Written by AbangNara | November 12th, 2012

Maaf agak lambat mengupdate gambar-gambar red carpet Anugerah Skrin 2012. Memang sengaja buat anda semua tertunggu-tunggu. Lagipun kehambaran Anugerah Skrin 2012 membuatkan Abang Nara terasa agak kurang bersemangat untuk berkongsi gambar-gambar di malam tersebut.

red carpet ask2012

Namun untuk tidak menghampakan anda yang pastinya teringin melihat keanggunan dan kekacakan selebriti Malaysia dengan pakaian bertemakan “Fairy Tale”, Abang Nara kongsikan juga untuk tatapan anda semua. Abang Nara paling suka pakaian Nora Danish sebagai Puteri Hang Li Po ketika menyampaikan hadiah. Sesuai sangat.

nora danish

Lagi 61 keping gambar sekitar red carpet ASK2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012

red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012

red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012

red carpet ask2012

red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
red carpet ask2012
Kredit gambar Facebook Anugerah Skrin.

Baca Yang Ini Pulak:-

130 responses to (63 GAMBAR)Karpet Merah Anugerah Skrin 2012 Part I

  1. Jang hoi Jang says:

    didia alias adalah makhluk yang dibenci sepanjang zaman -_-

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 157 Thumb down 49
    • Anonymous says:

      kucing tu x kencing merata ke, menanda kawasan??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 9
      • i'm not a monster says:

        fashion didie alias menakutkan betul. dia siap bawak kucing lg tp kucing tu tak jalan2 kt artis lain ker, siti saleha dtg sorang jer ker? siti saleha nmpk simple jer tp cantik

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 10
      • anakayam says:

        konsep dah ada cuma kesian artis msia nih ilmu tak tinggi….pereka fesyen pun terlebey kreatif sampai nampak buruk…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 2
      • korang nak thumb down aku teruk2 pun aku tak kisah, tapi kalau aku cakap scripting dan konsep macam tahi from the very beginning, korang kena terima. aku tengok ASK 2012 dari segi tema n execution konsep penganjur sendiri dah konpius n faktap. Teori aku kenapa dan bgaimana semua kekeliruan ni boleh berlaku ialah kalau dilihat balik orang ‘industri’ dan kreatif works banyak terdiri daripada golongan konpius jugak..golongan cuba nak jadi benda lain dan sudahnya takut dan lari dari bayang2 sendiri..itulah golongan LGBT..hahaha wat say u? ke korang yg dalam page nara ni pun tergolong di kalangan mereka juga? le sigh….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 96 Thumb down 3
      • Selena Gemas says:

        Tak paham betul fesyen dioarang ni suke sngt main tampal2 kain ngan ropol2 tuk satu dress umpamanya satu baju segala butang, manik2 ngan kain2 perca semua diorang nk sumbat kan..pi la belajar kt red carpet tuk anugerah2 kt hollywood nu.. x la sehazab ni.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 3
      • Ko Kesah says:

        I xnampak maya karin..rasanya dia plg meletop suka tgk masa dia ambil anugerah cantik sangat..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

        kak cham rasa dlm ramai2 tu Izara Aishah je yg betul2 ada taste of fashion! everything perfect!
        lg 1 kak cham nk komen sikit, kenapa ye retis malaysia ni suka pakai baju dr designer yg sama! itu xpe lg.. design pun lebih kurang sama… cuba korang peratikan baju Anzalna & Tasha Shila tu by Hatta Dolmat, x ke nampk sgt mcm beli dr kedai yg sama.. xde exclusivity lgsung! pastu kalau baju Rizman Ruzaini pun semua stok2 ulang tayang je.. Dari Ziana Zain, Fazura, Erra Fazira, Rita Rudaini sampailah Siti semua pesen lebih kurang sama je.. cuba tengok retis2 Hollywood tu dorang kalau g red carpert seboleh2 nak elakkan nampak pakai baju yg sama dgn retis lain walupun dr designer yg sama..
        so in conclusion, designer2 malaysia (x semua) mmg x kreatif a.k.a OVERRATED!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 80 Thumb down 3
      • Olga says:

        uols anak bujang Zarina Zainuddin tu dh besar yer.. hensemnye! mak nak try boleh x?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
      • Izara Aishah memang ada tatse sampai la aku teringat bila dia mengangkat sebelah kakinya…. takpe, kami maafkan.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
      • ia mengingatkan saya pada parti cit cat haprak azwan ali yang mengundang ifa radziah dan juga parti harijadi bertema yahudi mabuk roslan shah.

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • Selena Gemas says:

        Ni kalau masuk dlm Fashion Police kat E! Channel mau rabak kena kutuk ngan si Joan Rivers

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
      • buahan says:

        maya karin je yg pakai baju sndiri malam tu…

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • kak eton says:

      Setuju sgt.. kenapalah sanggup jadi mangsa fesyen.. buruk, huduh, annoying, meluat semua ada.. lagi tua lagi menjadi… cukup lah kak eton meluat tgk lady gaga kat amerika sana tu.. jgn la jd lady gaga msia pulak,,,

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 8
    • Demi cinta says:

      Di setiap majlis anugerah hiburan artis, aku tunggu gambar red carpet fazura & fasha je. anugerah skrin baru ni diorang takde, so hilang mood aku nk scroll satu2.. btw dlm byk2 gmbr kt atas aku plg berkenan erra fazira. byk cantik maa

      Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 10
    • zuragon says:

      DD paling kelas kowt… nasib baik bw kucing kalau bw hanjing??..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      ada artis yg pakai ala2 topi kat kepala (ex : nabila huda, rosnah mat aris etc) yg ganggu view, kalo aku la yg ddk blk diorg, dh lme aku cantas~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • haha says:

      secara keseluruhan, baju artis lelaki adalah yang paling sopan sekali..
      sekian. . .

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 2
    • Nana Rahman says:

      I suka tengok Fauziah Gous & Izara Aishah. Gorgeous!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  2. hoho says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 36
    • Jang hoi Jang says:

      meh sini aku nak bagi tip.kalau nak sgt first tu ko jgn baca entry.pak nara post je terus ko komen..boleh gitu?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 4
    • hohoi says:

      lagi satu.. 24/7 ko refresh blog nara ni.. bila dia up entri baru. ko terus comment. dan..

      semoga maju jaya.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  3. ~~BALU PERMATA~~ says:

    pakaian artis kita membawa ke lembah neraka……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 3
    • KakLong says:

      Aku hanya mampu mengucap panjang..
      terkedu tgk pakaian masing2, lg2 rosnah mat aris..
      Apekah??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 3
  4. yaya says:

    loopak wt hancur mjlis je.
    xde dye pon da ok..
    xssuai lgsg jd pngcra..
    kaku..
    cmne la ley amek dye..
    jgn sb populariti je..
    xde bkattt lgsgggg!!!!
    spoilllll

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 139 Thumb down 18
    • Anonymous says:

      aah..lopak mmg xde bakat nak jadi pengacara n berlakon,
      kalau model ok je lah..hahaha dah lah tersasul baca skrip..
      slamat lah rita n ady putra ada kalau dorang x de mmg hancur lah majlis tu..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 101 Thumb down 12
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 84
      • Anonymous says:

        ada jugak lah si kipas payah mati neelofa ni..
        fakta ok…. mmg ramai x suka neelofa ..aku tau lah perangai dia macam mna before dia masuk dewi remaja.. jalan depan kitorang macam cantik je..pastu mengaku yang dia ada buat busines kasut..hello bukan kau sorang je yang buat ok….. malas aku nk crita panjang.. dah mmg meluat aku dngan neelofa…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 86 Thumb down 19
    • anti neelopa says:

      jap lagi adela org backup neelofa
      ko tgok la
      menatang kipas mati tu la orgnye

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 14
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 77
      • KakLong says:

        Dia mai dahh…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
      • semua saya suka says:

        baju lofa ms red carpet elok la atas bahu..ms persembahan londeh bagai nak rak..sengaja atau tak sengaja..opsss LoL

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  5. yaya says:

    loopak wt rosakkn mjlis je..
    xssuai lgsg jd pngcra..
    kaku n cntrol..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 98 Thumb down 11
    • Anonymous says:

      fakta#
      ramai orang mmg x suka neelofa termasuk aku..
      hahah

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 131 Thumb down 12
    • SBDL says:

      mmg pon. dlm ASK, dorang kne blakon mcm family diraja, ade ke die pngl dato rahim razali tu ayah? supposely ayahanda la. br ade feel. awal pon same jgk. better zizan jadi pengacara. confirm best. spoil gile la neelofa.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 4
  6. saya says:

    oh rosnah mat aris ~~~~~~~ -_-

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  7. funfan says:

    wow izara!! cantik!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 6
    • rianti says:

      yup. paling cantik msa red karpet. mcm queen.. 2nd suka dress scha. :)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 6
  8. Anonymous says:

    ba wau ro wau kaf

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  9. maria says:

    semua buruk! fesyen victim!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  10. artis sgt says:

    lutfia tu pkai tudung ke? tapi seksi kat dada…aiyak…
    aku rse paling gorgeous and fairytale cuma sorg je….SHEILA RUSLY…huhu yg lain tu….bajet lawa je…

    rita rudaini plak mcm agak berisi ek…patutnya yg jd princess ngn adi putra mlm tu ialah nora danish…brulah menusuk jiwa fasha sendat tuu hahhaa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 39
    • ...... says:

      sheila rusly ? 2×5 je tengok

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    • amethyst says:

      rita rudaini tu dah slim dah…tapi pki korset ketat2 gitu..nampak pelik pulak..pinggang kecik sgt, tapi lemak tbonjol ke depan…

      dah cukup cantik, nak cantik lagi..gitula jadinya

      fouziah ghous mmg cantik, n the camera loves her

      Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 11
    • lisa says:

      ya Allah dia tengah mengandung dan kau cakap camni? tahu tak setiap komen kita ini mengenai dosa dan pahala? dan fasha takda ganggu hidup sesiapa pun kan?

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • rina says:

        setuju.. Allah tak pernah ajar kita kutuk-kutuk apa yang orang tu buat seelok-eloknya kita nasihat jangan doakan keburukan dekat org lain nanti kena dekat kita balik :) salam

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. hot says:

    didie alias serius menjadik pakaian dye . hahahaha . hancur orang melayu cenggini .

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  12. 12345678910 says:

    aku tak tengok pun anugerah skrin ni sebab

    1. kt tv 3, kalau iklan lama sangat, berjanggut aku tunggu.
    2. neelofa yang mengacara, aku dah agak mesti tak best sebab dia punye rancangan kt astro ria tak silap aku meletop! tu, huh,,dia mengacara tak best langsung ah . kaku, kayu.

    sekian… bencilah dirikuuuuuu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 98 Thumb down 10
  13. bukan artis says:

    fida ibrahim and zalif? wtf…berdiri pon da xsama tinggi…pelik tol la fida ngn taste die ni..apepon aku hrp ni yg last la ek fida…jgn tukar2 lg huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 6
  14. abba abba says:

    seram tengok rosnah mat aris

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  15. oct1883 says:

    diana rafar cantik… huhuhu… rasanya pakaian dia paling cantik.. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 1
    • ni lo pa says:

      aku baru nak taip…ko dah pasan..aku ingat aku jer yang pasan.. cantik kan..sopan dan ayu jer…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Mak Jemah nak masuk Juara Lagu dgn lagu barunya Cak Cak Pong says:

    Cantiknya..rita rudaini, izara aishah, siti saleha, erra fazira, sheila rusly, fyza kader (yang pakai bunga kat atas kepala tu), diana rafar, dan scha..tk nak puju neelofa sbb aku tak suka..mmang spoil bila dia mengacara..asek nak bajet cun jer…nsb da awal…

    Buruknya..didie alias, fida, rosnah mat aris, ema akma, ika nabela, lufya, miera lyna, nabila huda, emilda rosmila, lana nordindn sapa entah mamat yg pakai topi mickey tu… lupa nama dier..

    Perbaiki lagi yer..izreen azmidar, nadiya nissa,

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 2
  17. Mak Jemah nak masuk Juara Lagu dgn lagu barunya Cak Cak Pong says:

    baru perasan baju RR sam jer mcm fazura kat abp tahun lepas..sapa perasan

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  18. Mak Jemah nak masuk Juara Lagu dgn lagu barunya Cak Cak Pong says:

    ika nabila seksi sgt dgn wan sharmila..cer tgk pic dorg kat oh bulan

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  19. kila says:

    baju azalna(betul ke ak eja nma die ni kekekekek) ngn baju tasha shila mcm lebih kurang je… ^_^

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • EXILE says:

      Mmg la sama… pereka fesyen die pon catwalk skali ngan depa,….

      Hatta dolmat kew tue?!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  20. ARASHI says:

    susahnyer nak tgk RED CARPET msia sama meletop mcm kat HOLLYWOOD..

    Boring~ ?????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  21. no name says:

    Rosnah mat aris & lana nordin cam ##@xx

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  22. endo says:

    yang baju bertudung hijau tu, baju dia skin colour ke memang low cut?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  23. . says:

    anugerah skrin y amat membosankan…boasannnnnn….lofa n awal sebagai pengacara tpi dh jdi mcm tunggul kayu…org lain plk y lbh menonjol…dlm ramai2 artis y d atas tu..baju diana rafar jer y cantik..rosnah n didie knpa jdi cam tu..x sado ke y awak tu dh tua…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  24. benci says:

    rita rudaini da gemok…berketak2 2-3 tingkat aku tgk dek sbb pkai korset tu…

    toksah la pkai ketat2 kalau rase dr tu nan hado dah

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 13
  25. Saja says:

    pasangan kelakar..fida n zalif…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 3
  26. Sshh says:

    buruknya didie..rosnah n lana…y si nabila dh mcm burung gagak aku tengok…izara n diana manis..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  27. kaptennaruto says:

    serius hancorrr ASK tahun ni,nak2 lagi ade lopak..tlampau control n bhati2 sudahnya buat lawak syok sendiri, org lain x gelak pun..hiiiiii…apa2 pun lopak mmg xlayak jadik pengacara (mengacara ke mcm tu?), n n…xperlu kot cite2 camtu utk majlis2 anugerah….boring tahap muntah ijo…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 2
  28. Aku Komen says:

    Kalau tengok gambar2 yg menyiksakan mata diatas ni, terbayang2 rasanya bagaimana wanita yg di siksa di NERAKA JAHANAM tu… EEmmmm… sekadar berkongsi… untk renungan kita bersama…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  29. aku benci artis seksi says:

    pakaian tak macam org Islam…jika d pikir secara rasional,adakah seorang muslim pakaiannyer sebegitu??bawa bertaubat la..dunia dah nak kiamat..kiri kanan org bagi petunjuk…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  30. Pelik says:

    rosnah tu dh berapa bnyk botox y dia pakai kat muka dia tu…dh nk jdi nenek tpi pakaian x semengah..x malu ke…kita org semua y tengok pn malu…apa la nk jadi ngan artis skg ni….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  31. unknown says:

    NABILA HUDA paling sopan kali ni… macam sindir pula hehe… hari tu anugerah blockbuster punya kain lebih dia sambung. LOVE u Nabila !!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  32. lalalala..... says:

    perasan x suami erra fazira xde?asal erra pergi dgn org lain???
    anak erra yg comey pon xde….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  33. Menyampah says:

    aku boring gila tengok anugerah skrin 2012…teramatlah MEMBOSANKAN….aku tengok smpi tertidur…lofa tu memg cantik..tpi pada aku dia x sesuai la jdi pengacara..kalau mengacara nona ok la lgi…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  34. man says:

    Erra cantikkkk

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  35. lili says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 36
  36. wanayu says:

    wah cantik2 gmbarnye.. memang sweet gambar2 nye.
    ENTRY TERBARU KEPUTUSAN UPSR DIUMUMKAN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. lililola says:

    sambungan komen diatas… neelofa memang paling cantik mlm tu, tp bab berlakon & mengacara..lofa memang hampeh!
    & for u kipas payah mati neelofa.. plzzz….terima la hakikat, jgn taksub sgt!!
    ko buat org ramai makin benci pd lofa saja!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 7
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 27
      • emmm says:

        siannnn lg kat..org yg penat..hahha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • heart says:

        siapa la kau ni wahai kipas payah mati lopak..mesti dia bangga ada peminat mcm kau..kalu dia x kawin ngan kau..x tau la nk ckp pa..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. yana says:

    tema dah cantik, tapi pengaturacara majlis sangat menghampakan, dan membosankan

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  39. Jemah Jematon Jr says:

    Kebanyakan citarasa artis Malaysia dlm berfesyen memang teruk dan kelaut….byk membaca majalah2 fasyen antarabangsa lagi ya …design byk yang mcm kampung sgt ala2 baju pengantin kat butik..x kelas langsung…xberani ke nak sarung baju2 dr Alexander Mcqueen, Diane Von Furstenberg,Prabal Gurung, Elie Saab, Zuhair Murad, Marchesa or Valentino…dieorg pon byk gak buat dress2 ala2 princess..tp bertaraf antarabangsa..agen artis perlu bijak utk dptkan sponsor..contohilah agen Soo Winci yang dpt sponsor baju Micheal Cors kat Red Carpet lagi..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  40. verability says:

    Melayu yang sangat ter-barat-kan..bahu nampak sana sini…baju hampeh..yang cantik kak sheila n mickey mouse tu cute! Rosnah mat kuku kaki dh mcm hantu nampak….didie dah2 la tu nk jadi lady gaga melayu..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  41. takeiteasy says:

    sedangkan seorang yang bergelar HAJAH pun boleh pakai ketat n bagi pose ntah apa2 habis tu macam mana orang lain nak insaf yang sepatotnya jadi CONTOH pun sama
    ASK2012 memang hancor sangat2
    dari segi dress, host , joke n so on all hancor
    better try next time

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  42. bolradhabol says:

    siti saleha jugak yg menarik kt mata aku ni
    sweet & simple je…
    x lebih x kurang….

    luv siti salehaaaaaaaaaaaaaaaaa

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  43. battygnie says:

    Rozita Che Wan is dressing like a young kid while Izara the opposite. They should exchange their stylist.
    Izara’s dress is nice but its ‘too old’ for her.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  44. mael lambong says:

    rasanya ramai antara yg datang tu muslim, tp pakaian diorang kebanyakannya tidak menunjukkan macam seorang muslim pun.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  45. mizz says:

    ni tema menyerabutkan mata…kesian lak tgk depa berfesyen dlm majlis ni…mengalahkan majlis makan malam tpt aku keje dgn makcik2 cleaner yg melaram ala2 ikan duyung…makcik cleaner is makcik is cleanerlah kan…ofkoz diorg xde ilmu ttg fesyen…yg melaram bajet dah abis kiut, bajet cukup seksi, bajet cukup jelita, bajet cukup2 je pun iye gak…sesekali penganjur kene letak tema anggun tapi sopan…br ada kelass…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  46. Pelik says:

    pelik bila orang lain y menonjol dri pengacara…
    pelik bila sorg y beragama Islam memakai pakaian y menjolok mata…
    pelik bila artis y dh cam nenek tpi berpakaian x semengah…
    pelik sungguh la artis skg ni…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      pelik bila ko sentiasa mengadao blog gosip sambil tgk pakaian seksi mereka..
      pelik sungguh ko ni.. :)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  47. mira says:

    tekun aku bace komen korang sume dr awl smpai akhir..huhuhu dasyat masing2… tp mmg kbykan nye menyatakan nlopa x patut jadi pengacara..ade yang pertikaikan keseksian, ade yg pertikaikan fesyen nak ikut barat tp kite timur, x kurang jugak yg pertikaikan kite x pandai berfesyen mcm org barat…huhu…betulllllllllllllllll………….sejujurnya, aku xde suke org ni, n benci org ni…logiknye pon terserlah mmg bosan, die buat org tertunggu2, ape die nak smpaikan pon x paham..rasa part utama adalah drama yg die org sembahkan je tu..pengacara tenggelam, penyampaian anugerah pon tenggelam…ermmm pada aku tema dah best dah :) aku suke tema tu..bukan senang nak dpt peluang pkai baju2 ala2 gitu time biase2 ni..part yg lain2 erm……..!@#$%^&*^&%$$#@!!

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  48. lola says:

    org bagi tema kemain nak ikut. Allah bagi peraturan kemain payah sesangat nak ikut. ya Allah takut nye aku tengok artis malaysia mcm ni sekali jadi nye. bertaubatlah selagi pintu taubat masih terbuka.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  49. Kesian neelofa says:

    sejujurnya aku cakap..n kipas susah mati neelofa jgn marah ye…lofa memg cantik pada mlm itu..tpi sayang seribu kali sayang la..dia x leh mengacara..tpi kalau dia mengacara nona ok la skt..tpi bila kat anugerah skrin x blh la…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  50. lopak kayu says:

    HAHAHA … LOPA MMG KAYU … PUTERI KAYU , MGACARA KAYU …

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  51. Anonymous says:

    anzalna, tasya shila, rita rudaini, zarina zainudin (bj purple tu.. xtau betul ke x org nye), emma akma, ifa raziah, rozita che wan… kategori out of date… (hatta dolmat da xde iadea…mcm kutip bj tasya shila n azalna dr store..haiyooo kreatif lah sikit buat malu uitm jah)

    izara aisyah… walau pon aku xtau konsep fairy tale ape tp die paling nampak cantik di mata ku…

    nora danish, era fazira, yg pakai bunga kat kepala (xtau nama), diana rafar, lisdawati … kategori cantik

    yg lain2 tuh ramai yg terlebih kreatif… honestly, buruk

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  52. terrarossa says:

    aq tertdo tgk anugrh skrin tu boring sgt… pengacara kaku n kayu…ntah pa2… fantasi la sgt… thun depan tema apa lg????

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  53. too many blings here and there..should keep it simple and classy.this kind of too many blings and laces, menyebabkan those beauties lost their beauty and grace.it is some sort of cheap event.too ‘semak’ for me.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  54. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    Dlm banyak2 artis jalan kt kapet merah ni minah jambu nampak neelofa je yg paling paling jambu yg lain ok2 laaaa….didi alias paling kelakar pakaian dia rita cantek ..si faizl husain tu kenape laaaaaaaa beserabot sangat muka tu ! kalau berseh kn jangan ada misai kn hensem ! u hensem tau bukan tk hensem ok !! tk sangka pulak si gigi rabbit pon ada eeeeeeeeee nyampah !! tu rosnah mat aris ngan laki dia ke tu ??? kenape macm tu pulak jadi nye ? pe2 pon gua selut lu la rosnah… zarina samsudin dia cantek tu anak dia ke? hensem ada Hp no ? pakaian pojiah gos minah jambu paling paling tk bekenan pesen tah happe2 huh !! liza abdullah ifa raziah gemok nk mampos !! Erra maseh cantek n ayu je muka dia …nora scha tasha shila n yg lain2 nye biasa2 aje tkde ape2 yg berlaku……pe2 pon Neelofa yg paling paling cantek pada malam anugerah skrinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 15
  55. cindarella... says:

    Fisrt time tgk angrh skrin yg paling tdah best…konsep bet tp tk kena,,trus ttup tv n tido…kslrhn bg D+ utk anugerah kali ni…sorry to say…tidak menambat hati

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  56. Doktor falsafah says:

    Ni fairy tale ke atau halloween? Yg ku nampak cuma nenek kebayan n hantu mak limah je…ewwwww

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  57. pizza says:

    Kalau ikut tema fairy tale, yang aku nampak kena gaya is Shah Jazle. Bizarre, tapi kena sgt dgn tema. Also yang jadi Miki Mouse tu. Gown Lofa pun bertemakan fairy tale, cuma yg x kena bila disarungkan pada tubuh org Islam.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  58. tasya says:

    teringat my fren ckp x sanggup tgk ask sbb neelofa n erra seksi sgt..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  59. kagaya mad says:

    Adakah mata aku yg berpinar atau mmg mcm tu baju lufya..fesyen apakah mcm tu..tutup kpla tp dada tdedah plk mcm tu..plg mengerikan tentulah nenek rosnah dan didie alias..tolonglahhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. emmm says:

    dynas cantik!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. lemonade says:

    Kemungkaran ialah setiap perbuatan yang diharamkan oleh syariat Islam sama ada terhadap Allah, manusia dan alam sekitar.Umat Islam wajib mencegah kemungkaran yang berlaku dalam masyarakat i)tangan ii)lidah iii)hati(selemah2 iman)..kalau x tgk x sokong dan benci dengan majlis maksiat ni..insyaAllah kita dah mencegah dengan hati

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  62. Dea ieya says:

    suka tengok nora danish dan adi putra . .:) .

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  63. Anonymous says:

    smart tgk kaer..izara aisyah n lisdawati sweet sgt! kalah cik rozita kite..hehe
    yg lain hampeh..lg2 didie alias..aduhai sakit jiwa aku tgk dia..
    rosnah mat aris xsdor diri..uhh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. menyampah says:

    baju gila babi punya buruk! Sumpah!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. nor says:

    Abang Nara, tolong sampaikan pada Fouziah Gous, kenapalah pakai baju mendedahkan bahu dan dada, kalau tak silap ayah dia baru meninggal dunia. Pesan kat dia ikhlas daripada saya, pakailah elok2, kesian allahyarham ayah dia di alam barzakh. Hari tu gambar dia melentok tidur kat bahu Iqram ni pakai baju terdedah tak ingat siksaan Allah ke dik oi…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • sukaforeher says:

      x pa..suami dia tanggung..ayah dia dh lepas tanggungjawab..pesan kt somi dia.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  66. F says:

    Waa! Lama dah tak nampak Kaer AF….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  67. didigaga says:

    nabila huda..cantik..less is more kan..luv her style..accessories..
    baju dynas n neelofa pun cantik..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  68. che momot says:

    nak tema fairytale sgt hampir suma jd costume halloween…da xde rupa award da…cm high school nye pementasan..bkn majlis anugerah yg sepatutnya menghargai pembuat drama tv malaysia..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  69. no hurt says:

    knapa bila sebut fairytale kena guna konsep foreign fairytale..we have our own lagend!!come on..takyah lah sangat ikut kebaratan, org barat x ikut pulak kita..apa nak dimalukan dengan pakaian tradisi kita..kalau indah dipandang mata tak pe la jugak..ish2..manalah nak maju..orang asing x de lah sangat guna budaya barat masih membanggakan pakaian mereka..sekadar comment!!no hurt feeling!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  70. abang faizal……owh..rindu nak tgk faizal hussein berlakon lg dlm filem2 berkualiti dan bukannya jadi abg yg garang dlm sebulu kaseh…bunohan mmg the best!! lantak ler korg nak dislike dh semua komen pasal baju jer kan…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  71. tanya says:

    Pelik aku tgk Lufya..Selendang tu saja nak buat fesyen ke atau saja nak eksyen.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  72. Sedih dan Pilu says:

    Ramai yg bg komen di ruangan ni. Thanks to all. Ada banyak yg membina dan ramai juga yg mengutuk. Semua adalah hak masing2. Tapi biarlah ikhlas dan dipraktikan. Jangan la pulak komen dan kutuk artis2 di blog tapi bila jumpa artis yg dikutuk tu, ‘hai sipolan, i minat sangat ngan u, boley amek gambar?’. Ramai dah jumpe yg macam ni. TALAM tajuk nye.. hehe… Pada yg memberi komen pasal fashion tu, faham2 kan lah konsep dan dalami dengan lebih terperinci apakah yg dimaksudkan dengan ‘fashion’. Subjektif tau. Pada yang memberi peringatan tentang hukum hakam Allah, syukur alhamdulillah, bersama kita mendoakan yg terbaik utk mereka2 yg mewarnai industri seni ni ye. Kalo nak ikutkan, kita yg menonton ni pun berdosa juga sebab memberi galakkan ke arah yg tidak baik… bersamalah kita harapkan yang terbaik dariNya ya. Pada yg tidak bersetuju dengan kebolehan Neelofa utk mengacara tu, bebawaklah bersabar. Semoga si pemilik kuasa yg memilih Neelofa utk menjadi salah seorg pengacara pd malam tuh akan membaca komen2 kita ini dan seterusnya akan mengambil langkah terbaik.
    p/s: jika ada tersalah dimana-mana, harap maafkan. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. sedih, pilu dan kecewa says:

    Ramai yg bg komen di ruangan ni. Thanks to all. Ada banyak yg membina dan ramai juga yg mengutuk. Semua adalah hak masing2. Tapi biarlah ikhlas dan dipraktikan. Jangan la pulak komen dan kutuk artis2 di blog tapi bila jumpa artis yg dikutuk tu, ‘hai sipolan, i minat sangat ngan u, boley amek gambar?’. Ramai dah jumpe yg macam ni. TALAM tajuk nye.. hehe… Pada yg memberi komen pasal fashion tu, faham2 kan lah konsep dan dalami dengan lebih terperinci apakah yg dimaksudkan dengan ‘fashion’. Subjektif tau. Pada yang memberi peringatan tentang hukum hakam Allah, syukur alhamdulillah, bersama kita mendoakan yg terbaik utk mereka2 yg mewarnai industri seni ni ye. Kalo nak ikutkan, kita yg menonton ni pun berdosa juga sebab memberi galakkan ke arah yg tidak baik… bersamalah kita harapkan yang terbaik dariNya ya. Pada yg tidak bersetuju dengan kebolehan Neelofa utk mengacara tu, bebawaklah bersabar. Semoga si pemilik kuasa yg memilih Neelofa utk menjadi salah seorg pengacara pd malam tuh akan membaca komen2 kita ini dan seterusnya akan mengambil langkah terbaik.
    p/s: jika ada tersalah dimana-mana, harap maafkan. :)
    Semoga yang terbaik utk kita semua k… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. miss wawa says:

    Kali ni tgk makeup & baju Nora Danish mcm tk berapa lawa la..kalau ND pakai mcm Cinderella atau Snow White lagi sesuai….sebab ND ni seorang yg Chomel:)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  75. Nasrul Bkt Sokong Rosnah And Didie Alias says:

    saya sangat suker peragaan pakaian Kak Rosnah Mat Haris yang Ala2 ahli sihir dan Peragaan Pakaian Didie Alias 101 Dalmation……. Korang ni buter Fesyenlah…….. Paling Terbaeik adalah Pakaian Kak Didie Alias…… Best!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  76. Nasrul Benar Belaka says:

    Wow!!! Saya amat terpegun dengan Gayaan Kak Didie Alias Dan Kak Rosnah Mat Haris tu………. Sooooo evil……. I like evil ni tau….. Kak Didie alias mengayakan 101 Dalmation seruper sangatlah dan Kak rosnah mat haris pula mengayakan pakaian Fairy Tale Ala2 Ahli Sihir……….. Best Sangat!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0