Written by AbangNara | May 26th, 2014

Sebelum kita bercerita mengenai ABPBH2013, Abang Nara ingin mengucapkan tahniah kepada pasukan badminton Malaysia yang telah menunjukkan aksi bersungguh-sungguh walaupun tewas kepada Jepun dalam perlawan akhir Piala Thomas semalam. Memang hampir tercabut jantung dibuatnya. Fuh~~~ Abang Nara yakin masih ramai yang berdebar-debar menyaksikan perlawanan semalam, jadi apa kata anda kurangkan debaran tersebut dengan menatap gambar-gambar sekitar karpet merah ABPBH2013.

gambar red carpet abpbh2013

Kehadiran Zizan Razak dan Emma Maembong secara berdua sudah tentu telah menarik perhatian orang ramai. Nampaknya mereka berdua semakin selesa untuk tampil bersama di khalayak ramai. Tidak lagi bermain sorok-sorok. Namun yang paling mencuri perhatian semalam sudah tentu Felixia Yeap yang tampil bertudung dan sangat sopan berbanding selebriti-selebriti wanita Islam yang lain.

gambar red carpet abpbh2013

Bertemakan Magis Alam, fesyen para selebriti kali ini tampak lebih sopan dengan hanya beberapa selebriti wanita yang terlebih “over”. Yang lain semua okay-okay dan tak adalah seksi melampau. Semoga akan ada perubahan yang lebih bagus di masa hadapan. Lagi beberapa gambar sekitar karpet merah ABPBH2013 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar laman web ABPBH.


gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013
gambar red carpet abpbh2013

138 responses to (69 GAMBAR)Sekitar Karpet Merah ABPBH2013

  1. Anonymous says:

    Peh bang nara..

    ” Felixia Yeap yang tampil bertudung dan sangat sopan berbanding selebriti-selebriti wanita Islam yang lain.”

    Makan dalam retis2 baca. haha

    0

    0
    • mutiara says:

      mane gambo zila bakarin? huhu

      0

      0
      • udang kara says:

        godzilla bakarin gi promosi filem godzilla

        0

        0
        • Anonymous says:

          dia pakai ape?? aku asik dgr nama dia je dari hari tu

          0

          0
        • Baby AAa says:

          Gambar Zila Bakarin baju tak cukup benang tak de? hehehe

          0

          0
        • miss ynwa says:

          the awkward moment when pengacara konon mcm lawak tp sebenarnya tak lawak pun, byk lawak hambar..and i feel like “annoying nya”
          anyway ABPBH tahun ni x best langsung , mmg x rugi la kepada penyokong2 RED GIANT VS JDT turun banjiri stadium ekekekkeke
          FAKTA!!!!!

          0

          0
        • Olga says:

          Style Paling Azab ABPBH 2013… jatuh kepada:-

          1)Zila Bakarin (Macam Kain Perca, you ols)
          2)Didie Alias (Macam Kain Pelapik Kaki Depan Toilet jew)
          3)Pekin Ibrahim (Macam Alien Sesat…please NO !)

          0

          0
        • Bosannnnn ! says:

          gandingan fara fauzana & amy mastura…x menjadi…gagal total.
          lawak yg hanya sesuai utk anak2 yg baru ank ambik PMR.

          0

          0
        • cinta says:

          baca kat anywhere ramai ja tak puas hati neelofa menang pgacara tv wanita fofularr, aku mmg langsung tk minat minah seksi ni tp fikir secara logik SHE DESERVE it sbb korang tk leh nafikan yang korg tgk meletopppss sbb nk tgk die gelak tk leh cover mcm pontianak kn?hehhehehe hehheehehehhehee
          she deserve that award

          0

          0
        • amoi says:

          Huduh gila kening Adira AF..ok bai

          0

          0
        • Fahkar says:

          Neelofa & AC Mizal….vote diri sendiri ke??? ;)

          0

          0
        • Milo says:

          Katakan tidak pada pengkhinat bangsa.. !!!

          0

          0
        • AMIRA says:

          abpbh, tuh ni tk meriah, sebab mengingati tentang anak kapal mh370. yg masih belom jumpa, lagi pon keluarga mangsa tengah sedih ko nk suka suka pulak.

          0

          0
        • ANYVN says:

          kau nk best. ko gi lh mengacara sendiri. banyak bunyi pulak ko .

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          apekebende la, zila bakarin pun nak dibahan..
          huhu..

          0

          0
        • Wawa Zainal says:

          pakaian yg paling sopan dan menutup aurat mngikut syariat ialah..
          Felixia Yap..

          0

          0
        • yUyU says:

          Aku ingat sejak pregnant ni, didie alias takde la pakai merepek2 dah, skali kauuu, hijau 1 badan, dgn mata dia semua, perghhh, kenan kat anak dlm perut tu, jenoh tak ketahuan keluaq nanti

          0

          0
      • Kak Jemah says:

        pemakaian artis2 wanita agak sopan tahun ini tapi …acara ABPBH x semeriah seperti tahun2 lalu. agak mengecewakan. guna format asal, buat di Genting, penonton2 duduk jauh kebelakang. yg didepan semuanya malas nak tepuk, muka masing2 macam x cukup zat. lebih baik duduk rumah…tidur !

        0

        0
      • Silvia Suntos says:

        masing2 macam monyet dpt bunga…berselfie cenggitu. kekampungan sunggoh. next?

        0

        0
        • ZUuuuE says:

          menang nye idak, tapi baju mengalahkan orang yg dapat piala pusingan. pfttt

          0

          0
        • AMANI says:

          biarlh. dia nk pakai baju. apepon. yg dengki sangat kenape. tk menang pon tk per, tercalon tu pon dh kira rezeki. ALLAH BAGI

          0

          0
      • KoKo says:

        Zizan kalah sebab Emma Maebong. hahahahaaha padan muka. Cium lagi atas kapal terbang. Kan dah orang x vote. Meluat lagi ada.

        0

        0
        • ANYVN says:

          zizan kalah bukan sebab emma.tapi rezeki.lh. thn nik tk de rezki zizan k.tk yah nk kutuk kutuk sangat, sekurgnya tercalon.

          0

          0
      • a says:

        Google je lah

        0

        0
      • LESONG says:

        emma maembong punye baju skali imbas mcm gmbr game temple run. kahkah!! klakoooo!

        0

        0
      • minah jambu merah biru says:

        ape yg kt dalm vdeo ni merepek???? eeeeeeeee tk minat lah minah jambu nk dengar suara dia yg macm minah gagap ni huh ! terima khaseh aje lah ye thank u !!!!!!!!!!!

        0

        0
    • wawa says:

      berdasarkan random observation, majoriti retis wanita memakai pakai menutupi hampir keseluruhan tubuh. :)

      0

      0
      • OLGA PONDAN says:

        KECUALI…yang sempat aku tengok lah : ika nabila , nabila huda elok la 2 nabila ni x penah yg senonohnya

        0

        0
    • ketam batu says:

      mesti zizan kecewa sakan x dpt ape2 walaupun mendominasi pencalonan

      0

      0
    • momok says:

      mcm beruk sekor2 selfie

      0

      0
      • aron says:

        biarlh. yg ko sakit hati kenape. tk abis abis . nk dengki ngan zizan bukan dia gangu hidop ko pon

        0

        0
    • tiz zaqyah rambut merah says:

      fesyen plg menakutkan.. didie alias

      0

      0
      • Sabri Ali @ Nick says:

        Setuju!! Zila Bakarin dah umur 40-an pun masih lagi seksi-seksi.. Salah ke kalau berpakaian senonoh sikit?

        0

        0
    • Tukang Jahit Terlampau says:

      Nabila Huda…please gantikan stylist anda.
      Macam bintang porno tak laku je.
      Eeeeww.erk.

      0

      0
    • jiran mak jemah says:

      adibah noor gak yg comel!!! artis ntah sape2 yg x kenal x pyh la nk letak nara oii..org x hingin nk tengok pun!!

      0

      0
    • puikkk says:

      punyalah aku nak cari gmbo zila bakarin seksi.. aku pn google images. skali jumpe gmbr2 lisa sughini kt forum cari ala2 berkemban… seksi gak minah ni rupanya…tp xde pn yg kondem.. kalo nabila huda seksi..sume sebok nk nasihat.. rmi betul puja2 lisa ni kn?ibarat mcm lindungan kaabah gitew…pehtu die karatkan rambut die merah xde sape pun kutuk..si tizz kaler rmbut merah..mcm nk bergegar dunia hiburan.. pelik!

      0

      0
    • Janda Vogue says:

      tapi takde pulak artis Malaysia Islam yang bergambar bogel dalam majalah playboy bagai…yang ini dah puas dah menayang so skrg menutup ..

      kalau nak memuji jangan mengeji org lain…dan ambil contoh yang terbaik.

      0

      0
    • bakawali says:

      setuju sangat2…terbalik pulak rasa nyer depa nie…emmmmm

      0

      0
    • x suke heboh2 says:

      pakai tudung heboh2..x prnh lak aku dgr dye heboh2 citer psl sejarah nabi,alquran

      0

      0
    • uqasha senmawar says:

      itu pekin atau kambing gurun? Someone please tell me

      0

      0
  2. me says:

    kejp lg mesti ramai komen cm nie.. bekas model PLAYBOY belum peluk islam(felixia yeap) dtg pn btutup litup.. yg islam tbukak abs…. tp mmg btol pn.. kowg x rase segan ke??? huhuhuhu…. lantak uolss la..

    0

    0
    • Apa daaa says:

      orang banyak dosa memang cepat tutup ….terasa diri bersalah.

      0

      0
      • dena says:

        abis yg tak tutup2 tu? tak rasa ape ke? rase byak pahala…??

        byk2 dosa die yg bukan islam ni sekali die dah masuk islam dan betul2 taubat, die umpama bayi yg baru lahir ko taw

        0

        0
        • anti wanita hipokrit says:

          pakai tudung x semestinya banyak pahala bahlol.
          korang tengok2 yg beromen waktu petang kat Tasik Titiwangsa dan Sha Alam..kebanyakkan nya bertudung. Kepala tutup…jubor nampak lurah spender.
          eeeee….please la.

          0

          0
        • PU ZORRO says:

          KALAU FELICIA YAP TU BETUL2 BERTAUBAT..DIA TAKKAN MASUK DALAM DUNIA GLAMER JADI ARTIS LA BAHLUL. APA LAH PUNYA TOLOL PENGOMEN2 KAT SINI NEHHH !!!!

          0

          0
        • minah jambu merah biru says:

          betol tu pu zorro …kalau dia betol2 nk islam sangat n bertaubat stay aje la kt rumah buat ape dia nk datang tengok ABPBH ! sengaja dia nkkondem artis pompan yg lain konon2 Nye dia lah yg paling paling sopan berbanding artis2 pompan seksi yg lain ! pohdah ! kalau datang abpbh dengan berpakaian sopan over sengaja nk kondem artis pompan yg lain lebih baik tk payah datanggg kalau datang pon sengaja nk dapatkn pujian dari peminat…konon2 Nye dia lah yg paling bagos n sopan dlm donia fana ni huh nyampah !!! ape2 pon bini Aaron jugak yg bagos pakaian pon tk over lov u dayanaaaaaaaaaa !! 6 +3 = 8

          0

          0
      • celik hati says:

        siapa kita nak cakap dia banyak dosa. dia tu bukan Islam pun berhijrah dan berpakaian menutup aurat..xperlula kita nak jadi hakim cakap orang banyak dosa..kita yang Islam ni pun belum tentu lagi dosa pahala kita banyak mana..

        0

        0
        • Nena says:

          pemakaian bulu mata itu haram…boleh menggiurkan lelaki.please check your fact la…

          bodoh!

          0

          0
        • dena says:

          nampak sangat tak paham bahasa….

          sekarang ni die belum Islam…die pakai apa pun tak dapat pahala…

          aku cakap kalau satu hari nanti die masuk Islam dan bertaubat…die umpama bayi yg baru lahir sbb fresh..bukan macam kita2 ni…dah lahir2 islam tp aurat tak jaga sempurna,mulut tak reti nak jaga pertuturan…

          paham..??

          sekurang2nya, lagi sejuk mata memandang die drp yg kat ic ade tulis ‘Islam’ tp pakaian mengalahkan yg bkn islam ni..

          0

          0
        • .... says:

          pakai tudung x semestinya baik…yg tak bertudung x semestinya jahat. oh, tudung bonggol unta haram. k belah.

          0

          0
        • Podahhhhhhhhh !!! says:

          yang ko pagi2 buta bergigih masuk ruangan gossip…islamik la sangat kan? sungguh lucu.

          0

          0
        • KoKo says:

          tunjuk alim dlm blog gossip plak dah…..so hipokrit. kitab apa korang baca ha? URTV? Media Hiburan? Mangga? lalalalala

          0

          0
        • Sedih says:

          wanita pro-tudung kononnya warak. pepagi buta sudah bergossip tanpa berputus asa…menjatuhkan reputasi islam, masyallaha ! :(

          0

          0
        • taiko says:

          weh dena! ko ni dah kenape? FY tu mmg bukan islam tp segala kebaikan die sebelum masuk islam tetap dikira. cume kejahatan die je yang takdikire. pffftttt! ko yg patot check fakta..

          0

          0
        • anum says:

          oh mentaliti…. masuk blog gosip hanya untuk mengata orang sahaja rupanya… mknanya artis ni bebas pakai apa sahaja…dapat pahala… tak boleh komen supaya artis2 ni berubah…kalau nak cakap benda baik tak boleh masuk blog gosip..kena masuk blog Muslimvoice etc. sahaja…

          kot ye pun menyokong artis malaysia janganlah sampai menafikan apa yg dah jelas… dah terang2 pakaian FY lg sempurna drp artis wanita kita yg beragama Islam..

          0

          0
  3. ada says:

    Canteeek…semua terserlah ke ayuaannya dan ke hensem an nya….syabas !!

    0

    0
  4. Mimi says:

    Keith Foo je yang menarik, tq bye!

    0

    0
  5. kepoci says:

    kebanyakkan tak tau malu/ segan kat Felixia Yeap. Dia bukan islam pun pakai tutup sempurna yang bukan islam ja terdedah bukan main. Tapi ok la yg sebelum ni pakai nampak lurah mcm2 kali ni oklah tak dak yg seksi sgt. tapi kalau aku la malu tengok org bukan islam lagi elok dari yg islam ni tunjuk sana sini.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    gambar yg last skali tu sape? artis malaysia ke warga indon?

    0

    0
  7. saje je nak komen says:

    Hmm tak malu ke artis wanita lain dgn Felixia Yeap…tolong la malu sikit…. Hmm Didie Alias teruknye fesyen ko…pakaian dah ketat bulat-bulat nampak perut…malu la oit…

    0

    0
  8. rayma dearla says:

    ZILA BAKARIN OHHHHHH… ZILA BAKARIN !!!!

    0

    0
  9. Buntat says:

    hahaha..awal pagi gomen staff and swasta staff bukak gossip..termasok lah aku…hahahhahaa..nasib baik lah boss aku tak reti psl blog2 nih..mau d block habis website..

    0

    0
  10. huduh says:

    huduhye mamat yg janggut putih,rambut hitam+putihtu…
    macam binatang ape dah aku tgok…eeeeee

    rmaila cun2. berkenan baju adira. cantik sesangat

    0

    0
  11. peking says:

    rambut & janggut pekin tu.. geli dah aku melihatnya..

    0

    0
  12. ilovefelixia says:

    korang rasa felixia ketat lg x?aku mengidam nak rasa…

    0

    0
  13. kane says:

    felixia yap ketat..sungguh sedap

    0

    0
  14. innnn says:

    paling hazab zila bakarin lerr, yang lain nabila huda macam tak pakai seluar. Retis pempuan lain eventhough pakai dress panjang pun tapi terbelah sana sini, dress ketat dan macam macam ada. Zzz

    0

    0
  15. fishball says:

    Kenapa lah si Didie pakai macam gitu? So weird! Lagi cantik 100000x si Felixia!

    0

    0
  16. bulat says:

    Artis m’sia memang mintak dikutuk ke hape..
    1) baju emma maembong nampak sangat lucah.. nmpak mcm burung hantu pon yee.,.
    2) menakutkan pic raja emma.. kenape rupe die mcm tuu.. ke mata aku yg problem??
    3) pekin nye janggut dah serupa mcm kambing gurun bile buat mcm tuu.. ingat lawa ker? keith foo pon x kale rambut noks..
    4) hafiz.. aku trus x minat ko dah bile ko selfie dah mcm cadburry dah aku tgk.. ish2.. sila sopan skit yee… siyes menyampah kot!!
    5) tudung ms nina tuu dah mcm ahli sihir dlm snow white yg naik penyapu dah aku tgk.. felicia yeap jugak yg ayu dan manis…
    6) didi alias bila lagi nak bertaubat.. awak tuu ngandung.. kang terkenan lak baby tuu.. hadoii.. dah tua2 nie xpyh nk publisiti murahan sgt…
    7) yg pkai dress merah depan senteng parat betis tuu sape? sila malu sikit pada felicia yeap yg bkn islam tuu eaakk.. ape nak jd nie… kemain senteng lagi!!
    8) zila bakarin xpayah nak kipas2 skirt ko tuu eaakk.. sila sedo diri sket.. bdn dah laa gitu.. tanjat mak tgk!!!
    9) raja ilya aku tgh x paham nape ko pakai baju yg dah mcm sarung nangka tuu..

    ****semua artis msia kini x tau lagi nk jd ape.. sila laa tunjuk contoh berpakaian yg baik.. takziah kepada zizan yg x menang ape2.. mungkin skrg nmpak terlalu gedik bersama emma… aku pon rasa cam x suke.. sbb mse die single elok jee xde gossip.. emma tuu budak2 lg.. tu yg cam gedix2..

    0

    0
    • Janda Vogue says:

      tambah yang ke 10…bulat ni bila lagi nak berhenti mengutuk orang dan muhasabah diri sendiri… cara dan gaya mengomen pun leh nampak memang kaki mengutuk…lantaklah artis nak buat apa…tak suka jangan tengok daripada mengutuk dapat dosa dan lagi satu jangan nak puji sangat felisa ni ..kalau dari dulu hidup dia dah bersopan santun dgn imej muslimah no hal ni dulu model majalah playboy sungguh sangat2 tidak bermoral, tidak berakhlak , so jangan nak mengutuk sesama saudara Islam tapi menyanjung yang bukan Islam yang lagi teruk akhlaknya dan moralnya sebelum ni..so pelezzz la artis celebriti bukan contoh ikutan…berhijab pun ada motif..tutup kisah silam…kalau dah insaf tinggalkan terus dunia glamour..tu baru ikhlas untuk berubah ke jalan Allah

      0

      0
  17. Anonymous says:

    Hmpir kesemua artis wanita berpakaian agak sopan, tahniah takda skirt terbelah smpai nmpk celah paha da..okla tu, xseksi sgt..tp adira apa suda jadi? kau tu kn dh putih, buat pe make up heavy sgt, nmpk sgt bedak bertapok tang muka trutama kt dahi.ayo.

    0

    0
  18. nok gebuzzz says:

    paling hodoh zila bakarin…..x sedar diri btol pakai mcm tu….x malu k??nabila huda pon sama mengarut jer pilihan pakain….hadoiii!!

    0

    0
  19. aini says:

    cantik tp knpa la suka sgt ambik gmbr tunjuk muncung. diorng ni nak test muncung sapa paling panjang ke

    0

    0
  20. kiki says:

    keith foo why u so sedap d pandang?? nk pegang! nk try!

    0

    0
  21. abg gagah says:

    hahaha, baju emma maembong macam temple run punya logo

    0

    0
  22. Senduk Beracun says:

    Zila bakarin sexy mcm godzila tua yang bakal dibakar dlm api neraka jahanam! Yup, felixia yup sopan.. ayu dan jauh lebih sopan dari retis melayu yg lain! Didi alias berjaya memalukan dirinya sendiri buat kali yg ke sejuta! Mmg buruk, huduh, hawuk, dah mcm mengkarung mentibang hutan amazon je!! Trsangat la bongok!

    0

    0
    • anum says:

      memang die seksi…memang seksi tu berdosa tp kau bukan Tuhan nak campak2 org ke neraka jahanam. esok2 kalau die berubah jauh lg baik drp kau, kau nk cakap kau pulak ke nak masuk neraka jahanam?

      jaga pertuturan sket la….kalau kita rasa kita baik ade lg yg lebih baik drp kita..kita yg bertutup ni pun ada dosa kita sendiri sedar atau tak… tp sedap ke kalau org kata kat kite ‘tempat ko kat neraka”

      0

      0
      • Jagalah kata2 kita... says:

        Betul tu @anom … klu nak berkata2 jngn sampai tersilap kata2. Mmg lah dia salah tp perkataan ” BAKAL DI BAKAR API NERAKA JAHANAM” too much dear … sy pun sakit mata tngk dia tp tak la sampai nak cakap mcm tu kpd saudara kita… Zila smoga awk di beri hidayah olh Allah swt. Cepat2 bertaubat … jngnlah tangguh2 lakukan perubahan … pakaian awak dr dulu sama jer mcm awk bangga jer … Neraka Jahanam hnya utk org kafir shj. Zila masih lg saudara seislam kita … @ Senduk … harap hilangkn racun tu …

        0

        0
      • minah jambu merah biru says:

        elehhhhhh dia kn cakap main2 ajeee kenape emo sangat macm kiwak ! skali2 nk buat klakar tk boleh !! sape2 yg tk boleh terima dengan dia punye cakap tu korang punye pasal lah ! neraka atau syurga hanye allah saja yg mengetahui Nye..so jangan cakap banyak !

        0

        0
  23. Anonymous says:

    ERRA nampak tua dahhhhh……………umie aida x nampak pun???/

    0

    0
  24. BULAT says:

    NARA… ASAL KOMEN AKU X KELUAR PON… HURMMMMM!!!

    0

    0
  25. Thomasiah says:

    baju Emma Membong Cam Logo Transformerssss…hahahaha
    Promosi ke ape..heheh

    0

    0
  26. seram weiii tgk muka raja ema lebih seram dari kak limah!!! sesuai jadi watak nenek kebayan,ahli sihir jahat..

    0

    0
    • Sabri Ali @ Nick says:

      Setuju sejuta kali! Tak salah rasanya kalau dia terus bertudung macam waktu masih isteri orang lama dulu..

      0

      0
  27. Sameon gondot says:

    Aku dgr cte nora danish bwk byk bodyguard. And tk dibnarkan amik gmbr dgn dia. Just selfie je.. Hmmmmmmmmmmmmmmmm

    Izara cun tak korang? Kalau cun.. Esok nk g penang. Sruh mak msuk minang wkkwkk

    0

    0
  28. lala lili says:

    Suka dgn make up neelofa..walaupon x minat dia..

    0

    0
  29. tak faham la caner zara zya boleh menang..seriusly x paham …blakon 1-2 crita ja..lakonan kaku..tetba leh menang…sungguh den tak paham…cerita hanis zalikha lagi banyak main kat tv kot..

    0

    0
    • ddd says:

      zara zya blakon 1drama yg leh buat org teringat2 sampai skang… hanis zalikha banyak drama? drama ape? aku tak tahu pun die ade blakon drama selain drp jodoh yg bodoh tu

      0

      0
    • Lana says:

      kalau si Zara Zya tu lakonan kaku.. si Hanis tu lagi lah berdouble2 kaku simen konkrit, cerita apa si Hanis tu berlakon ? tak pernah tgk pun kat TV, Zara dah lama dah berlakon cuma org jer baru kenal dia melalui LYMA.

      0

      0
    • who is Hanis Zalikha says:

      sorry to say…. aku langsung x kenal sape Hanis Zalikha tu ?? cite apa dia berlakon ?? yg mana satu yer Hanis Zalikha…aku x pernah tgk, kalau Zara aku kenal lah sebab dia berlakon cite love you mr. arrogant, lakonan dia tak kaku pun…best jer, kau jer mata KO

      0

      0
      • Zara Zya says:

        Terima kasih kerana mengenali Zara Zya.. Sayalah pelakon drama “Love You Mr. Arrogant” di saluran TV3..

        0

        0
    • Azlee Khairi says:

      nama pun kategori artis baru, zara zya memang berhak menang, dia berlakon best jika nak bandingkan dgn hanis tu….tak best langsung, feel tak ada.

      0

      0
  30. Anonymous says:

    motif Raja Ema berpakaian macam tu…remaja??????

    0

    0
  31. KELOLO says:

    Felixia kena belajar cara selfie yang betul.. Beberapa kali dah aku tengok jendul je gambar2 selfie dia.

    Tengok lense camera dik, bukan tengok screen phone ye.

    0

    0
    • damai says:

      tapi no matter she really tried to be muslim yg baik wpun blm Islam. her attire bena2 sopan sgt

      0

      0
  32. melati says:

    Hoooi kalau takder gambo Zizan tak leh ker? naper Nara suka sgt post gambar Zizan tu, dia kan tak menang aper2 anugerah……..Dia gan Liew Daren 2×5 jer menyakitkan hati jer….puuuiiii..

    0

    0
    • baby olga says:

      kenapa ramai sangat dengki ngan zizan. dia ade mintak duit . ko ke, kesian lh ko. biarlh abg nara letak gambar zizan.

      0

      0
  33. JD says:

    Retis tua pakai macam muda, xsedar diri. Baiklah yg muda tu, lebih tertutup. Makin tua makin menjadi ishhh

    0

    0
    • Sabri Ali @ Nick says:

      Ya, memang tak padan dengan usia. Contohnya, Raja Ema umur 46, Ziana Zain pun sama juga, Didie Alias (41 tahun), Zila Bakarin (awal 40-an). Kalau umur bawah 35 tahun tak apa..

      0

      0
  34. Bulat says:

    Artis kat m’sia nie memang mintak dikutuk ke hape… pelik2 laa doang nie sekarang..

    1) Baju Emma dah macam simbol seks dah.. kalau krang perasa laa.. dah mcm burung hantu pon hado…
    2) Didi alias nie dah kenape agaknye.. bawak2 laa sedo.. awak tuu ngandung.. kan terkenan ak kat baby dlm perut tuu.. hadoi.. dah tua2 nie xpyh nak publisiti murahan sgt!
    3) Yang pakai baju merah skirt kat depan kene gunting tuu sape? dah kenape lah pakain ko nie wei… ingat cantek???
    4) Ms.Nina nie lawa jee bertudung.. tapi tolong lah tukar style tudung tuu.. siyes dah mcm nenek sihir naik penyapu jer gayanya….molek jee felicia yeap nye tudung..
    5) Emma membong sila jangan gedix.. sebab membawa tempias kat zizan.. nape ngan emma skrg nie eaak.. over laaa.. hadoii..
    6) To Hafiz aku x minat ko lagi sebab buat muke mcm cadburry tuu.. sumpah huduh!!!
    7) Pekin.. ko plak janggut ngan jambul ko dah mcm kambing gurun menanti nk kene qiqah jeee.. sila ubah ok.. sumpah x cantek pon..
    8) Nie yg paling menakutkan antara ramai2.. KENAPA MUKA RAJA EMA mcm tuu?? siyes aku gerun..

    *** Nora Danish simple but suwit..
    Keith foo artis laki paling sopan.. felicia yeip wanita paling anggun..
    Ziela bakarin.. sila jgn terlalu over.. dah mcm ape jee duk selak2 kain bagai…rambut Erra palin cantek dan kemas..Nape zizan x memang ape2 langsung? aku rasa sbb skrg nampak jelas emma semakin gedix dgn perhubungan doang.. tempias dpt kat zizan..

    0

    0
    • Sabri Ali @ Nick says:

      Setuju dengan detail #2, #4 dan #8! Detail #8 yang paling saya setuju, sebab c Raja Ema sudah berumur 46, buat apa pakai pakaian tidak senonoh termasuk pakaian ketat..

      0

      0
  35. aku says:

    baju paling cantik ..neelofa. terpaksa akui walau pon aku tak minat dia. tp, be profesional, baju yang sopan, color pastel yang sgt sesuai dgn majlis & anggun for red carpet. it’s fact.

    0

    0
  36. Oh My Gucci says:

    OHHH EMM GEEEE!!
    Aku tengok gambaq Raja Ema tadi ingatkan Hanez Suraya weh.

    0

    0
  37. hanie says:

    mizz Nina macam Lee hyori la..nampak sebijik sama.

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      bibir tebal macm minah negro kau cakap macm lee hyori ! eeeeeee dh potek ke pe mate kauuuuu huh !!

      0

      0
  38. Audrey Hepburn says:

    Menonton ABPBH hanya 10 minit lepas tu tukar tgk HBO. Ada G.I. Joe. Hambar je ABPBH kali ni.

    0

    0
    • Hayrin Matahir says:

      Saya pula hanya lebih kurang 30 minit lepas itu terus tidur. Senang cerita, daripada tgk ABPBH ini baik tgk bola, sebab tak lama lagi Piala Dunia.

      0

      0
  39. lolololo says:

    bang nara suke betul ngn felixia yeap ni ye tp pasal pa dier kecoh2 kt media dier pkai tudung bagai plus mekap tebal2..x dgr la pulak dye cter sllu psl sirah nabi , al-quran gitu….
    kalau nk berubah jgn lashow off..pkai tudung da lme kecoh tpi npe x msok islam cpt2…npe mesti tggu..hurmm

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      dia sengaja nk kondem pelakon2 mlayu yg lainnnnnnnnn babtu dia sengaja tknk masok islam cepat2 pasal dia lom nk kawin lagi ngan jantan mlayu…dia nkan pujian je dari peminat2 cakap yg dia ni pakaian sopan dari minah2 mlayu yg lainnnnnnn ! pigi dah ! ape2 pon idop umno ! idop pak najib ! lov u pak najibbbbbbbbbb !

      0

      0
  40. whatttt says:

    seriously though what the fish have i seen up here??! ^*%&%)(*^*%#@
    cam haram je fashion masing2!
    yg pompuan pon felixia yeap, adibah noor, diyana bini aaron, eja dgn mizznina je yg aku tgk agak sedap la mata memandang.
    haih. kalau cenggini la fashion kita hari ni……Alhamdulillahirobbil ‘Alamin sgt aku tak ikut fashion semasa.

    0

    0
  41. fixamara says:

    Nyampah sungguh tgk yg seksi meksi tu.. nyampah jugak tgk yg pakai baju kainnya meleret leret.. biasa2 udah ler.. tp mataku terspot FAUZIAH LATIFF berhijab.. ke mataku yg salah tgk.. klu betul ALHAMDULILLAH… cantik.. ayu.sopan dan anggun

    0

    0
  42. WOwo says:

    Didi alias looks stupid. Tries to hard to find publicity . Kesian

    0

    0
  43. wut says:

    aku xphm la pulak..sejak bile artis malaysia sume suke selfie2 kt red carpet time event cmni?sejak ellen degeneres tu wat selfie kt oscar ke?

    0

    0
  44. rare says:

    sejak bila pulak yang perbuatan baik >> pakai baju tutup aurat sempurna mesti duduk rumah perbuatan buruk pakai seksi seksi mesti ditayang-tayangkan? kolot gile, pemikiran kurun keberapa ni, ilmu agama berlambak sana sini, budaya barat diagung-agungkan. kemon lah, melayu nowadays telah hilang jati diri. malu rasanya nak mengaku melayu.

    good habit should be spread, ni membangga dengan perangai tak senonoh.

    felixia yeap, keep strong. i am so ashame with my malay community especially entitled as muslim yang sibuk tayang body bajet cantik hot sangat badan dia. semua orang ada badanlah.

    dear artists, please show your maturity and real artist talent. sekarang semakin menyampah dengan industri hiburan malaysia yang tak ada value.

    0

    0
  45. jannah says:

    felixia terbaikkk!! walaupun belom islam lagi, tapi bawak imej islam dgn baik compare to artis lain.. nama je islam.. kippidap gurl!!!

    0

    0
  46. lai says:

    aku rasa felixia tu datang dengan pakaian menutup aurat memang bagus sebab at least mungkin ada je artis wanita yang tersentuh ke, tersentap ke dgn penampilan dia. mana tau ada yg terbuka hati nak pakai tudung sebab segan or what so, okay la tu. at least tahun ni, pakaian retis2 ni lebih menutup dari yg sebelumnya.

    at the end of the day, dorang tak kasi habuk pun pasal komen kita kat sini.
    and come to think, dorang sendiri tahu mana baik buruk so,
    tak guna gaduh gaduh kat sini. pendapat masing-masing, jangan hentam. rasa pendapat kau bercanggah, yes, ruang komen terbuka untuk anda.

    0

    0
  47. […] (69 GAMBAR)Sekitar Karpet Merah ABPBH2013 (137) […]

    0

    0