Written by AbangNara | April 6th, 2011

abpbh2010

Mantap. Itu sahaja yang mampu Abang Nara katakan apabila melihat gambar-gambar semasa majlis ABPBH2010 berlangsung yang diambil oleh Paradigmastudio ini. Memang awesome gila. Ada ratusan gambar yang diambil so Abang Nara dah bahagikan kepada 3 bahagian. Nantikan bahagian kedua dan ketiga sebentar lagi.

Lagi gambar ekslusif ABPBH2010 daripada Paradigmastudio dengan membaca entri ini sepenuhya. Sila LIKE Paradigmastudio di Facebook sebagain tanda sokongan anda kepada mereka.

P.S: English Education is good for us.

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

121 responses to (63 GAMBAR)Ekslusif ABPBH2010 Daripada Paradigmastudio Part I

  1. peminat siti suatu ketika dulu.. says:

    oh aku yg pertama!!

    aduh nape fs mcm tu???

    0
    0
  2. anum says:

    muka bersih2 sumer

    0
    0
  3. dark28angel says:

    cantek!!!

    0
    0
    • Aku suka pesen yg rambut dia mcm letak gam tu (gambar ke-16), sorry aku xtau dia saper, mgkin glamer aku jer yg xkenai kot. Btw byk fashion victims la…. kena improve lg gaya, jgn main hambek jer aper designer bagik (tp xtau la kan, sbb designer ni melampau2 letak harga…. xmampu dorg nak pilih2 sgt, kot)

      0
      0
  4. anum says:

    muka RCW bermasalah…melap sume terang2 cm opera cina lak

    0
    0
  5. someone says:

    nice pic…luv it…!!!!

    0
    0
  6. gerhana says:

    yahoooo…first

    0
    0
    • peminat siti suatu ketika dulu.. says:

      hihihi.. aku ler yg first.. hihiihhi.. takpe cube lagi ye.. :)

      0
      0
  7. Enemy~ says:

    Tetibe ramai pulak suke Fasha Sandha tu eh??huhu

    0
    0
  8. gadisfebruary says:

    mlm anugerah sume lawa.. ^^

    0
    0
  9. peminat siti suatu ketika dulu.. says:

    mmg tak di nafikan fs mmg plg cantik… make up ke tak make up ke, tetap cantik..

    0
    0
  10. jijah says:

    Amazing…semua pic yg diambil sgt2 cantik..

    0
    0
  11. Zubir says:

    hebat, menarik dan cantik
    tapi artis2 lelaki macam tak sempat nak bercukur kebanyakkan nya.
    muka serabut basai.

    0
    0
  12. orang asli says:

    Fasha sandha sangat jelita. RCW sangat menawan. :)

    0
    0
  13. blackrose says:

    tomel lh mia….sweet sgt….

    0
    0
  14. nana says:

    gambar cantikkkk
    artis buruk pon nampak cantik
    HA HA HA

    gambar last tuh awat fasha??????????

    0
    0
  15. cranky says:

    yg pompuan pakai baju karer ijau ngan n lg satu itam tu sape ek

    0
    0
  16. nin says:

    yg pompuan pakai baju karer ijau ngan n lg satu itam tu sape ek

    0
    0
  17. nana says:

    ehhhh
    bung mukhtar ada lah
    HAR HAR

    0
    0
  18. minah says:

    HD quality. Ramai sungguh punya kulit yang tak sehalus mulus seperti yang di sangka! Hehe… still nice.

    0
    0
  19. ad_pie says:

    FS..ketiak itam..highlight skit pls..!

    0
    0
  20. tersendat2 says:

    scha? setaraf dgn fs. tgk gmbr last sklai tau fs jenis pompuan mcm mne. trlalu murah hrge dri xkesah nk brsentuhan dgn mne2 laki pun..

    0
    0
  21. Bertubi-tubi says:

    Fasha sandha,Jelita. Yuna macam paderi. RCW,menawan. Ella macam zombi kampung pisang. Shamsul yusof,hensem. Scha macam nyah. lisa control ayu. Tok t bile lagi nk pakai tudung litup??? asyik jambul jea lbey. berubah la tok t. ade duit banyak xguna gak. kuangkuang!!

    0
    0
    • mazen says:

      boring dgn komen2 yg asyik sentuh pasal”siti ni, bila nak pakai tudung?” wei, korg g je la jumpa dia sendiri ckp kan senang. ngumpat dia kat sini buat dosa je. biar je la dia klu dah itu pilihan dia. nanti dlm kubur pun kita bukan nak kongsi kubur dgn dia. yg kena pukul kat dlm kubur nanti dia jgk. dah, x yah dok sebok2 psl tudung. komen la benda lain. komen psl nape dia nampak gemuk ke, nape suara x sedap ke, nape x pakai baju seksi ke, atau bole komen, nape buat p’sembahan best mlm tu? cuba buat x best. baru korg(anti siti) senang hati kan.

      0
      0
      • Permata says:

        “yg kena pukul kat dlm kubur nanti dia jgk.”

        Ko ni bcakap MACAM orang tak sayang agama la. Kalau betul peminat fanatik pun, be professional la. Orang tegur menda yang betul. Admit ajelah. Aku suke je Tok Ti ni, tapi kalau org ckp dia perlu bertudung, aku sokong sebab aku tau mende tu betul.
        Bukan untuk Tok Ti je, untuk semua artis. Kalau mende betul, mengaku ajela betul.

        0
        0
      • nani says:

        mmg yg kena pukul dlm kubur tu dia tp sian la jiran2 dia dlm kubur nt. kita ni kena la saling tegur menegur, sama la mcm kita tegur cara yuna bertudung,,, xgitu,,,

        0
        0
  22. gulipecah says:

    FS ni terlalu friendly..tu yg byk org pikir dia nih tak baik..tgok gbr tu..nape diabiarkan org tu wat cam tu kat dia..grmbar boleh jg mengudang kontrovesi sbb dia public figure..FS mesti lebih brhati2 lain kali dlm apa jua pekara remeh temeh..bgun dri kslpan dulu..OK fasha..terbaik tuk awak..

    0
    0
    • badai says:

      yep!!! hot seyyyy!!!! tp aku mmg x penah minat pun kt awek ni…kontrol ayu sangat2! nyampah aku nengoknyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
      auwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

      0
      0
  23. Sinar R says:

    yang bertudung tu comei…………….

    0
    0
  24. nosa_jaybee says:

    pape pn… FS tetap terbaikkkkk!!!

    0
    0
  25. bella says:

    Hans Isaac & Linda Onn cam couple gitu.. Same cantik, same padan.. Sesuai sgt.. :)

    0
    0
  26. hot mama says:

    gedik amat fasha sandha brgmbar mcm tu…mesti nk kontroversi jgk,nk tnjk kt sape brgmbar mcm tu

    0
    0
  27. google says:

    sukkeeeeeee kening Liyana Jasmay! LJ i love you :)

    0
    0
  28. scorpioncat says:

    fasha mmg santek.. linda onn ngan scha tu mmber aku cakap ‘cm nyah je’… aduii… siannn…. fasha tersantek la mlm tu…

    0
    0
  29. nin says:

    linda onn cm tepong gomak!

    0
    0
  30. Baby says:

    tiak fs itam!eeiieee

    0
    0
  31. seri says:

    make up yg amt2 tebal!!

    0
    0
  32. lolyat gang says:

    aku trauma tgk muke ella
    da mcm muke zomba da

    merah lipstik yuna n scha

    0
    0
    • jabun says:

      haha..aku lak trauma gan ank rohana jalil

      geli siott..tengok..

      segan adik aku nk togak..hehehe..

      0
      0
    • unknwn says:

      hahahaha… eeww.. napa mta ell tue?? cm zombi plk.. mimpi ngeri la aku nie mlm..

      0
      0
  33. apa2 jer says:

    fieda paling cantik..mengikut cara berpakaian islam..bkn macam2 yg seksi2 n seksa2 tu..

    0
    0
  34. aik says:

    apsal tgk scha tu mcm melekit jek…bukan ke kat atas tu sejuk….ish ish..heheh

    0
    0
  35. ntahhapehapentah says:

    mke kbyakan bminyk+mekap tebal jer+blu mate tebal.huhu..y llaki la sempoi,tp agk serabai je.huhu

    0
    0
  36. apik says:

    babi sial arap mekap je byk .. pui~~~

    0
    0
  37. Malaysian Lady says:

    damnnnnnn…semua ladies mekap tebal…..

    remy ishak,looking good ..hehe ;p

    shah jaszle spoil gmbar .lulz.

    0
    0
  38. peah says:

    yuna mcm witch….
    mcm dlm cite snow white yg nk bg epal beracun tu…
    hihihihi….

    0
    0
  39. angelina jolie celup says:

    adoiii kenapa pic yg 22 tu nampak pelik?tang kening tu cam alien dah aku tgk..hahhaa,scha memang mcm nyah,lubang idung besar,maya matahari nampak pelik…yuna pulak sebiji cam sister..liyana jasmay tu perasan lawa..wekkk kalau bercakap kalah minah salleh (ala ala minah salleh bunyi nya),ella memang cam zombie kg pisang,yg paling cantik n perfect fasha sandha..even aku memang x minat dia tp dia memang jelita.

    0
    0
  40. Wak Lu says:

    suke tgk make up n wajah Lisa Surihani, Liyana Jasmay n Maya Karin…simple tp lawa..bukan perasan tp memang liyana jasmay lawa pun…ella muke da pelik sgt..overan sgt botoxnye tuh..dulu comel jer..yg lain xnk komen pape…pape pun tahniah pada yg menang…

    0
    0
  41. Suria says:

    Sekali pandang Lisa Surihani dah macam pelakun filipina yg skrg ni tgh ditayangkan kat tv3.MARIMAR..cun teramat..congrats lisa…

    0
    0
  42. nora says:

    kesian kan lah ella dan kakaknya tu wei….dah tua sgt…dah nak dekat 50…..botox pn tarak guna…..air sembahyang je ubatnya

    0
    0
  43. pengkritik hebat says:

    bagi aku la…yang cantek dari segi baju n make up lam ABPH ni….Fasha Sandha,juliana evans,diana danielle, Lisa surihani, Scha, yg pkai tudung muke cm CT(xtau nme pe) pon cun gak..n aku nk bg pujian la kt YUNA.have her own style!well done…yg len tu seme baju hodoh2.xde taste langsung.make up plak over teramat..cm opera da ak tgk…

    0
    0
  44. non says:

    fasha sandha…simple but elegant…

    yg lelain tu biase2 jer..yuna ok gak tp ader cam x kene

    0
    0
  45. secret says:

    waa…..baju ZIZIE EZETTE paling meletop!! takde gambar dia lg ker?

    ade hati nak mengorat awek arab? Aku ade petua baik punyer

    0
    0
  46. ADLIN AMAN RAMLI says:

    MCM BAJU RENANG PLAK AKU TENGOK SI FARAHDIYA PAKAI NI……..

    0
    0
  47. baby says:

    fasha nampak tua, ella nampak pelik muka dia, linda onn nampak pesek n kemek, shaziey sam nampak handsome, zizie ezette makin cantik, s.nurhaliza nampak tembam, lisa surihani looks natural beauty, scha nampak kembang hidungnya..jgn mareee

    0
    0
  48. ekien says:

    shamsul ngn liyana jasmay bju same merah…warghhh berjnji aper…hik3

    0
    0
  49. usop wilca soley soley says:

    fida je cantikk…

    0
    0
  50. girl says:

    even aku tak suke fasha, tapi lam gmbar ni aku tngok dia cantik, mekap pun ok je.

    0
    0
  51. silentgirl says:

    lisa S- santeknya…jeles aku ni as pompuan!
    yuna-firmnya kulit yuna..red lippy is so freshing ur look.
    scha-another red lippy…comel gak scha ni.
    sam-seriously smart..
    mia S-dak tecit ni da pndai pkai lip lap lip lap..somel!
    Liyana J- babe..is it ur boobies to small..or d dsigner wrongly measure d chest part? hihihi…
    diana D-simple je snow white ni..
    tokti-harus ade kopiah…
    maya-peliknya muke die.
    kieran-jggut die smart la
    ana R-owhh pls la minah SS..ur appearance, attire, hair is always ugly! n i really hate u..stop singing pls!
    elfira L- adek oh adek…nape nk jd owg besa sgt ni..muke lg comel klu xmake up..
    fasha S- always pretty!
    stacy-lawa la..rmbut pn cntek!
    linda O-gbr ni npk muke tajamnya..
    shzliana- overall cm ok..
    maya K- ok je..
    ella n jojie-eiwwwwwwww!!!!! so old!! haggard gle! ella cm hantu! mcm witch!
    halim O-wowww….rmbut da lain! but still geli ngan die!
    fida-comel n sopan je
    shah J- poyo nk mati..’mom, thx for d name’…acik kau! pdn muke kamal adli pn ckp name die kamal adle..
    syamsul Y- shawl n guy?nahhh…not gud for me.
    remy i-plz shave ur beard..looks messy.
    memek-ko pkai cmne pn…ttp hdoh gak! dress pn npk murah..spe nk sponsor dress lawa2 tok ko..buang karen.
    faradhiya- d dress is so stunning..lain dr yg lain.
    zizie -auwww..sporting abg bung..
    rozita CW- tbalnya make up..
    last pic…alamak…asal fasha S amek gbr cmtu…seems like d guy is hugging her…auwww..not nice.

    0
    0
  52. cintra says:

    macam nie ke rupa n gaya artis kalau zoom dekat .. ku fikir artis nih memang tak kan ada masalah kulit muka.. rupanya tak berapa nak cun. dengan mekap tebal lagi..
    fasha juga yg paling simple…

    0
    0
    • fake up says:

      tengok live lagi seram beb.Mcam mekap utk party halloween pun ada. Pas tu menyamar pakai colored contact lens .. adoiiiiii

      0
      0
  53. maherzain says:

    fidaa..tetap menawan..suci je muke mekap pon xdela tebal sgt..

    0
    0
  54. akubukanartis says:

    oh maya karin… flawlesss

    0
    0
  55. bbasya 411 says:

    SHAHEIZY SAM- sgt hensem!! i loikee…
    yg lain jgn kecoh2 yer,,kesimpulannYa,,FIDA spupu CT tu jgk pling cantik,ayu,mulus je kulit,n make up pun natural..GUD JOB fida!!! i like ur style,,xprlu nk seksi2,tp tetap maintain cantekkk seyhh..=)

    0
    0
  56. Z says:

    hhhhmmmm…..lntak r sexy ke hape…yg pnting ftographer yg amek gmbr ni sume cntik….

    0
    0
  57. bbasya 411 says:

    SHAHEIZY SAM- sgt hensem!! i loikee…

    yg lain jgn kecoh2 yer,,kesimpulannYa,,FIDA spupu CT tu jgk pling cantik,ayu,mulus je kulit,n make up pun natural..GUD JOB fida!!! i like ur style,,xprlu nk seksi2,tp tetap maintain cantekkk seyhh..=)

    0
    0
  58. fiza224 says:

    yuna xlawa lgsung…menyampah tguk die sejak dah glamour ni,makin over fesyen tudung n make up tebal gile.xsesuai lgsung..scha n lisa control cantik….memey plak nmpak senyum pura2.. lg 1, ella muka mcm bedah je…lain bebenor..serius xlawo lgsung.

    0
    0
  59. D says:

    the most beautiful award goes to FIEDAAAAAAAAAAAA ! the others. opss no comment. xoxo ;)

    0
    0
  60. ngeri dan pelik says:

    dlm ramai2 baju si memei cam pelik je cam baju tarian bellet tu.. eh ye ke aper yg aku taip ni tp memang x lawooo huduh baju memei hahahaha….

    0
    0
  61. suka ke xsuka says:

    aku seram sejuk tgk muka masing2… Make up tebal giler… Nama pun artis… Aku pun artis jgk, veteran… Xdpt pun invitation g ABPBH2010 nie… Tgk kat umah jer, tp 30min jer, sakit ati…. then bukak ESPN tgk bola…

    0
    0
  62. terfikir says:

    apahal smua artis hitam2?hahaha. diaorg putih pun gara2 make up yg tebal n cahaya..bila jumpa ngan diaorg face 2 face, wahh! begini rupanya, hitam legam!!! sorang jer artis yg putih gebu yg asli, si zizie.. serius cantik kulit dier…

    0
    0
  63. XOXO says:

    aku geli tgk scha cm masuk pertandingan bapok je n paha lak ketiak itam pn nk tunjuk xtaw malu woooooooo

    0
    0
  64. lalala~ says:

    mia sara paling comel~

    0
    0
  65. Amy Lee says:

    aduyaiiii…. ana rafali ni mmg x cantik langsung.. rambut mcm tu x sesuai beb!

    0
    0
  66. student bandung says:

    pelik2..

    0
    0
  67. sheila says:

    semua baju ok la but makeup tu ….. scary!!!!

    0
    0
  68. Tok Kadi says:

    -apsal liyana jasmay duk kat kerusi yasmin hani..
    -nasib xda tokoh politik paling populer klau x msti bung mokhtar dpt undian sebanyak 128,902 undian..

    0
    0
  69. puteri kediri says:

    cantik sgt baju zizie ezzete.tp dah mcm beauty & the beast plak.

    0
    0
  70. workshop says:

    ater.. ramai benor artis suke pakai baju ala2 berkemban tu haaaa.. asal ea..?

    0
    0
  71. workshop says:

    boleh pandang2
    jgn pegang2
    duduk renggang2
    huh, lagu ni ado dipersembahkan di ABPBH 2010 kan..
    erm.. tapi, haram dipraktekkan ;p
    hanya sekadar lagu jer..

    0
    0
  72. chantek says:

    aku suka baju stacy… stacy pn nampak cantik malam ni..

    0
    0
  73. Aec says:

    wahh,trpegun aku tgk kulit yuna. flawless..masa die perfom pon aku dh perasan.adekah disbbkan die duk kt US? maka fktor cuaca & prskitaran yg mnyumbang kpd ke-flawless-san kulit yuna??

    0
    0
  74. artis kayu says:

    hahahahaha…sya suke komen2 anda smua..buat ilang penat saya…

    0
    0
  75. genuine1224 says:

    stacy cantik!! adik mia cumelll sgt!

    0
    0
  76. DuckLing says:

    RCW n Linda onn like Geisha princes….muka terlebih powder!! n Scha….posing so funny…not even vogue….
    yg pakai tudung paling cantik n sweet :)

    0
    0
  77. jamal says:

    sedapnye faradhiya,, wallaa huhu

    0
    0
  78. jamal says:

    lisa, sy hanya mahu mulut kamu, yg lain sy x perlukan haha

    0
    0
  79. eiyana says:

    geliks n gediks2….sexy nye…klu body cun xpe…
    paling ketara leyh nmpk,body memey…breast dia nmpk londeh gila…..xcun langsung, mcm body nenek cucu 20 dh…

    0
    0
  80. pelangi says:

    fasha mmg canteek la woii.mmg la prangai dia cam haram je tapi aku rase sume artis camtu tapi xde tunjuk kat depan public je.sume nak kenakan fasha.kalo nak bukak cite sal prangai sekor mmg kompem x abes smpai bile2.xpe fasha just give you best in action.;p….

    0
    0
  81. Amier says:

    Gambar bagus !! distinctive in terms of clearity.Baru jelas tak semua artis dalam gambar tu nampak cantik.
    Betapa cantik itu tidak kekal…kena terima hakikat alam.

    0
    0
  82. lili says:

    fasha sgt cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    0
    0
  83. zeqt says:

    hanya bakal cik lawyer yang nampak natural bersama solekan nipis…. yang lain hanya tampalan. kurangkan solekan anda agar ianya x nampak pelik~

    0
    0