Written by AbangNara | August 5th, 2012

Erra Fazira antara barisan selebriti wanita yang turut menghadiri majlis berbuka puasa anjuran Astro baru-baru ini. Abang Nara suka dengan Erra Fazira kerana gayanya yang maintain cun daripada dulu hingga sekarang. Erra memang layak untuk digelar diva.

erra fazira cun

Lagi 6 gambar terbaru Erra Fazira dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

erra fazira cun
erra fazira cun
erra fazira cun
erra fazira cun
erra fazira cun
erra fazira cun

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

70 responses to (7 GAMBAR)Erra Fazira Di Majlis Berbuka Puasa Astro

  1. Jemun says:

    rambut nampak FAKE..sangat!!!

    0

    0
  2. black says:

    kurusnya erra..

    0

    0
  3. sarah_nina says:

    erra mcm nampak kurus sikitlah

    0

    0
  4. wannadiatulakma says:

    Erra bila nak beranak lagi..insyaAllah kasih sayang suami isteri akan bertambah erat..kk

    0

    0
  5. mokcik says:

    alahai..naper cengkung sgt?

    0

    0
  6. wannadiatulakma says:

    Erra bila nak beranak lagi..insyaAllah kasih sayang suami isteri akan bertambah erat..hh

    0

    0
  7. hampeh says:

    alahai, kain kembang payung orang dah tak pakai dah la. ketinggalan zaman la retis2 dan designers2 Msia!!!!!!!!

    0

    0
  8. Nasyuha says:

    Jgn siboklah.. Dia pnyer sukelah nk pakai rambut palsu ker, rambut panjang, pendek, botak.. From wat I see, kak erra semakin gorgeous. Body tetap maintain. She’s one hot mama.. Keep it up sista.. Luv U lots..

    0

    0
  9. apo-apo je la says:

    diva sgt…muka cocok, rambut memanjang palsu jer pakai…
    dh geng2 ngan umie aida mmg x lari la dh botox2 ni…
    kesian laki ko… dpt bini tak pernah bersyukur dgn kecantikan asli yg Allah kurniakan…

    0

    0
  10. gfhggjhg says:

    tak kisah la…janji lelaki tgk ..baikk punya..tu yg penting haha..yg korang duk kutk2 ni kebanykkan mesti pondan atau perempuan yg tak lawa kan(dengki2)..dok rumah pakai kelebang kain batik bagai..rambut teruk pastu cover pakai tudung..konon2 mengikut syariat..chaitt..pastu tgk org lain melawa, pastu jealous hahaha

    0

    0
    • Bodoh La Cow says:

      kain batek ke, kain sutera ke..kat Padang Mashyar kita semua sama..puteh!!!!!

      0

      0
      • mek senah says:

        kat padang masyar mana ada pakaian …semua dibangkitkan tanpa seurat benang…masa tu semua orang dah tak ada rasa malu sebab semua “takut”…wallahuallam..hanya Allah maha mengetahui.

        0

        0
  11. Podahhh!!!!!!! says:

    Ne`eleh!
    Tak ade sape yg jealous tengok artis2 Msia ni haih. Hidup tak tenteram, cerai-berai, amik suami orang, bergaduh perang dlm Twitter, Facebook, meroyan sane sini, maki hamun, minum kaki disco, kaki pukul, hisap dadah, mengadung anak luar nikah, pegang anjing, buang tudung kat Batam & bergambar tak ubah macam pelakon lucah.
    Tolonglah statement kau. Meloyakkan!

    0

    0
  12. Me , myself n I says:

    @gfhggjhg Kesian pulak aku tengok komen kau , nampak gila iman kau lemah ! Pakai tudung nak cover rambut teruk , kau xbelajar agama ke apa ? Pity you !

    0

    0
  13. Lan Todak says:

    Heran jugak aku .. petang tadi tgok helo bro tlg masak astro , badan erra montok lagi terutama tang bahagian dada tu ,ade curved shape lagi .. .. ..tergoda gak aku .. x berkelip biji mata aku tgok nyer ..mabe sbb rmbut kot tu yg laen tu .

    0

    0
    • notibynature says:

      dah engakau yg tak bleh kawal nafsu, klau lembu dikasi dress pun kau tergoda gaknye…dasar pervert

      0

      0
  14. dee says:

    Saya pernah pergi satu majlis taskirah.. kata ustad tu, bila kita nampak seorg wanita mendedahkan auratnya, jangan kita hina, tapi doakan agar dia berubah.. dgn hati yg suci iklas… jika 100 org mendoakan Erra menutup aurat, dgn izin Allah akan terlaksana.. insyaallah. itu lebih afdhal..

    0

    0
  15. Aisha says:

    abang Nara… mane gamba Soo Wincci kat majlis berbuka astro.. tade ke? minat gilerr ngn dy nih

    0

    0
  16. Didie says:

    kasut erra cantik..

    0

    0
  17. […] Erra Fazira antara barisan selebriti wanita yang turut menghadiri majlis berbuka puasa anjuran Astro baru-baru ini. Abang Nara suka dengan Erra Fazira kerana gayanya yang maintain cun daripada dulu hingga sekarang. Erra memang layak untuk digelar diva. Lagi 6 gambar … Continue reading → […]

    0

    0
  18. i love erra fazira foreverr…she is legend..muahhhh

    0

    0
  19. waktunote says:

    style makcik erra mcm ni mcm die nk tiru style kimora lee..

    0

    0
  20. didigaga says:

    hm..rambut n baju tak suka la cik erra..tapi kasutnya sangat like like like..

    0

    0
  21. whosebadsinbad says:

    Alah korang ni kutuk dia tua ke apa ke aku rasa dia lebih jambu dari korang-2 ni la… Biarlah tak salah dia glamour dia kan artis 24jam ada lensa kamera ikut. Klau selekeh korang kutuk, klau cantik pun korang kutuk…setahu aku yg suka mengutuk ni selalunya yg tak jambu tau…Yg nak berdakwah tu hai tengoklah tempat, i bet Erra ni pandai agama orgnye jadi takyah la nak berkhutbah kat dia…apa la korang ni hairan sungguh aku.

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kau tk tau ke dorang yg mengutok erra ni dorang actions bagosssssss tapi tk bagos !!!!! BWEK !!!!!! @#@##$&*@#$#%@ huh !!!!

      0

      0
  22. mm says:

    dah cengkung nampak berumur lagi. garang juga paras rupa.

    0

    0
  23. flowers says:

    ERRA DAH TUA DAH..TAK CUN LAGI..

    0

    0
  24. mizz says:

    pandangan akulah…bila majlis berbuka puasa astro and for surelah yg dtg artis2 and ofcoz as celebrity mstlah nak nmpk bergaya tp kdg2 depa ni ada ms bergaya x kena dgn majlis…i mean alangkah eloknya time mjlis mcmnilah koorg pkai pakaian lbh tradisional and nmpk sopan…baju erra ni cantik tp klu digayakan time open house ke lbh sesuai kot…cik ta lagilah xley blah…

    tp siapalah aku nak kondem artis kan…ini hanya pndgn dari mata yg melihat…sure ada yg x setuju tp x salah kot bg pndgn…

    0

    0
  25. nina79 says:

    Ok pe dia pakai rambut palsu??? atleast dia cover rmbut dia..sama lebih kurang mcm bertudung la jugak..x baik dok mengata mengumpat org di bulan poser ni…erra dapat pahala bnyak..yg org2 suka kutuk2 org ni ke mana hala tujunye ye?? sesedap muluit jer ngata org..dia mmg cantikkkkkkkkkksssss pun..jelessssssssss

    0

    0
  26. jaja says:

    yg rase menyamph nk tengok 2, x yh la tengok.. dok tmbh dosa korang je ngutuk org lain.

    0

    0
  27. markonah says:

    nina jgn ckp ikut suka ye..mane sama pakai rambut palsu dgn pakai tudung.Allah melaknat org yang memakai rambut palsu atau yang menyambung rambut nya dgn rambut palsu…

    0

    0
  28. MajiDoL Aiman SiDek says:

    napak ngat tuwe….
    pui !!!

    0

    0
  29. nina79 says:

    markonah, bukan sambung pun rambut dia..dia letak jer rambut pelesu tu atas kepala dia..lantak dia la dia nak pakai rambut tu mcm mana pun..yg nak salah n dosanya dia..yg penting jaga rambut masing2 dr di jilat api neraka..atleast dia dah cuba lindungi rambut asli dia dr tatapan umum..

    0

    0