Written by AbangNara | September 9th, 2014

Oh Lara Alana. Kau membuatkan hati ini cair melihatmu. Kecomelanmu membuatkan diriku geram. Terasa ingin ku terbang kepadamu dan mencubit-cubit pipi yang gebu itu. Geramnya!!! Pasti ayah dan ibumu setiap hari tidak puas mencium wajahmu. Suatu hari nanti pasti akan ku temui dirimu dan akan ku dukung sepuas hati.

lara alana anak awal scha

Cute kan? Hehehe. Sekali pandang hidung Lara Alana macam hidung emaknya, Scha Al Yahya. Besar nanti confirm cun dan cantik macam Scha juga. Insya Allah Lara akan membesar menjadi anak yang solehah. Sama-samalah kita doakan.

lara alana anak awal scha

Harap Scha dan Awal akan lebih banyak berkongsi gambar Lara Alana untuk tatapan para peminat. Comel sangat-sangat kalau sehari tak tengok rasa macam tak lengkap pulak hidup. Hehehe. Lagi beberapa gambar si comel Lara Alana dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Scha & Instagram Awal.

P.S: Harga Proton Iriz bermula dari RM45,000

lara alana anak awal scha
lara alana anak awal scha
lara alana anak awal scha
lara alana anak awal scha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 responses to (6 LAGI GAMBAR)Lara Alana, Serius Comel Sangat-Sangat

  1. Nora Danish says:

    mestilah hidung mcm scha, takkan lah mcm abg nara pula :’)

    comelnya lara !

    0

    0
  2. Alana says:

    Emmm…x de la comel mana….

    0

    0
  3. lynn says:

    Semoga menjadi anak yang solehah…Lara Alana Ahmad Awaluddin
    P/S: semua baby adalah comel – chill

    0

    0
  4. pengomen tegar says:

    Eh..over pulak statement si nara ni.puji beriya bebenau.semua baby dilahirkan comel.apala nak diherankan…

    0

    0
    • Ketty says:

      Comel sangat-sangat kalau sehari tak tengok rasa macam tak lengkap pulak hidup. Hehehe

      MEMANG OVER PON..Semua baby comel pasal muka drg tak besar jdi mata besar…Tapi Takde lah sampai hidup tak lengkap….

      0

      0
  5. ira says:

    bukan comel je tapi pretty baby.

    0

    0
  6. anak ayah says:

    Comei….besar bola mata hitamnya..moga jdi ank yg soleh

    0

    0
  7. jill says:

    Hidung . . . Mak cik Scha nnt kalau mandikan baby tolong tarik hidung baby ok.

    0

    0
  8. bendera says:

    comelnya… semoga menjadi anak yang soleh serta insan yang berguna pada suatu hari nanti… Insya Allah..

    0

    0
  9. pantang says:

    Comelll sangat, tapi kan… asal habis jer pantang, terus dah takder “pantang” yang lain langsung dah ker? Memalam pun bawak anak kecik kuar. Sorry me tipikal kampong.

    0

    0
  10. anonimusssss says:

    nama anak dorang nie hampir sama dengan bekas peserta american idol = lauren alaina

    0

    0
  11. min says:

    Bby irma lg comel kot..name pn lg sedap dr si lara ni

    0

    0
  12. semua baby comel says:

    Baby semua comel…lgi2 d mata ayahibunya….tpi org pernah ckp kalo baby 2 kurang comel masa keciknya tpi bila besar nnti akan menjdi sgt cantik dan handsome..pekara ni aku percaya sgt sbb penah tgok byk terjdi…cth paling mudah ank erra fazirah masa kecik tk npk comei sgt tpi makin besar makin cantik macam ibunya….kan…kan….

    0

    0
  13. Anonymous says:

    tpi nape anak sazzy y dari kecil x comel langsung smpi ke besar pn x cantik…klau anak erra masa kecik x comel tpi bila dh besar cantik la plk…sy suka tengok anak ning…comellllll

    0

    0
  14. baby lara says:

    gambar ke 4 tu sebijik muka scha…comellll

    0

    0
  15. tahapahapa says:

    solehah?? …. didikan solehah kena dari ibu yang solehah juga… mana nk tumpah kuah kalu x ke nasik… hmmmmm

    0

    0
  16. tengokje says:

    @tahapahapa…amboi cakap macam sempurna sangat. Tak baik ok! ko tau ke apa amalan kebaikan yang dia buat? nak cakap pape pun pikir dulu. jangan sampai kat akhirat nanti ko kena merangkak g cari scha untuk mintak maaf.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    x baek menghina ciptaan ALLAH….

    0

    0
  18. Alana says:

    Baby x comel sbb….Scha pun bukan lawa sangat…
    Tapi…lawo la dari aku ni.

    0

    0
  19. karmilia says:

    anak aku lg comel..x kecoh pown..eh!!over plak ayat ni “Comel sangat-sangat kalau sehari tak tengok rasa macam tak lengkap pulak hidup.”

    0

    0
  20. ady wijaya saputra gila kt aku!!! says:

    Astafirullah al adzim….apekah jenis manusia korng ni?mnghina ciptaan Allah swt?ya Allah ampunilah mereka..knp msti samakan anak org dgn muka alien?anak scha yg begitu comel pn dikutuknya..semua bayi adalah comel itu semua ciptaan Allah.dan siapa kamu untuk menghina ciptaanNya??

    0

    0
  21. komentar says:

    mcm poyo je abg nara ckp sehari xtgk mcm xlengkap.punyela nk sedapkan ayat.haha

    0

    0
  22. Shaklee says:

    SubhanALLAH

    Sangat comel anak scha ni

    Alhamdulillah

    0

    0
  23. ahkak puaka says:

    SCHA NI CUN KE? ABG NARA NI BUTA LA. PD MATA AKU SCHA NI X CANTIK MANA PUN. ADIK DIA SI MARYSA TU LG LA. MCM ALIEN. SCHA NI HARAP PUTIH KURUS TINGGI & FESYENABLE JER.

    0

    0
  24. miss whatever says:

    Hello semua. Janganlah komen bukan bukan. baby semua dilahirkan comel. kalau x comel pun x perlu la kutuk. anak org sedap kta mengata. kalau mak ayah dia dgr kan sedih. macam kta jugak org kutuk anak kta. kalau yg belum kawin tu mmg x fhm la perasaan mak ayah ni. tp yg dah kahwin ada anak ni msti faham kan? just my 2 cents. tq

    0

    0
  25. […] (6 LAGI GAMBAR)Lara Alana, Serius Comel Sangat-Sangat (31) […]

    0

    0
  26. cikcantik says:

    biasa je..xdelah comel mane..anek sedare sy lgi comel..tpi sbb anak artis kn.jdi femes la

    0

    0
  27. anok budu says:

    muko supo bewok gini pun kato lawa..nge ike spila comel ike spila,,meh meh anok budu jer skali tngok,dua kali tngok supo guye

    0

    0
  28. wah, nak imut-imut gambar ni, macam bayi lucu2. :D

    0

    0
  29. hahihu says:

    Boleh tkr da kot si pacak sbb xpacak dh jd si kembang sbb hdung smpi bila2 pn kembang..plus bkn comel mane pn bdk ni..chinese look je..besepah baby chinese look kt malaysia ni..

    0

    0