Written by AbangNara | June 6th, 2013

Orang kalau dah comel, buat apa pun tetap comel juga kan? Baru-baru ini, Nora Danish menerusi Instagramnya telah berkongsi gambar dirinya memotong rambut di sebuah salun. Mengambil langkah berani, Nora Danish telah mencukur sedikit rambutnya di bahagian tepi.

gaya rambut nora danish

Abang Nara tengok Nora Danish tetap maintain cute dengan gaya rambut sebegini. Namun beberapa orang peminat kurang menggemari penampilan terbaru Nora. Ada yang menyatakan Nora menyerupai “minah rempit”. Menurut pandangan mereka, muka Nora Danish yang comel tidak sesuai dengan rambut ala-ala ganas sebegini.

gaya rambut nora danish

Yang kelakarnya, Nora Danish terpaksa meminta peminatnya bertenang akibat gaya rambut terbarunya. Agak kelakar jugak kan? Menurut Nora, dia hanya mahu bergaya sedikit sahaja.

Now back to normal. Chill la myhairfans lol. Sikit je shave tu. tak boleh nak style sikit la. Heheh

gaya rambut nora danish

Susah juga menjadi artis popular seperti Nora Danish ini kan? Gunting rambut sikit pun ramai yang memberikan komen. Nasib baik Abang Nara bukan artis. Kalau tak confirm rambut belah tepi Abang Nara menjadi bahan orang ramai. Hehehe. Lagi 4 keping gambar Nora Danish dengan membaca entri ini sepenuhnya.


gaya rambut nora danish
gaya rambut nora danish
gaya rambut nora danish
gaya rambut nora danish

126 responses to (7 GAMBAR)Gaya Baru Rambut Nora Danish Jadi Perbualan Ramai

  1. belalang says:

    alamak dh macam dara 2ne1..mmg dh terpengaruh gaya kpop niii…mohon jadi runner utk runningman versi malaysia haha :D

    0
    0
    • kakao says:

      hahahaha dara 2ne1 dgn g dragon !

      0
      0
      • CIK JAH says:

        dgr cite haritu nora sambut birthday kawan dkt tatto. anak nazri aziz sedap mengusap belakang nora dgn pintal rambut nora. tak percaya anak tan sri corrupted tu ada kat situ? tgk instagram hahahaha bawak lambo aventador siap. bodyguard 3 ko hadoo

        0
        0
        • Olga says:

          muka dh la mcm budak sekolah x matang! pastu buat rambut mcm tu sesuai dgn perangai yg x semenggah nye tu!

          0
          0
        • Sakuna says:

          Makin lama…makin tak suka dgn dia neh. Patutnya behijab…bukan buat rambut mcm sakai laut… !!!!!

          0
          0
        • PAK SEKO says:

          makin dekat dgn neraka/ makin jauh dgn syurga !!!!!!!!!!!!

          0
          0
        • Tahyol Semua Ni says:

          Kalau nak tau ,iInilah gaya rambut————>ahli ILLUMINATI !!!!!!!

          Kalau kat Europe ini fesyen untuk golongan anti- Christ, agama dan tuhan.

          Sila jangan jadi mangsa fesyen. Betulkan akidah…

          0
          0
        • Muluat ah says:

          makin tua bukan makin elok minah ni, makin rosak ada lah.
          sikit pun aku tak minat dgn minah ni.
          luar nampak cam baik…dalam berkeladak.
          jenis spesis hipokrit cari publisiti murahan.

          0
          0
        • K.A.A says:

          lelaki pon x baik buat rambut cmni inikan perempuan yg buat..

          0
          0
        • Swagger says:

          Wow nora is so fcking Dope , #Swaggirl , semua yg reply kt sini kuno thp negara jirn sblah

          0
          0
        • Swagger says:

          Wow nora is so fcking Dope , #Swaggirl

          0
          0
      • Anonymous says:

        mcm rambut key SHINee dala lucifer pn ade =_=

        0
        0
      • Sasha Sandha says:

        Serius rambut mcm sakai

        0
        0
      • PEMINAT LOOFA says:

        hoi si ketot…..duduk rumah, pergi surau la haih, menyampah aku tengok kau. lakonan dah la suam2 kuku. tak kemana pun. janda tak malu. ko ingat ko anak dara lagi ke hoi….dah rabak la …podahhhhhhh je lahhhhh !!!!!!

        0
        0
        • milah says:

          kau pun kene pegi surau juga supaya mintak Allah berkati hidup kau, supaya lidah kau tu bersopan sikit bila berckp.. nilah org kata satu jari tunding kat org 4 jari lg kat diri kau sendiri..

          0
          0
        • honey says:

          @peminat loofa ~ Astaghfirullah al-adzim…lancangnya mulut awak yea…entah2 awak ni lagi teruk dari ND. baik sgt ker awak tu. awk menyampak tgk dia belakon jgn la tgk…kan tak susah tu. hina sgt ke org yg ber ‘title’ JANDA ni??? nasib awk tu lum tau lagi jgn esk2 awk da nikah pun dpt nasib yg sama la pulak…wallahualam

          0
          0
        • heidi says:

          peminat Loofa..tolong jgn jual nama lofa la hai..guna id sendiri lah!!

          0
          0
        • Mashi says:

          alahai fans loofa ni.. why kutuk macma tu ea? nelofa tu bagus sangat ea acting die? –” dduhhh

          0
          0
      • Cik Minah says:

        Bukan dengan g dragon. Dengan Taeyang la sweet! hehe

        0
        0
      • Anonymous says:

        nice one! gd wanabe woooahaaaaaaaa

        0
        0
    • mak jemah says:

      memang nora ni sejibik mong ji, aka miss blank, aka ace, aka song ji hyo @ running man…hihi.. xde running man malaysia ke…

      0
      0
    • Olga says:

      XSEDAR DIRI LAH JANDA TUA GATAL NI

      0
      0
      • what's up! says:

        salam. Olga. apahal awak ni..?? dah artis gitu lah.. cuba kau tu jadi artis !

        0
        0
    • ntahpapentah says:

      sayangnya…dia ni antara artis yg rambut cantik..selain dari fazura, fauziah gous..

      0
      0
    • CRAYON says:

      DARA 2NE1! DARA 2NE1! DARA 2NE1!
      G DRAGON! G DRAGON! G DRAGON!

      0
      0
    • MAK JEMAH says:

      k pop nyer rambut!!
      G-dragon versi ND sumpah buruk!
      ta kene ngn gaya awak y innocent 2 cik nora oiii!!

      0
      0
      • mcm d kk says:

        suka ati dia ler..bkan rmbut ko jua..adeiiii..x pyh nak mnyibuk lar…x luak pn duit ko kolo dia buat rmbut gini….hohooooo~

        0
        0
    • Zee says:

      Aiyoo nora tiru Stacy lahh. Stacy buat dulu ta silap. (kat malaysia la)

      0
      0
    • Akus says:

      pada aku..ok je..cntik pe fesyen tu..asalkan x menyerupai lelaki dh cukup baik..

      0
      0
    • Anonymous says:

      Betul la tu. Mcm dara 2ne1. Tengok mv 2ne1 – i love you

      0
      0
  2. Kawaii says:

    Rambut Sandara Park!!!

    0
    0
    • . says:

      gambar last hot gilerrrrrrrrrrr nora

      0
      0
    • Olga says:

      MINAH REMPIT??? ISSSSSH BODOH…MINAH REMPIT MNA ADA YG COMEL MCM C JANDA NI…MINAH REMPIT SEMUA BUSUK..X MANDI..SEMUA DAH RABAK! MINAH REMPIT NI SANTAPAN BUAYA SETAN D ESTET SAWIT….BENGONG..KALAU NAK BUAT PERBANDINGAN TU BIAR LA KENA DENGAN ORG…..WHAT THE FUK!

      0
      0
      • sesiapa says:

        ala..yg ckp minah rempit tu sah2 tak ambik perkembangan feshen rambut..gaya rempit datang dari pergaulan dan environment.minah rempit buat rambut golong2 ala jlo pun tetap nampak rempit kalau perwatakan tu dah rempit..kan kan kannn..xde kelasss la u oll..

        0
        0
  3. mayo says:

    niceee…macam style rihanna..bukan style minah rempit ok!!!

    0
    0
    • hazel says:

      yup2…minah rempit mne tau ber style mcm ni…buta fashion sungguh…
      yg penting dia tetap comel ok…

      0
      0
      • akubha says:

        meka dengki takde rmbut mcm dye,,,hHAHAA..

        0
        0
      • EMIE says:

        mcm org takde iman je ckp. fesyen apa klu menjadi ikutan yang baik takpe jgk…renungkanla jgn terlalu taksub dgn fesyen barat.

        0
        0
        • mnyampah says:

          yg brtudung litup brbaju jubah tu ada kah mreka beriman sgt2…x pyah lar nak ckp psal iman2 kolo ko kat sni pn cuma nak menilai org sja…kolo org beriman dia x kan bca gosip cemgini lar ..adeiiiii…mngata org x crmin diri dlu..puikssssss!!

          0
          0
  4. fyna says:

    dah namanya artiskan. public figure pun.

    0
    0
  5. Kak Senah says:

    macam Ronaldo da..mesti peminat ronaldo ni he3..jangan kata mcm bobo..kalau mcm bobo serius hodoh…

    0
    0
  6. hahas says:

    eh dah cm sandara park…cute!!!
    ala…rambut boleh tumbuh balik…tu pon org nk kecoh2

    0
    0
  7. dealove says:

    bagusla buat rambut gini. baru nampak independent. x ah mcm pempuan lembik – nakkan perhatian. lalalalal~

    0
    0
  8. Anonymous says:

    Abg nuar zain mesti suka..

    0
    0
  9. Inikali lahhh says:

    Suka hati dier ler,rambut dier. tapi jenuh nak tunggu panjang balik kan nora

    0
    0
  10. KT Pari says:

    Laa…..kenapa wat rambut mcm tu, pendek sngat kat tepi tu. Tak berapa lawa fesyen rambut tu. Tapi, org comel wat style ape pun tetap gak comel. Ni yg jealous ni… Anyway….congrats lah sb ni fesyen baru kan, tak lama lagi mesti ramai follow trend ni…

    0
    0
  11. akulah says:

    kpop? aku rasa dia terpengaruh amanda bynes ni. jangan berskandal mcm beliau sudah la

    0
    0
  12. aku leerrr says:

    T.A.K_C.A.N.T.I.K !!!!

    0
    0
  13. ZZ says:

    wahh….comelnyaaaaa……………………………brung hantu tu..gebu :)

    0
    0
  14. johnjeninz says:

    Mak aiii rambut wat camtu? Pelik tol dah lawa2 g toreh cam resakse dah aku tgk…
    Aku ke yang buta fesyen atau ko yang buta hati dalam menilai ciri2 seorang hamba Allah yang beragama islam wahai cik nora??

    0
    0
  15. .................. says:

    laaa…aku tengok dh makin terserlah kejendulan ND wat rambut cam ni…lantak ko la ND…ko punya rambut..nti d tegur cakap rambut aku…aku punya suka la nk wat cam mana…

    0
    0
  16. Anonymous says:

    rambutnya dh mcm kena makan gan tikus aku tengok..

    0
    0
  17. Pelik says:

    pelik btl..rambut dh cantik2 d toreh cam tu…enth apa2 la nd ND ni…

    0
    0
  18. student bandung says:

    tak lawa..pakai tudung lagi bgus

    0
    0
  19. BUNKFACE NO.1 says:

    alah style rambut mcm ni dah lama dah…dah ramai org buat, cuma bila ND buat tu yg org kecoh, tapi ND kau tak sesuai buat rambut mcm tuh, kau ni jenis muka cute…lebih suka tengok ND buat rambut biasa

    0
    0
  20. teah cun says:

    Pas ni mesti ada peniru- peniru gaya rambut ni.. Macam orang gila je nampaknya

    0
    0
  21. ikan says:

    kalau dah lawa tu…
    eh btw mane aku nak cari burung hantu mcm tu? estet ke?

    0
    0
  22. silentplizzz says:

    hello…berfesyen pon kene kutok..spe yg ngutok tu sah la xreti berfesyen..bia la diee.. korg nie kuno sgt pehal (yg -ve thingking laaaa) pegi duduk bwh tempurung…

    0
    0
  23. Anonymous says:

    suma yg mgutuk tu,sdr la diri sndiri..

    die pnya rmbut,suka ati die lah..yg korang kecoh2 pa hal?

    0
    0
  24. ntahapaapantah says:

    jadah mende kpop smua ni.. skrillex yg wat wat rambut camni.. pastu brsepah smua tiru.. kah kah kah.. kalo xtau sape tu skrillex.. sila google..

    0
    0
  25. cikkiahpropa says:

    betul2 laki yang ada dlm gambar tu bf baru nora.bodyguard ada 3 org.nampak dorang shoping kt klcc.hikhok

    0
    0
  26. miss9009 says:

    ewwwwwwwwwwwww!! buruk! kalau sapa2 pun buat saya akan cakap buruk..

    0
    0
  27. ku zakiah says:

    Buruk sungguh penampilan nora ni…anak nazri aziz pun ada.

    0
    0
  28. Lalola says:

    ND ni dulu aku kesian dekat dia.. Aku tak suka dengan FS.. But now, bila tengok attitude antara dua-dua perempuan ni.. Jauh lebih elok lagi FS dari ND.. Sedar lah diri ND oi.. Tak sesuai dah nak dress up macam tu.. Awak bukan remaja.. Tapi, wanita.. Bagi lah contoh yang baik sikit sebagai wanita beranak satu.. Kalau nak ranggi pun biarlah kena dengan gaya dan usia..

    0
    0
    • Anonymous says:

      haah! aku setuju sgt. kalau artis yang cantik & pandai jaga diri aku respek kat sari yanti..pandai jaga batas pakaian dan pergaulan sejak berstatus isteri & mak org ni..
      walaupon dia slalu lakon watak budak2 sek

      si nora ni..mmg la xde gaya mcm mak org langsung..bergetah..tp sorry to say…mcm slut wei! aduyai…

      0
      0
  29. diva 80an says:

    udah la nora oi..kau dah tua ..zaman kau dah berakhir ….skrg zaman tasha cilla dan seangkatannya ..kalau fasha buat cantik arhh (tetibe teringat filem fasha jadi ganas ,kl drift kot )

    0
    0
  30. meletop says:

    konon dah hot arh tu rambut mcmtu ,mcm sakai dah aku tengok

    0
    0
  31. kaki kikis says:

    sudah la tu si pendek ..dok rumah baca kitab untuk anak kau lagi baik

    0
    0
  32. Lina lona says:

    Inilah cara dia mencari publisiti murahan… Buat benda yg moms x akan buat. So imagine la, dia ni obses kalau nama dia naik. Kalau senyap macam x best pd dia. So cara murahan buat cam dan tunjuk activity diri kat insta. Makin diceraikan makin teruk perangai… Bukan x ada anak… Dan status sbg ibu sepatutnya act like a mom, a good mom. Bukan horey sana sini … Isssshhhh mintak jauhkan sikap murahan ini dr anak2 dan keturunan saya. Amin.

    0
    0
  33. Anonymous says:

    Kalau nak bergaya sekalipun jgn lah nampak hodoh dan bodoh.

    0
    0
  34. Anonymous says:

    macam buat craniotomy

    0
    0
  35. key Pop says:

    lor..isu rambut pun jadi hal ker? abis yg ramai² pompuan kat malaysia ni buat rambut pesen mcm gini sume² tu x bagus ler ya? aiyo..kn ada pepatah tu..dont judge a book by its cover…deh~ APTB

    0
    0
    • juju says:

      betullllll tu aku skong..diorg nak try tp muka diorg mmg x ngam dgn fesyen cam gini….hahahaaa…dats y lar suma sbuk nak mngutuk ND…hahaaa

      0
      0
  36. gadis simpati says:

    nasib bdn……………mkin bnyaklah penghuni neraka……bkn dapat jdi penghuni syurga……………………kesian………kesian……….kesian…………….

    0
    0
  37. Anonymous says:

    hoiiii ingat kan makin tua makin ingat nak bertudung rupenye makin tua makin tak sedar diri

    0
    0
  38. ikan masin says:

    STACY NORA DANIS MAKIN TIP TOP!

    0
    0
  39. NORA STACY BUAT GAYA RAMBUT SAMA. says:

    NORA STAVY BERGABUNG MELRTUP!

    0
    0
  40. lipas says:

    nothing says ‘i make bad decision’ like a half shaven head.

    0
    0
  41. SUKA HATI MORA DANIS says:

    I pun nak buat rambut mcm ND

    0
    0
  42. NORA FASHSA says:

    SUKA TAK?

    0
    0
  43. hot lava gurlz says:

    hot gler!.aku yg perempuan ni pon tergoda.ahakz

    0
    0
  44. oh la la says:

    hot giler anak nazri aziz :D

    0
    0
  45. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    minah jambu tk bekenan lah rambot macm ni ! macm siak aje pesen dia ! lebih baik botak kn teros lagi hepening tk gitu..

    0
    0
  46. Leo says:

    mule2 nampak stacy buat rambut macam ni terkejut jugak, nampak macam lelaki…
    lame2 tgk nampak rock style… ok la..
    so skg Nora Danish plak…

    0
    0
  47. saya says:

    Macam cher lloyd dalam video clip with ur love. Xpayahlah nak ikut sangat trend ntahpape tu.

    0
    0
  48. ohsemm says:

    rambut ND ohsem giler…undercut style..nk ikot cut jgk…….

    p/s nk kuutok2 org cermin diri dulu.. konon bgs post kutok2 org??konon niat nasihat tp tepesong oiiii

    0
    0
  49. n0b0dy says:

    nk tiru ellie g0ulding lettew~~

    0
    0
  50. anna21 says:

    Dia tengah frust tu , bcoz dia tau yg si FS dah sepenuhnya di sayangi oleh family mertua dia , sedangkan dia dah tak ade tempat , nak harap rayqal je ,,, tapi nak harap rayqal pun , jagalah anak u sendiri elok2,,, tapi nie tak ade , kasian rayqal selalu kene tinggal mak pendek dia ,,, yg semakin hari semakin brutal . Sedeyy

    0
    0
  51. dean says:

    Tak da duit la tu nak cukur satu kepala.. Cukur sikit je… Bayar sikit..

    0
    0
  52. Mak Jemah 2.0 says:

    Hak ela…agak nk cun kan balik mcm biasa, selak jer rambut tu cover tempat kena sagat tu. Hah. senang. Lagipun yang dia sagat tu kat belah dalam. Kau tengok rambut dia kan flip sebelah tu tinggi.

    0
    0
  53. NORADANISHPASTRIES says:

    dlu xknal sgt dia ni cz xfofular sgt..cma kenal ex-husband dia je tp bla kisah cerai dia terpampang kt media timbul rsa simpati & menyelami keperitan membesarkn anak..Tp slp foto berahi sblm ke Mecca,lakonan yg berahi dgn si Rushdi & skrg fesyen rambut..nk kelihatn mcm adikberadik dgn anak tp mencerminkn anda tak matang…Apepn umo dh cecah 30an,rsenya bleh fkr kot…

    P/s: dlu minat skrg dh xminat,buatlh apapn dh xkish….kim salam rayqal

    0
    0
  54. hek eleh says:

    dh xde modal nk wat publisiti la tuh.

    0
    0
  55. Anonymous says:

    mmg tak elok pon. tu gaya rambut lesbian…ntah apa la yg dia cuba nak buktikan…ish!ish!ish! si fasha tu makin elok…dia ni plak ke laut…

    0
    0
  56. Anonymous says:

    aku mmg tak blh tgk rambut ni…mcm nak tarah kasi abes jer!!!!!

    0
    0
  57. Burberry says:

    rambut ala2 rihanna… sukati dia lah rambut dia…

    0
    0
  58. madam says:

    aik…apesal aku rasa macam comel je dia buat rambut camtu….dah rambut dia, dia punya suka lah, even aku yang bertudung pun suka buat rambut berfesyen2 untuk kepuasan diri sendiri…

    0
    0
  59. babybu says:

    Lubang dah longgar lah ,,, tak payah lah nak harap publisiti murahan cam nie

    0
    0
  60. jujui says:

    terserlah kejendulanmu

    0
    0
  61. LALA87 says:

    waaaaaaa…cantek rambutttt

    0
    0
  62. saya says:

    da cm rmbut GD n sandara park

    0
    0
  63. Aishah says:

    Tak sesuai lah Nora Danish buat camni…….style rambut lama lagi ayu…

    0
    0
  64. Cik Peah Tak Kemaruk 1st says:

    aku dgr dlu nk anak jadi tahfiz..jgn igt kalau ank ko tahfiz sekalipun kau blm tentu masuk syurga klu gini gayanya …makin lama makin terukk!!!

    0
    0
  65. lol says:

    tapi.. haram la shave cenggitu :/ no offense, i like her but it’s haram to do shave your hair like that.

    0
    0
  66. I read i review says:

    Bukan nak kutuk,tp the way she behave ,no wonder kene tinggal laki…makin lama makin mcm tak betul Gaya Minah ni…either terlalu follow moden style and attitude atau dia nak jual saham dia yg dh suam2 kuku tu…

    0
    0
  67. suka2 aku says:

    SUKA ATI DIE LAR NAK BUAT RMBUT CAM GINI..YANG KORANG SIBUK2 PA HAL..SNDIRI JAGA DIRI SUDAH LAR WEII X PYAH NAK JD PENASIHAT AGUNG KAT SNI..ADUIII NI LAR MELAYU NAK MENEGUR BIAR LAR DGN CARA YG ELOK INI TIDAK..ASYIK MENJATUHKAN MARUAH ORG SAJA..SDAR2 LAR DIRI TU…X PYAH SBUK MNGATA ORG…KALAU YA PUN KORANG TU BAIK SGT BGUS KORANG DOA KAN DIA SPAYA BRUBAH INI TIDAK…SAMA JUA MEMBUAT DOSA DENGAN MNGATA KEBURUKAN ORG…ADUIIIIIII..KORANG ALIM LAR SGT..PUIKSSSSS..MNYAMPAH AKU DGN ORG2 HIPOKIRIT KAT SNI NI…KUBUR MASING2 LAR WEIIII…ORG PKAI TUDUNG PN BLUM TENTU PRANGAI BAIK…JGAN MENILAI ORG DRI LUARAN…NMPK RMBUT ND BGINI X SMESTINYA DIA LIAR…SUKA ATI DIA LAR NAK BERFESYEN…KORANG XPYAH LAR SBUK2…NAK JD USTAZAH OR USTAZ BKAN KAT SNI TMPATNYA K..SORY TO SAY AKU MMG MNYAMPAHHH DENGAN ORG2 MCM KORANG..MNGATA ORG X SUDAH..DIRI SNDIRI X NAK TENGOK…BEHHHHHH!!

    0
    0
  68. own says:

    Dah mcm sandara park 2ne1..

    0
    0
  69. Anonymous says:

    BOSAN GAK TENGOK MUKA YANG SAMA DITAYANGKAN SANA SINI…MCM IKLAN DLM TV INDON LAK..SAPE YG TGK TV INDON TAU LWH BRAPA BYK IKLAN DITAYANGKAN CUMA TAK SAMPAI 5 MINIT SJA SAMBUNGAN JALAN CERITA

    0
    0
  70. Anna_Smith says:

    apala org malaysia… that is not minah rempit but Kpop style… so typical of malaysian… Kpop rules… Nora dear, u look stunning and cool with the new looks… dare to be different dear… ill support u always…

    0
    0
    • Peminat Nora Dari Borneo Island says:

      Agaknya mata sesetengah manusia kat sini dah x kenal rupa yang cantik and cute macam Nora ke?… ketot sangat ke die? sakit ke mate tengok die? menyampah ek?

      Ini la buktinya, walaupun die shave macam tu dia masih nampak trendy, cool and stylo… suka side ganas Nora kat sini… macam sesumpah la… boleh bawa watak Ganas n boleh bawa watak Princess or Angel…

      0
      0
    • Aku Khai says:

      owh nora… nora ingat abang akan tinggalkan nora ke ke kalau nora buat rambut macam tu… x sayang… abang lagi suka rupa ganas nora kat sini… rawwwwwr….

      #imaginasi aku dah melayang dah… oh tidak

      0
      0
  71. Mawar_Bicara says:

    terkejut tengok gaya kak Nora kat sini… tak sangka kak Nora berani buat style camtu.. hmmm… tapi cute pula kite tengok… ape ape pun kite orang maafkan kak Nora sebab nak mencuba… xpe we all still sayang you… stay cute kak Nora…

    0
    0
  72. Mashi says:

    You Rocks Nora! rambut style kot! lepas ni boleh join gig hardcore/metal sekali =)

    0
    0
  73. Honey says:

    eh yg korang lebih2 nk ngutuk keji org pehal plk..kesian free je PAHALA ko transfer kat ND..klu x suke bkn k lebih elok mengeluarkn kata2 yg baik x perlu mencerca atau menghina seolah korg sempurna. Cermin x muka masing2,atlest die n cantik n cun melecun wlau ko kata die ketot n etc,ko jeles psl muka ko ala kadar kot..chill la ek.. hihihiii.. Ade plk yg suruh org pakai tudung tp teselit kata2 kutuk die kat situ..puihhhh pigidahhh dgn ayat nasihat korg semua 2,x bole pakai punya olang. Klu x cukup cermin meh aku sedekah cermin kat korg telek muka puas2. Die belakon suam2 kuku pun die jd pelakon msk tv, ko hadooo..yang adoooo jeee…. :P

    0
    0
  74. niezam93 says:

    oke la tu.. tak de la macam minah rempit..tak salah kalau nak bergaya.

    0
    0
  75. lestari says:

    memang styleeeeee..
    tapi lately nih macam tak berapa berkenan pulak dengan ND nih..
    rasa macam dia nih hipo jer..

    0
    0