Written by AbangNara | July 6th, 2012

Semasa berlangsungnya majlis malam Anugerah Stail EH! 2012, Fathia Latiff ternyata mencuri perhatian hampir kesemua peminat yang hadir. Boleh dikatakan dress yang dipakai itu cuba menampilkan sisi seksi dalam diri Fathia. Walaupun kategori artis wanita paling seksi dimenangi oleh Rozita Che Wan, mungkin tahun hadapan Fathia akan menjadi salah seorang calon top 5.

fathia seksi eh

Lagi 6 keping gambar Fathia sekitar malam Anugerah Stail EH! 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

fathia seksi eh
fathia seksi eh
fathia seksi eh
fathia seksi eh
fathia seksi eh
fathia seksi eh

94 responses to (7 GAMBAR)Fathia Latiff Di Malam Anugerah Stail EH! 2012

  1. ehem says:

    sexy pulak la bju fathia…hmmmm…hopefully pas ni die cr bju lebih sopan

    0
    0
    • perghhh…seksi giler..
      kalau dapat dia ni..best lah aku!

      0
      0
      • Zed Zaidi says:

        aku nak saman artis2 yang seksi2 dan pakai pakaian yang tak sopan..
        tak takut dosa ke? azab lah ko..

        0
        0
      • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

        astaghfirullah, nk aku sedekah kain ker, nmpk mcm x cukup kain jer fathia….ko ingat cantik…perasan lebih

        0
        0
      • farah diana says:

        mcm baju tido aku jer..
        dulu aku ingat dia ni jenis bertudung ala2 sopan gitew… rupanya hampeh jugak… dulu nmpak cantik juga dia ni.. makin lame makin tak comey pulok..
        lg cantik ko pkai tudung la fathia… pkai mcm ni nampak badan ko mcm anak dh 5 kot… badan rangka besar mcm ko ni klau pakai bj dedah2 cmni nmpak huduh la….

        0
        0
      • nazrul natasha baiduri says:

        hey gi solat jumaat la u ollsssss

        0
        0
      • siah jala says:

        kat atas aku ada 3 lelaki hensem yg komen. auuuwwwwww, pilih nk yg mana satu

        0
        0
      • anon pensil 2B ku patahkan ketika kecik says:

        to siah jala, kau jgn jd budusss

        1) fahrin tetes —–> arbok
        2) zed zaidi —-> khunsa
        3) dragon ball 7 bijik —-> aku tgh siasat

        rojer & out

        0
        0
      • Anonymous says:

        nazrul natasha baiduri -> nyah.

        0
        0
      • Anonymous says:

        ustajah bn kembali menyerang, yeahhh mari kita mengutuk dia sambil berdakwah, hari jumaat ni mmg bagus buat ‘pahala’.. jom teruskan mengutuk!!!

        0
        0
      • jubur zed zaidi berlubang di tembak aaron ajis says:

        @ siah jala. jawapan yg anon pensil 2B ku patahkan ketika kecik bg kau tu salah, jawapan yg betul mcm ni

        1) fahrin tetes & zed zaidi —–> org yg sama ( peremPaun)
        2) dragon ball 7 bijik —-> siasat jgn x siasat
        3) nazrul natasha baiduri —–> dalam pemerhatian

        rojer rojer

        0
        0
      • bukan cantik sangat pun dia ni..
        kulit hitam!

        0
        0
      • Mas Joko says:

        Mas joko dgr cerita baju dia terkoyak masa majlis Eh! ni…mas joko baca dlm website lain la..bukan rotikaya atau ohbulan apatah lagi beautiful nara. katanya baju ni jenama BCBG, tp masa majlis dia terlebih lasak, makanya, koyak dibahagian depan…mas joko tak pandai plak nak tepek gambar koyak tu kat sini..ape2 pun, seksi la pulak..

        mas joko hanya org kampung, tiada pelajaran.

        0
        0
      • bagus la pakai camtu. abang dah la gilaseks

        0
        0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        amboi amboi fathia pakaian dia kalah kn fasha sndhaaaaaaaaaaa !!! sape pompan sebelah fathia yg pakai kain biru tu ? adek adek ke ?

        0
        0
      • curlassssss says:

        apa sbb artis2 ISLAM pki bju seksa2??
        a. nk tnjuk body yg cantik drpd retis2 lain
        b. nk tnjuk kat lelaki hdung belang
        c. sesaje jeww….ikut tema/majlis
        d. di paksa pki seksi2…
        e. panas laaa…bdn i tatahan panas2 nih…(eskimo lagaknya)

        0
        0
      • intan5955 says:

        kalu betul zed zaidi nak ambik tindakan… kami semua setuju benor lah.. kita orang islam kan…

        0
        0
    • nazrul natasha baiduri says:

      baju style fish tail nih santek tp bila minah nih pakai trus choiiiiii!!! :p

      0
      0
      • xnak mjlis grand says:

        di kala org dah semakin insaf dan berubah ke arah lebih baik, diarg ni msih lg nak seksi seksa.xrelevan lnsg–‘

        0
        0
      • tom ahkak saufi says:

        hah btl tuh cik nzrl natasha (cik ker??) seme dok sibuk pki trend fish tail tp huru hara sgt.. fahion victim as usual minah fathia senget nih..

        0
        0
      • Anonymous says:

        nazrul x pegi semayang jumaat ke? jgn pakai telekung pulakk

        0
        0
      • datin seri wannabe says:

        ohoh berinternet rupanyer
        ptt la baju aku x siap
        wei kak tasha, klu baju aku x siap b4 puasa
        siap ko! aku jentik bibir ko
        hahahah

        0
        0
      • david beckam says:

        bodoh! komen psal sembahyang jumaat, pukul 11.51 org x pergi sembahyang lagi, dlm pukul 12 pun org baru nk gi siap2, yg komen tu gi sembayng jumaat ker, x pun zohor dh sembahyang ker

        0
        0
    • eleh…
      dah la tak cantik..pakai seksi pulak tu..
      baik aku..seksi2 pun maintain cantekk..

      0
      0
    • @.@ says:

      memang something wrong sum whereee… fathia comel je dlm cite stanza cinta tu.

      0
      0
    • Mat Kilat says:

      Ko pakai bra ke tidak fathia oiiiiii

      0
      0
    • Anonymous 1 says:

      comel ar tu fathia pkai..ssuai sgt..yg lain jelez kan..?

      0
      0
    • redcarpet says:

      zed zaidi xnak saman penganjur ker ??
      mak janda dpt anugerah artis paling seksi hmm pasni makin seksa ak tgk dia pkai ketat2 lagi2 tang buah dada dia sje bg menonjol…

      0
      0
  2. nazrul natasha baiduri says:

    santek ker masalah nyer skang??? :p

    0
    0
  3. saya ok jer! says:

    sedih. retis suam2 kuku ni. nak la nampak seksi. bagi orang nampak dia sikit. kalau tak. orang lain ignore je dia. bukan best pun berlakon. hahahhaa

    0
    0
  4. dynasty says:

    tiada apa untuk dibanggakan.
    serius 20x lagi lawa die pakai tudung dalam drama..

    0
    0
  5. min says:

    student ke bukan ni?sexy bangat.

    0
    0
  6. hantu mak limah says:

    bukan baju dia neh..ada koyakkk ker??

    0
    0
  7. perghhh…seksi giler..
    kalau dapat dia ni..best lah!

    0
    0
  8. enth says:

    kenapa lah artis2 ni suke sgt pkai yang seksi2 ek???

    0
    0
  9. abba abba says:

    neelopak tak seksi macam ni pon…. hahhaa

    0
    0
  10. takut azab says:

    semoga Allah memberi hidayah pada retis2 yg gini ni ha…xtakut azab…Nauzubillah…yg pelik, suke sgt publish mende gini… Kalau kita jage aib org, Allah akan jage aib kite…kepada Fathia, jgn menangis beria kalau Allah turunkan dugaan maha berat atas dosa-dosa (sedia tahu) sebegini… :)

    0
    0
  11. lisa suriram says:

    hurmmm…bangge ek pakai macmni…

    0
    0
  12. hurmm says:

    senangnye die bg aurat die org tgk..takut plak..

    0
    0
  13. cikmOt says:

    malu jek, orang sebelah menutup jugak…huhuhu

    0
    0
  14. deanna says:

    sebelah tu bukan nita ek? fathia serius lgi lawa kalau pakai tudung…mcm dlm stanza cinta…

    0
    0
  15. ellisa says:

    fuh..bergaya menawan dan entah ape nak cakap lagi…

    0
    0
  16. cik nad says:

    nampak gemuk je pkai cenggini.. pkai baju kurung nmpk la kurus ckit.. hehe

    0
    0
  17. No One says:

    seksa mata ni tertenguk benda2 mcm ni di hari Jumaat yg mulia ni…huhu

    0
    0
  18. buang tebiat says:

    alahai… artis skrg.. berebut pulak nk dptkan title artis paling seksi.. nasib baik puting tertutup.. masyaAllah..

    0
    0
  19. Sshh says:

    fathia dia ni cntk gila klau pki tudung la..ni seksi lak..pakai cam tu..dh la buah dada x ad..lain kali pki bra jer lgi bagus..kan sama gak..y sebelah dia lak body dh la x cantik..pki cam tu lak..tengok pn aduhai…

    0
    0
  20. nagoya... says:

    aku bercadang nk derma sekayu kain kafan kt minah nie….

    0
    0
  21. shea says:

    ala. tak seksi pun. besa jew.

    0
    0
  22. nenetBurberry says:

    ni artis melayu islam ker artis omputeh nih? confuse jap..ha ha ha….
    silalah kembali ke pangkal jalan yer anak2… kesian kamu…

    0
    0
  23. gegirlz says:

    aku doakan Fathia dpt hidayah dari Allah..
    kalo Allah turunkan bala atau ujian jangan tanya kenape..
    semua tu sbb dosa2 kita sendiri…
    selamat hari jumaat semua…

    0
    0
  24. my boo says:

    ingat lg dulu ada terbaca kt suratkhabar yg mak dia kata x kisah jd pelakon tp jgn pakai pakaian yg menjolok mata.ha skrg ni acane???ada yg menjolok plak bila dh pakai sexy2 gini.

    0
    0
  25. Anonymous says:

    sexy tapi x de nak saman org,xde nak mengata hal org, xde nak suruh org mintak maap, xde la sok sok suci macam artis sorang tu kan!

    0
    0
  26. cabai melaka says:

    serius ckp bdn fathia mcm penah gemuk..lembik je nmpak isi die….cuba la tegakkan sikit bdn tu..dh alang2 nk tunjukkan..xconfident lah mak nengoknyer..:P

    0
    0
    • gula melaka says:

      die x penah gemuk la, dulu badan dia berisi sikit jer dari skarang. aku rasa dia ni kalau tengok kat gambar nampak besar n berisi, walhal kalau korang tengok in person actually dia kurus je..

      0
      0
  27. hamba Allah says:

    Ya Allah bila artis2 m’sia ni nk bertaubat..semasa blangsungnya majlis ni sama dgn nisfu syaaban..smua org beribadat tapi dorang? moga Allah ampunkan smua dosa2 mereka dan mendapat hidayah..tak salah jd artis asalkn tak bertentangan dgn agama..x salah berhibur asalkan tahu batas agama..

    0
    0
  28. kocen bertandok pat says:

    muke suci gle cm kain kapan..tp pki bju..perghh…xckp kain…dunie ni kjp je dek oi..kmpl pahle tuk akhrt plak.tu yg kkl abadi.

    0
    0
  29. si pemerhati says:

    skrg makin ramai artis brani tunjuk pangkal dada. bajet hollywood konon~

    0
    0
  30. datin seri wannabe says:

    woi kak tasha! baju aku bila nk siap nih? asik gusiping jer.. aku jentik gak bibir ko nnt..hahaha!

    0
    0
  31. Seksa Girl-girl says:

    Lendut sikit.

    0
    0
  32. ahmad says:

    salam, rasanya kaLau gamba2 mcm ni, xPerLuLah taYang2 dkat orang..knape nk bukak aib org?..kLau abg nara x tnjuk, rsanye rmai xtahu..jd baik xyah tnjuk..kita yg tengok ni dpat dosa, mreka yang mnayangkan aurat dpat dosa, orang yg mnyebarkan gmba ni pun dpat dosa.. beautifulnara ni kena haramkan oleh fatwa ni, sbab mbuka aib orang, mcita hal rumah tngga orang.bdosa taw. wallahu a’lam ^_^

    0
    0
  33. k.i.t.e says:

    tak yah dye rambut..tak lawa langsung

    0
    0
  34. Anonymous says:

    majlis ni diadakan pada malam nisfu syaaban..
    malam mulanya buku amalan baru..
    Astagfirullahaladzim….

    0
    0
  35. shahahahaha says:

    x mengancam lgsg fathia ni..’lanjut’ la aset dia hahaha mcm org tua punya.. pakailah ckup kain fathia oiii… dah tahu lanjut pakai jgk mcm tuuuu..

    0
    0
  36. silat pak jantan says:

    ape punye pakaian da….

    0
    0
  37. silat pak jantan says:

    ape punye pakaian da…..aurat terdedah!!!
    x de perasaan malu ke dedah kt suma org???

    0
    0
  38. entah la says:

    aku terbaca kat media malaya yg dpn dia koyak…pd aku lar bl bj mhl2 lps tu free2 dpt dosa dedahkan aurat bt per…murah atau mahal bkn pengukur utama yg paling penting kalo dah terasa org islam cari la pakaian yg sopan menutup aurat…jgn ingt jd artis leh pakai mcm tu…baik bogel jer dah alang2 terdedah sana sini…bogel lg bgs

    0
    0
  39. anon says:

    masalahnya dia yang bukak aib sendiri. ramai lagi orang yang pergi award tu tengok sendiri. lagipun dah nama pun blog gosip. sah2 la pasal artis seksi meksi semua. kalau taknak tengok jangan la bukak. :)

    0
    0
  40. Aku pemerhati says:

    pakai bra ngan sepender jer la fathia..sama gakk..

    0
    0
  41. Bunga usang says:

    Amboi! Teruknya pakaian X Ada ugama ke? Mak bapakpunX tahu ajar anak cara brpakaian. X nmpak semakin cantik, nmpak macam……….Ingat kita mati j g akhirnya

    0
    0
  42. lady says:

    Baju dia dah lah buruk mcm kain lebih2 dia buat langsir raya tahun nie…hahah tgk lah kan dah koyak tak pasal2…sebab “seksa” sgt!

    0
    0
  43. QiQi nuriraQ says:

    i dont think so

    0
    0
  44. qiqi nuriraq says:

    tantekk nye

    0
    0
  45. Cik Rini says:

    hidayahNya masih belum fathia temui.jom doakan fathia..

    0
    0
  46. Anonymous says:

    Zed Zaidi…….banyak komen2 yg mengkritik pakaian seksi artis malaysia. Setiap kali keluar blog artis seksi selalu kena hentam. Masyarakat nak perubahan la Zed Zaidi. Buat sesuatu la sebagai Seniman. Pelik2 artis seksi diam lak si Zed Zaidi ni.

    0
    0
  47. aku says:

    aku jumpa anding kat penang minggu lepas… hahaha baru aku tahu yg anding ni stok mamat aw aw..kawan2 dia pun spesis jaln kepit.. eii geli la ….patut la org kata dia gay tgok gaya pon org leh tahu tapi tu aku xberanilah nak tuduh..kalu btol tu antara dia ngan tuhan..cuma aw aw dia tu terlampau sngt lembutnyeeeee

    0
    0
  48. Kepuk-kepuk says:

    anugrh Grammy Award ke ni…?

    0
    0
  49. oiii penyibuk says:

    selama saya duk tgk die ni dalam majalah N papers, tak pernah ada fesyen dia yang meletup…siannya, nak kata menonjolkan imej seksi but she ends up look so cheap…kalau pakai tutup2 pun tak berapa nak menyerlah..senang cite takder aura but kalau die pakai tutup + tudung baru datang manis dia…tolong la, jgn pakai seksi2 or tak cukup kain lg,seriously tak CANTIK…maaf cakap but that’s the truth…u really reminds me of kampung girl yang tak sekolah dengan rambut merah…

    0
    0
  50. artis gile says:

    ni yahudi blake..

    0
    0
  51. nurul says:

    ni la bakal penghuni ahli neraka…taubatlah sblom terlmbt..

    0
    0
  52. Anonymous says:

    kan bagus kalau sume artis seksi2 di mesia dapat mimpi azab seksaan utk org2 xtutop aurat.. Amin…

    0
    0
  53. cinonet says:

    in the first place, perlu ke ada anugerah artis paling seksi kat malaysia ni? nama pun malay is negara islam. =.=”

    0
    0
  54. awie says:

    kerajaan kene perketatkan pakaian artis dan seniman perlu buat guideline berpakaian

    0
    0
  55. jebat gagah says:

    perghh….tet ek jatuh…
    tapi kalau dapat aku nk sedut gak

    0
    0
  56. kira says:

    Die akan malu dan menyesal 1 hari nnt..gmba ni xkan hilang smpai bila2..

    0
    0
  57. nyah medic says:

    korang yg kutuk ingat ni majlis tahlil ke nak pakai telekong bagai…nampak sgt yg kutuk ni org ulu…bongok…standard laa baju fathia utk event tu…fathia cth terbaik artis complete pakej…talented educated cantik tinggi..mak suka…

    0
    0
  58. ada aku kisah says:

    abg nara ni memang suka artis pakai seksi seksi ea?bangga ke dapat tunjuk kan kat org lain?

    0
    0
  59. Anonymous says:

    Uishhh..klau terinzal atas dada tu, confirm bersememehhhh!

    0
    0
  60. linda says:

    Rasa aku teruk lagi si nita tu…. tak pernah nya semegah aku tengoknya. Badan ala jantan… lagi mao belah2 cenggitu… memanglah fathia pakai mcm tu, tapi asik kutuk dia jugak… nita tu bagusla ya….hurmmmmm

    0
    0
  61. ejey says:

    alang2 baik ko bogel teros la Fathia oo.. nmpk sgt yg ko nk semua org tgk aset ape yg ko ade kn? buat telanjang bulat terus bg pueh ati ko..

    0
    0
  62. […] (7 GAMBAR)Fathia Latiff Di Malam Anugerah Stail EH! 2012 (93) […]

    0
    0