Written by Bella | February 23rd, 2016

Kalau Uqasha Senrose heroin drama Tundukkan Playboy Itu dilabelkan sebagai pelakon kayu dan kurang mendapat perhatian penonton, lain pula ceritanya buat hero drama tersebut iaitu Hafidz Roshdi.

Kini nama Hafidz mula menjadi bualan ramai lebih-lebih buat wanita diluar sana kerana mempunyai pakej yang cukup menarik. Dah la wajah tampan body pun boleh tahan sado, malah lakonan beliau juga boleh dikatakan agak baik.

Sebenarnya Hafidz ini muda lagi, baru berusia 21 tahun dan pernah menyertai pertandingan Hero Remaja seangkatan dengan Fattah Amin, Syarul Ridzwan dan Syafiq Kyle bagi musim 2011/2012.

Hafidz kini sedang menuntut di Open University Malaysia  dan pernah berlakon dalam beberapa drama lain sebelum ini seperti Baby Ana Milik Siapa dan Aku Pilih Kamu.

Jom kita layan beberapa foto Hafidz Roshdi dengan membaca entri ini sepenuhnya.

88 responses to (7 FOTO) Hafidz Roshdi Hero Drama Tundukkan Playboy Itu Yang Mencairkan Hati Penonton Wanita

  1. hmmm says:

    lu gila ka

    0

    0
  2. Anonymous says:

    hensem dah cuma ketinggian je kot tak cukup.hee.

    0

    0
  3. Hellomotor says:

    Lakonan dia pon kayu gak laaa.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    x sesuai dgn uqasha senrose..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    budak baru nak up…
    Jangan bercinta dgn mak cik mak cik utk up kan saham kat industry.

    0

    0
  6. Lala says:

    Yg aku nampak tu strechmarks ke. Eiii geli pulak.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    muka budak2 lg, sesuai jd pelakon tambahan je :(

    0

    0
  8. ku says:

    entah larr..biasa je kut..
    susahnya zaman skrg nk cari llki yg muka klasik..

    mata nara..memang kelabu

    0

    0
  9. Anonymous says:

    lemak ke otot?

    0

    0
  10. Lopeza says:

    HENSEMNYERRR…

    I LIKE SANGAT2…

    BETTER THAN ARJA LEE…

    BIG..HIHI

    0

    0
  11. Lisa & Fazura Kawan Baik says:

    Hensemnyerr …
    SUKA Tengok…
    Kalah Arja lee..

    BIG hehe….mwahhhh Hafidz ku…

    0

    0
  12. Mama says:

    Muka masih boyish. I want a man ……not a boy!

    0

    0
  13. ayoi says:

    alahaiiii…muke jambu btl…hrpkan cerah je laa…pastu nk kasi macho skit bela jambang skit2….adoiiii….tp tetap nmpk jambu..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    produser msia suka mabik yg jambu. x selera. masih adik2.

    0

    0
  15. Cili Kering says:

    jambu dan kayu. next?

    0

    0
  16. nenek says:

    hero dan playboy kena ada gaya, rugged, macho…ni mcm budak nk pergi madrasah aje.

    0

    0
  17. idayu says:

    jambu, kayu dan kurang bulu. x suka lelaki camni.

    0

    0
  18. Tinot says:

    Aku dah agak dah budak lagi.mcm budak uni muka.apekede budus cite ni.muka mcm budak lepasanskolah tapi ada syarikat besar.poyo nak mampos.igt naknkaya tak kene kerja kuat ke.kalau gitu punye besar kompeni mmg struggle la nak naikkan company.takdela malam g clubbing sana sini.
    Satu lagi uqasha senrose ni mekap mai aihh.dah mcm clown aku tgk.pakai tudungbtapi ngn bulu mata pelesunye ngn mekap tebal ngn baju sendat.hmm.tapi dia takpandai la belakon.keras gile dialog dia.nelydia much better dr kakak dia.nampak natural dia lontar dialog.sbb tu nelydia lagi byk offer belakon.so u olls.what say u? Betul tak ape aku rasa ni

    0

    0
    • Momo says:

      tapi beb, bab kampeni dia tu.. kan ke bapak dia kaya. haruslah dia muda-muda pun dah ada own company. macam anak dato k tu haaa

      0

      0
  19. Anonymous says:

    mcm busok sgt…

    0

    0
  20. Anonymous says:

    produser pun jenis tangkap muat. bayaran murah…lakonan hampeh. inilah drama2 melayu sekrang. TV3 lah kan…dah jdi TV1.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    aku nmpk ade selulit di situ…alahai….sure sebulan ni tayang badan g gym..dh jd trend pulak kat malaysia ni asal ade bdk skola br nk up je g gym tayang badan..ade potensi nk jd cam si jul…pastu berlakon bape kerat je kontroversi je lbh….sory laa bro watak tu x sesuai dgn ko…muke cam gayboy pun leh jd playboy…cari laa muke serius+macho skit…ade gaya playboy….setakat muke mat jambu ni…adoii…kat skola aku bersepah…hahaha…

    0

    0
  22. Anonymous says:

    tak cair pun nara…..hahahah…

    0

    0
  23. Beautiful Norra says:

    tak nampak pun bulge bebird dia…
    konpem kecik…
    awwwwww…kbye~

    0

    0
  24. gatai lagi says:

    mmmmm sesedap mata memandang ..pandai gomol takkk

    0

    0
  25. abangya says:

    Ish geli lah mamat ni…macam Aman Graseka….laki sapa dulu tu…line line bangla

    0

    0
  26. minah gomen goyang kaki says:

    tak hensem langsung & aku rasa dia ni lebih kpd muka jawa…. kalau muka jambu putih melepak macam kawan chinese aku Raymond.

    0

    0
  27. Anonymous says:

    muka sepesen je they ols ni. muka2 gayah.

    0

    0
  28. aku pondan says:

    leper je pakai tracksuit…mesti tak mantop. aaaa…:)

    0

    0
  29. Anonymous says:

    SELULIT…. ……. DAN STRETCHMARKS… K.

    0

    0
  30. mak ta says:

    cair pemende. muka mcm baya anak aku je.

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Drama ntah ape2… Yeay…skang sabtu ahad 119 dan ulang tayang cite Chinta..drama yg terkesan sampai hari ni selain TLU..

    0

    0
  32. cik semah says:

    panau tu….hish. tu pun playboy.

    0

    0
  33. Tini says:

    nampak busuk ko bro!!!

    0

    0
  34. nana says:

    sorry. aku ingat alif sattar tu hero. dia berlakon berkali ganda lagi best dari mamat ni.

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Tengok tadi 1st time. Lepas 5 minit tutup. Geli nya….cerita karot!

    0

    0
  36. Poppy says:

    Poppy suka watak Farhan..

    0

    0
  37. Anonymous says:

    ketik mcm itam je

    0

    0
  38. Anonymous says:

    1. kayu.
    2. x layak bawak watak PLAYBOY. takde tokoh langsung! nampak buat2. playboy rilek2 jer dik. next time buat homework…ko boleh refer robert doWney jr (watak muda hingga ke ironman), leonardo dicaprio (dlm Gatsby), kalau ko tak sampai level tu dapat jadi mcm bront palare/ remy ishak pon jd la dik. playboy takde stress memanjang mcm mimik muka ko tu alahai…
    3. too young as hero bekerjaya hebat. budak u lebih tepat.

    0

    0
  39. kaki tabur says:

    cukup2 la drama low kelas ni..tak mendidik langsung…

    0

    0
  40. Anne says:

    Apa pun org nak kata…aku tetap suka dia.
    LOVE YOU HAFIDZ ROSHDI..
    #HARRAZ NAUFAL.

    0

    0
  41. rogayah says:

    macam gay je

    0

    0
  42. Datuk Jalal Legend says:

    xlayak bawa watak playboy or watak utama. mcm xcukup umur.. haha

    0

    0
  43. Zahirahmekwilson says:

    KAYUUUUU KAYANNNN WEIII.. MUKA MACAM NI TAK SESUAI LANGSUNG NAK JADI PLAYBOY.. TANGKAP MUAT BETUL LA PRODUCER NI.. SEKOR MUKA BAJET PLAYBOY SEKOR MUKA TUA.. BAJET FAMES.. GELI NK TGK CITE NI.. TUTUP TV LA KEKDAH NYEEE

    0

    0
  44. Anonymous says:

    siapa produser citer playboy2 ne? a aida ke uols? a aida ne taste dia jantan2 badan sado, muka2 jambu bawah umur mainan dia tu..

    0

    0
  45. joyah says:

    eii selulit kt bahu

    0

    0
  46. Sam says:

    Hentah hapa hapa la cite ni. Sikit sikit cite pasal nak tundukkan plaboya la, lepas tu plaboya tu berubahlah and jatuh cinta lah. Hello, in real life, plaboya tetap plaboya okay.

    Tolong la wei kasi cite berkualiti sikit. Tak habis habis crite sampah. Lama lama mentaliti pon jadi sampah.

    0

    0
  47. Nora Manis Sangat says:

    Aku minat dia nie…

    Memang HANDSOME..

    LOVE U HAFIDZ hehehe…

    0

    0
  48. joyahkakisepak says:

    aq geli dohh tgk mamat ni.. bajet ncem .

    0

    0
  49. anonymous says:

    org yg kutuk dia tu , engkau pandai sangat ke belakon ? entah entah suruh kau belakon skrip pon tunggu berbulan nk ingat … masa shooting suara pun tersekat sekt berpeluh peluh hahahaha jgn sedap sangat dok kata itu ini dkt dia.. at least dia dah berjaya dari kau kolot mampu kutuk dia je.. sekian bai

    0

    0