Written by Bella | February 14th, 2016

Maya Karin, antara aktres yang tidak mahu terlalu fikirkan soal cinta dan menikmati kehidupan sepenuhnya.

Jutawan hartanah ini kini sedang bercuti di Morocco bersama keluarga tercinta. Berdasarkan beberapa foto yang dikongsi oleh Maya, nampaknya mereka cukup gembira berada di sana.

Jom layan beberapa lagi foto percutian Maya Karin di Morocco dengan membaca entri ini sepenuhnya.


PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to (7 FOTO) Maya Karin Bercuti Di Morocco

  1. Fiza says:

    My idol. She does know how to live a life to the fullest!

    0

    0
    • Muz says:

      Actresses who actually living the life to the fullest & living the moment are probably maya (senior) & ramona (junior). Dua2 berduit tapi tak penah nampak nak tayang upload gmbar shopping kat insta.
      Dua2 kaki travel & tak dressup separuh mati. Ni baru betul pakai sempoi2 je. Bukan nak shopping manjang, in fact lebih kepada enjoying the view and capturing sceneries.
      Tgk gmbar & video traveling ramona zamzam pun naik juling mata aku sbb dia suka tgkap gmba.
      I like these 2!

      0

      0
      • Anonymous says:

        Setuju ! Ni yang kita patut contohi… bercuti…mengembara… buat activity lasak… tak perlu nak melaram 24/7….

        0

        0
    • Andy says:

      Teramat betul. Dan maya pun type2 cam ramona, taste kat foreigner je. Laki melayu jgn hrp diorg nk pndg kahkah

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Antara semua artis wanita era ini, Maya Karin yg aku paling suka sbb dia tampak cool, berdikari, humble, classy, gentlewoman, dan pandai membawa diri dgn semua golongan masyarakat. I love Maya :)

    0

    0
  3. Anonymous says:

    yes i love her

    0

    0
  4. Anonymous says:

    klu cik ta y g morocco pkai baju…ekekek..

    0

    0
    • Rasdam Mewangi says:

      ‘Morocco’ dalam Bahasa Melayu membawa maksud ‘Maghribi’. Ingat tu.

      0

      0
    • minah gomen online 24jam says:

      che ta kalau pergi morocco harus lah pakai bling2… panjat gunung pakai high heels 6 inci. sumpah kena gelak dengan kambing biri-biri gunung.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Che ta kalau pi morocco habis dgn biri biri gunung pun ikut sama pakai sedondon warna dgn dia! Siap tempah baju biri biri kat Man Kajang setahun sebelum bertolak. Huhuhu

        0

        0
      • Miss Fake says:

        kah kah kah, mesti kambeng berbiri gunung gelak sampai fengsan tengok che ta dapat dgn heelnya..

        0

        0
  5. Anonymous says:

    Maya karin dan fazura ni Klu tampil biasa2 pon tetap nampak cantik anggun dan berkelas…kawin pon rasanya x perlu turban berinci inci kat kepala kot utk serlahkan kepengantinan tu…hmm…

    0

    0
    • Fazura says:

      yee terima kasih kepada peminat saya.. doakan yg terbaik buat saya.. dan mendapat rahmat dari Allah s.w.t.. sayangi dirimu..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Maya, yes… mmg anggun dan dlm kelasnya yang tersendiri serta natural. Tp fazura, sorry.. Dia ckp pun tak serupa bikin. Dlm ig selalu post kata2 hikmah bagai tp perangai kat luar yaa hazab. Too fake… sorry to say.

      0

      0
  6. Anonymous says:

    kematian itu pasti…tutuplah aurat sebelum auratmu ditutupkan

    0

    0
  7. minah gomen online 24jam says:

    macam best jer tengok maya pergi morocco…. aku rasa macam nak panjat gunung jugak.

    0

    0
  8. mrs pip says:

    yes …… aku suka maya karin … dia simple2 ja selama ni …. make up pun nipis2 ja, orang dah natural beauty kan, tak perlu fake eyelashes bagai, or make up tebal2, mesti tetap cantik jer ……

    0

    0
  9. love you maya.

    suka sangat dengan Maya. sempoi je bila travel. natural!

    0

    0