Written by serenity | April 10th, 2012

Ahad lepas, Marion Caunter dan suami, SM Nasaruddin telah mengadakan majlis cukur jambul bagi anak perempuan mereka, Leia Rose. Mengikut gambar, cantik dekorasi majlis dan dipaparkan juga foto-foto eksklusif keluarga bahagia Marion untuk tatapan tetamu.
PhotobucketPhotobucket
Lagi 4 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Twitter Marion Caunter.

***

Sekiranya anda mempunyai bakat seni: jenaka, bermain muzik, menari atau apa saja, anda berpeluang untuk menampilkan bakat anda di Bazar Seni Industri Budaya. Hadir ke perkarangan Panggung Bandaraya pada pukul 2.30 petang,  15 April 2012 ( Ahad) ini untuk menyerlahkan bakat anda. Hubungi Haris di 03-2052 3600 atau 013-615 9059 untuk pendaftaran / keterangan lanjut.

Photobucket

***

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

89 responses to (6 GAMBAR)Majlis Cukur Jambul Leia Nasaruddin, Anak Perempuan Marion Caunter Dan SM Nasaruddin

  1. double ss says:

    cute nye anak dieorang ni..

    0

    0
  2. JEJARI KONTOT says:

    Comel macam aku.hik hik

    0

    0
  3. aku says:

    aku 1st????

    0

    0
    • lady says:

      PENTING sangat ker 1st or last?memalukan perangai mcm bdk2 lah org yg suka tulis “1st” ni nak bace n komen…komen aje lah tak payah nak rebut2 1st bagai~bnd2 baik tak ade plak nak wat 1st~

      0

      0
    • the rock says:

      first to comment ,last to get laid

      0

      0
  4. ODAH says:

    alhamdulillah.. dh besor dh anak sm & marion ni.. in future of naza group :)

    0

    0
  5. zafran says:

    comelnya baby…semoga bahagia hingga ke akhir hayat..amin.

    0

    0
  6. cik joyah says:

    ermmm… igt leyh le tengok dier pkai tudung lek lok… tp yang hadooo~

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko pakei tudung elok sgt ke joyah? mulut pun mcm joyah, mesti la tak kan kan ?

      0

      0
    • Anonymous says:

      eleh…bini menteri2 yg sah2 lahir sbg melayu islam,dh byk kali buat umrah,siap pgi haji lg pun pakai tudung mcm gitu gak…ada berani ko nk tego??

      0

      0
    • lulu says:

      ok pe drpd xkai lngsung cam sorang artis yg baru kahwin tu akad nikah lam masjid leh selamba tak kai tudung. kira marion ada gak inisiatif utk memakai tudung. dia pun mualaf. so kenala baby steps. takkan terus nk bertudung litup, patu kang da lama di bukak plak.

      0

      0
      • watever says:

        xde isu mualaf or mmg dilahirkn dlm islm,s mmg sdh hukum wanita islm wajib berhijab.

        0

        0
      • Anonymous says:

        watever, ko berhijab sempurna ke?

        0

        0
      • GadisUngu says:

        Saya sokong sgt2. Islam tu agama yg memudahkan umatnya. Mmg hukum wanita bertudung itu wajib. Ttpi x salah kalau berperingkat. Hukum pengharaman arak pun Allah turunkan secara berperingkat. Nanti dr org tu elok nk berubah, terus tk jd. Jgn sesuka hati buat statement sentap ye. Berdosa nanti. :) renung2kan dan selamat beramal :)

        0

        0
  7. Anonymous says:

    oh my, she’s adorable! congrats to both of u….

    0

    0
  8. blacktie says:

    born with a silver spoon.. <– betoikah ingeris cek? kakakak

    0

    0
  9. blacktie says:

    mana pegi komen gue? aishh

    0

    0
  10. zuragone says:

    bestnye jadi org kaya…………

    0

    0
    • Kurus says:

      ntah caner lah istana kt syurga tu eh…
      ada cukup investment ke untuk bayar itu semua nanti

      0

      0
  11. lady says:

    b4 dis ada yg kata ank marion nie tak comel dkt blog lain…tp aku rase comel je lg pun bdk2 kan xada dosa pun xkan nak kutuk plak kite yg tambah dosa…alhamdulilah sejuk tgk marion berselendang mane tau maybe baby step pasni bertudung kan?sape tahu?InshaAllah…percayalah klu kite doakan yg baik untuk org Allah akan balas berganda kebaikan untuk kita:)

    0

    0
  12. cikukularis says:

    booooooooo.. la kauu! menyemak 1st apa! jakun kot!

    0

    0
  13. […] eksklusif keluarga bahagia Marion untuk tatapan tetamu. Lagi 4 gambar dengan membaca … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Anak, Caunter, Cukur, GAMBARMajlis, Jambul, Leia, […]

    0

    0
  14. sum1 says:

    untungla….

    0

    0
  15. chentalove says:

    so cute baby die ni…

    0

    0
  16. Ikebana says:

    bapa ingsom..mama cantik…anaknya…

    0

    0
    • nana says:

      muka baby kan berubah2..sah la hidup ko tak campur org kan..aku rasa org yg beranak ni kalau anak dia lahir sihat sempurna pun dah 1000 rahmat bg dia..

      anak erra pun masa baby mcm2 org kata..tgk skrg masuk 2 tahun..comel ke tak..cantik ke tak..

      0

      0
  17. 123 says:

    untunglah pak kaya.. hmmmmmm

    0

    0
  18. chanteqq says:

    untunglah…

    0

    0
  19. gwangsoo says:

    bertuah nye anak diaa…

    0

    0
  20. so sweet says:

    alhamdulillah…zuriat yg sempurna…tahniah kepada pasangan…xpyh la dok kutuk bab tudung…at least marion menghormati majlis…xder la jambul tinggi langit…kita doakan yg terbaik…

    0

    0
  21. rachel says:

    baguslah marion masuk melayu. banyak sacrifice marion sejak dia kahwin ngan nasa. bayangkan dia kristian, glamour, ada kerjaya… sanggup dia lepaskan itu semua untuk naza. walaupun nasa tu kaya, marion pun ada maruah jugak tau.

    0

    0
  22. Reena says:

    Hensem bapaknya, cantik maknya, comel gak anaknya..kayanya mereka..rezeki memasing…

    0

    0
  23. aku says:

    pak ensem,mama cantik xpenting sgt….yang paling penting bapak die KAYO…….

    0

    0
  24. aku says:

    rachel>>>marion masuk islam bukan melayu….bangsa mane bleh tukar2…

    0

    0
    • hakk says:

      sbnrnye boleh..sebab kalau cina masuk islam..lepas tu terus boleh beli asb..kawan aku org cin ayg btau

      0

      0
  25. akak bella says:

    anak dia ni bertopi2 bagai dgn baju mcm tu… dh mcm baptism pulak…..

    0

    0
  26. rainbow says:

    dlu marion nie sexy sgt..tp skang dh makin kurang..dh siap berselendang lg..hopefully berubah ke arah yg lebih baek.. =)

    p/s:sweet la tgk diorg.. =)

    0

    0
    • mememe says:

      obviously ko tak pernah tengok channel e. minah ni sexy kot. still is.

      ini la laki2 melayu, kaya je, cari ppuan bukan melayu, konon ada kelas la.

      n btw, bukan aku jeles. ini experience sendiri ye. majority lelaki melayu yg kaya n successful akan cari bini bukan melayu. kawin dgn non, bukan nak reti bimbing. semoga anak ni dibesarkan menjadi seorang yang soleh. aku dah malas tgk laki melayu kawen org non and live like orang kafir.

      0

      0
  27. sweet32 says:

    tu pon jd isu?? hehehe.. klakar la..

    0

    0
  28. tropong says:

    ape motip makcik tu bediri kat balkoni sambil pegang goodie bag naza..nak keluar, xde pintu pulok..hihihi

    0

    0
  29. zaia says:

    bulat2nye muka si comel ni..haha..pipi dia~~

    0

    0
  30. lin says:

    ya Allah…luaskanlah rezeki aku…den tingin gak nak meraaso KAYO….

    0

    0
  31. tina says:

    makcik joyah tu nak terjun bangunan ke? atau tak jumpa pintu keluar. si tukang gambar pun biarler makcik tu jalan dulu baru snap gambar. tak pasal pasal makcik kena enterframe!!!

    0

    0
  32. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    hensem nye laki diaaaaaaaa geram minah jambu lah ! kalau dpt kiss ni mesti best knnnnnnnn jangan marah eh marion i gurau2 aje……cute baby u i suka ….n i suka tengok u kt E news marion jambu sekali lov uuuuuuuu !!

    0

    0
  33. yela... says:

    geramnye tgk pipi baby diorg….rs cm nk gigit je pipi tu….comey sgt..

    0

    0
  34. comment jelah says:

    X semestinya untung dilahirkan dari keluarga berharta..

    0

    0
  35. mat pi says:

    Nasa bila ko nak ambik no.2 naikan darjat bangsa sendiri pula….No. 1 dah tak best lagi…. anak pon tak lawa…..

    0

    0
  36. nyah promosi says:

    attention gurls
    lepas ni sila beli perfume simplysiti untuk memikat jejaka mcm sm nasa
    kepada nyah2 juge,,muahhh

    0

    0
  37. say says:

    hrp2.. BANG NARA bca komen nih..
    bubuhkan gmbar2 mjlis aqiqah ank sepupu SM Nasaruddin iaitu SM. Hafiz dn Nadia Adrianna (gdis melayu) plissss..

    0

    0
  38. meeradriana says:

    lawalah plak marion kat sini..

    0

    0
  39. Anonymous says:

    kedua kali lihat marion pakai baju yg tidak seksi slps dia baju pengantin dia

    0

    0
  40. student bandung says:

    cute

    0

    0
  41. cantik gbr canvas diorang.. sesapa nk buat gbr canvas mcm tu, leh la jenguk2 blog kami… :)

    sweet lah mario and husband. semoga mereka kekal bahagia dan sentiasa bercinta hingga hujung hayat. saya minat marion sejak dia appear dlm 8tv quickie.. hihi..

    0

    0
  42. LV says:

    mcm manalah gambo aida boleh ada nie..hihi..

    0

    0
  43. mak jemah says:

    cantek baju kurung marion..polkadot giteww

    0

    0
  44. christina says:

    so cute laa anak u , marion n sm . . Hope besar nt jd cantik mcm u

    0

    0
  45. Anonymous says:

    ni dh brape bulan bdak ni…bkn 7 hari cukur jambul ke ikut sunah Rasulullah??

    0

    0