Written by AbangNara | June 6th, 2013

Orang kalau dah comel, buat apa pun tetap comel juga kan? Baru-baru ini, Nora Danish menerusi Instagramnya telah berkongsi gambar dirinya memotong rambut di sebuah salun. Mengambil langkah berani, Nora Danish telah mencukur sedikit rambutnya di bahagian tepi.

gaya rambut nora danish

Abang Nara tengok Nora Danish tetap maintain cute dengan gaya rambut sebegini. Namun beberapa orang peminat kurang menggemari penampilan terbaru Nora. Ada yang menyatakan Nora menyerupai “minah rempit”. Menurut pandangan mereka, muka Nora Danish yang comel tidak sesuai dengan rambut ala-ala ganas sebegini.

gaya rambut nora danish

Yang kelakarnya, Nora Danish terpaksa meminta peminatnya bertenang akibat gaya rambut terbarunya. Agak kelakar jugak kan? Menurut Nora, dia hanya mahu bergaya sedikit sahaja.

Now back to normal. Chill la myhairfans lol. Sikit je shave tu. tak boleh nak style sikit la. Heheh

gaya rambut nora danish

Susah juga menjadi artis popular seperti Nora Danish ini kan? Gunting rambut sikit pun ramai yang memberikan komen. Nasib baik Abang Nara bukan artis. Kalau tak confirm rambut belah tepi Abang Nara menjadi bahan orang ramai. Hehehe. Lagi 4 keping gambar Nora Danish dengan membaca entri ini sepenuhnya.


gaya rambut nora danish
gaya rambut nora danish
gaya rambut nora danish
gaya rambut nora danish

126 responses to (7 GAMBAR)Gaya Baru Rambut Nora Danish Jadi Perbualan Ramai

  1. belalang says:

    alamak dh macam dara 2ne1..mmg dh terpengaruh gaya kpop niii…mohon jadi runner utk runningman versi malaysia haha :D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 112 Thumb down 11
    • kakao says:

      hahahaha dara 2ne1 dgn g dragon !

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 3
      • CIK JAH says:

        dgr cite haritu nora sambut birthday kawan dkt tatto. anak nazri aziz sedap mengusap belakang nora dgn pintal rambut nora. tak percaya anak tan sri corrupted tu ada kat situ? tgk instagram hahahaha bawak lambo aventador siap. bodyguard 3 ko hadoo

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 3
        • Olga says:

          muka dh la mcm budak sekolah x matang! pastu buat rambut mcm tu sesuai dgn perangai yg x semenggah nye tu!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 24
        • Sakuna says:

          Makin lama…makin tak suka dgn dia neh. Patutnya behijab…bukan buat rambut mcm sakai laut… !!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 111 Thumb down 22
        • PAK SEKO says:

          makin dekat dgn neraka/ makin jauh dgn syurga !!!!!!!!!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 7
        • Tahyol Semua Ni says:

          Kalau nak tau ,iInilah gaya rambut————>ahli ILLUMINATI !!!!!!!

          Kalau kat Europe ini fesyen untuk golongan anti- Christ, agama dan tuhan.

          Sila jangan jadi mangsa fesyen. Betulkan akidah…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 15
        • Muluat ah says:

          makin tua bukan makin elok minah ni, makin rosak ada lah.
          sikit pun aku tak minat dgn minah ni.
          luar nampak cam baik…dalam berkeladak.
          jenis spesis hipokrit cari publisiti murahan.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 10
        • K.A.A says:

          lelaki pon x baik buat rambut cmni inikan perempuan yg buat..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
        • Swagger says:

          Wow nora is so fcking Dope , #Swaggirl , semua yg reply kt sini kuno thp negara jirn sblah

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
        • Swagger says:

          Wow nora is so fcking Dope , #Swaggirl

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        mcm rambut key SHINee dala lucifer pn ade =_=

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
        • Puihhhh Lah says:

          RAMBUT CAM BOHSIA TAK SEKOLAH !!!!!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 12
        • Man Senoi says:

          sekarang baru aku tahu kenapa Jejai ceraikan dia !

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 87 Thumb down 27
      • Sasha Sandha says:

        Serius rambut mcm sakai

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 11
      • PEMINAT LOOFA says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 40
        • milah says:

          kau pun kene pegi surau juga supaya mintak Allah berkati hidup kau, supaya lidah kau tu bersopan sikit bila berckp.. nilah org kata satu jari tunding kat org 4 jari lg kat diri kau sendiri..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 5
        • honey says:

          @peminat loofa ~ Astaghfirullah al-adzim…lancangnya mulut awak yea…entah2 awak ni lagi teruk dari ND. baik sgt ker awak tu. awk menyampak tgk dia belakon jgn la tgk…kan tak susah tu. hina sgt ke org yg ber ‘title’ JANDA ni??? nasib awk tu lum tau lagi jgn esk2 awk da nikah pun dpt nasib yg sama la pulak…wallahualam

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 2
        • heidi says:

          peminat Loofa..tolong jgn jual nama lofa la hai..guna id sendiri lah!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
        • Mashi says:

          alahai fans loofa ni.. why kutuk macma tu ea? nelofa tu bagus sangat ea acting die? –” dduhhh

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • Cik Minah says:

        Bukan dengan g dragon. Dengan Taeyang la sweet! hehe

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        nice one! gd wanabe woooahaaaaaaaa

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
    • mak jemah says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 50
    • Olga says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 47
      • what's up! says:

        salam. Olga. apahal awak ni..?? dah artis gitu lah.. cuba kau tu jadi artis !

        Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 7
    • ntahpapentah says:

      sayangnya…dia ni antara artis yg rambut cantik..selain dari fazura, fauziah gous..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
    • CRAYON says:

      DARA 2NE1! DARA 2NE1! DARA 2NE1!
      G DRAGON! G DRAGON! G DRAGON!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 7
    • MAK JEMAH says:

      k pop nyer rambut!!
      G-dragon versi ND sumpah buruk!
      ta kene ngn gaya awak y innocent 2 cik nora oiii!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
      • mcm d kk says:

        suka ati dia ler..bkan rmbut ko jua..adeiiii..x pyh nak mnyibuk lar…x luak pn duit ko kolo dia buat rmbut gini….hohooooo~

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    • Zee says:

      Aiyoo nora tiru Stacy lahh. Stacy buat dulu ta silap. (kat malaysia la)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
    • Akus says:

      pada aku..ok je..cntik pe fesyen tu..asalkan x menyerupai lelaki dh cukup baik..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      Betul la tu. Mcm dara 2ne1. Tengok mv 2ne1 – i love you

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. Kawaii says:

    Rambut Sandara Park!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
    • . says:

      gambar last hot gilerrrrrrrrrrr nora

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
    • Olga says:

      MINAH REMPIT??? ISSSSSH BODOH…MINAH REMPIT MNA ADA YG COMEL MCM C JANDA NI…MINAH REMPIT SEMUA BUSUK..X MANDI..SEMUA DAH RABAK! MINAH REMPIT NI SANTAPAN BUAYA SETAN D ESTET SAWIT….BENGONG..KALAU NAK BUAT PERBANDINGAN TU BIAR LA KENA DENGAN ORG…..WHAT THE FUK!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 10
      • sesiapa says:

        ala..yg ckp minah rempit tu sah2 tak ambik perkembangan feshen rambut..gaya rempit datang dari pergaulan dan environment.minah rempit buat rambut golong2 ala jlo pun tetap nampak rempit kalau perwatakan tu dah rempit..kan kan kannn..xde kelasss la u oll..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  3. mayo says:

    niceee…macam style rihanna..bukan style minah rempit ok!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 15
    • hazel says:

      yup2…minah rempit mne tau ber style mcm ni…buta fashion sungguh…
      yg penting dia tetap comel ok…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 7
      • akubha says:

        meka dengki takde rmbut mcm dye,,,hHAHAA..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 7
      • EMIE says:

        mcm org takde iman je ckp. fesyen apa klu menjadi ikutan yang baik takpe jgk…renungkanla jgn terlalu taksub dgn fesyen barat.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
        • mnyampah says:

          yg brtudung litup brbaju jubah tu ada kah mreka beriman sgt2…x pyah lar nak ckp psal iman2 kolo ko kat sni pn cuma nak menilai org sja…kolo org beriman dia x kan bca gosip cemgini lar ..adeiiiii…mngata org x crmin diri dlu..puikssssss!!

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  4. fyna says:

    dah namanya artiskan. public figure pun.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  5. Kak Senah says:

    macam Ronaldo da..mesti peminat ronaldo ni he3..jangan kata mcm bobo..kalau mcm bobo serius hodoh…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 8
  6. hahas says:

    eh dah cm sandara park…cute!!!
    ala…rambut boleh tumbuh balik…tu pon org nk kecoh2

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 16
  7. dealove says:

    bagusla buat rambut gini. baru nampak independent. x ah mcm pempuan lembik – nakkan perhatian. lalalalal~

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 17
  8. Anonymous says:

    Abg nuar zain mesti suka..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
  9. Inikali lahhh says:

    Suka hati dier ler,rambut dier. tapi jenuh nak tunggu panjang balik kan nora

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 4
  10. KT Pari says:

    Laa…..kenapa wat rambut mcm tu, pendek sngat kat tepi tu. Tak berapa lawa fesyen rambut tu. Tapi, org comel wat style ape pun tetap gak comel. Ni yg jealous ni… Anyway….congrats lah sb ni fesyen baru kan, tak lama lagi mesti ramai follow trend ni…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
  11. akulah says:

    kpop? aku rasa dia terpengaruh amanda bynes ni. jangan berskandal mcm beliau sudah la

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  12. aku leerrr says:

    T.A.K_C.A.N.T.I.K !!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 7
  13. ZZ says:

    wahh….comelnyaaaaa……………………………brung hantu tu..gebu :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  14. johnjeninz says:

    Mak aiii rambut wat camtu? Pelik tol dah lawa2 g toreh cam resakse dah aku tgk…
    Aku ke yang buta fesyen atau ko yang buta hati dalam menilai ciri2 seorang hamba Allah yang beragama islam wahai cik nora??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 2
  15. .................. says:

    laaa…aku tengok dh makin terserlah kejendulan ND wat rambut cam ni…lantak ko la ND…ko punya rambut..nti d tegur cakap rambut aku…aku punya suka la nk wat cam mana…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 4
  16. Anonymous says:

    rambutnya dh mcm kena makan gan tikus aku tengok..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
  17. Pelik says:

    pelik btl..rambut dh cantik2 d toreh cam tu…enth apa2 la nd ND ni…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
  18. student bandung says:

    tak lawa..pakai tudung lagi bgus

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
  19. BUNKFACE NO.1 says:

    alah style rambut mcm ni dah lama dah…dah ramai org buat, cuma bila ND buat tu yg org kecoh, tapi ND kau tak sesuai buat rambut mcm tuh, kau ni jenis muka cute…lebih suka tengok ND buat rambut biasa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  20. teah cun says:

    Pas ni mesti ada peniru- peniru gaya rambut ni.. Macam orang gila je nampaknya

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  21. ikan says:

    kalau dah lawa tu…
    eh btw mane aku nak cari burung hantu mcm tu? estet ke?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  22. silentplizzz says:

    hello…berfesyen pon kene kutok..spe yg ngutok tu sah la xreti berfesyen..bia la diee.. korg nie kuno sgt pehal (yg -ve thingking laaaa) pegi duduk bwh tempurung…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 17
  23. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 18
  24. ntahapaapantah says:

    jadah mende kpop smua ni.. skrillex yg wat wat rambut camni.. pastu brsepah smua tiru.. kah kah kah.. kalo xtau sape tu skrillex.. sila google..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  25. cikkiahpropa says:

    betul2 laki yang ada dlm gambar tu bf baru nora.bodyguard ada 3 org.nampak dorang shoping kt klcc.hikhok

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  26. miss9009 says:

    ewwwwwwwwwwwww!! buruk! kalau sapa2 pun buat saya akan cakap buruk..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  27. ku zakiah says:

    Buruk sungguh penampilan nora ni…anak nazri aziz pun ada.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  28. Lalola says:

    ND ni dulu aku kesian dekat dia.. Aku tak suka dengan FS.. But now, bila tengok attitude antara dua-dua perempuan ni.. Jauh lebih elok lagi FS dari ND.. Sedar lah diri ND oi.. Tak sesuai dah nak dress up macam tu.. Awak bukan remaja.. Tapi, wanita.. Bagi lah contoh yang baik sikit sebagai wanita beranak satu.. Kalau nak ranggi pun biarlah kena dengan gaya dan usia..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 7
    • Anonymous says:

      haah! aku setuju sgt. kalau artis yang cantik & pandai jaga diri aku respek kat sari yanti..pandai jaga batas pakaian dan pergaulan sejak berstatus isteri & mak org ni..
      walaupon dia slalu lakon watak budak2 sek

      si nora ni..mmg la xde gaya mcm mak org langsung..bergetah..tp sorry to say…mcm slut wei! aduyai…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  29. diva 80an says:

    udah la nora oi..kau dah tua ..zaman kau dah berakhir ….skrg zaman tasha cilla dan seangkatannya ..kalau fasha buat cantik arhh (tetibe teringat filem fasha jadi ganas ,kl drift kot )

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 4
  30. meletop says:

    konon dah hot arh tu rambut mcmtu ,mcm sakai dah aku tengok

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
  31. kaki kikis says:

    sudah la tu si pendek ..dok rumah baca kitab untuk anak kau lagi baik

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  32. Lina lona says:

    Inilah cara dia mencari publisiti murahan… Buat benda yg moms x akan buat. So imagine la, dia ni obses kalau nama dia naik. Kalau senyap macam x best pd dia. So cara murahan buat cam dan tunjuk activity diri kat insta. Makin diceraikan makin teruk perangai… Bukan x ada anak… Dan status sbg ibu sepatutnya act like a mom, a good mom. Bukan horey sana sini … Isssshhhh mintak jauhkan sikap murahan ini dr anak2 dan keturunan saya. Amin.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 6
  33. Anonymous says:

    Kalau nak bergaya sekalipun jgn lah nampak hodoh dan bodoh.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  34. Anonymous says:

    macam buat craniotomy

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  35. key Pop says:

    lor..isu rambut pun jadi hal ker? abis yg ramaiĀ² pompuan kat malaysia ni buat rambut pesen mcm gini sumeĀ² tu x bagus ler ya? aiyo..kn ada pepatah tu..dont judge a book by its cover…deh~ APTB

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 11
    • juju says:

      betullllll tu aku skong..diorg nak try tp muka diorg mmg x ngam dgn fesyen cam gini….hahahaaa…dats y lar suma sbuk nak mngutuk ND…hahaaa

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  36. gadis simpati says:

    nasib bdn……………mkin bnyaklah penghuni neraka……bkn dapat jdi penghuni syurga……………………kesian………kesian……….kesian…………….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  37. Anonymous says:

    hoiiii ingat kan makin tua makin ingat nak bertudung rupenye makin tua makin tak sedar diri

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  38. ikan masin says:

    STACY NORA DANIS MAKIN TIP TOP!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  39. NORA STACY BUAT GAYA RAMBUT SAMA. says:

    NORA STAVY BERGABUNG MELRTUP!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  40. lipas says:

    nothing says ‘i make bad decision’ like a half shaven head.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. SUKA HATI MORA DANIS says:

    I pun nak buat rambut mcm ND

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  42. NORA FASHSA says:

    SUKA TAK?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. hot lava gurlz says:

    hot gler!.aku yg perempuan ni pon tergoda.ahakz

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  44. oh la la says:

    hot giler anak nazri aziz :D

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  45. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    minah jambu tk bekenan lah rambot macm ni ! macm siak aje pesen dia ! lebih baik botak kn teros lagi hepening tk gitu..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  46. Leo says:

    mule2 nampak stacy buat rambut macam ni terkejut jugak, nampak macam lelaki…
    lame2 tgk nampak rock style… ok la..
    so skg Nora Danish plak…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  47. saya says:

    Macam cher lloyd dalam video clip with ur love. Xpayahlah nak ikut sangat trend ntahpape tu.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  48. ohsemm says:

    rambut ND ohsem giler…undercut style..nk ikot cut jgk…….

    p/s nk kuutok2 org cermin diri dulu.. konon bgs post kutok2 org??konon niat nasihat tp tepesong oiiii

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  49. n0b0dy says:

    nk tiru ellie g0ulding lettew~~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  50. anna21 says:

    Dia tengah frust tu , bcoz dia tau yg si FS dah sepenuhnya di sayangi oleh family mertua dia , sedangkan dia dah tak ade tempat , nak harap rayqal je ,,, tapi nak harap rayqal pun , jagalah anak u sendiri elok2,,, tapi nie tak ade , kasian rayqal selalu kene tinggal mak pendek dia ,,, yg semakin hari semakin brutal . Sedeyy

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  51. dean says:

    Tak da duit la tu nak cukur satu kepala.. Cukur sikit je… Bayar sikit..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  52. Mak Jemah 2.0 says:

    Hak ela…agak nk cun kan balik mcm biasa, selak jer rambut tu cover tempat kena sagat tu. Hah. senang. Lagipun yang dia sagat tu kat belah dalam. Kau tengok rambut dia kan flip sebelah tu tinggi.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  53. NORADANISHPASTRIES says:

    dlu xknal sgt dia ni cz xfofular sgt..cma kenal ex-husband dia je tp bla kisah cerai dia terpampang kt media timbul rsa simpati & menyelami keperitan membesarkn anak..Tp slp foto berahi sblm ke Mecca,lakonan yg berahi dgn si Rushdi & skrg fesyen rambut..nk kelihatn mcm adikberadik dgn anak tp mencerminkn anda tak matang…Apepn umo dh cecah 30an,rsenya bleh fkr kot…

    P/s: dlu minat skrg dh xminat,buatlh apapn dh xkish….kim salam rayqal

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  54. hek eleh says:

    dh xde modal nk wat publisiti la tuh.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  55. Anonymous says:

    mmg tak elok pon. tu gaya rambut lesbian…ntah apa la yg dia cuba nak buktikan…ish!ish!ish! si fasha tu makin elok…dia ni plak ke laut…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  56. Anonymous says:

    aku mmg tak blh tgk rambut ni…mcm nak tarah kasi abes jer!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  57. Burberry says:

    rambut ala2 rihanna… sukati dia lah rambut dia…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. madam says:

    aik…apesal aku rasa macam comel je dia buat rambut camtu….dah rambut dia, dia punya suka lah, even aku yang bertudung pun suka buat rambut berfesyen2 untuk kepuasan diri sendiri…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  59. babybu says:

    Lubang dah longgar lah ,,, tak payah lah nak harap publisiti murahan cam nie

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  60. jujui says:

    terserlah kejendulanmu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  61. LALA87 says:

    waaaaaaa…cantek rambutttt

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  62. saya says:

    da cm rmbut GD n sandara park

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Aishah says:

    Tak sesuai lah Nora Danish buat camni…….style rambut lama lagi ayu…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. Cik Peah Tak Kemaruk 1st says:

    aku dgr dlu nk anak jadi tahfiz..jgn igt kalau ank ko tahfiz sekalipun kau blm tentu masuk syurga klu gini gayanya …makin lama makin terukk!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  65. lol says:

    tapi.. haram la shave cenggitu :/ no offense, i like her but it’s haram to do shave your hair like that.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  66. I read i review says:

    Bukan nak kutuk,tp the way she behave ,no wonder kene tinggal laki…makin lama makin mcm tak betul Gaya Minah ni…either terlalu follow moden style and attitude atau dia nak jual saham dia yg dh suam2 kuku tu…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  67. suka2 aku says:

    SUKA ATI DIE LAR NAK BUAT RMBUT CAM GINI..YANG KORANG SIBUK2 PA HAL..SNDIRI JAGA DIRI SUDAH LAR WEII X PYAH NAK JD PENASIHAT AGUNG KAT SNI..ADUIII NI LAR MELAYU NAK MENEGUR BIAR LAR DGN CARA YG ELOK INI TIDAK..ASYIK MENJATUHKAN MARUAH ORG SAJA..SDAR2 LAR DIRI TU…X PYAH SBUK MNGATA ORG…KALAU YA PUN KORANG TU BAIK SGT BGUS KORANG DOA KAN DIA SPAYA BRUBAH INI TIDAK…SAMA JUA MEMBUAT DOSA DENGAN MNGATA KEBURUKAN ORG…ADUIIIIIII..KORANG ALIM LAR SGT..PUIKSSSSS..MNYAMPAH AKU DGN ORG2 HIPOKIRIT KAT SNI NI…KUBUR MASING2 LAR WEIIII…ORG PKAI TUDUNG PN BLUM TENTU PRANGAI BAIK…JGAN MENILAI ORG DRI LUARAN…NMPK RMBUT ND BGINI X SMESTINYA DIA LIAR…SUKA ATI DIA LAR NAK BERFESYEN…KORANG XPYAH LAR SBUK2…NAK JD USTAZAH OR USTAZ BKAN KAT SNI TMPATNYA K..SORY TO SAY AKU MMG MNYAMPAHHH DENGAN ORG2 MCM KORANG..MNGATA ORG X SUDAH..DIRI SNDIRI X NAK TENGOK…BEHHHHHH!!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  68. own says:

    Dah mcm sandara park 2ne1..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Anonymous says:

    BOSAN GAK TENGOK MUKA YANG SAMA DITAYANGKAN SANA SINI…MCM IKLAN DLM TV INDON LAK..SAPE YG TGK TV INDON TAU LWH BRAPA BYK IKLAN DITAYANGKAN CUMA TAK SAMPAI 5 MINIT SJA SAMBUNGAN JALAN CERITA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Anna_Smith says:

    apala org malaysia… that is not minah rempit but Kpop style… so typical of malaysian… Kpop rules… Nora dear, u look stunning and cool with the new looks… dare to be different dear… ill support u always…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • Peminat Nora Dari Borneo Island says:

      Agaknya mata sesetengah manusia kat sini dah x kenal rupa yang cantik and cute macam Nora ke?… ketot sangat ke die? sakit ke mate tengok die? menyampah ek?

      Ini la buktinya, walaupun die shave macam tu dia masih nampak trendy, cool and stylo… suka side ganas Nora kat sini… macam sesumpah la… boleh bawa watak Ganas n boleh bawa watak Princess or Angel…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Aku Khai says:

      owh nora… nora ingat abang akan tinggalkan nora ke ke kalau nora buat rambut macam tu… x sayang… abang lagi suka rupa ganas nora kat sini… rawwwwwr….

      #imaginasi aku dah melayang dah… oh tidak

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  71. Mawar_Bicara says:

    terkejut tengok gaya kak Nora kat sini… tak sangka kak Nora berani buat style camtu.. hmmm… tapi cute pula kite tengok… ape ape pun kite orang maafkan kak Nora sebab nak mencuba… xpe we all still sayang you… stay cute kak Nora…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  72. Mashi says:

    You Rocks Nora! rambut style kot! lepas ni boleh join gig hardcore/metal sekali =)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  73. Honey says:

    eh yg korang lebih2 nk ngutuk keji org pehal plk..kesian free je PAHALA ko transfer kat ND..klu x suke bkn k lebih elok mengeluarkn kata2 yg baik x perlu mencerca atau menghina seolah korg sempurna. Cermin x muka masing2,atlest die n cantik n cun melecun wlau ko kata die ketot n etc,ko jeles psl muka ko ala kadar kot..chill la ek.. hihihiii.. Ade plk yg suruh org pakai tudung tp teselit kata2 kutuk die kat situ..puihhhh pigidahhh dgn ayat nasihat korg semua 2,x bole pakai punya olang. Klu x cukup cermin meh aku sedekah cermin kat korg telek muka puas2. Die belakon suam2 kuku pun die jd pelakon msk tv, ko hadooo..yang adoooo jeee…. :P

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  74. niezam93 says:

    oke la tu.. tak de la macam minah rempit..tak salah kalau nak bergaya.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  75. lestari says:

    memang styleeeeee..
    tapi lately nih macam tak berapa berkenan pulak dengan ND nih..
    rasa macam dia nih hipo jer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0