Written by AbangNara | September 27th, 2012

Lupakan seketika sisi seksi Nora Danish yang ditampilkan di ruang suratkhabar baru-baru ini. Hari ini Nora Danish telah mengupload beberapa keping gambarnya berpakaian baju kurung sekolah menerusi Facebook Nora Danish bersempena dengan filem Lagenda Budak Hostel. Cute gila kot ~~

nora danish

Kalau zaman sekolah dulu ada awek secomel Nora Danish, pastinya menjadi rebutan pelajar-pelajar lelaki. Silap-silap boleh putus member dibuatnya. Layankan lagi 6 keping gambar Nora Danish dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Nazmi Faiz di FC Beira Mar

nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish

Baca Yang Ini Pulak:-

91 responses to (7 GAMBAR)Nora Danish Pakai Baju Sekolah, Serius Cute!!!

  1. katak itam says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 67
    • fedap says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 104
      • hehehe says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 107
      • ustazah abby abedi says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 160
      • Otak senget says:

        yg hantar komen panjang2 tu si pesakit otak atau kurang kasih sayang.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 101 Thumb down 47
      • Ko Kesah says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 55
      • SEKARANG AKU NAK ISAP KO PUNYA PULAK says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 42
      • Siti Nubaila Binti Al Khunsa Arbok Kamarudin says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 44
      • Ustaz Din Cakap Aku Nak Isap Kau Punya Pulak says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 33
      • Cikgu Syuhada says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 35
      • habis semua kena click here to see ni. click like pada saya kerana Nora memang anggun walaupun masih cam budak sekolah. jangan la suruh Zamarul Hisyam jadi budak sekolah

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 6
    • Asyik kena dislike..sesuai muka kau Opah says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 38
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 32
    • Bon says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 47
    • aboy says:

      bang nara,,tlg ambil tindakan cket kt pengomen2 yg mcm xpenah jumpe pc ni..nk nasihat pon nasihat la tp nk taep pnjg2 mcm org xpenah skola tu nape???wt saket ati je…….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 29 Thumb down 21
    • pisces says:

      kalau nampak comment panjang2 tu.. senang je..dislike banyak kali..
      pastu jadi la Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Kadang2, kite mesti terclick kat “Click here to see” kan.. so kalau x nak scroll panjang2, CLICK JE LAGI SEKALI kat “Click here to see” nanti automatic dia tertutup balik dgn sendiri :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 9
    • Anonymous says:

      Alah ,,, ND nie, make up je tebal , cuba x make up , brani ke x ? Sape pon jika dah make up tebal tu , nmpak lah comel , sampai kan maknyah boleh jadi primadona ,,, x gitu , cik ,,,, hehe

      Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 10
    • bobo says:

      Alah ND nie make up je tebal , try x make up ,, brani ke x make? Sape pon jika dah make up tebal tu , mesti lah comel ,, sampai kan maknyah boleh jadi primadona , x gitu ,,, hehe

      Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
    • feyrarie says:

      adoyai..lawak la lu.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. ALICE says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 63
  3. ibu mithali says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 48
  4. huhuhu says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 46
    • 20 september ada filem aji noh motor says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 53
    • 20 september ada filem aji noh motor says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 46
  5. mimi says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 44
    • Hadoi says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 38
    • halmah says:

      hoiii…. nak smpaikan mesej tu x salah, tp x yah la nk taip pnjang2 mcm tu… Niat ko da cukup baik da, tp dsebabkn ko taip panjang2 mcm ni, ramai org makikan ko.. bongok!.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 31 Thumb down 39
    • ustazah abby abedi says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 50
    • lisa ray says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 27
  6. abc says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 34
  7. Kepologi says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 40
  8. Prince Noob says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 42
  9. bungakejora :) says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 34
  10. ALLY says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 40
    • ngannoying says:

      setuju sangat sangat sangat..budak skolah mnengah takde yg btocang bgai nak rak.style tu zaman sbelum merdeka boleh la.zaman la ni,budak skolah rebonding,krinting watsoever selevel artis duh.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  11. . says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 40
  12. cik kiah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 32
  13. aku says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 29
  14. boni kacak says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 28
  15. ana says:

    sakai tol la sape yg taep panjang2 ni….mcm la org len xphm bahase…bang nara tlg take note org cmni…xsalah nk nasihat tp jgn jakun sgt ley x???menyirap plak nk scroll down pnjg2…huh!

    p/s: bang nara,,tlg had kn ruangan komen ni…benci tol aku tengok org yg tulis pnjg2 ni mcm baru nk blaja men komputer…mcm t***k bwu pndi pgg dashboard!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 21
  16. hajah ct halizah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 22
  17. Nora Danish says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 19
  18. nor says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 28
  19. maria says:

    nor,aku rasa ko yg bitchy kot..tu sb nora x nak kwn dgn ko,hahahahaha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 21
    • nor says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 24
  20. enott says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 47
  21. Cam Sial says:

    Peminat2 Nora danish telah mengdislike post2 anda….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 12
  22. cik bebel says:

    macam song ji hyo dlm Running Man!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 5
  23. Pearl says:

    Tak nmpk mcm budak sekolah pooonnn…budak sekolah tua ada laaa…apelah pengarah2 kat M’sia ni watak budak sekolah nk amik plakon glamer2..kdg2 meluat aku tgk drama/ filem melayu ni..mgkin sbbfaktor umur @ makeup tebal tidak nmpk plakon2 yg jd pelajar sekolah ni nmpk tua dibandingkn muka plajar sekolah sebenar budak2 form 4@5…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 24 Thumb down 28
  24. enott says:

    bdak skolah menda kalau da melayut cam tu..memang membodohkan diri x abih2..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 19
  25. fizz says:

    okay..satu malaysia dah tahu kau cute..takyah la nak tayang sangat. umur dah brp ni, act your age lah. takyah nak act cute sangat.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 23
    • No One says:

      ND baru 30…muda lagi beb..
      cik ta tu yg dh berkedut lagi mcm ape pakai baju ala2 doll… x plak bising ko yer..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 8
  26. fizz says:

    aku ingat zaman awek tangkap gambar sendiri dah berkubur dengan myspace. ni ada lagi artis act cute tangkap gmbr sendiri lagi. adeh. takyah tunjuk. orang dah tahu la,

    Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 16
  27. Jojo says:

    Apa punya entry da. Bila artis tangkap gambar pakai school uniform, sume nak ckp cute la, ensem la, apa daaa….. Its a school uniform, nothing! Neway, during my high school, gua belum pernah nmpk janda pakai school uniform. LOL

    Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 20
  28. Esah lopez says:

    Kembang nya hidung ko Nora….gambar dekat hidung besar gabak…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 18
  29. iena_kumi says:

    hek elh, ada plak kutuk2 hidung orang..sekurang2nya nora danish tu bersyukur dgn apa yang dia ada..
    klu tak bersyukur, dah lama dah dia wat hidung ko tau..ciptaan Allah tu yg terindah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 9
  30. 50centInDaClub says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 27
    • aku says:

      u deserve for it dude.dislike sbb org meluat dgn ayat2 dan bahasa yg d gunakan.nampak keaiban diri sendiri tau

      tq

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
  31. aji noh moto says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 26
    • No One says:

      eh…klu pakai bikini FS la yg melompat klu dpt watak mcm ni….
      sbb dh biasa kan….huhuhu

      Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 16
    • min says:

      is time ND berlakon watak yg lain2 pula, kalo asyik dok lakon watak cute, budak2 sekolah, kita peminat tak dpt nampak bakat u, bila lagi nak perbagaikan lakonan u supaya boleh disunting pengarah utk filem2 yg serius?

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  32. No One says:

    kesian betul dgn komen2 org yg jeles kat ND…
    ko kutuk ND ape ko dpt?? kepuasan??
    ko dpt dosa ND dapat pahala..kutuk la lagi..
    x kurang jugak yg kutuk ciptaan Allah…
    tepuk dada tanya hati…
    btw ND mmg cute pon…ko hado??? ;p

    Hot debate. What do you think? Thumb up 25 Thumb down 20
    • syyyhhhhhhhhh says:

      hahaha no one.. kami tak ado apa yg ND ado sbb kami tak terdedah mcm ND ado.. ko plak mesti mcm ND kn terdedah sana terpeluk sini.. poor are you fanatik ND!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 13
    • nor says:

      eleh kutuk nora tak boleh…kutuk fasha boleh pulak…puiiiiiiiii…
      pigi dah..ni mesti kaum kerabat nora ni…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 9
      • No One says:

        korang ni sedar x komen korang ni terang benderang JELES kat ND..
        hahaha..pity u olls…

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  33. Jojoana says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 20
  34. sukahati aku la says:

    cute sgt2 nora….=))

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
  35. bulu-bulu nakal says:

    dah ranum kali ke-2….dah elok utk dipetik

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 9
  36. lol says:

    rasanya nora danish ni boleh menang award gambar muka paling bayak dekat instagram. Syok sendiri nampak>

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 17
  37. abu says:

    mane ade budak skola pakai lipstick.. gile

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 8
  38. coh says:

    ntah ape2..rase diri tu cantik sgt lah tu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 12
  39. neutral says:

    comelnya ND. orang yg kutuk ND macam ada agenda tersendiri. memang haters ND…dapat dibaca dari tulisan2 sebab komen2 lebih kepada cacian.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 9
  40. koala says:

    Comel je Nora Danish…rezeki die berlakon jadi budak skolah so diebusat la mej budak skolah…ok what??

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 5
  41. Budakk says:

    Kenapalah kutuk ND.. cakap hidung dia kembanglah..macam kamu sempurna sangat.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 8
  42. Pak Aji says:

    Wahai komentar2 yg mencaci ND, sedarlah kamu bahawa kamu juga tergolong org2 yg buruk akhlak nyer. Menegur tidak salah tp biarlah ianya dengan cara berhemah….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
  43. honeywellz says:

    Hello semua, walaupun si Nora ni dah agak tua and ade anak, tapi tak dinafikan sememangnya dia nampak muda N cute. Tolak semua perasaan dengki N busuk hati ke tepi….. Bila dia pakai baju sekolah N bergambar dengan budak2 sekolah tu, memang she looks like one of them, macam budak sekolah…..awet muda.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 7
  44. top 5 artis pompuan comel mcm kucing siam
    1-siti nurhaliza
    2-lisa surihani
    3-nora danish
    4-neelofa
    5-izara

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 13
  45. kecik11 says:

    MEANING OF BEAUTIFULNARA BLOG = BAIK,BURUK,COMEL,CUTE,GEORGEOUS,SEKSI, ALIM,AKU TRIMA NIKAHNYA,PEGI UMRAH..ALL ABOUT NORA DANISH..XFAHAM LA, PUJI BGAI NAK RAK..POST PASAL KEBURUKAN ND PUN XKURANG HBTNYA JGK..BUKAN APE, ,BARU BBRPA HARI LEPAS POST GAMBAR2 DIE SEKSI,SKUNK NAK PUJI DIE COMEL LG..APE KES!KAN DIE DAH KNE SEBIJIK KNE BANDING2 DGN FS..HAISH..XFHM TOL LA~KESIAN KAT ND..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  46. bwerkkk says:

    idung besar kembang over muka kecik…comel??????

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 8
  47. knp pengarah2 xcari pelakon umur belasan sbg pelakon budak sekolah?
    w’pun nora comel dn kebudakan,tetap nmpk xsesuai..
    dan,asal belakon budak sekolah,mesti tocang dua tak pun pakai skirt.lgsg xnmpk realistik..pastu,jgn la mekap2 muka tu klu dh belakon jd bdk sek..sgt2 tk sesuai..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  48. Anonymous says:

    haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  49. maya says:

    korang komen pon cam ngan bgang..tu la malayu..xleh tgok org lbh…mla jeles..btol toyol msuk bndar la korang neh..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0