Written by serenity | January 18th, 2012

Lisa Surihani makin berseri-seri menjelang perkahwinannya dengan Yusry KRU. Sekurang-kurangnya kami berpendapat begitu setelah melihat gambar Lisa di program My Success Story : Dialog with Lisa Surihani yang dianjurkan baru-baru ini di mana Lisa dikatakan bercerita tentang kejayaannya dalam karier. Lisa juga khabarnya sedang menjalani penggambaran filem Ular, di mana dia berlakon di samping bakal suaminya itu, yang kali terakhir berlakon dalam filem Cicakman.

lisa ysury

Yusry dikatakan berlakon dalam filem tersebut bukan kerana ingin berlakon dengan bakal isterinya, cuma dia berminat dengan watak dan skrip filem Ular arahan Jason Chong itu. Lagi 5 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar DZMS Events and Entertainment.

lisa ysury

lisa ysury

lisa ysury

lisa ysury

lisa ysury

65 responses to (6 GAMBAR)Lisa Surihani Makin Berseri

  1. Triple_j says:

    apsal bakal2 isteri ni selalu nampak lebih berisi daripada biasa? mcm fasha sendat dan lisa di atas? happy kot?

    0

    0
    • Anonymous says:

      berserinya….. dan halussss gebu sekali lisaaaaaaaaa

      0

      0
    • This&That says:

      Yusry, you are one lucky man on earth. Dot

      0

      0
    • nina says:

      kenapa gambar first lisa tulis pakai tgn kana tapi 3rd picture pakai tgn kiri pulak? lisa boleh guna dua2 tgn ke?

      0

      0
    • Queen.Of.Goldfish says:

      seri bakal pengantin…

      tpancar jelas muka happy and ceria…

      ikhlas dari ati ak…shes sooo sweet in those pix…

      ak suka senyuman dia..rasa nak p cubit2 jek pp lisa 2 haih….

      papepon hopee hubungan lisa and yusry bkekalan hingga jannah~~~

      all d best both of them….

      u go girl~

      0

      0
    • lisa o lisa says:

      aku x minat betul lisa ni.. berlakon x hebat mane pon.. harap rupe je kot. pelat pon pelat. ntah pape sape yg minat benor minah ni.. haih… muke je cun.. berlakon hampessss gile. ke laut!
      lagi best mak jah sembilu belakon

      0

      0
      • dianah says:

        rasanya tak adil kalau tak suka seseorang tu hanya sebab dia tak pandai berlakon.

        tak pandai berlakon doesn’t mean seseorang tu teruk dari segi sifatnya.

        at least ada jugak org beli tiket wayang hanya nak tgk lisa je kan? :)

        0

        0
      • ermm says:

        aku stuju ngan ko.. lisa n sape2 je yg mcm die jgk, overated je lebih..takde bagus mane pun.. Harap muka je comel.. Aku hairan apa yg org minat sgt ngan artis camni.. Takde makne nak jeles ke ape ke… I mean seriously,.. brainy? Oh come on biasa2 je die ni…aku pnya academic achievement pun better dr die..& sgt lah berlambak org yg jauh lg pandai dr aku, muka pun lawa2 bnyk je,. bakat berlakon die? lg la takde kan.. Em sopan-santun? Alahai dah bergambor peluk2 sakan, pakai pun seksi, sopan ape nye tu? Aku hairan tak pernah ke org terfikir generasi muda masyarakat malaysia ni, minat dan mengidolakan pada individu2 yg tak mampu nak contribute apa2 pada negara? Seriously..cuba lah mengidolakan individu2 yg benar2 berilmu.. Kalau pergi kat kedai buku, cuba perhatikan berapa ramai sgt org melayu berbanding bangsa lain? Ini maknanya, org Melayu kurang mementingkan ilmu mcm bangsa lain, asyik nak minat org mcm Lisa Suirhani etc. etc… Tak paham aku.

        0

        0
    • hmm says:

      berisi korok mg

      0

      0
    • Vanilla says:

      Ni gambar lama. Lain kali buat research dulu :P

      Natural beauty & beauty with brain = Lisa Surihani

      0

      0
      • lisa oh lisa says:

        ntahla.. aku bg pendapat ttg lakonan die sajork.. action muke same je semua filem. cakap pon kadang2 x paham. 4 me, nothing special bout dis actress. kalau org tengok wayang nak tengok die belakon, its up 2 them la kan.. but 4 me, ade die belakon, jd xde mud nk tengok..

        0

        0
    • Pakar Motivasi Terhebat says:

      Muka je berseri dan temban…body tetap tak mantop pun. Sayang ramai artis dan pelakon wanita kat Malaysia muka cantik tapi body out! Setakat miliki buah2 suku masak, baik makeover dulu! Lainlah kalau macam RCW ke, Neelofa ke, Ning ke, Zila ke, Ifa ke, Wardina ke…baru suami terliur. Keding2 tak berbuah sori lah…tak lama nye..

      0

      0
    • Norman says:

      Cantik tapi body tak best mane pun! Buah kecik sangat…kalau muka Lisa body Rozita Che Wan, fuhhhhh….mau Yusri duduk rumah layan bini je!! Ramai yg cantik tapi body OUT! Neelofa is the next perfect star….buah yg besar dan segar idaman suami..tapi perut kenalah kempis bukan sama level dgn dada tau!

      0

      0
  2. kamariah says:

    mmg x dinafikan mmg cute sgt….

    0

    0
  3. Cik Norfa says:

    aku tahu lisa mungkin tak baca komen aku…
    tapi aku tetap nak ucap tahniah kat beliau..hehehe…

    0

    0
  4. zura says:

    seri org nak kawen :)

    0

    0
  5. peah xsuka gosip says:

    cute sgt…..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Ni gmbr lame laaa…

    0

    0
  7. Sayang Lisa Surihani Ketat2 says:

    Ni gmbr lame Lisa la…..tp lisa mmg sgt2 cun….untung Yusry…

    0

    0
  8. blacktie says:

    tahniah ye cik lisa.. semoga bahagia hingga ke akhir hayat… dasat ko yusry..dapek anak dara belakooo..

    0

    0
  9. Stranger says:

    Sebelum kahwin berseri, selepas kahwin? Tipikal sekelompok artis malaysia.

    0

    0
  10. Name says:

    Yusry KRU memang bertuah la..

    Erra Fazira pun dulu dia kebas, Lisa Surihani pun dia kebas..

    apala yg menarik sgt ttg Yusry ni..? Untung betul

    0

    0
  11. kerusi tua says:

    DZMS pilih bulu.. suke popularity murahan,

    0

    0
  12. Puan Gojes says:

    sweetnya lisa :)

    0

    0
  13. adoww!! says:

    Ni gambar lama la abg nara oiiii..ketinggalan btul.

    0

    0
  14. gudbye lisa says:

    mmg berseri, comel gile la ko lisa

    0

    0
  15. anonymous says:

    ni gmbr lama la..dah penah tgk sblm ni

    0

    0
  16. Anonymous says:

    gileeee laaa…cantik sgttttt la LISA ni…nape tetibe cntik mcm ni..nmpak gebu dan mulus sgtttt…mmg seri pengantin…(walaupn aku xsuke diorg kawen) ..harp LISA bahagia…CUNNNNN sgt….

    0

    0
  17. ahkak puaka says:

    lisa, kasi gemok siktla bdn tu.. kurus kerimping je aku tgk… boobs pun flat.. alahaiii.

    0

    0
  18. saya comeii says:

    eh apasal lisa tulis pegang pen jap kanan jap kiri ek…dua2 buleh yek…

    0

    0
  19. kasut putih says:

    seri pengantin.. selamat pengantin baru Lisa!

    0

    0
  20. saipool says:

    Sorry off topic. Apesal layout baru ko ni Nara x compatible langsung dengan browser aku. Berterabur jadinya. Tunggang terbalik aku bace entry ko. Harap ko dpt selesaikan masalah teknikal ini. Sekian(drp peminat beautiful nara zaman dolu2 lagi)

    0

    0
  21. tipah says:

    ni gamba lame laa abg nara oooiiiiii..tahun bile ntah niiiii..da penah tgkkkkkk…aduihhhhh~

    0

    0
    • Blonde Seeker says:

      Tipah oh Tipah, kalau gambar ni memang ko, kawen dgn aku nak??? Aku suka yg blonde2 je..hitam tak mainlah..kpg sgt, merah cam GRO, kuning cam Albino lak..ur is just nice! Kalau ko lah dalam gambar ni..kalau tak, puiiiit!

      0

      0
  22. LisaLuvYusry says:

    ni gambar lama….abang nara ni mmg lambat lah,…ckp je minat lisa…yee yee oo je….ape y penting aku minat gilerr ngan lisa ni semoga berbahagia hingga akhir hayat bersama yusry…^___^

    0

    0
  23. cik tom says:

    comelnya lisa..xsbr nk tgk wedding lisa dgn yusri..

    0

    0
  24. gula merah says:

    apa yg menarik ttg yusri KRU? poketnya lah…kalu dia sekadar kerani sekolah ke, polis bantuan ke,..Lisa ndak ke??? huh…

    0

    0
  25. eleh eleh says:

    beb, sila download google chrome. dijamin cun!

    0

    0
  26. pisau says:

    sdg blajar kemut-lepas-kemut-lepas…n senaman tanam-kemut-diam.hehehe

    0

    0
  27. Reena says:

    Tak kesahlah gambar lama ke gambar baru..yg penting lisa surihani mmg cun..terserlah keayuan dan kejelitaan dia..i loike sangat.

    0

    0
  28. markonah says:

    cun gilerrrrrrrrrrrrrr

    0

    0
  29. gedohom says:

    kalau ye pun nak kawin/nikah tak payah le heboh2 melampau sanagt, kalau dah nikah nati tu kekal sampai kemati bagus le,tapi kalau tak kekal nanti mcm mana

    0

    0
  30. meluat says:

    erk, ni bukan gmbr lama dh ke abg nara?

    0

    0
  31. MieraLiyanaKetiakItamBerbulu says:

    X minat Lisa. Jumper aritu dh. Kekwat. Speaking lagi. Nyampah aku tgk. Nk syum pun x nak.

    0

    0
    • ermm says:

      standard artis.. hipokrit..hanya buat2 innocent n sopan n sweet bagai utk raih hati peminat..bila dah rasa on top n dah kukuh ngan fan base yg besar, terus lupe nak jadi hipokrit n menampakkan belang.. Buat lelaki2 yg suka makan buah berangan, sodar2 lah diri tu tak ada lamborghini usah teringin nak kan urban girls camni..kahkah.. Balik2 gadis2 “biasa” jugak yg nak korang pun.. :))

      0

      0
  32. beLLa says:

    eh jap2. lisa tulis right-hand ke left-hand??

    0

    0
  33. Baby says:

    YUSRY IS ONE DAMN LUCKY MAN.

    0

    0
  34. watever says:

    GAMBAT LAMER LAA NI..BEFORE LISA NGAN YUSRY PICTURE NI DAH ADER..LAGIPUN MUKE LISA MEMANG FLAWLESS..ABG NARA NI XDE MODAL DAH NI..

    0

    0