Written by AbangNara | October 23rd, 2013

Wow. Ambil gambar pra perkahwinan sehingga ke London. Sememangnya Rozita Che Wan adalah seorang diva. Kalau sudah mampu, apa salahnya berhabis sedikit kan? Jurugambar yang merakamkan detik-detik indah Che Ta di London tidak lain tidak bukan ialah Annas Easkey.
rozita che wanCuaca pun tengah cantik sekarang. Abang Nara tengok daun yang bertaburan di tanah tue pun dah terasa betapa bestnya kalau berada di London sekarang. Untunglah Che Ta. Namun begitu ada satu gambar Che Ta yang memakai baju sehingga terbelah ke peha telah menimbulkan kontroversi di kalangan pembaca.
rozita che wan

Mungkin Che Ta tak sedar kainnya tersingkap ketika sesi fotografi dilakukan. Diharap Che Ta lebih berhati-hati selepas ini. Biarlah Zain Saidin sahaja yang dapat menatap kegebuan peha Che Ta. Lagi beberapa gambar pra perkahwinan Rozita Che Wan di London dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Annas Easkey.


rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan

211 responses to (7 GAMBAR)Foto Pra Perkahwinan Rozita Che Wan Di Kota London

  1. Anonymous says:

    uiyooo

    0

    0
    • BomBom says:

      Alahai Che Ta ni…..
      Kesianlah kat dia ni..
      Lagi kesian kat bakal laki dia…
      Aduhai..

      0

      0
      • Abang Mat says:

        kesian abang mat tgk che ta..dikeji..dicaci..itu baru di dunia che ta..harap che ta bertaubat la nanti ye..apa-apa pun peha che ta mengugat keimanan abang..hehehe..

        0

        0
        • konon says:

          gambar mcm ni la yg boleh mengundang kes rogol di malaysia ni… harap ada pihak yg pantau artis-artis yg berpakaian seksi.. mual!

          0

          0
        • Rooney says:

          Alah jealous la tu korang semua.

          Sila cermin diri sendiri, rasa rasa kena kutuk tak kalau korang pose cam tu dengan body korang tu?

          Lol….

          Oh satu lagi biaq pi la barang terpakai ke tak pakai ke. Janji duit banyak beb. Ya duit duit duit. Kau ingat kalau hang tadah tangan kat langit duit jatuh ka? Hang ingat kalau anak hang sakit, hang tadah tangan duit jatuh atas lantai?

          Tidak dik, usaha kudrat dan segala-galanya. Gunakan potensi diri. Nak bercakap pasal dosa? Ya, rasanya tidak relevan sebab diri sendiri pun tidak perfect. Cakap pun bahasa macam REMPIT nak bercakap pasal dosa dan pahala? Hahahaha. Buat malu diri sendiri aje lah.

          0

          0
        • ghani says:

          buat apa mkn duit hasil dari jaja seksi.. kan lg berkat kalau duit yg terhasil dari rezeki yg diredhai.. sekadar teguran..

          0

          0
        • Mashi says:

          tak dapat nafikan.. che ta ni mmg cantik.. i bet you just jealous with her beauty..

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          cam gampang!
          klik me..

          0

          0
        • N9 says:

          Tua x sedar diri..pelisss la nak tayang peha..malu la kat adik ko tu weiiiiii..

          0

          0
        • anti rooney the babi says:

          hak sexy hak che ta..katanya lah kan..rooney bajet paling urban la nk ckap org mcam rempit..ko kipas che ta bukan ko dpat tdo dgn dia pon..booooooooo..bla la lu rooney yg suka publisiti

          0

          0
        • Wawa Zainal says:

          ada sape2 penyokong che ta kat sini?
          krik3* klik me,…

          0

          0
        • One Direction says:

          cantik Che Ta. yg kutuk Che Ta ni mesti peminat cina bukit kpop bodoh tu, kpop tu bodoh taik anjing. cantik lagi Che Ta natural beauty. kpop bodoh pergi mampus lah kpop, hidup Che Ta

          0

          0
        • aeril zafril says:

          jangan jadi munafik dik non oi. pkpknlah.

          0

          0
        • anti rooney says:

          rooney…ko ckp mcm kafir..kalo ko islam sila bertaubat.

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          Macamna zain bleh bernafsu ngn kau..
          klik me..

          0

          0
        • ini semua poyo says:

          mekap tebal2.dh tue sdr dri la oi. lakonan bknya bagus mn pown, tkt tyg sexy ja.

          0

          0
        • K.A.A says:

          gambar pra perkahwinan che ta ni x de pulak gamba zain??

          0

          0
      • Aaron Aziz says:

        orang tua ni, tak abes2 nak bajet,
        sedar la diri tu dah tua.
        klik me..

        0

        0
        • Anonymous says:

          I don’t think you are Aaron Aziz. You are an impostor. Berdosa besar. ..nak kutuk org. Paloi!

          0

          0
      • keledek says:

        bukak blog nara ni, scroll bawah utk tengok2 post, post che ta kat atas post adam af & fiza elite. kontra gile aku tengok hehehehehe pastu bandingkan plak post adam fiza ni dgn post honeymoon pojiah gos. kontra maksima hahahhaha dan hahahaha lagi

        0

        0
      • sicilolo says:

        shasha..tengok bakal adik ipar ko.kemain lg..
        leher jinjang namun berkedut, kuat sgt tarik tang muka.

        0

        0
      • Anonymous says:

        xterkate aku tgk pic no 2…sedar ke x rozita oii ko dh ade ank teruna pun….
        lahaiiii org len yg muda mudi duk kejar nk brubah..yg ko makin bukak..sies mmg kesian dkt zain..harap2 lpas nikah ni ade yg dpt bimbing…law xdayus oiii laki ko..xbau syurga…berubah la..ajal maut xkire usia..ms ko tgah posing ni pun boleh jadi..rupa paras elok je Allah jdikan..jgn la ko rosakkn dgn pkaian camni..nak kate sesak cam tapir ko mampu p london..xkn la nak balut body ko tetibe jd xmampu…ni haaa yg media 1 hal..law retis laki bukak bj ko sgguh2 p gam..tai ni????rosak oiii mate..lg teruk tergugat iman tgk..huh!!

        0

        0
      • anisq says:

        peha che ta gebu ke bang nara… ntah berkerepot dah.. kalu ye pn sedar la che ta weh…dah tua kot.

        0

        0
      • tobehonest says:

        ramainye ustaz and ustazah jadian kat sini.

        0

        0
    • Joe Jambul says:

      sampai ke london.. budget anak dara la sgt minah ni.. padahal brg terpakai.. puih!

      0

      0
      • candylala says:

        sorry nak mencelah sikit…..ok 1 question here to che ta
        tak takut ke time kat london tu kene tarik nyawa tiba2?
        “seksi hak saya”- jawapan che ta entry lepas
        BOLEH KE JAWAP DEPAN TUHAN cmtu?? seksi hak ko???
        dafuq…kesian aku tgk hidup ko bertingkek2 dosa…

        0

        0
      • zaza says:

        Barang vintage memang rare sikit bro… hahahaha

        0

        0
      • hana montana says:

        Urm… at least dia terpakai ada declaration.. perempuan zaman sekarang.. terpakai.. tapi… takde official nya pn…. tau2 bolong..

        0

        0
    • cantik says:

      che ta ni hanyut dgn kecantikan dia sendiri. tetbe rsa bersyukur walau xsecntik che ta.mgkin Allah nk lindung aku dri menjadi begini. Alhamdulillah..

      0

      0
      • perghhh says:

        cantik ke che ta 2? klu setakat mekap 4 inci x yah la nak kata cantik. ntah2 zain pengsan lps tgk che ta bangun dari tido.. Maklum laa mana de org tido pakai mekap.

        0

        0
        • joe li says:

          Tak payahlah hipokrit . Nak menidakkan yang pasti. Kalau dia memang cantik …akui aje la walaupun tak suka orangnya.
          Aku pernah tengok dia tanpa mekap . Memang cantik semulajadi. kulit bersih licin. Body pun cantik langsing. Utk wanita umur dia..memang aku tabik spring la. Perempuan muda , gadis pun jauh ketinggalan.

          Bagi aku, mekap tebal macam mana pun…kalau memang muka tu kureng ataupun feature wajah tu tak menarik and kulit tak licin, akan tetap kureng walaupun dah ditepek bedak 10 inci. Minta maaf, aku bukan mengata atau hina tapi cakap yang benar. Tu yang gambar kena touchup lebih spy nampak cantik. Tapi Cik Ta ni..gambar dia x perlu ditouchup sangat sbb dia memang dah CANTIK.

          0

          0
        • perghhh says:

          dedah sana, dedah sini nak tabik springg??? uihhh hebat btull!! dulu aku suke jer dia nie, mmg minat sgt. Tp bila dah semakin over, sory laa.. X sangka ade plk yg back up baik punyerrr kat che ta nie wlupun pakai dress seinci je lg nak nmpk sepender.. ntah2 sedara mara dia jgk kot.. dan 1 lg, sape kata muka x cantik klu mekap pun tetap x cantik?? seni mekap skrg macam2 blh la derr… hidung penyek pun blh nmpk mancung sbb mekap jer.. so apa rasionalnye org kata x cantik mekap tebal pun tetap x cantik?? Ade aku kesah ke dgn kulit dia licin ke, kedut ke, yg penting kene igt smakin umo kita meningkat, semakin dekat dgn kubur.. (Peringatan utk diriku jua)

          0

          0
        • joe li says:

          To perghhh

          Nkau ni samada tak faham bahasa melayu atau memang spesis bodoh. Ada aku bercakap soal moral dia? Ada aku komen panjang pendek skirt dia atau kedut tidak paha dia? Aku komen kecantikan dia la bahlul! Dia nak pakai macam mana pun aku tak berminat. lainla nkau yang sampai ke spender orang pun nak tengok.
          Perempuan spesis dengki macam nkau ni memang hipokrit.
          Rasional mekap? Habis kau ingat setakat muka macam engkau kalau guna teknik mekap bagai , boleh tukar jadi cam muka rozita che wan ke??
          Sebab tu aku cakap gambar orang yang muka sederhana cantik kena touch up byk spaya lebih nampak menarik dalam gambar.
          Engkau kalau tak de ilmu ..jangan nak byk cakap lah. Komen bagai tapi otak kosong. Hati penuh hasad dengki. Puiih!

          0

          0
      • hidayah says:

        biasa orang cantik2 je yang pose n upload gambar pose sexy2..sbb dorg dah tau cantik n sengaja nk tunjuk ke org..syukurlah kita jadi biasa2..jauh dari sifat mazmumah nak menunjuk2 kecantikan yang ada..=)

        0

        0
    • velagak diba says:

      Sorry lah ek sbg pompuan xde ape sgt yg aku nk bangga dgn cekta nih. cantik yes boleh lar., tang kaki., tangan., kantoii telah dimamah usia., haishh

      0

      0
      • Boh says:

        Ce bubuh gamba tangan n muka ko kat sini aku nak inspek.
        Kesian dengan ngan ko ni. Asyik kutuk orang aje kejenye.

        0

        0
    • unknown says:

      pre wedding ker? model next to hell? mcm verangan model magazine jer aku tgk…. model kasut…

      0

      0
    • tata says:

      harap che ta berubah la ye lepas kawin nie….mcm ayu lepas kawin je bertudung…

      0

      0
    • grrr says:

      MILF!!MILF!MILF!MILF!

      0

      0
    • Anonymous says:

      ms rozita ni pakai gown merah tu cam bdjet jee aku rase…dlm ht tu myb die k cam barbieeeeeeeeeee doll kotnye..hakikatnye???huhuu…hazabbb oiii..malu aihh ank truna ang tgk pic mak die camni…lahaiii…p la bace buku agama pasl aurat…hurmmm…sila ambil port pe yg org luar gtau..

      0

      0
    • SELENA GEMAS says:

      Berharap la konon kot2 ada agen modeling nampak dia dok posing2 kt sana nk ajak sign contract…buat foto pre wedding kat changlun pun bleh che taa oii..london laa sngt !

      0

      0
    • pehaku pehamu says:

      majlis merisik besar-besaran. pre-wedding sampai ke london. tayang peha. pasni mesti majlis kawin dilabel wedding of the year. terbaik ah anak dara sorang ni! maklumlah tak penah kawin lagi kan. zzz…

      0

      0
    • hijau says:

      Mcm photoshoot fesyen je.. pic no 2 peha cik ta dah kedut2

      0

      0
    • questions says:

      che ta..
      agak2 brape banyak kasut n baju u bawak eh? 3 troli ke?
      esyh xcampor ngan eyelash make up etc smua…
      wahh.. sewa kargo eh ke sana?
      woww.. speechless…:-)

      0

      0
    • wawa says:

      mestilah terselak uolls, sekarang tgh sejuk berangin hujan segala. tgk laa gambar pun tak cantik sbb cuaca mendung je. menggelabah pakai sexy sexy. tebal kulit cik ta kalis sejuk.

      0

      0
  2. fifi says:

    eeeeeeiii.. mcm tak sedar diri je gambar2 che ta ni..

    0

    0
    • One Direction says:

      kau tu yg tak sedar diri. pergi mampus lah peminat kpop. hidup Che Ta

      0

      0
      • one direction pun tak sedar diri says:

        kesian ko one direction.. menghidupkan che ta yg dah terang2 dgn pose haramnya.. ko tak takut dosa..

        0

        0
      • anti k-pop says:

        knp?kalau xsuke che ta mmg kne minat k-pop ke?

        0

        0
        • Sandwich Sardin says:

          one direction tu yg bodoh, aku rasa bebudak kpop tu tak masuk pun blog BN ni…tetiba pulak kaitkan dgn fans kpop, dah memang sedia maklum che ta ni tak menutup aurat, kalau ada ustaz tegur..kau nk kata ustaz tu fans kpop jugak ke…bodoh lah one direction ni

          0

          0
      • Anonymous says:

        ptot la ckap gune kpale lutut rupenye(tu un kalau gune la kan)..one direction je care pmikirannye…kesiannnnn la….doakan tanter ta ni hdup dh ok dah..lg 1 tmbahkan doa moge die sedar diri ckt..kau tu jgn nak label org lain xsedar diri..diri kau sndiri yg xsedar sbnrnye..law ko ni laki mmg layak d label dayus!kite ni yg aurat tertutup pun lum tentu layak ke syurga..lau camni pk2 sndiri la..law smpat berubah Alhamdulillah..lau x???

        0

        0
  3. klcc says:

    gred AAA sgt la cik ta oiii hahaha

    0

    0
  4. maklong peah says:

    Mak Janda Tak Sedar Diri.

    0

    0
  5. hamid says:

    mak aih..mrs middleton betul…tp kesian..seksi tak igt tuhan.. :)

    0

    0
  6. intan nur azzura says:

    gila hot RCW.akak tgk pun geram

    0

    0
  7. bubu says:

    astarfirghullah al azim :( ape la nk jd seksi betoll..

    0

    0
  8. La Da Di Da Di says:

    Alahai. Muka je gebu. Tengok peha and leher tak gebu pongggg~

    0

    0
  9. Anonymous says:

    adeiii

    0

    0
  10. saya ok jer!! says:

    ko rasa… pre wedding buat kat London. kalah anak dara yang nak kahwin uols. ahaha

    0

    0
    • Dilema Wanita says:

      saya ok jer!!.. Ko xpaham prasaan CekTa nie,, dia sbnarnyer rasa bgga tau dpat ank truna lg muda plak tue…truna kew?????
      wallahhualam..

      0

      0
  11. mak mentua says:

    pra bagai smpi kt london menunjuk diri tu kaya banyak duit …jgn nati kawen 3 bulan je

    0

    0
  12. amir bakhtiar says:

    Lerrrrr….pra perkahwinan pekebendanya macam ni? ni macam saje nak syok2 tunjuk peha putih je.. kemaruk nak jadi model lah i rasa you ni rozita… setakat gambar macam ni amek ngan handphone camera suda…ta payah sampai hire photogs…ok, sayang?

    0

    0
  13. Anonymous says:

    You are posting comments too quickly. Slow down.

    Nara yg terrrrsgt la slow….3x post ayat tu jugak yg kuar…!

    0

    0
  14. tatie comel says:

    ksian ngan die ni..hmm…

    0

    0
  15. firdaus says:

    dia ni islam ke atau kafir…..lebih baik ambil jer gambar gogel kan senang…bodoh…

    0

    0
  16. bibik jawa says:

    alahhhhh macam baru kenal che ta plak…. dia kan sudah biasa seperti itu, buat tak nampak je lah hehehe

    0

    0
  17. aya says:

    adeiii

    0

    0
  18. jongah says:

    fuyooooo. che ta che ta. bila la dia ni nak kawin?? dok mnjanda jaa

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Gojes Che Ta nih…..
    Bertuah Zain nk dpt bini lawo mcm Che Ta nih….
    hurrrmmmmmm hanya Zain yg mengetahui…..

    0

    0
  20. nonono says:

    nmpk keras je posing n looks fake..

    0

    0
  21. den la ni says:

    adk bradk jupe ke??

    0

    0
  22. Pemerhati says:

    Perlu ker praWedding bagai???

    0

    0
    • MAK KIAHHH says:

      DIA MAMPU…SO WHAT??

      0

      0
      • Linzy Longkang says:

        Mantep cik ta, mcm ni lah baru retisss bukan yg hadooo taraf pprt seme, mesia mmg kurang retis yg bole jadi model mcm nih baru nampak kelas pic kat london tuh….

        0

        0
  23. Anonymous says:

    haiiii…dh ganyut pn ad hati nk wat pic pra perkawinan…

    0

    0
  24. Xxx says:

    Mcm photoshoot majalah je

    0

    0
  25. abe mung says:

    gmbr ke 5 tu..awek kt blkg che ta lg cntk dari dia

    0

    0
  26. Hi gila glmour betul che Ta ni. Nyata nak menunjuk nunjuk sangat mcm la trlmpau cantik. Ct Nurlizah yg cantik pun tak mcm perangai makci tua yg perasan ni suda suda la tu. insaflah kpd Zain didiklah la che ta yg tua tak sedar diri tu.

    0

    0
  27. ahmad says:

    Tak Ingat mati ke Che Ta ni. Dah tua-tua posing mngalahkan anak dara

    0

    0
  28. jj says:

    haha che ta pre wedding sampai ke LONDON! Kau mampu?!!! sory che ta, muka ja gebu, tapi tangan,kaki,peha, leher xkan mampu menipu haha

    0

    0
  29. den la ni says:

    dri dlu ak slalu pelik ngn gmbr2 die..asik posing je belah kiri..nek ta xd badan belah kanan ye nk amik gmbr??

    0

    0
  30. AKU says:

    Love to see those photos. Memang nampak gorgeous. But seriously I don’t like to see her in that photos. Nampak macam tak sedar diri..

    0

    0
  31. fadura says:

    Adeh…takut nya tengok high heels dia..camner Che Ta jalan tu.

    0

    0
  32. MYAMOR says:

    palsu pdhal sumer da lanjut

    0

    0
  33. saya says:

    3+3=6
    YaAllah malunya sy tgk pompuan tua cmni posing kalahkan ank dara, cmne ek prasaan ank2 die tgk mak diorg posing pkai cmni..Islam ke cmni..moga terbuka pintu ati die tuk berubah..Amin…

    0

    0
  34. isha says:

    eh eh nenek ni..

    0

    0
  35. kasabian says:

    malas lah nk keji…

    bosan!

    0

    0
  36. Anon says:

    meluat aku dgn che ta ni…plez laaa nenek oiiii….

    0

    0
  37. chocolate_cadbury1991@yahoo.com says:

    zaman die dlu xd nk poto2 pra perkahwinan.. tu yg jakun shoot smpi ke london.. yg hado je..

    0

    0
  38. endo says:

    mak ai. pra-perkahwinan bergambar di kota London! special kot London ni.. dilahirkan kat sini kot or jmpa zain kat London.

    Pakai la baju kurung ke lebih ke arah kemelayuan dari western sgt. kawen cepat pls. meluat tgk kau perasan anak dara.

    0

    0
  39. aku_nak_komen_korang says:

    up to her lah…kot meluat pun cuba elok2 komen tu.

    0

    0
  40. mizz says:

    klu ikut kira x minat dgn dia ni sbbnya dah berumur tapi kdg2 gaya x sedar diri…tp dari sudut pandangan hujung2 mata akulah kan…xley nak nafikan mmglah kira umo mcm diani mmg tiptoplah klu dia boleh maintain saiz body and penampilan mcmni…
    harap2 pasni kot hidayah datang kat che ta moga2 berubahlah smntr ada masa ni…cukup2lah tu bergaya sakan…pasni hang nak jg nama baik suami and ada tggjawab sbg isteri…

    0

    0
  41. che ni says:

    ni pre wedding dgn sape? asal x ada pic dgn zain ? ni ala2 julia perez gak nie..haha.. bawak bertaubatla cik tambun dua mangkuk ooi..

    0

    0
    • Mina says:

      FOLLOW LA IG OFFICIAL PHOTOGRPHER CIKTA NIE…ANNASEASKEY..
      NIE MMG PRE WEDD CIKTA..TP NIE GMBR2 YG ABGNARA CEDOK NIE…SEMUA BEHIND THE SCENE..ANNAS AMEK PAKAI IPHONe DIA JE.. MGKIN ZAIN ADE..TGGU LA GMBR2 YG LAIN YE…SABAR2…

      0

      0
  42. Anonymous says:

    tak salah ada gmbar pre wedding ni..tapi biar la sopan skit. lagipun aku tak rasa ni pre wedding sbb laki nya takde. pastu dia dgn photog je. che ta mcm syok sndiri..yg photog lak..nak promote hasil kerja dia la. wedding ntah ke mana..baru selesai majlis merisik je.

    0

    0
  43. sally says:

    I nak komen about the photography. Kalau bekemampuan ke London…go ahead. Tapi make the most of London then! Awat go all the way to London and ambik gambar kat balcony luar apartment je? Kat tepi jalan yg langsung tak nampak ke-London-an nye? Go all the way laa…..background London Eye, or Thames River…or Buckingham Palace. Takat banyak burung pigeon….tu kat belakang coliseum jalan TAR pun banyak….

    0

    0
  44. sa says:

    bakal nenek yg x sedar diri la betina ni..puiiii

    0

    0
  45. Maya says:

    High maintenance this woman. The future husband cukup $$$$$ to pay for her expensive holidays, Chanel bags and semua nya yang expensive….. huhu

    0

    0
  46. Rock says:

    Over la nenek tua ni.

    0

    0
  47. nekqu says:

    dia ala2 perasan Kim K ke??OMG..tolong la…

    0

    0
  48. che tot says:

    Sgt gelis tgk gambar2 ni..rasenye che ta ni mcm da terover prasan dia diva semalaya..pdahal belakon stakat drama2 sendu kt tv n jadi duta2 produk yg bemodalkan kecantikan dia..mohon che ta baca komen2 kt BN ni..

    0

    0
  49. zigurat says:

    Da macam Lana Del Rey da ku tgk Che Ta ni

    0

    0
  50. Anonymous says:

    gambar peha ada selulit pun nak kasi orang tengok ke?

    0

    0
  51. nonamanes says:

    gawieufwerjopwerjvirjoir DIAM

    0

    0
  52. huhuhu says:

    AKu rs che ta ni perasan dia Mariah Carey kot!
    Naik meluat dan menyampah plk tengok. even mampu skli pn x payah la perasan diva cmtu…adoiiii aku rasa anak sultan pn x macam tu kot..

    Cheta x sedar diri, getik la!! Ayu rodoh ke che ta ke..sama jer!

    0

    0
  53. Anonymous says:

    rasa2nye, ntah ape ek ex husband dia dok ckp bila tgok dia lagu nie ………sedarlah, buat malu jer..berlakon pun bukan bagus ssgt !.

    0

    0
  54. fiidaaaa says:

    nampak nau sengaja nak tayang peha dia tu.. dah alang2 tu tunjuk la semua sekali…zzzzzzz

    0

    0
  55. shahir (selamat aku) says:

    Hoiii

    pre wedding kat London,
    honeymoon kat Bali

    Lahirkan anak dekat Maldives mungkin??? (kalau sempat melahirkan)

    0

    0
  56. panazzz says:

    takde plak omputih wat gmbaq pra perkahwinan kat sini, pakai baju kebaya ke baju kurung ekk!!!!!

    0

    0
  57. juriah says:

    melayu punya kenyataan semua bodoh. Janda tu apa? org yg kotor ke? tua kena jd mcm mak korang ke? gemok, jd barua bapak korang yg mata melilau mata tgk org lain dan dpt lesen memundek 4 org!!

    0

    0
  58. Cik Pah says:

    Mcm anak dara….so seksiiiiii!!!!!

    0

    0
  59. liana says:

    mcm drag queen. Kesian eh..masih belum nak insaf. dah masuk 40sen pun. harap2 dapat hidayah secepat mungkin.

    0

    0
  60. Tipah Tertipu says:

    takdak beza dia ni ngn julia perez…baik cekta ni bogel ja..senang…

    0

    0
  61. insaf la woi says:

    Rooney says:
    October 23, 2013 at 2:19 pm

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Alah jealous la tu korang semua.

    Sila cermin diri sendiri, rasa rasa kena kutuk tak kalau korang pose cam tu dengan body korang tu?

    Lol….

    Oh satu lagi biaq pi la barang terpakai ke tak pakai ke. Janji duit banyak beb. Ya duit duit duit. Kau ingat kalau hang tadah tangan kat langit duit jatuh ka? Hang ingat kalau anak hang sakit, hang tadah tangan duit jatuh atas lantai?

    Tidak dik, usaha kudrat dan segala-galanya. Gunakan potensi diri. Nak bercakap pasal dosa? Ya, rasanya tidak relevan sebab diri sendiri pun tidak perfect. Cakap pun bahasa macam REMPIT nak bercakap pasal dosa dan pahala? Hahahaha. Buat malu diri sendiri

    *….UMAT AKHIR ZAMAN JA YG CKP CMNI..NANTI HANG JAWAB LA CMTU DEPAN ALLAH NA….

    0

    0
  62. Red john says:

    Kesian!!! Ni spesis golongan marhain yg beria ria nk tnjuk kat msyrkt yg dia kononnye high class… Jgn nti 20 thn akn dtg kuar plak statement kat Bn, che ta rayu bantuan derita sakit… Retis malaysia mcm ni la… Skit2 nk tnjuk beg Lv, channel, birkin bagai.. Bagai kera mendpt bunga… Ni la dia..

    0

    0
  63. pinggan corelle says:

    banyaknye duet che ta~~~
    banyaknye beg chanel che ta~~~
    banyaknye~~~~~~~zzzzzzzzzzz

    0

    0
  64. paukaya says:

    nk bengkok dh tiang lampu tu…

    0

    0
  65. Ju-Om says:

    orang putih berpakaian lg sopan ko tau x che ta…
    tak malu kew!

    0

    0
  66. Saya Cik Id :) says:

    Jujur, dia wanita cantik. Jom ramai-ramai doakan kebaikan untuk dia. Jangan lihat seolah-olah kita tiada palitan dosa. Semoga saya, Che Ta dan kalian semua dilindungi dan diberikan hidayah oleh-Nya sentiasa :)

    p/s: saya bukan Ustazah!

    0

    0
  67. emas says:

    org London tgk dia ni mesti mcm bapok..

    0

    0
  68. Anonymous says:

    Tengok muka….ok. Tegang. Tengok betis…. ok. Tegang. Tengok peha… ok. Tegang. Tengok jari….pehhhh….. hancus… huhuhuhu..

    0

    0
  69. damai says:

    Dlm islam adakah photo pra perkahwinan. tak ada kan tetapi knp kita suka sgt ikut cara barat. nak ambil photo diluar selepas nikah terpulang lah. tapi skg blm nikah dah buat photo kahwin if ditakdirkan tak jadi tak ker rasa sedih sesedihnya. sy dulu pun ada ambil photo keluar tapi itu lepas dah nikah. itu pun ibu bapa sy dah bengang tak suka cara sy tapi disebabkan suami mmg ada darah kacukkan dan ingin abadikan ibu bapa sy x blh ckp apa kerana kami dah nikah tapi dgn syarat pakaiaan mesti ikut syarat. tapi skg rata2 buat cara alah barat

    0

    0
  70. cik says:

    gambo yg first tu cek ta pakai bra saiz ape ? bapak r besar siot tetek dia..

    0

    0
  71. kwn che ta says:

    Cantek ape?? make up je tebal. sok2 dah kawen larat mana nak make up pkai bulu mata palsu bagai kat rmh tuk suami??…alahai che ta…berlakon berpegang2 tu pun dah satu dosa tambah plak dgn pkaian seksi. hrp bertaubatlah nanti hndknye ye..peace

    0

    0
  72. kiah propel says:

    Astaghfirullah hal azimmmm..mengucap aku tgk post RCW. Kalaulah dia ni mati mengejut mcm arwah NN..puaslah waris-waris dia dok padam gambar tak semenggah ni..kau tak pernah terfikir ke Che Ta???

    Byk2lah bawa bersujud di tikar sejadah puannn…

    0

    0
  73. pailang sikit says:

    olohh besornye kopek Cik Ta…bagi kat aku sikit wat isap..

    0

    0
  74. kek lapis says:

    malas nak hina u ols..

    0

    0
  75. Kak Ton says:

    Sian anak2 dia…

    0

    0
  76. Hehehe says:

    Ni nak tanya……and if ada orang diluar sana yang tahu jawapan sila jawab….

    APASAL BUAH DADA CHE TA NIE KEKADANG BESAR…… KEKADANG KECIK????? Paded ke???? Push up ke?? Bra 4 labis ke???? Sumbat kitchen towel ke?????? Cuba citer???????????????

    0

    0
  77. kakishopping says:

    Sudah-sudah la tu tertonggeng sane tertonggeng sini tayang bontot……………………………wahai Aunty Rojita………………………umur dh senja dh pon……………hikhikhik

    0

    0
  78. Anonymous says:

    Agak2lah Che Ta oiii dah senja2 nie…

    0

    0
  79. konfius says:

    yg masuk mengomen sumenya ckp mcm ustazah/ustaz… tp xsedor ke deme yg ini blog retis2?mcm diri tu sempurna..nk komen bior beralas.. hurm untung che ta yg mana caci maki kutuk wutsoeva kat die.. che ta dpt pahala.. doakan yg terbaik sudah dik non.. moh kita berdoa moga2 che ta berubah.. ye ke tidakkkk?kekekke

    0

    0
    • perghhh says:

      konfius: che ta nie dah penah kene tegur dgn sorg ustazah baru2 nie.. tp dia bkn amik pengajaran dari teguran 2. tegur cara baik pun x leh nak dgr, nie la sebabnya kitorg ramai2 tegur dgn cara yg luar biasa ckit.. mana la tau kot2 blh berubah……..

      0

      0
  80. Kamehameha says:

    Wah seksinyer. Tegang pelir I tau

    0

    0
  81. raa says:

    hahaha. che ta tua tak sedaq diri. pre wedding pun tak sequpa pre wedding. macam gambaq posing syok sendiri ja. Diva betoi Che Ta ni.

    0

    0
  82. faa says:

    pre wed bukan gambar berdua ke? ni sorang.. macam pelik

    0

    0
  83. lagubestbest says:

    Kata pre-wed, mane zain nyer nara? dem nara

    0

    0
  84. dybah debab says:

    Ya Allah…. sesungguhnya Allah menciptakan manusia sebaik baik kejadian dan seelok elok mahkluknya yg lain.. doa sy buat cik ta semoga terbuka hati mu untuk bertaubat selagi masih mempunyai masa. seandainya sudah smp masa tiada lagi peluang buat mu untuk memohon keampunan Allah..
    sy bukan ustazah sy dybah debab xcantik mcm cik ta. tapi sy syg cikta dan sy takut cikta jd kayu api di neraka sy nk cik ta jd bidadari di syurga. semoga ALLAH makbulkan doa sy ini amin….

    0

    0
  85. saya says:

    Saya bukan peminat che ta tetapi nak cakap ngan che ta…. cantik nye che ta gojes…. dh 40an pun nampak cantek..saya pernah nampak che ta kat pavillion lawa dia nie time tu tk makeup sgt bulu mata pun tk pakai….but tk tau lah pandangan masing2 kan….hmmm jgn lah kutuk2 tk baik sama jer artis lain smua… kita berdoa yg baik jer semoga dia berhijab cara yg btul…

    0

    0
    • Anonymous says:

      memang la che ta nie gojes x di nafikan but die nie to show off 2 yg buat org sume meluat..

      0

      0
    • Anonymous says:

      mmg dia ni cantik,tak dinafikan. saya suka tgk dia dlm citer diari ramadhan rafique.berlakun takde mekap.
      tapi,dia ni terlalu over.mekap tebal giler smpaikan nmpk muka 2 fake,tua & menakutkan…tak salah pun jaga penampilan & kesihatan diri, tp biarlah berpada2 tentang pakaian & mekap 2, wahai cik ta
      less is more, wahai cik ta….

      0

      0
  86. yanie says:

    skali pandang mcm DRAGQUEEN pun ade gak.

    0

    0
  87. Kak Mala says:

    Alaa….cari lah location yang cantik2….angle yang bagus2….cara fotografi yang lebih cun…ini kan ambik gamba macam orang2 biasa lawat London je….! Tak ada kualiti langsung.

    0

    0
  88. dian says:

    pelik dgn artis perempuan yg glamour.spt che ta di malaysia. apatahlagi Julia perez di indon.taraf jahiliyah zaman firaun.makin rezeki kebaikan datang makin di simbah dengan penyakit masyur.penyakit ujub.org lain yg hidup susah kalau kawin terpaksa sederhana. yg org senang suka2 hati membuang duit sana sini. mcm duit tu tidak pandai habis.

    0

    0
  89. Lindan says:

    Kenapa chanel cek ta kedut sana sini..kata chanel ribu riban..

    0

    0
  90. kejar says:

    pra-perkahwinan sampai ke london. tapi gambar2 tak menggambarkan pra-perkahwinan. nampak seperti photoshoot, model pakaian sahaja.

    0

    0
  91. Anonymous says:

    Che Ta tak fikir ke apa perasaan anak bujang dia bila tengok mak mereka lupa diri. Mereka tentu kecil hati bila kawan2 perli ada mak buat free show tayang semua aset yang ada…..Didie Alias yang lagi vogue tu pun dah sedar diri bila tengok anak bertudung.

    0

    0
  92. Anonymous says:

    2×5 dengan JUPE.

    0

    0
  93. i am xoxo says:

    lor tak mcm foto pra perkahwinan je…mcm photo syok sendiri adela.

    0

    0
  94. Hyoyoyo says:

    i still don’t understand the purpose of pre-wedding picture.. just what is it for??

    0

    0
  95. Zain Sardin says:

    sentap laa ahkak2 pprt tgk gamba2 Cik Ta yg dorang mimpi bole dapat badan cam tuh

    0

    0
  96. adnan semput says:

    che ta fefeeling sensorang mcm pengantin gila…nak lawan julia perez ke?

    0

    0
  97. Kak Mala says:

    Ek eleh…perasan macam Mat Saleh lah tu….Muka sama je posing…tunjuk muncung je…!

    0

    0
  98. Biskut says:

    Aku tengok muka che ta tetiba teringat kat crita 101 Dalmations…watak makcik jahat tu…si Cruella…..hoho….

    0

    0
  99. muda says:

    kau henngaaattt kau muda nak pakai macam tu?

    0

    0
  100. aku says:

    Poyo…che ta

    0

    0
  101. dybah debab says:

    jangan duk kutuk che ta beria sangat nnt terpalit kat keturunan kita. korang amin kan jelah doa saya tu moga che ta berubah dari kayu api neraka kepada bidadari syurga firdausi.. amin.. peace y0…

    0

    0
  102. prihatin says:

    cik Ta.. jadikan zaiton sameon sebagai contoh dan teladan..dulu dizamannya, dia dijulang, duit banyak, glamer…tapi skali die lupa, ALLAH tarik balik apa yg diberi didunia ini.. tgokla nasib dia sekarang.. sangat kecian kan..adakah anda mahu mengalami seperti ini???islam sangat indah..percayalah..anda berjubah pon tetap cantik dimata orang.. peace!

    0

    0
    • attention says:

      Aku setuju!.. che ta ptt ambil iktibar dr zaiton sameon.
      Hidup ni biarlah beringat dimana tmpt kte bpijak.
      Awak tu bukan semakin muda, malu la sikit pd anak2 bujang tu… silap hrbln ada plk kes anak rogol mak sexy sgt..hihi

      0

      0
  103. dia says:

    setiap ciptaan TUHAN mmg cukup sempurna & darjat yg tinggi dr makhluk lain. jgn lee kita jatuhkan darjat yg ALLAH berikan kpd kita.
    doa2kan semoga che ta berubah lepas kawen. insyallah… ameen

    0

    0
  104. Janda Vogue says:

    Ok lah Che Ta…pandai jaga diri walaupun tua…tak pulak dia kawin senyap senyap sampai ada baby….dont judge the book by its cover…Allah tak suka orang yang tak menutup aurat tapi lagi membenci orang yang mempermainkan hukum agama dan berpura pura…

    so you guys please stop menghina Che Ta…sexy tu tanggungjawab dia dgn Allah…mengutuk menghina Che Ta tanggungjawab korang mintak maaf kat dia…

    0

    0
  105. Fariza says:

    “Ya Allah” semoga engkau limpahi hidayah ke atas diriku da dirinya dan jadikan lah kami hambamu yg sentiasa bertaqwa..Amin!!

    0

    0
  106. che ta ti tu says:

    nara.. sure ker ni foto pra perkahwinan?? mcm foto biasa2 g jln2 holiday jerr… x der special sgt puuuuun…sekadar amik foto bwh pokok and tepi2 jln buat kat kl boleh…lain lah kalo che ta betenggek kat stonehedge pakai gaun panjang or posing naik kereta kuda depan istana buckingham ….

    0

    0
  107. oblivious says:

    PEHA DIA..APA YANG KORANG NAK SIBUK????

    0

    0
  108. nani says:

    menyampah!!meluat!!semua ada dgn rozita che wan ni..!! haakkktuihhh!!

    0

    0
  109. thejudgingcat says:

    ni phooshoot pra wedding ke photoshoot sendiri2?

    0

    0
  110. Lan says:

    Aku Lan bekas anggota kumpulan 4U2C. Aku tinggalkn dia sbb dia kata muka dia adik beradik lawa jd tau lh nk carik org kaya sponsorkn, buat apa belajar tinggi2.

    0

    0
  111. beauty yeoja says:

    maaf bertanya…ape yg HEBAT sgt pencapaian dia dlm bidang seni sampai digelar DIVA??????she is getting popular JUST BECAUSE of her sexyness…and pity her sbb ramai yg ambil kesempatan utk mengeksploitasi keseksian die to promote their products/magazines etc…etc….

    0

    0
  112. omak rombau says:

    Dio ni nak bergayo,tapi over kadang-kadang macam ala dangdut-dangdut jo nampak. Cubo tengok model-model yang lain macam tengku azura,nasha aziz,fadzlun abas,zahnita baru nampak ada kelas.ini pendapat den la..jangan marah lak.

    0

    0
  113. i'm the one.. says:

    motif pompuan tua ni ambik gambar mcm itu sbb nak tunjuk kat dunia, walaupun dia dah tua tp masih bergetah & bergaya, hampeh.. mcm org tak ada agama…

    0

    0
  114. lenggangmaklimah says:

    maklimah heran la lau tgk org sekeliling kat area2 ctu x dak pun pakai cam ghopa cekta.. tak rasa malu ka…yang depa dok kat obersea x heran pun nak bertopi bagai…kadang2 pelik artis2 malaysia lau pegi obersea pakai mengalahkan depa yang dok kat sana padahai patutnya depa lagi advance dari segi fesyen mesyen nih kowt….

    0

    0
  115. fainted says:

    dh mcm Julia Perez jer aku nengok *muntah ijo*

    0

    0
  116. sya says:

    kerana terlalu sangat buka sana sini aku tak nampk pun kecantikan pompuan ni…mungkin disebabkan segelintir peminat nya suka sangat memuji dia cantik…seksi..hot…maka timbul rasa riak dan rasa terlebih cara dia…maka bersorak iblis..apa pun didoa kan pompuan ni akan brubah tutup aurat..usah terlena kerana kemewahan..usah terlena kerana pujian..kemewahan dan pujian juga adalah ujian dari nya..

    0

    0
  117. Misi Jujur says:

    Alahai che ta. Palsu sangat tetek tu.. warga hospital awk bt rawatan payudara semua tau awak xde tetek.. Padanla masa saket cakap nak bersara.. Bila da sembuh, makin dasyat pulak.. bawak bawakla insafi diri..

    0

    0
  118. nurul says:

    macam barbie :)

    0

    0
  119. ninirai says:

    ehh…potoshoot pra perkahwinan nye mane?? ni mcm potoshoot majalah jer…dah la tangkap sorg2 diri di kota london…mana bakal pengantin lelaki…zain tak lepas imigresen kerr…kuikuikui…gurau2 je ehh..

    0

    0
  120. mariamariana says:

    Che Ta bertaubat lah, leher dah berkedut tak lama lagi muka pun kerepot. Tak hebat pun pergi London tu. Orang tak heran Che Ta oi…..orang meluat lagi ada lah

    0

    0
  121. jlo says:

    takyah sexy la cik taaaaaaa .. paha ko pon aku nampak dah berkedut…. tu tak tgk yg dalam2 lagi.. sedeyy..

    0

    0
  122. nek ta says:

    cepatla kawin,dah nak monpouse.

    0

    0
  123. ck sakura says:

    ye ke tak perasan peha dia ternampak??? atleast die blh tgk pic tu blk mase kat situ , & amik shot lain.. whatever la cik ta… dah beso da ade akalfikiran.. buatlah mane yang rase patut buat..

    0

    0
  124. muka ko diat! says:

    kalau lah mak ku cam ni…malu nyer saya…tak sedar diri dah tua kerepot berlagak macam org muda…mengatal tak sudah

    0

    0
  125. benci says:

    kenjar nar juak empuan tok

    0

    0
  126. Menantu Che Ti says:

    Aku hanya mampu geleng kepala tengok che ta menayang bonjol bonjol di tubuhnya. Kahkahkah! Che ta che ta *geleng lagi*

    0

    0
  127. chacha says:

    ini pra perkahwinan atau tayang baju,,pelik btul

    0

    0
  128. Anonymous says:

    tua perasan dh la suma plastic adoiii bwk la insappp mak cik

    0

    0
  129. mata hati says:

    cantik sangat cik ta, tapi lagi-lagi cantik kalau cik ta berhijap, mempersona, indahnya ciptaan Illahi, syukur Alhamdullillah……..

    0

    0
  130. Suffiyah Ramadhani says:

    Assalamualaikum.. Cukup2lah kita mengata dia. Doakan dia diampunkan oleh Allah swt dan menerima hidayah pilihan Allah. Belum tentu lagi nasib kita di akhirat kelak. Allahualam. Moga kita lebih beringat. Andai dia berdosa, kita jgnlah pula berdosa dgn mengutuk2 dia. Astargfirullahalazim

    0

    0
  131. kau cakap che ta makeup tebal2 pastu nampak cantik, bia la atleast dia tahu mcm mna nk makeup…kau mampu????kau cakap dosa dia bertempek?? dosa kau?? sapa ckp???udah2la

    0

    0
  132. mamacute70 says:

    serius x kelas lgsg!

    0

    0
  133. […] majlis perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang bakal berlangsung. Kalau sebelum ini photoshoot pre wedding mereka telah berlangsung di London, Che Ta juga turut sama ke kota Paris untuk beraksi di Eiffel Tower. Pasti wow kadaboom […]

    0

    0
  134. keisha says:

    che ta sedar la cikit umah kata pegi kubur kata mari.insafla

    0

    0
  135. Cherry says:

    Fuuuyooo…..Gambar nampak peha tu mcm dok tunggu customer jer….
    Hek eleh…dah tua2 ni senonohlah sikit….tak banyak sikit pon jadilaaa….

    0

    0
  136. menyampah dengan dia says:

    aku rase rooney kat atas tu mesti che ta tpi berlakon buh nama laen..cer bace betul2 ayat2 die!sejibik cam che ta!!!!

    0

    0
  137. peace says:

    assalamualaikum.. sesungguhnya kita bersyukur bukan mengukur bersangka buruk – dosa. perkara baik akan berlaku mereka akan berkhawin. bagi ucapan yg baik bukan ungkapan semata-mata membuka keaiban…. jangan benarkan hati kita fikiran kita jiwa kita bersifat negatif. jangan jadi ahli neraka. hidup di dunia bayangan akhirat. jaga – berbuat baik, bercakap baik kita rasa pun baik. ..kan elok. doakan ya….. doa pd ya esa semoga di cucurih rahmat n sehat selalu…amin

    0

    0
  138. kelapemude says:

    cik ta mmg cantik…body cantik meletopppp gitu…..tp kalu pakai hijb mesti lg cantik kan?? mcm adik cik ta si ayu…mmg ayu gituuu….

    0

    0
  139. kelapemude says:

    mane nk cari org umor 40++ bole jg kecantikan n body meletopp gitu…moga cik ta mencapai kebahagiaan dunia dan akhirat dan bahagia dalam alam perkahwinan…..

    0

    0
  140. miss says:

    Gambar2 dia macam nak peraga pakaian..tak rasa plak macam gambar pre-wed…ntahlah.,muak campur loya

    0

    0
  141. ratu cantik says:

    eh..jakunlah korang ni.biorlah che ta.itulah kalo hati takde anjing..rezki dtg bergolek2 tauu..macam che ta..
    quote from hadis, ‘ malaikat rezki itu tak akan masuk ke dalam rumah yang penghuninya membela anjing.’
    what is anjing?what is rumah? rumah is hati.anjing is perangai macam anjing.menyalak je keje kome eh?
    dah bagus sangat?nak cari2 salah orang pulak..

    0

    0