Written by AbangNara | December 3rd, 2013

Memang agak terlambat sedikit untuk Abang Nara berkongsi gambar-gambar selebriti tempatan melaram di karpet merah Anugerah Skrin 2013 hujung minggu lalu. Maafkan diri ini. Secara kesimpulannya kali ini selebriti-selebriti kita terutamanya wanita tiada yang memakai pakaian terlalu seksi sehingga mencetuskan kontroversi. Good job!!!

gambar karpet merah anugerah skrin

Kehadiran bersama Lana Nordin dan Johan As’ari sudah tentu paling banyak mencuri tumpuan para wartawan dan jurugambar. Lana nampaknya semakin berhemah dalam pemakaian. Tidak lagi terbelah di bahagian kaki atau memakai skirt pendek. Satu perubahan yang sangat mengkagumkan. Tahniah!!!

lana johan

Lagi 67 gambar sekitar karpet merah Anugerah Skrin 2013 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada BuahMulut.

P.S: Proton Persona SV dilancarkan pada harga RM44,938

gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin

gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin

gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin

gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin

gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin

gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin

gambar karpet merah anugerah skrin

gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin

gambar karpet merah anugerah skrin
gambar karpet merah anugerah skrin

[jetpack-related-posts]
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

98 responses to (69 GAMBAR)Sekitar Karpet Merah Anugerah Skrin 2013

  1. MKPL says:

    Manis pasangan ni .
    Johan ni tinggi jgk org nya

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      Tasha Shila…body mu…body ku jua….
      wow!

      0

      0
      • Baby AA says:

        eh..eh gaun ala kembang payung kat bawah tu so the 80s-90s la.
        dah lapok. korang ni memang buta fesyen. ketinggalan era gitu…

        0

        0
        • Opsssss says:

          Liza Abdullah- Paling Gagal !!!

          0

          0
        • Baby AA tua bangka says:

          mak cik mana yg dressup mcm org muda tu…mekap pun tebal, muka dah mcm hantu mekap tebal sgt

          0

          0
        • Baby AA says:

          Semuanya artis2 yg sendu nan duka nestapa pergi majlis ni.
          Lepas setahun….ditelan dek tanah…….
          Pupus semua.
          Amin.

          0

          0
        • lynn says:

          aku paling suka tengok kakak elfira. berpakaian hampir sempurna. bertudung dan dada tertutup. bukan mcm yg lain tu. bertudung tapi dada terbonjol. ish ish ish. duniaa.. duniaa..

          0

          0
        • mawar says:

          amboi majoriti slim2…jelez pulak hakak tengok…

          0

          0
        • lynn 2 says:

          lynn.. itu adik elfira yg tinggi dan bertudung.. bkn kakak ye.. elfira anak sulung

          0

          0
        • Baby AA says:

          remy ishak macam keling bangla…tak handsome langsung

          0

          0
        • suka yg simple says:

          Dress atau fasion mcm tu sbnrnye bukan da lapok, tp da kembali…org skang da suka fasion lama….suka baca komen yg kata ketinggalan zaman, sbb pernah terbaca 1 kata2 indah, “biar org ckp ketinggalan zaman, jgn org ckp umat akhir zaman”….okeyy kita da jumpe ayat tu skarang…..sweettt….:p

          0

          0
        • suka yg simple says:

          Dress atau fasion mcm tu sbnrnye bukan da lapok, tp da kembali…org skang da suka fasion lama..tp kembang2 pun terdedah jugak tang atas….suka baca komen yg kata ketinggalan zaman, sbb pernah terbaca 1 kata2 indah, “biar org ckp ketinggalan zaman, jgn org ckp umat akhir zaman”….okeyy kita da jumpe ayat tu skarang…..sweettt….:p

          0

          0
      • Wawasan Melayu 2019 says:

        Industri tanah air tampak gemilang & moden..

        Ini sejajar dengan Visi, Misi, Nilai yang diterapkan sejak dari bangku
        sekolah lagi..

        Jelas, industri tanah air nampak gah dibawah kepimpinan UMNO.

        Tahniah Melayu! Anda menuju Malaysia Aman & Maju Tahun 2020!!
        Hidup Melayu! Hidup Bumiputera! Hidup Umno!

        0

        0
        • anti pentaksub politik says:

          ko ingat politik engko boleh bwak ke lubang kubo ke?…..semua nak di politik kan….bangang..!!!taksub sgt dgn politik….mcm lah bleh bawa ke mati pun…

          0

          0
        • hoya says:

          besar kan sedikit keranda engkau nanti…boleh la bawa politik sekali…dah taksub sgt la katakan…..

          0

          0
        • Wawasan Melayu 2019 1/2 says:

          wahai pejuang melayu dalam beautiful nara..

          1) anti pentaksub politik
          2) hoya

          Dalam proses menanti dr menteri2 Melayu kita berikan
          Keranda Rakyat 1 Malaysia (KR1M)

          0

          0
        • kamariah says:

          Wawasan Melayu…

          AKU BTL2 HAIRAN…..AKU KLU PSL POLITIK NI MANE2 TAK..
          TP BYK YG AKU TGK LA KAN ASAL JHT JER UMNO ASAL
          ASAL ROGOL UMNO ASAL ROMPAK UMNO ITU UMNO ASAL INI UMNO….YG PARTI LAIN TU? JGN MELEBELKAN SESUATU YG
          BURUK ITU HANYA TERLETAK DI TANGAN PARTI POLITIK…
          SEMUA NI ATAS DIRI MASING2….

          PD AKU POLITIK ZMN SKRG NI HANYA UTK DR DAN POKET DR SENDIRI ( X SEMUA )….

          0

          0
        • Baby AA says:

          Artis2 kat sini banyak yg bakal ranap dlm tempoh 12 bulan…ditelan dek bumi tapi tetap syok sendiri. Tahap lakonan persis acara penyampaian hadiah sekolah menegah. Hancur berdebu. Hanya tunggu masa untuk disapu.

          0

          0
        • poyo says:

          giler larh ko ni .. politik memanjang je ko nampak .. menyapah lak aku ngan orang cam ni

          0

          0
        • Anonymous says:

          Hidup UMNO! Inilah jadinya kalau asyik memperjuangkan melayu jer.. akhirnya layu… yer la, agama lain, politik lain, katanya… hehehe

          0

          0
      • kembang says:

        zara zya paling cun!

        0

        0
    • Ini Semua Poyos says:

      ya ampun…..busana & butik yg tak laku mana diaorang beli baju neh. macam nyoya bandung pesyen nyah. sakit mata.
      serabot la weh.

      0

      0
  2. gincu says:

    Mana gambarnya bang nara oi? Sendu sangat tau!

    0

    0
  3. bulu ayam says:

    ask?bosan..sama je pesen sepanjang tahun..baek aku tgk maharaja lawak mega..lagi best..opsss..ada nampak bulu ayam saya??

    0

    0
  4. jas says:

    minta maaf ler makcik maria arshad & makcik liza abdullah..x sesuai langsung pakai gaun dgn usia..pakai kebaya moden “lebih manis””..sapa sebelah chacha & emma maembong tu? seram tengok fesyen rambut hu3..yg berkulit x berapa nak cerah tu xyah la melaram dgn tight skirt nampak kepala lutut hitam..nabila huda x perlu nak dikomen..

    0

    0
  5. Jah bedah says:

    Cantik cantik gaun yg diorg pakai ..

    Yg aku musykil baju PAUJIAH LATIF . Mcm pesen nenek la.

    0

    0
    • Abby adabi says:

      Biar fesyen KETINGGALAN ZAMAN dari fesyen AKHIR ZAMAN..

      Manis n sopan je kak jee..Berpakaian longgar n sopan walau tak berhijab..Tak mcm artis lain cam tak cukup kain..

      SALAMIAH HASAN N LIZA ABDULLAH TU TAK SEDAR DIRI DAH NENEK PUN STILL LAGI NAK PAKAI DRESS SEKSI MEKSI…Nauzubillahiminzalik…Manusia2 akhir zaman..

      0

      0
    • nonamanes says:

      nenek ko pakai cenggitu ke pergi event? wahahaha haibattttt

      0

      0
    • Boy says:

      Cik Jah Bedah, tak payah nak musykil2, cantik la tu Fauziah Latiff pakai mcm tu, tertutup, sopan & tak keterlaluan.. Pilihan yg bijak & kena dgn usia.. Cik Jah, Cik Jah, pakai sopan ckp gitu pulak, ape laa..

      0

      0
  6. ikan kembong says:

    bang nara,cuba kua kn story psl yana samsudin plak..terbaca lam blog mane tah katenye wt hidung.haha..tgk gmbr kt atas pn da len mcm je…plis eh abg nara..cri cite fresh skit slain wedding nek ta or cte johan n lana tu..

    0

    0
    • orkid says:

      yup betul..time siaran lagsung karpet merah, hmpir2 x kenal tu yana shamsudin..nsib baik pengacara tu sebut nama dia..Memang lain hidung dia..mancung semacam..

      0

      0
  7. PAK MAT says:

    X seksi?Ak nampak ada 2 yg pakai kain berbelah bajet Hollywood,dan 2 skirt pendek paras lutut bajet lutut lawa sesangat.Sorang tu da tersingkap sedikit lurah dendamnya!

    0

    0
  8. zee says:

    pakai tudung color pink siapa ? cantik :)

    0

    0
  9. mizz says:

    cer cari posing ala2 bajet menggoda gtu…

    0

    0
  10. USTAJAH says:

    nampaknya kali ini semua bersopan…begitulah sesuainye orang melayu dan islam pulak tu..tapi si NABILA masih nak seksi jugak kot..emm

    0

    0
    • anyone says:

      sopan? sesuai dgn melayu dan islam? apa yg sesuai..gile sumanye ke laut. tudung pun baju ketat2(x semua la). tp yg x bertudung tu dah la baju ketat2, terbelah nampak paha, nampak je dada semua. sila pakai spec la…..

      0

      0
  11. Nenek kau pakai T shirt says:

    Ada pompuan yg gambo nya pakai baju warna merah jambu dgn hijau tua tu.. Gambo lepas gambo PEKIN tu .
    Aku tak tahu pesen apa yg dia pakai ,
    Temgok mcm kelambu rumah mak aku aje .
    Warna baju dia pun serupa mcm kumbang yg selalu hinggap pat blakang rumah kecik tepi parit tu ha..
    Lagi satu gambo Liza abdullah tu kenapa lebar sangat ?
    Tak baik korang lebarkan gambo tu ..

    0

    0
  12. deeana says:

    paling suka tengok lisdawati. angun dan sopan. sgt cantik sejak bertudung:)

    0

    0
  13. Anonymous says:

    pic 7 paling seram

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Napa gambo liza abdullah tu Lebar ???
    Tak baik la korang stretch gambo tu

    0

    0
  15. nok gebuzzz says:

    mana si Tiz ni…x nak tjk pic ke..>>huhu!!sbb skrang dah montel2 mcm buah nangka..(lol)

    0

    0
  16. nonamanes says:

    Aku tetap pilih fauziah latippp

    0

    0
  17. i love u stupid says:

    Banyak la jgk yg popular2 x kelihatan..
    P.s:psstt,lopak mana lopak??

    0

    0
  18. Anonymous says:

    rosyam nor dgn sape? bini dia ke anak dia?
    cantikkk

    0

    0
  19. izreen says:

    majority fesyen yg dilihatmcm kluar dari ulu mana ntah…dgn kain net ijau bagai…tasha shila punya design mcm dahulu kala….

    0

    0
  20. doraemon ne says:

    si Nabila Huda tu bajet artis Hollywood..perasan dia cam Marylin Monroe ha..ha..kalu u olls xcaya tgok aje pic fesyen yg dipkai pada majlis2 terdahulu

    0

    0
  21. brian o conner says:

    eh kenapa ak tgk si fauzi laki lisda mcm ade iras si paul walker yg dh mati eksiden…ke sbb aku fanatik gn cter fast n furious?brian o conner,next sequel fastnfurious7 will never b da same again..

    0

    0
    • shahz says:

      haah la.. ade iras paul walker sket.. btw, aku suke tgk zara zya n sherry ibrahim.. paling aku suke awek yg tudung pink bwh gamba zara zya tu.. sape dia tu ha? ade gak gamba dia dgn aidil aziz..

      0

      0
  22. pah says:

    Bajettt….

    8 X 9 = berapa weyyy

    0

    0
  23. Anonymous says:

    saket mate tengoknya, mesti banyak belajar fesyen lagi, is lauleklah, ketinggalan zaman, tak ade yang menarik

    0

    0
  24. Mak tamah says:

    Dalam banyak banyak Regis yg ber tudung Ezlisaloy paling sejuk sikit mata memandang

    0

    0
  25. nothing says:

    banyak ngertis baru…x kenal…bole tolobg kenal kan x…

    0

    0
  26. LESONG says:

    aku tgk rambut si lana tu mcm tertumpah minyak masak.
    muke laki fauziah gous mcm pondan.

    hahaha!

    0

    0
  27. Manis senyuman mu says:

    Pic no 5 .. APA MOTIF BAJU MCM TU ???

    Serupa warna lalat taik .

    0

    0
  28. aku says:

    gambar no7..bersiap2 nak gi kubur…ada org meninggal..sbb tue kena pakai baju serba hitam..yg sebelah uji rashid tue..dah cam pompuan..tak sempat mandi..dengan rambut beserabai..cam tak syampoo.seminggu je..muka pun cam pontianak..eiii..dah cam black witch aku nengok..seram….ingat cantik ke..pakai cam tue…dah cam nenek kebayan…

    0

    0
    • Sabri Ali a.k.a Nick says:

      Sungguh tak sesuai dgn usia! Tak salah kalau berpakaian senonoh (sopan) dan paling penting, LONGGAR. Fauziah Latiff a.k.a Jee ok sikit cara berpakaian.

      0

      0
  29. saya ok jer!! says:

    suka tengok baju TASHA SHILA, ZARA ZYA, UMIE AIDA, LIYANA JASMAY. hehe

    0

    0
  30. Anonymous says:

    izzue islam paling hensem…amar asyraf, nellydia senrose tak ade ke, yang laen tak berminat

    0

    0
  31. mailey sairus says:

    kenapa yana injek hidung ke? da lain da muka dia.. pttnya dia sedar.. muka dia kn mmg da comel.. huhuhu

    0

    0
  32. azreen says:

    Gambar last – Beaty and the beast

    0

    0
  33. farah says:

    Lisdawati cantik!

    0

    0
  34. meyana says:

    aku setuju dgn azreen…:-)..ahaks3xx

    0

    0
  35. mak jemssss says:

    nabila pakai seksa makk nengokk.. hari ni terasa paling SEKSI la kan.. sok da mati tau la mcm mana SEKSA balasan Allah. Sekian.

    0

    0
  36. Mak Temah says:

    elfira roy…umpama kain langsir yang ditransformkan menjadi gaun…

    0

    0
  37. Anonymous says:

    AS SALAM ABG NARA…KALU BLEH TLOG DAPATKAN GMBAR TIZZ ZAQYAH PD MLM ANUGRH TU..SBB NMPAK TIZZ SEDIKIT BERISI…ADAKAH SBB BAJU ATAU MMG BADAN DIA BERISI SKRG NIE…JUST NK CLEARKN KECONFIUSAN DLM KPLA SAYA…THANKS YER..

    0

    0
  38. kak bedah says:

    kak bedah siap dpt tix free vip seat lagi 2 ketul.
    tapi mcm dh dpt agak dah kesenduan retis2.yg artis lelaki tu tayahla nk dressing ala2 kpop seluar kecik n senteng bwh klau bdn cm doraemon.sedih kak bedah tgk.
    last2 kak bedah pegi bagan lalang makan seafood sambil suruh budak kedai bukak maharaja lawak mega.lagi best!

    0

    0
  39. teah hana says:

    Didie Alias mana..tak de yer… Rindu pulak..

    0

    0
  40. tilly says:

    mana tiz zaqyah ni? da search kt google image pn xjmpe pic die msa ASK2013 ni.. pelik2..

    0

    0
  41. Jadah mu Jadah ku says:

    KOMPOM!!!!
    Kalau bab fesyen atas red carpet ni .. ROZITA CHE WAN yg paling best dan paling STYLISH . Dalam tiap acara red carpet .
    Kalau la CHE TA dtg ACARA ni definitely shes the best looking punya.

    By the way NORA DANISH pun cantik jgk..

    0

    0
  42. Lily says:

    Korang x nak komen fauziah gous ke? Kalo x silap x dak org komen lansung psl dia n hubby..ke org dah bosan?

    0

    0
  43. Linzy Longkang says:

    semua material ngan style seakan2 sama, designers mesia nih dah kering idea atau jenis malas buat baju asal siap tampal labuci seme, ada yg tak fitted langsung nampak betul baju pinjam dan style lain2 seme ketinggalan zaman hollywood dah buat thn 90an dulu

    0

    0
  44. Mataku Termasuk Habuk says:

    Retis yang betis, lutut perut yang allignmentnya lari 180 darjah, selepas ni jangan la pakai dress yang menampakkan kelarian dan kecelaruan itu ye. Buruk bebenor nengoknyer…

    0

    0
  45. mata kero says:

    dress lana nordin dengan ika nabila tu same ke?
    bi**h stole my look!
    ke mate haku yg kero?

    0

    0
  46. cik missy says:

    manis je lisdawati..nampak bahagia sangat..yg lain pulak macam happy je tayang peha..semoga cepat dapat hidayah untuk tutup aurat..in syaa Allah

    0

    0
  47. mak c kina says:

    nape aku xnmpk pn uji rashid n salamiah hassan yg korg ckp tu?…
    yg pakai bju cream tu dira ek?..nape kuar gmbr ni?..xde gmbr lg cntk ke?…nmpk tua la..
    dress tasha shila tu mcm penah dia pakai je sblm ni…mksdnye kaler yg sme,design lbh kurang
    retis yg tua2 tu,pakai la bju yg lbh sopan…melambangkan usia anda
    aisyah ni dr dlu,sme je..suke sgt pakai skirt pendek…
    ramai yg aku xkenal…sape dorg ni?

    0

    0
  48. Anonymous says:

    kesian.. lisdawati paling sopan..

    0

    0
  49. Air Mata Buaya says:

    pls add me at FB : airmatabuaya amb

    0

    0
  50. mamamia says:

    PALING KEMAS: LIYANA JASMAY
    PALING SERABAI : MAKCIK LIZA
    PALING CUTE : CHRISTINA SUZANNE
    PALING SEKSA : NABILA HUDUH

    0

    0
  51. Cal says:

    Saya memang minat sangat dengan Fathia and Keith Foo. Keith nampak simple tapi tidak cliche sangat and tetap nampak segak malam tu. Tapi dress Fathia tak menawan la. Tak ada ‘character’. Nak kata ‘sweet’, tak juga, ‘elegan’ pun memang tak. Oh, and tak sukanya tengok Fathia datang dengan Aiman. Saya memang tak berapa suka sangat dengan Aiman (and lakonan dia sangat tidak bagus) :( Tapi kalau perangai elok, ok lah tu… isk isk *hancur hati… Apa-apa pun, tak sabar nak tonton gandingan Fathia and Keith dalam drama ‘Ariana Rose’ yang akan bersiaran di slot Akasia TV3 selama 28 episod bermula 31 Disember ini (selepas PISA tamat). Diorang sangat sesuai!!!

    0

    0
  52. cikaki says:

    gelak sorg2 aku nengok baju dorg ni…mcm selimut ada, langsir, cadar, sarung bungkus nangka pon ada….wowwwwwww

    0

    0
  53. nona says:

    mati2 aku ingat fauzi nawawi ada bini lain..lain benor rupha lisda..cun giler…btw, korang xrasa ke anak aznah hamid punya baju seksi dr yg lain? try tgk btl2…huhu

    0

    0
  54. cik lala says:

    sh amani kena amek vit weight gain byk2…cekeding nmpk smpai tetek sejemput jek….kalah dak skolah

    0

    0
  55. aji says:

    setakat aku hidup kat dunia ni,aku lom jumpa perempuan xmakeup,tp lawa…….jd aku syorkan ASK 2014, suma artis jgn make up,standard gaban je…tgk sape paling lawa..baru betul

    0

    0
  56. aji says:

    ASK 2014, semua artis jangan makeup,suma kena standard je……baru tau sape yg lawa,xlawa

    0

    0