Written by serenity | February 25th, 2013

Untuk makluman anda, sekarang sedang berlangsung majlis anugerah Academy 2013 di Dolby Theater, Los Angeles. Ramai selebriti terkenal menghadiri majlis anugerah yang dianggap paling berprestij dalam mengiktiraf industri perfileman di dunia ini.

Jennifer Lawrence

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Lagi 66 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Jessica Chastain

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Kelly Rowland

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Samantha Barks

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Amy Adams

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Kirsten Chenoweth

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Eddie Redmayne

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Octavia Spencer

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Robin Roberts

Gambar oleh Frazer Harrison / Getty Images

Maria Menounos

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Mario Lopez

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Giuliana Rancic

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Michael Strahan

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Zoe Saldana

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Channing Tatum dan Jenna Dewan

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Daniel Radcliffe

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Nancy O’Dell

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Aaron Tveit

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Kelly Osbourne

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Suraj Sharma

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Quvenzhane Wallis

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Reese Witherspoon

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Tabatha Coffey

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Lara Spencer

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Kerry Washington

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Jacki Weaver

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Shaun Robinson

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Sally Field

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Amdana Seyfried

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Bryan Cranston dan Robin Dearden

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Joseph Gordon-Levitt

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Olivia Munn

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Helena Bonham Carter

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Michael Douglas dan Catherine Zeta-Jones

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Jennifer Hudson

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Jane Fonda

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Norah Jones

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Melissa McCarthy

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Dustin Hoffman dan Lisa Hoffman

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Marcia Gay Harden

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Christoph Waltz

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Helen Hunt

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Anne Hathaway

Naomie Harris

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Charlize Theron

Gambar oleh Michael Buckner / Getty Images

Naomi Watts

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Emmanuelle Riva

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Adele

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Jennifer Aniston dan Justin Theroux

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

George Clooney dan Stacy Keibler

Tommy Lee Jones dan Dawn Laurel-Jones

Gambar oleh Frazer Harrison / Getty Images

Gloria Reuben

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Nicole Kidman

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Halle Berry

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Salma Hayek

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Daniel Day-Lewis dan Rebecca Miller

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Jennifer Garner dan Ben Affleck

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Queen Latifah

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Sandra Bullock

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Steven Spielberg dan Kate Capshaw

Gambar oleh Kevork Djansezian / Getty Images

Jeremy Renner

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Jamie Foxx dan Corinne Bishop

Chris Pine

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Kristen Stewart

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Mark Ruffalo dan Sunrise Coigney

Gambar oleh Kevork Djansezian / Getty Images

Paul Rudd dan Julie Yaeger

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Kelly Ripa

Gambar oleh Frazer Harrison / Getty Images

Hugh Jackman dan Deborra-Lee Furness

Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images

Robert De Niro dan Grace Hightower

Gambar oleh Frazer Harrison / Getty Images

Renee Zellweger

Gambar oleh Frazer Harrison / Getty Images

35 responses to (67 GAMBAR)Ketibaan Karpet Merah Anugerah Academy Ke 85

  1. noknokgorgeous says:

    omg, anne hathaway sangat gorgeous :) .. oh die menang lagi supporting actress :)

    0

    0
    • katak itam says:

      Renee Zelweger kurus gila sekarangggg, lain bebenor dengan dulu yg chubby cute. mcm aneroxia pon adaaa. apa lah rahsia dia boleh kurus. huhu

      0

      0
    • Ohsonija says:

      Konklusinya semua baju tak sopan kecuali Emmanuelle Riva.

      Aku kagum tengok Jennifer Hudson. Mula2 dia debut badan dia sangat gempal. Dia pernah cerita yang ramai producer taknak ambik dia menyanyi dan berlakon sebab gemuk. So, dia kuatkan semangat untuk jadi sehat, kuruskan badan! Tengok la dia sekarang ni. Sangat slim

      Kalau la aku dapat pinjam semangat dia tu.. dah lama kur……..u……s.

      0

      0
      • J.Hud says:

        Kalau nak slim kau bole join weight watcher 360 yer cikk macam I dah tak makan makanan goreng dan nasi yg penoh carbs tuh, makan sayuran dan grill saja tiap tiap hari gerenti kurusss

        0

        0
  2. apa2 aje.. says:

    gambar yang first tuh sangat gorgeous..sangat cantik..seseksi org putih nie..gaun depa mesti labuh2..kalau artis malaysia..atas bawah nak tayang..

    0

    0
  3. aku says:

    cara pki baju macam artis malaysia je….

    0

    0
  4. kaka kiki says:

    x pelik kalau cara dia berpakaian macam artis malaysia tp yg pelik bila artis malaysia berpakaian lebih lagi pada diaorg…depan belakang atas bawah seme xdek helaian kain…tu la baru boleh glamour kalau nak jadi artis kad malaysia…

    0

    0
  5. miss mong says:

    yg 1st tu mmg cantikkk.baju dorang mmg seksi ckit tp suka tgk design.simple tk dek ropol2 bagai

    0

    0
  6. mulut celupar says:

    cantik..baru aku sedar,kain makin banyak dieksport ke negara barat.kekekeke

    0

    0
  7. hijau says:

    semua cantik dan elegan.. (sesuai untuk mereka saja.artis malaysia sila pakai sopan2 time anugerah.)

    0

    0
  8. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    jeniffer lawrence cantik sgt!!!! tpi syg jatuh pula time nk ambik award…. ari tu skirt terlondeh…mlg sungguh….

    0

    0
  9. pink panther says:

    Channing Tatum dan Jenna Dewan sweet. suka diorang dalam cite step up.

    0

    0
  10. bunga says:

    anne hathaway cam adira plak.. hoho

    0

    0
  11. Jemah Jematon Jr says:

    Artis Hollywood bergaya seksi nampak ade class..tp artis Malaysia pakai seksi mcm nampak x sesuai jer kan korang…nampak perut buncit la,potongaan duyung mengelip gelip la,nampak kampung la..kalo boleh manik tu macam semua nak bubuh kat baju dgn bunga2 kecil yang MOTIP ko (Designer Malaysia) nak letak..please la…Nampak Kampung n Xde Kelas Hokay…buat Baju biar nampak International tetapi sopan…gaya timur x semestinya nak berkerawang-kerawang n bermanik manik penuh baju segala…By the way..Baju Charlize Theron & Jennifer Lawrence sgt WoW pada Oscar kali ni..Gaun dari Dior mmg hebat di karpet merah

    0

    0
    • Lena Hangit says:

      Betul pon designer2 mesia pasni sure tiru style2 nih pastu tambah manik berkati2 sarat jahitan pon tak kemas, pastu bising kalo retis tak mention nama dorang, mmg nampak kampong, artis pon kene laa diet skit kalo nak pake dress macam nih, artis hollywood seme tak suker makan macam retis mesia amik gambar instagram masa makan nak tunjuk

      0

      0
  12. Anonymous says:

    cantik baju Lara Spencer

    0

    0
  13. Jennifer says:

    Sgt suka tgk Jennifer Garner dan Ben Affleck… sweet jer tgk… sgt padan.

    Nicole kidman pun ok tp syg xde keith urban…

    0

    0
  14. Lalalala says:

    Kurusnya jennifer hudson..
    Apa petua dia ek??

    0

    0
  15. miss na says:

    adele kalu kurus mesti cantik giler..caterine zeta jones knp dh tak cantik mcm dulu..mcm org tua dh rupa

    0

    0
  16. lia says:

    Elegance. Make up pun simple. Natural. Banding dgn artis Malaysia mekap tebal dgn bulu mata palsu kalau boleh nak lg tebal dan pjg. Buruk gila..

    0

    0
  17. Sweet minah jambu merah biru says:

    gambar yg ke 47 tu dia yg paling comel sekaliiiiii dh lah comel sooooopan pulak tu !!!!!!!!!! tk ke gitu peminat2 ???????

    0

    0
  18. amai says:

    Eh, xde picture pengarah palestine kah?

    0

    0
  19. CikTot_BuluMataPelepahKelapa says:

    OMG!!! Apa dah jadik dengan model Yardley zaman dolu2 tu HBC… dah macam zombie rupanyerr.

    0

    0
  20. chan says:

    jennifer lawrance n kristen stewart u’re soo gorgeous..

    0

    0
  21. aini says:

    suka tgk gaun jennifer lawrence. yg si jennifer aniston tu baju dah ok tp rasa mcm nak dandan je rmbut dia tu. nmpk serabai. tp yg palling comel ialah anne hathaway dan couple yg nmpk cool ialah jennifer garner & ben affleck. adele plk wlupun gemuk tp dia nmpk cantik. rasanya ari tu dlm oscar ni mereka diberi garis panduan x blh dedah apa yg x sepatutnya tp biasalah minah saleh suka tyang aset.

    0

    0
  22. man jer says:

    alo nara.. benda2 camni ko post ..mohon taik dilempar.

    0

    0
  23. nik says:

    suka nengok gaun jenifer garner, cantik sangat kaler purple manggis…laki dia ben affleck pun ensem sgt…very perfect couple.. :)

    0

    0
  24. type-r says:

    jessica alba x der ke.??hehe

    0

    0
  25. aLia says:

    taylor swift xde ke??

    0

    0