Written by Bella | March 23rd, 2016

Baru-baru ini, Erra Fazira dan Engku Emran telah hadir memberikan sokongan di hari sukan sekolah puteri mereka Engku Aleesya .

Nampaknya boleh tahan juga Aleesya bersukan dan mampu untuk mendapat tempat kedua dalam pertandingan lumba lari.

Namun, yang menarik perhatian netizen adalah hubungan baik yang terjalin antara Erra dan bekas suaminya itu.

Jom kita layan lagi foto-foto Erra dan Engku Emran di hari sukan sekolah Engku Aleesya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

24 responses to (7 FOTO) Erra Fazira & Engku Emran Di Hari Sukan Engku Aleesya

  1. Pemerhati says:

    one good thing about erra is she is still in a good term with her ex-husbands (emran & yusry) although they got divorced. she is separated with them but without so much hassle and kecoh-kecoh. a good example for people who had problems with their marriage.

    0

    0
    • Sokong pemerhati says:

      True! Respect gila dgn org mcm ni.
      Usually typical malays kalau dah becerai mmg akan terus pangkah ex husb / wife msg2.
      Tapi erra & engku emran masih boleh have a good relationship mcm ni mmg salute. Lagi bagus kalau org zmn skrg boleh semua berbaik mcm ni, aman dunia..

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku paling respect tiara dgn arwah hani mohsin..walaupun ada kabar angin yang arwah hani mohsin jual tiara pada husband sekarang..sampai hani mohsin meninggal pun tiara yang uruskan jenazah

        0

        0
        • che ton says:

          x baik buka aib org.. lebih lagi yang dah meninggal

          0

          0
        • jap sepuh says:

          kalau sekadar kabar angin x payah la nak kecoh kat sini mangkuk… org tu da xde pun… bodoh punya anon 3.07pm ni

          0

          0
        • Hassan says:

          Ini namanya statement ‘passive aggressive’….dalam puji2 sempat jugak dia selitkan berita yang tak sedap dibaca! Orang yang tulis macam ni kita kena jaga2 sikit…

          0

          0
        • FMS says:

          ape pulak jual, xtau cerita sebenar xperlula nak cakap kat sini. Sebaik2 manusia ko nak fitnah.

          0

          0
      • TASYA says:

        ada bezanya dng jual dng tebus talak saudara…

        0

        0
    • Anonymous says:

      sebab dia yg nak cerai n cerai secara baik, bkn cerai sbb laki ade pempuan lain. yg jadi gaduh ble cerai sbb laki ade pempuan lain. xkan la nak duk diam je camtu sampai bila2 pun perempuan tertindas kalau diam dan terima je.

      0

      0
    • Jojo says:

      It really depends on the nature of separation. I can see they are very amicable and have passed the resentment stage of their divorce, both have accept the situation and moved on. And they both put the welfare of their kid first and foremost, boleh tengok airmuka Aleesya pun tahu she is a happy, relax and confident child.

      0

      0
    • Kak Kiah Propa says:

      Pada aku simple je.. biasa klu divorce sbb x de sefahaman.. x melibatkan org ketiga.. in shaa Allah mmg bole jd kwn after divorce… so x heran la.. Erra + Yusry + Emran still bole berkawan..

      Klu pn ada punca sbb org ketiga.. mngkin amik masa utk berbaik.. mcm kes Abby + Norman… mcm kes parents aku.. sbb org ketiga.. tp sbb mama aku pn mls nk pk pnjang.. pk psl anak2… so dia berbaik je ngn Papa aku.. in fact, still pnggil nama gelaran memasing bila brcakap.. “papa n mama” smpi step mother aku pn jeles.. huhu

      0

      0
      • Anonymous says:

        Betul lagipun if erra yg nak, maka dia takkan la rasa nk gaduh2 kan, cuba exes dia dulu ni cheating on her, ko ingat senang nk berbail cm gitu je

        0

        0
  2. littleanggeriq says:

    pray hard that this family akan kembali bersatu, amin

    0

    0
  3. renungkan says:

    tk spt artis glamour lagak suci yg baru cerai tu, msh anggap diri dia suci sgt buat muka simpati kunon, lagak ibu yg baik dgn anak2 tpi mulut hati msh busuk..main sindir2 bagai.. x inlw relax jer..dia n fmly dia sja yg lbh..nk sgt minta dcerai alasan tk tahan dgn x inlw tpi hakikatnya x huby pun tk tahan dgn prngai dia yg bossy sgt asyik nk kutuk x inlw..fully agree Erra is the best tau bawa diri dan tk putuskan silaturahim..

    0

    0
    • Ice age says:

      Siapalah yg meroyan masa ngandung sbb dceraikan sampai kesudah meroyan.. Kesian.

      0

      0
    • sempoi says:

      yea lah tngok artis yg satu tu dikecam caci hina dia cool jer, dcerai masa mngandung pun tk minta simpati lngsung her life moves on smpai skrg dia tk putuskan silaturahim anak bergilir2 jaga tk mcm artis women win tu ltak gmbr anak2 dlm ig saja nk sakitkan hati x inlw..contohi lah erra fazira full custody to Emran pun tk bising betul2 low profile rmhtnga brgoyang pun diam jer cerai pun dgn baik tk der lah nk show media menangis bagai nk raih simpati masyarakat rasa2nya kan c women win ni lah artis pertama yg nangis ala2 baby bila dicerai..fake betul!

      0

      0
  4. anon says:

    Alah mestilah dia berbaik dgn ex dia sb dia yg nak bercerai, bknnya bercerai sb ex dia ada perempuan lain. Agaknya laki dia curang, erra meroyan giler agaknya.
    Anyway, lainnya nampak emran..

    0

    0
  5. Renungkan says:

    Hehe trasa pulak…yg meroyan sakan spa sbnarnya ya sblm kawin slpas kawin slpas brsalin paling truk stelah dcerai meroyan memanjang minta simpati lagak suci bagai,kesian..

    0

    0
  6. Mirage says:

    Jangan burukkan mak mertua. Dia yang melahirkan suami kita. Keberkatan hidup suami kita ada pada doa dan kata-kata dia. Tak ngam atau tak suka diam je. Sayang macam mana pun seorang lelaki pada perempuan, jangan sekali-sekali paksa lelaki tu memilih kita atau mak dia. Kita takkan menang. Kasih sayang paling agung adalah kasih sayang seorang ibu. Itu yang menentukan syurga kita semua.

    0

    0
  7. peace uols says:

    Rata rata artis byk yg cantik2.. so tak perlu kot beautify kan gambar.. guna je la gambar biasa.. it looks so fake .. real is beautiful.

    0

    0
  8. Be natural says:

    mmg cantik2 bkn skdar beautify kn gmbr skin color pun tk perlu nk beautify minum pemutih segala kan..it looks so fake.. real is beautiful dah asal hitam ttp hitam bsykur dgn kurnia Allah ramai lgi yg tk sbaik nasib spt yg lain tpi redha ja yg penting happy dan sihat :-)

    0

    0
  9. Relax says:

    yup betoi2 contoh terbaik ningbaizura,nouruldeep,dyg nurfaizah relax sakan tk payah susah2 tukar keaslian kulit yg dikurniakan Allah tetap cantik dan manis sesangat they don’t look fake their beauty is so real…omputeh smpai jatuh cinta dgn artis2 ne..black is always beautiful..huhuhu..peace!

    0

    0