nama melayu…

      0

      0
  10. upin & ipin says:

    Btol kata katak…sokong….

    0

    0
  11. Joyah says:

    Erm..dah lahir tu dah diazankan ke tak eh?

    0

    0
  12. nurin says:

    wpun cara kau mgkin 1 pertanyaan…tp spt menuduh. abih tu kau nak dia rakam anta kat kau…bodoh!

    0

    0
  13. makcik jaga parking says:

    Tahniah..
    klu dpt anak lelaki lagi bolehla consider nama Johnny Depp…baru glamer

    0

    0
  14. MANLAMBONG says:

    DOK KISAH LA NAMO GHAPO JANJI ANOK MU ADO NAMONYOR…
    TAHNIAH NURUL N MAT SALEH

    0

    0