Written by AbangNara | September 11th, 2012

Memang macam-macam alahan yang dialami oleh wanita mengandung. Namun apa yang dialami oleh Fasha Sandha yang sudah masuk bulan ketiga kehamilan ini memang agak pelik sedikit. Ini kali pertama Abang Nara dengan ada orang alah dengan ubat gigi. Pelik tapi benar kan?

fasha baru

Tapi jangan risau sebab Fasha Sandha masih menggosok giginya setiap hari. Abang Nara suka tengok wajah Fasha yang semakin berseri sejajar dengan kehamilannya. Perut pun dah semakin menonjol. Tak sabar rasanya nak tunggu kelahiran anak sulung Fasha Sandha. Confirm cute mute.

fasha baru

Lagi 5 gambar terbaru Fasha Sandha dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Design Apple ialah inspirasi daripada Braun?


fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru

126 responses to (7 GAMBAR)Kehamilan Fasha Sandha Kini 3 Bulan, Alah Pada Ubat Gigi

  1. Ayam says:

    Firstttt!!1

    0
    0
    • Setia 9 says:

      okkk…

      0
      0
    • zeeha says:

      semoga bakal cahaya mata itu mendapat didikan agama yang cukup.
      semoga mereka sekeluarga diberkati dan bahagia hingga akhirnya.

      0
      0
    • Selitone says:

      Mujur pregnant, alergik ubat gigi…

      Isteri pakcik alergik bau nasik…. makan le pakcik nasik kat kedai jerr… sampai dah nak ‘tersangkut’ dengan Mek Patani… hahaha… otomatik ilang alergik dia… dah bleh memasak… sampai sekarang dah tak berani nak alergik lagi dan pakcik pun tak berani nak makan kat kedai Patani lagi daahh~

      hahahaha…

      0
      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kakak minah jambu pulak dia elergik ngan buah playko ! kalau dia nampak buah playko dia tendang tendang pasal dia geli ngan buah itu! yg heran bin ajaib nye buah ni pulak makin tendang makin dekat makin tendang makin dekat sampai kakak minah jambu naik muntah menengok nye !!!!! heyyyyy macm2 kalau orang yg mengandong ni eh…

        0
        0
      • Selitone says:

        Korang kalau ngomen… jangan ler buli orang tua cam aku…

        Siyes aku tatau terma-terma yang korang guna.. playko ler… teh return lerr.. skrillex lerr… mender semua tuu…???

        Korang beri ler komen yang bleh aku balas balikkk… aku sedor lerr diri aku dah tuuuaaa… jangan ler buli oranggg tua cam aku niii…

        0
        0
      • Raja minah jambu tk penah pakai cawat 24jam mengadap computer says:

        eh lu pikir la sendiri ape itu buah playko ! huh !!

        0
        0
    • bukan peminat artis murahan says:

      Fasha mmg cantik tp nampak cam murahan skit.. pregnant pun pakai seksi… nak tunjuk perut kat org ke?? pakai baju kurung tu kan elok mata memandang…Org lain pun pregnant jgk pn fasha oi, tp pandai jaga maruah diri dgn menutup apa yg patut… tanggung ler ko jejai dosa isteri ko ni…

      0
      0
      • Fasha Sandha 'Berehat' Sertai ABPBH says:

        macam lah tak kenal fasha

        0
        0
      • fedap says:

        to : bukan peminat artis murahan

        aku lagi tak suke gambar anne ngasri ngan alif aziz. belum menikah, dah pegang tangan, peluk pinggang (refer to #rotikaya). PUIHHH!!!!….

        0
        0
      • peminat no 1 Fasha says:

        sibuk je la ko ni. bia ah Fasha tu cantik. pakai apa pn cantik. ko sapa nk judge2 org cm tu? pantek lah ko

        0
        0
      • Raja minah jambu tk penah pakai cawat 24jam mengadap computer says:

        elehhhhhhh nk suroh orang pakai baju kurong kononnnnnnn eeeee nyampah nye !!! tk payah la kau nk nasehat kn si fasha ni ! dia kn ada laki n dia kn dh besar panjang ikot selera dia lah ape baju yg dia nk pakai !!!!! si sazzy falak dulu ngandong perot dia lagi tejojol orang tkde nk cakap ape ponnnnnnnn !!!! sazzy falak dulu pakai baju lagi ketat ! ok ok je ! kalau fasha yg ngandong memang macm2 la orang cakap mulot macm mulot tongkeng ayammmmmmmm gatall huh !!!

        0
        0
      • kaka says:

        x baik tau mengata orang,awak perfect sangat ke,parents miskin sangat ke sampai x beli kain nak suruh awak jaga tepi kain orang,ish3

        0
        0
      • bukan berat sebelah says:

        sesuka hati je nk ckp mcmtu….jejai tanggung dosa isteri die…yg tulis n pn silap2 dpt dosa…

        0
        0
    • sambil membaca kita dapat menambahkan pengetahuan kita akan kehamilan :)

      0
      0
      • Kepologi says:

        btl la..knpa sy tengok anne ni skg sejak brcinta ngan alif tu gedik semacam jer kalau ambil gmbr..atau si anne ni bangga sb dpt pak we muda..makin over la sy tengok dia ni..

        0
        0
      • Raja minah jambu tk penah pakai cawat 24jam mengadap computer says:

        biasa laaaaaaa kepologi oi ! anne dapt mat hensem biasa lahhhhh mesti la dia kerekkkkkkkkkkkkk !!! mat muda pulak tu ! alif ni pn bodoh nk mampos umor tu muda lagi cari lah duit banyak2 nyanyi berlakon !!! kasi mak bapak duit !!! n jangan ada mateair dulu tol tk ….. mentang2 si anne dh tolong dia masa alif susah2 kt k el dulu konon nk balas budi atas kebaikan anne…..jadi alif tk sampai hati nk cakap thank u aje ngan anne paham…jadi nak tk nak alif nk ambek hati anne nye pasal tepaksa la alif kena suka ngan anneeeeeee pasal alif nk balas budi n alif tknk la kecik kn hati anne pasal alif mungkin dh perhati kn yg si anne ni nampak macm dh suka ngan alif pahammmm….tapi ok pe si anne pn dia baik n dia tkde lah nk cakap program masak memasak tu tipu penonton kannnnnn……walau pn dia bertudong lagi pn dia tkde la nk pakai bulu mate plasuuuuuuu n dia bergambar pn tkde la tonggekkkkkk nye pon kannnn !!!

        0
        0
    • fasha sudah kena game dgn david teo

      0
      0
    • Vina says:

      I TENGAH PREGNANT JUGA NI.. TP MASALAH TERBESAR I IALAHA, I ALAH DGN OKSIGEN!

      0
      0
  2. GENDUT says:

    JAGA DIRI BAIK2 YER FASHA…….

    0
    0
  3. erry says:

    comelnya gambar keempat tu!

    0
    0
  4. saya ok jer! says:

    kalau alah pada ubat gigi. maksudnya tak gosok gigi la? hahahahha.

    0
    0
  5. sexy love says:

    cantik gila si fasha ni…

    0
    0
  6. Sweet32 says:

    Perut fasha dah 3 bln dah nmpk dah.. Smlm kat kosmo gmbr memey dah 4 bln knpe x nmpk? Agknye ikut bdn kut..

    0
    0
    • Hai ...saya tak sweet says:

      Saya preggy 9 bulan, semua org kata saya preggy cam 5 bulan, semua tak pcaya….last2 dah bersalin baru semua hairan…
      Sampaikan kawan aku yg muncit after deliver pun leh menang buncitnya dari aku yg 9 bulan mengandung…
      Mak aku dulu ..org tak pernah tau dia preggy…last2 bersalin…
      Da best thing ever happen is..after bersalin perut cam tak beranak …. Takder muncit…
      Org cam fasha kena jaga pantang betul2…. Baru kempis…
      Lagipun badan fasha berisi , memey kurus..

      0
      0
    • ting tong says:

      tiap org lain2.. mcm kwn saya dia dh 4 bln tp tak berapa nmpk..saya dh 3 bln tp nmpk sgt2..inilah pengalaman yg paling manis dlm hidup seorang perempuan bila dah mengandung.. hrp Fasha dan baby sht selalu.. Insyaallah.. amin

      0
      0
      • hish says:

        betul ting tong…..smg dia dan baby siht n most important suami sntiasa syg kita.itula pengalaman yg pling manis sbg seorg ibu…:))

        0
        0
      • ting tong says:

        mmg pengalaman yg manis sgt2.. indah sgt2 bila kite satu nyawa dgn anak kita.. alahan tu mmg la..mcm saya ni bau2 alergi..bau minyak masak, makanan lah..kesian juga pd suami..dh lama tak masak untuknya..rindu juga nak memasak ni hehe.. semoga diberi kesihatan pd ibu dan anak yg sht sempurna pd semua ibu2 yg mengandung.. pd yg msh blm ada trskn berusaha.. bykkn berdoa..Allah Maha Mendengar.. Insyaallah… saya doakn yg baik untuk kaum hawa yg bergelar isteri dan bakal bergelar ibu.. amin..

        0
        0
    • Selitone says:

      Saya dah pregnant 20 tahun…

      Tak jugak bersalin salin… ada orang kata kena buatan orang…
      ada orang kata kembong angin…
      SAYA KATA… Lemak makanan….

      hehehehe… gurau jerr… jangan marah marah…

      0
      0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      kak cham pun sama. selalu je org salah anggap! asyik org tanya mengandung bape bulan? ank ke berapa? padahal perut kak cham mmg mcm tu! cisss…

      0
      0
      • hany says:

        betul tu k.cham
        sy pun org selalu tegur pregnant ke..??
        tp sy masih belum ade rezeki..cuma perut je byk lemak..
        doakan sy yer,,

        0
        0
  7. dora says:

    Oh mursyid..ko keje ape skang..bergambar ngan fasha gitu

    0
    0
    • Mimo says:

      Mursyidkan reporterrrrrr

      0
      0
      • [email protected] says:

        Mursyid tu GAY

        0
        0
  8. Mimo says:

    I dulu pun alah ubat gigi, gosok gigi for sure akan muntah… Tu yang tukar kepada ubat gigi brand Pureen Maternity. Okay sikit than before but stil vommit tapi tak alah sangat.. take care FS :)

    0
    0
    • cLn says:

      i pun tgh alah ubat gigi for d past 3 wks..dh nk masuk 4 bln ni baru teruk alahan..tp nak xnak kena gak la berus gigi..xkan x berus kot..tp, mcm separuh nyawa la nk muntah..smbl berus sambil muntah…Allah aje yg tahu betapa seksanye..peknen 1st x mcm ni pun..

      0
      0
  9. Aku ni says:

    Wei nara , jgn sawan sgt…

    Common lah alahan pd ubat gg..apa yg peliknya,
    Namapun alahan , benda2 pelik jadi tak pelik..
    Kawan aku…dia kata time lasan dia suka mkan sabun..
    Serious aku rasa giler ke apa…pembohong kot…rupanya benar…mmg dia makan sabun depan mata aku..
    Ada yg Suka hidu minyak gas or minyak petrol…Yg alah ngan ubat gg cam fasha ni pun ada….

    0
    0
    • TAK PAHAM says:

      betul2….mmber aku time pregnant pon alah dengan ubat gigi.everytime gosok gg muntah.tapi nak buat camne.kene gosok gg jugak kan.tu lah cabaran perempuan mengandung.

      0
      0
    • insan biasa says:

      tu la die.. nth pape nara nih.. apa yg peliknyer.. artis lain pun agkyer byk lg pelik2, cuma x heboh kt org jer.. & aku nih xsuka beto tngok pmpuan gndung tp pkai bju nth pape.. klu perut dh nmpk, bdn dh naik xyah la gedix2 lg nk pkai sexy2. pkai sopan pun cumil jugak..

      0
      0
    • ye lo….talak heran munya.saya punya auntie haaaa dia pun ada plegnant juga.lagi manyak dasat owww,dia haaaaa suka cium itu lobang ekzos bus lor..jika haaa dia punya asben lalu tepi bus yang berhenti dia sanggup sulo dia punya asben stop car and pegi itu bus and dia tunduk lalu cium itu lobang ekzos.Coiiiiiiiiiii!!manyak geli…sampai itam2 dia punya mulut sama muka,tp haaaaa tala masuk surat kabar punnn..itu pasat saya kata “aku tak heran pun”…sepatutnya kalau haaaa pasha alah pada ubat gigi suloh itu jejoi bila kayu sugi lorrrrr.apa pun tak boleh….

      0
      0
    • pregnant pregnant pregnant. korang semua kecoh lebey! tukar pe page ni jadi Pa & Ma.

      0
      0
  10. Zul says:

    hmm…tengah pregnant ni…
    jaga lah diri
    jangan lah terpeluk lelaki sana..terpeluk lelaki sini
    walaupun bergambar
    jaga lah adab sopan tu Fasha oiii

    0
    0
    • No One says:

      sbb dh biasa peluk jantan la tu..
      smp terlupa diri tu tgk pregnent…
      pregnant pon pakai baju x cukup kain & ketat2…
      oppss..

      0
      0
      • Anonymous says:

        biar la dia no one.. dia ada laki.. ko bkn sesiapa tok dia pun.. ko tu nmpk x keburukan diri sendiri?

        0
        0
      • Jamilah Jamali says:

        ala ko ni no one..dulu nora danish pun pregnant pakai baju nmpak ketiak juga..mereka sama sahaja..tak ada beza pun..

        0
        0
    • setuju sgt2 dgn komen u…besa la manusia zaman skang punya sifat.bergambo dgn [email protected] da mcm laki bini.yg laki bini pun x seover itu.selagi apa yg ada di badan di tayang kan x kira jantina.yg pregnant mahupun tidak same je skang ni..pkai ketat2,x syg ke kat baby dlm perut yg baru nk menjd n membesar sifat nye.pikerkan anak,jgn fikerkan dr sendr yg suke [email protected] nk glamour sedangkan pewot makin memboyot.bukan nk kata dr ni perfect x…wanita yg bertudung mahupun berjubah pun x semestinya x lakukan kesilapan akan tetapi kesilapan bleh di ubah ke jalan yg benar.lg2 mcm fasha da kawen…maaflah niat ikhlas untuk nasihat sebb saya suka dan minat dengan lakonan fasha,tp x bererti sy sokong segala tindak tanduk kesilapan fasha.ingat!!rupa kita tuhan da beri tp…sifat,perangai kita,kita yg boleh ubah..insyaallah fasha jika fasha berubah sy pasti x kan ada lg org yg akan memperkatakan awak…

      0
      0
      • No One says:

        lalalala….aku x tau & x penah tgk pon pic ND masa preggy…
        tp bab peluk2 jantan tu acaner tu??

        0
        0
      • Raja minah jambu tk penah pakai cawat 24jam mengadap computer says:

        itu hipokrit nama nye ! tknak orang mengata sampai paksa kn diri n menyusah kn diri nk pakai jubah pulak macm bagos je kau ni !!!!! kalau orang nk mengataaaaaaaa kau pakai lah ape saja jubah ke selubong macm wahida ke tetap orang akan mengata benda2 yg dh laluuuuuuu mulot kalau dh macm pantat ayam tk boleh nk di tutop lagiiiiiii……mulot tu nk kena sumbat ngan buah playko je tu yg sebaik baik nye !! huh !!

        0
        0
      • anon says:

        Apa masalah nak berfesyen / nak glamor masa pregnant? Sempit siut kau ni. Statement tu one sided and one minded.

        0
        0
  11. Aku lagi says:

    Macm anak lelaki jer perutnya…

    0
    0
    • Raja minah jambu tk penah pakai cawat 24jam mengadap computer says:

      minah jambu tengok perot fasha ni macm ada kembar pulak kt dlm perot dia

      0
      0
  12. Prince Noob says:

    yaa peluk lagi peluk lagi jantan2 lain

    0
    0
  13. Kepologi says:

    Y PKI BJU PINK TERANG TU PLK BERAPA BULAN Y PREGNANT..

    0
    0
  14. […] Link: (7 GAMBAR)Kehamilan Fasha Sandha Kini 3 Bulan, Alah Pada Ubat Gigi […]

    0
    0
  15. No One says:

    perut chomel…hik3…
    windu nye nk preggy lagi…

    0
    0
  16. Anonymous says:

    mcm bb boy…congrats fasha!

    0
    0
    • ngandung ke? says:

      ko ni kan mmg typical orang yg sooo lame…mana ade org tgk je kata ni laki, ni pempuan..semua tu kerja Allah la..ko sape plak tgk gambar dah tahu laki ke pempuan?

      0
      0
  17. joyah terbang tinggi says:

    semuga fasha dan bby dlm kandungan sihat :)

    0
    0
  18. BUNGA MATAHARI says:

    Jangan excited sangat walaupun baru 3 bln…. yang penting jaga rohani n jasmani..
    banyakkn baca alquran… jaga tingkah laku sbb akan mewarisi yang dalam nye itu…

    0
    0
  19. kesian says:

    kesian kat husband dia… isteri nye dosa suami yg tanggung..so duk tayang sana sini.. hmmmm

    0
    0
  20. noora says:

    Iyer ke sbb baby perut tu besar….ke buncit? Besar mane la embrio 3 bln dh nmpak…

    0
    0
  21. awang sipolan says:

    “Tapi jangan risau sebab Fasha Sandha masih menggosok giginya setiap hari. Abang Nara suka tengok wajah Fasha yang semakin berseri sejajar dengan kehamilannya. Perut pun dah semakin menonjol. Tak sabar rasanya nak tunggu kelahiran anak sulung Fasha Sandha. Confirm cute mute.” si nara kalo bab2 membodek+memuji artis memey bagi kat dia.. ayat semua nak baik hati giler…huuuhhhhh!!

    0
    0
    • Anonymous says:

      tu strategi si nara tu…kenala bodek2 artis kalau x nnti kena saman….bab kutuk mengutuk dia serah kat korang…korang kan anonymous …mcmana nk saman…bijak x si nara ni…

      0
      0
  22. meowwwwwww says:

    bru 3 bulan ker??ari tu kata bunting pelamin….pape pun fasha…wish u n baby selamat….& be a good mum…

    0
    0
  23. susah nak ckap….komen lelebih kang abg nara sentap..hahahaha.cm ni lah lau xnak org mengata dia ubah la pangai tu ye..sekian time kaseh.

    0
    0
  24. Daku says:

    apa motif pakai baju camtu? daku pun pnah preggy, ada anak2. sometime malu bila nampak org preggy pakai baju sendat2, nampak bonjol nenen, bontot, perut. lebih malu lagi kalau pusat plak terjojol. ish x malu ke? sila fikir secara rasional n bukan ikut artis ni artis tu. smua sama je. masih org nelayu n islam.

    0
    0
  25. apa2 je la says:

    nie pengalaman aku jer la…aku ms memboyot dl alah gan semua jenis mknan kecuali unagi selama 9 bln..minum pulak kena air buah2an jer…kalo selain tu aku mkn alamatnye muntah kuar darah la tak abis2…mak aku lak ms mengandungkan aku ktnye alahan sabun mandi…mmg pantang nampak sabun mandi kat umah abis dia buang…ms mengandungkan adik aku lak mak aku tak leh bau abah aku…duk sebatu la jauhnye abah aku coz mak aku kata abah aku busuk sgt2…pdhal org lain ok jer…org mengandung nie mmg mcm2…kelakar pun ada

    0
    0
  26. Anonymous says:

    tau la abg nara ni ‘pro’ nora danish tp tak yah la nak sindir2 si FS tu…ape nak peliknyer setakat ubat gg…biase la org tgh peggy nie mcm2…kalau dah tak suke sgt kat FS, takyah post ape2 pasal die.buat tambah dosa je…! org laki nie bergosip, buruk !!!

    0
    0
  27. cik tie says:

    bkn ke fasha da 4 bulan lebih..

    0
    0
  28. sya says:

    fasha kawin bln 4 ritu kate bunting pelamin..takkan baru 3 bulan?

    0
    0
  29. m says:

    ok la tu fasha.. yg penting suami sayangggg.. dan lg penting suami sentiasa ada disisi time mengandung ni.. :) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< HA AHHH LA KAN…. KIRA UNTUNG LAA LAKI SENTIASA ADA KAT SISI SEMASA MENGANDUNG NI COMPARE NGAN NORA DANISH TU DULU.. ALAH BERUS GIGI SEKALIPUN XDE SAPE NAK TLG..MENGANDUNG SORANG2 LA SAMPAI BERANAK, SAMPAI ABIS PANTANG.

    KO PATUT BERSYUKUR BANYAK2 TAU…!!! @tangan di dada, mata ke bahu

    0
    0
  30. anon says:

    alangkah baiknya jika puan fasha sandha berubah sedikit sempena mengandung ni…menutup yg wajib, membataskn pergaulan lelaki,perempuan…

    0
    0
  31. dah perut dia buncit kamu dengki pulak. tak paham la maknusia

    0
    0
  32. lovelime says:

    comel je perut FS…aku xlah xsuka dia n tak suka sgt tp bila tgk dia skrg rasa ok lah, xpayah nak pertikaikan perut org besar ke kecik dlu mase my sis mengandung 3bln mmg perut dah nampak mcm FS nie, teman dia jumpa doc & doc ade explain jgk why tp xreti plak nak cite semula…pendek kata maksudnya FS n me mmg jenis yg berisi & lapisan kulit/daging agak tebal so bila bersalin kena diet sungguh2 sebab klu tak mmg susah nak slim semula. tp klu nak senang blh je pergi slimming centre habis cerita.cuma bab2 baju tue better pakai bj yg longgar2 skit tak elok org kata nanti “masuk angin” pula bdn tue, tkt effect bila dah 40an nanti org semua steady FS dah lemah2 badan lg2 tgh mengandung mcm nie tersempit baby kat dlm tue nanti.PEACE

    0
    0
  33. Lia says:

    Ape da fasha..pi rumah terbuka mak mertua pun kena galas hand bag..tak de tempat ke nak letak dalam rumah besar tu ke atau mmg tak de bilik utk korang..

    0
    0
  34. boni kacak says:

    nasib baiklah beliau tetap gosok gigi.hehehe

    0
    0
  35. Ibnu K says:

    Gosok gigi tak Fasha Sandha tu? Hahah.. Apapun selamat berbahagia dan moga dapat baby yang sihat dan comel nanti.

    0
    0
  36. puteri says:

    Ape la korg dengki sgt dengan fasha tu..kalo xsuke,jgn bca ape2 article tntg dia..dia dah pun bhagia dgn kehidupan dia skang..ape2 pon smoga fasha tabah dengan alahan yg diterima..aku pon ada gak alahan masa mngandung…kekdg ada org bru 2 bulan mngandung,perut dah nmpak..itu sume kan ciptaan tuhan..mna bleh kita menidakkan..wallahualam..

    0
    0
  37. .......... says:

    jaga kandungan tu baik2 ye fasha..ank pertama kita memg rasa teruja tau..best tau kalau pertama kali pregnant..masa tu la kita nk ap semua dpt..masa tu la nk lbih2 bermanja ngan suami..

    0
    0
  38. DD says:

    Eh bengong betul ajinomoto py iklan ni… nyampah aku yebokk je

    0
    0
  39. mustika says:

    oiiiii abng nara, bole x awk ilangkn iklan ajinohmoto ni…menyemak lahhhhh…

    0
    0
  40. Nara Shikamaru says:

    Abang nara..engkau sengal takper lah kitorang paham sebab engkau memang sengal..tuuuuu at least la iklan ajinohmotor yang sengal tu engkau tolong kurangkan sikit kesengalannya…sengal lah!!!

    0
    0
  41. Lezza says:

    Shah Iskandar hensem..=)

    0
    0
  42. gadis semasa says:

    fasha dah preggy 5 bln la…

    0
    0
  43. jazz says:

    mengandung pun dok pakai baju ketat! sian baby tersendat kat dalam sebab mak dia pakai baju tak cukup kain, ketat!

    0
    0
  44. kak li says:

    Hati ini masih terasa, walau bukan aku yang mengalami . Ye la, untung kau pasha. Tak berus gigi ke , tak mandi ke, tak nak pakai ubat gigi tau kau mengidam nak pakai kayu sugi ke, laki kau tak de yang gi cium, tak de yang kacau, dah sah kat depan mata sampai due, hai, dah nasib engkau kannnnn.

    0
    0
  45. ... says:

    motif pakai baju sendat sbb nak show off ler tu …perut ada baby dan byk lemak…ahahahha…

    0
    0
  46. BUJANG says:

    HARAP JEJAI X ABAIKAN FASHA SEMASA MENGANDUNG NI……
    YANG LEPAS2 TU BIARKAN BERLALU….MULAKAN KEHIDUPAN BARU. KITA MANUSIA NI XLEPAS MELAKUKAN KESILAPAN.
    BUJANG HARAP JEJAI DAN FASHA SENTIASA BAHAGIA, TAMBAHAN PULAK SUDAH ADA IKATAN YANG HALAL….SEMOGA BERKAT HIDUP KALIAN.

    0
    0
  47. perut besar pun nak tunjuk… adeh… langsung x cantik, tangan pun berlemak…… gemuk mcm apa jak… aku lebih suka ngn nora danish..tetap maintain

    0
    0
  48. fasha comel says:

    ms bc dlm 1 blog (lupa nm blog tu) kata dh 5bln…
    mn 1 la yg betul…

    0
    0
  49. abba abba says:

    bukan 3 bulan kot.. abg nara cer check betui2

    0
    0
  50. mak lampir says:

    dress loose dah xdek jual ek??? org tau kot fasha dah pregnant… kesian bb senak dlm perut sbb mama pkai baju sendat…. owh fasha sendat

    0
    0
  51. Anonymous says:

    Alaaaaa apalah sgt alergik obat gg nk dibandingkan dgn dugaan laki dikebas org…

    0
    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      betol tk ape yg minah jambu cakap kn kt atas ???????? kalau pakai tudong or selubong pn orang maseh akan cakap yg fasha ni perampas laki orang sampai bila2 …jadi fasha tk payah lah nk dengar cakap orang ! ape yg fasha nk pakai …..pakai aje lahhhhhhhhh kalau masok neraka pn fasha bukan doranggggg tol tk fashaaaaaaaa….lov u fashaaaaaaaa

      0
      0
  52. Unknown says:

    nak preggy, but still havent married yet..
    so sad….
    sob sob..

    0
    0
  53. teropong says:

    sudahlah jangan nak sundal tunjuk2 perut tu nak muntah aku…

    0
    0
  54. eenurshafiqa says:

    Ok lah tu nanti sudah melahirkan anak letak dlm fb

    0
    0