Written by serenity | February 27th, 2012

Di mana-mana majlis anugerah pun, kelibat Angelina Jolie dan pasangannya Brad Pitt sering menjadi tumpuan ramai. Yang terbaru, Angie telah muncul dengan mengenakan sehelai gaun baldu hitam mewah dari koleksi Atelier Versace dan mencuri perhatian orang ramai. Angie memeriahkan majlis bersama Brad, yang dicalonkan dalam kategori Pelakon Lelaki Terbaik, bagaimana pun kalah kepada Dean Dujardin.

Dalam perkembangan terbaru, Angie telah muncul dengan filem pertama arahannya “In the Land of Blood and Honey’’ — sebuah drama dalam perang Bosnia tentang seorang tentera Serbia yang mendapati bekas kekasihnya seorang wanita Muslim, di sebuah kem tahanan perang — telah menimbulkan emosi selepas Perang Balkan.

Ia menerima sambutan hebat di ibu negara Bosnia iaitu Sarajevo, tetapi telah menimbulkan kemarahan orang-orang Serbia, yang mendakwa filem itu ialah propaganda untuk menunjukkan orang-orang Serbia semasa Perang Balkan 1992-95 sebagai orang jahat. Lagi 6 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar, Getty Images.






36 responses to (7 GAMBAR) Angelina Jolie Dalam Gaun Atelier Versace, Filem Arahan Pertama Timbulkan Kontroversi

  1. ape ape je la... says:

    Dress cantek..tapi kaki tak cantek..mcm kaki ppuan dah tua..

    0

    0
    • papa says:

      mukanya tegang..kakinya kendur…cer teka kat msia saper artis makcik mana cam tuh? hahahahah!!!

      0

      0
      • kecoh siak says:

        tu la pasal. putih melepak. tapi scaryyyy. mcm mayat hidup. so, pada perempuan yg obses sgt nak kurus tu tgok la ape yg jadi pada AJ -.-“

        0

        0
      • jojie says:

        to kecoh siak,
        nnt semua prmpn yg suka kurus keding melidi tu dislike komen kau. xpcya, tggu.
        tp aku setuju ape kau ckp :D lg cantik prmpn yg ada isi, dari kurus keding.

        0

        0
    • Anonymous says:

      tul tuu… takot tgk, lengan dia lg hazab coz kurus sgt.

      0

      0
    • Adibah says:

      kekekekek!!
      nampak cantik slim je kaki, licin lagi…
      sesuai dgn dress tu..

      0

      0
  2. wizza says:

    nape lee kurus sangat angie nee….
    takot lak nengok body dia yg kurus tuu. tp dia tetap pojaan ati kuuu

    0

    0
  3. ck slmh says:

    kalu korg pernah tgk urat2 kat tgn dia lg horror.
    rase nak terkeluar dah sume urat2 tu.
    haha..

    0

    0
    • Cik salmah pmpuan gemuk! says:

      Tu sb dia kuat workout. Ada personal trainer…bukn mcm retis m’sia. Smua pemalas.. Bdan pun dah mcm nangka. Perut mcm bdan dugong.

      0

      0
  4. akak bella says:

    takat kaki mcm tiang tepon berurat2 berselirat baikla jgn tunjuk… tak psl2 byk org dh buat joke psl appearance dia sambil menjulurkn kaki…saja nk alih perhatian org dr artis2 lain dgn tunjuk kaki huduh dia tu…’look at me”! :P LOL

    0

    0
  5. Marimar Aldama Santibaniez says:

    wowwwww chanteknyer dress dia….sesuai utk karektornya yg lasak ituhhh

    0

    0
  6. adnil says:

    definisi cantik bg diaorg tu lain…dah obses sgt nak kurus tu yg jd lagu tu

    0

    0
  7. maniac says:

    xslhnye jd gebu sikit she lost her weight.nmpk mcm corpse je. ;p xpelah angie u do your best shot!!

    0

    0
  8. bdk cute says:

    ok la..

    0

    0
  9. semoh says:

    EAT!!!!!!!

    0

    0
  10. JEJARI KONTOT says:

    Yang mengutuk tu,ce kalau AJ nak kat ko,ko taknak?buto ar kalau ckp taknak.puihhh

    0

    0
  11. […] Di mana-mana majlis anugerah pun, kelibat Angelina Jolie dan pasangannya Brad Pitt sering menjadi tumpuan ramai. Yang terbaru, Angie telah muncul dengan sebuah gaun baldu hitam mewah dari koleksi Atelier Versace dan mencuri perhatian orang ramai. Angie memeriahkan majlis bersama … Continue reading → […]

    0

    0
  12. HEHEHE says:

    dah tua angelina tu yg kaki dia berkedut2 tu…mk dia mmg cantik lar…tangan n kaki mmg hancus lar…biase la kan artis n org dah berusia…

    0

    0
  13. betty says:

    sebuah gaun?

    0

    0
  14. ema says:

    eleh..padahal mmg serbia jahat pon kannn..lg xnk ngaku

    0

    0
  15. dia penat lah jaga anak ramai tu yang kering

    0

    0
  16. Anonymous says:

    “In the Land of Blood and Honey’’
    kalau baca komen dekat youtube….filem ni teruk kena kondem dgn pengkomen Serbs …hahaha…. mati-mati tak mau ngaku kebinatangan yg dibuat kat Bosnia. Kat Bosnia bunuh ,rogol….mati2 in denial…. sebenarnya filem ni, main focus bukanlah perang tu…tapi feeling 2 org waktu perang. Tapi kena cerita jugak lah suasana sebenar perang tu……
    Angelina ni, dia pernah…kondem bakar AlQuran hari tu…tahu dah…ada nak speculate mungkin pasal publisiti, itu dan ini… fikir positif la…Semoga dia diberi Hidayah satu hari nanti….

    0

    0
  17. mahmud says:

    “In the Land of Blood and Honey’’
    kalau baca komen dekat youtube….filem ni teruk kena kondem dgn pengkomen Serbs …hahaha…. mati-mati tak mau ngaku kebinatangan yg dibuat kat Bosnia. Kat Bosnia bunuh ,rogol….mati2 in denial…. sebenarnya filem ni, main focus bukanlah perang tu…tapi feeling 2 org waktu perang. Tapi kena cerita jugak lah suasana sebenar perang tu……
    Angelina ni, dia pernah…kondem bakar AlQuran hari tu…tahu dah…ada nak speculate mungkin pasal publisiti, itu dan ini… fikir positif la…Semoga dia diberi Hidayah satu hari nanti….

    0

    0
  18. yan says:

    biar la dia nak pakai ape2 pn..amerika kot..kita lak nak kecoh2..

    0

    0
  19. dik manis says:

    apalah yg kau org sanjung sgt si jolie ni….dia nmpk baik sbb byk ambek anak angkat tpi sbnrnye mmpersendakan ugama Islam….bkn cantik sgt pun.. dh rupa tengokorak hidup….mcmanalah si Brad tu blh bselera dgn dia ..10x sexy janda dia.

    0

    0
    • neil_48 says:

      x penah terlintas skali pon aku nk minat kt die ni :D
      nk kate hot? ape la sgt..
      boobs die pon bkn mnjadikan die hot serta merta..

      0

      0
  20. tweety285 says:

    Angie,u’re gorgeous & stunning as always…:)

    0

    0
  21. PSM says:

    emmm….tengok kaki terus nampak dia ni tak cantik…

    0

    0
  22. real says:

    sorry. honestly. scary. this cant be beauty.

    0

    0
  23. pose says:

    the pose with the leg sticking out is clearly distasteful

    0

    0
  24. nana rina says:

    sebenar yer baju dia cantik utk dia..baju dia mmg cantik pon baldu tp dia…nmpak terlalu kurus…klo i..i tak kan tayang kaki keluar dr gaun dah kurus gtu..huhh

    0

    0
  25. NenekBurberry says:

    kenapa nak kena pose kaki kangkang mcm tu?
    tak seksi pun…
    sedih! ha ha ha

    0

    0
  26. Madam Lala says:

    tak seksi pun, sbb kaki dia dah tak firm..
    mungkin dah tua agknyer…

    walupun dia kurus, tp kaki dia nmpk menggeleber…
    kikik

    opss… sorry…

    0

    0
  27. lol says:

    Between the fans and the haters, I don’t know who is worse. … You are over reacting to the same people Jolie does not acknowledge their existence.
    .
    >>>>>>>>>
    .
    I totally agree. Angelina has nothing to defend, and neither do her fans, for either about sashaying to the podium and showing off her right leg in the spirit of the moment, or her so called “weight”.
    .
    Thank goodness Angelina, does not respond to any of this shite herself. It’s a waste of her time.

    0

    0
  28. burit says:

    tgok lutut dia dh kering air pelincir…main byk sgt tuuhhhh!!!!

    0

    0