Written by serenity | December 13th, 2011

Gambar-gambar ini menampilkan pelakon, Serina Redzuawan bersama suami, Gavin Edward O’luanaigh atau nama Islamnya Sallahuddin Ghafar dan anak mereka, Tristan Tareef sebagai rombongan ke majlis pernikahan abangnya iaitu Chef Riz dengan pelakon Ana Dahlia. Sepakat mengenakan baju berwarna ‘turqoise’, keluarga Serina kelihatan serasi. Serina kini mengandung anak kedua dan dikhabarkan anaknya yang bakal lahir itu ialah anak perempuan.
Photobucket
Lagi 5 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar pada Chef Wan Fan Club.


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 responses to (6 GAMBAR)Keluarga Bahagia Serina Redzuawan

  1. saya ok jer! says:

    comel nya anak serina. keluarga bahagia :)

    0

    0
    • Ratu Pill Kurus says:

      ader duit..pergi le kuruskan badan…bila suami carik lain…baru sibuk masuk slimming class.

      0

      0
      • wawa says:

        dia kan pregnant..bengong ar kao ! sukahati dia la,ke laki kao yg pernah cari lain? sebab tu kao jadi ratu pil kurus! -.-

        0

        0
      • Pseudoman says:

        Weii.. Serina tgh mengandung la bongok!memang la badan macam tu.. janji dia bahagia dah la.. suami dia tak kata ape pun..ko susah hati pesal?

        0

        0
      • saya suka gosip says:

        mmmm…org mengandung mmg la gitu..mse kursus kawin, ustaz kate pompuan jd lbih cntik pd 3 ketike :

        1. bile pkai tudung
        2. pd waktu mlm
        3. wktu mengandung

        suami mlm2 jadi biawak komodo tgk bini sexy lbih2 lg waktu mengandung<–ni ustaz yg kate…hehe

        0

        0
      • bat says:

        kesian ye ko x tahu apa2 nk bising .x tahu isu semasa langsung bongok hahahahaha

        0

        0
  2. zana says:

    nice ;)

    0

    0
  3. Moon says:

    Superrrrrr…1000x cuteeee^_^

    0

    0
  4. nadia123 says:

    pergh !!! cumel gegiler la bby tu.. huntung serina dpt anak kacuk !!!

    0

    0
  5. ina says:

    wah…hepi family..comey sgt ank serina..serina makin tembam lah..

    0

    0
  6. mami says:

    comel-comel belaka keluarga ni.

    0

    0
  7. nadia123 says:

    pergh !!! cumel gegiler la bby tu.. huntung serina dpt anak kacuk !!! tp serina nk bhgie btol..

    0

    0
  8. sukaati akula.. says:

    wow..bambam nyer serina peknen second …tp dia still cantik.

    0

    0
  9. aku says:

    cumilnya………geram sgt

    0

    0
  10. merahorenhijau says:

    semoga bahagia smpai hujung nyawa…

    0

    0
  11. redcarpet says:

    OK jer ak tgk CW dgn ex wife dia..tp syg nape dorg still x rujuk blik ?? msing2 x kawen lps bercerai . . .

    0

    0
    • hmmmm says:

      agaknya chef wan ni mcm dlm citer” wali “tu kot ..

      0

      0
      • abang jajai says:

        CW dgn ex wife dia sepupu. even dah cerai, CW still bagi nafkah kewangan kat exwife dia. kira dia tak lupa juga tanggungjwb dia la jugak

        0

        0
    • matahari says:

      chef wan dgn wife dia bcerai sbb dorg ada talian saudara yg rapat.. sepatutnya dorg x elok berkahwin.. dgr ctenya cmtula..

      0

      0
  12. Budak Nakal says:

    makin tembam serina..

    anak dia comelnyer^^

    ” Sinopsis Filem Satu Malam Kubur Berasap ”
    http://kozumiro.blogspot.com/2011/12/sinopsis-filem-satu-malam-kubur-berasap.html

    0

    0
  13. frinses says:

    last pic sgt comel…

    0

    0
  14. carpet ijau... says:

    @redcarpet….dah takde jodoh…klau de jodoh tu,ade la..klau takde,wat mcm mn pon tak bersatu gak…

    0

    0
  15. SyikinSuri says:

    Comelnye anak serina..da beso mesti hensem…huhu

    0

    0
  16. NenekPenne says:

    comelnyaaa anak selina
    tengok chef wan dgn bininya elok je baik2 wlaupun dah bercerai…

    0

    0
  17. JOS says:

    Salam… moga2 keluarga ini terus diberi rahmat olehNya. Amin.

    0

    0
  18. teqoren says:

    semua nya comel2…

    0

    0
  19. teqoren says:

    semuanya comellll

    0

    0
  20. hanee says:

    suka tengok pic family nie..semoga bahagia ke akhir hayat….

    0

    0
  21. putihkaseh says:

    memang bahagia keluarga dia org, ex wife datuk pun katanye sepupu dia so x kemana lah peginye … harap2 ni perkahwinan Ana Dahlia yg terakhir ya …..

    0

    0
  22. nia says:

    mkin cute je serina, anak die mcm mka bpak die, nnt klu baby girl, msti ikt mka mak die,he. .

    0

    0
  23. izah says:

    nak tanye…. kalu dh bercerai WAJIB bergaduh dan tak bertegur sapa ke?

    0

    0
  24. kila says:

    alolo tomeinye!! :)

    0

    0
  25. ChefWanFans says:

    Akak Serina tengah expecting her second baby sebab tu tembam je :) Kalau tak silap anaknya nanti pompuan InsyaAllah bulan satu due bersalin.
    Sukanya tengok family diorang :)
    Ya Allah semoga hubungan mereka kekal sehingga akhir hayat AMIN :D

    0

    0
  26. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    gemok nye kau sarinaaaaaaaaaaaa kalah kn dato shrifah aini ! badan dh macm badan penyanyi aishah la pulakkkkkkkkkkkkkk !! muka jambu tapi badan masyaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh eeeeeeeeeeeeeeeeeee mintak ampon !!! sori ye serina minah jambu komen yg betol2 ni minah jambu tk hipokrit…..tapi minah jambu suka tengok mak serina cute gtuuuuuuu lov uuuuuuuuuu

    0

    0
  27. poyoo lah weiiii says:

    poyoo btl minah jambu ni…ntah2 ko ni pondam kot x pernah ngandung kot

    0

    0
  28. bina says:

    suami dia serius baik giler……fasih jugak la cakap melayu…dan xda la hensem sgt tp ok la jugak..serina memang baik..walaupun penat dok kendong baby dalam kandungan tapi dia ramah…zaren pulak kawan si ana dahlia memang anak yang baik..dia syg gler kat mak ayah dia.aku respect dia org.. tak sombong….

    0

    0
  29. baby sasasa says:

    hohoho…kepit sangat suami dia…wkakaa

    0

    0
  30. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged bahagia, GAMBARKeluarga, Redzuawan, Serina. […]

    0

    0
  31. meeradriana says:

    tristen ikut muka papa dia ar..

    0

    0
  32. Amier says:

    Ingatkan aku tadi Adibah Nor

    0

    0
  33. Cik Nad says:

    chomelnya anak dia….. muka macam bapak dia.. hope yg kedua pompuan pulak…. geramnya dapat anak chumel camtu.. mata bulat-bulat.. alahaiii..

    0

    0
  34. This might not be the best place to request this, but I am searching for a pest control company in the pittsburgh area and have no method to find out who’s the most effective. I located this company that’s actually close to me and wished to see if any person has any reviews on them. Beaver Pest Control Pros, 323 College Ave, Beaver, PA 15009 – (724) 506-8486

    0

    0
  35. Cayla Panitz says:

    This may not be the ideal place to request this, but I am trying to find a pest control provider in the pittsburgh area and have no way to find out who is the best. I discovered this business that’s really close to me and wished to see if any individual has any reviews on them. Quality Pest Control Pittsburgh, 415 Dinwiddie Street, Pittsburgh, PA 15219 – (412) 294-8947

    0

    0
  36. This may not be the best place to inquire about this, but I am trying to find a pest management business in the pittsburgh area and have no way to find out who is the most effective. I uncovered this business that’s actually close to me and wished to see if any one has any testimonials on them. Spectrum Pest Control, 3058 West Liberty Avenue, Dormont, PA 15216 – (412) 446-2802

    0

    0
  37. Batik madura says:

    This is such a superb source that you are offering and you provide it away for free of charge. I love seeing web sites which comprehend the importance of furnishing a top quality resource for absolutely free.

    0

    0
  38. I like the method a person structure your own critical information and additionally i such as how valid it in fact typically is. I am fed up with seeing web sites full of innacurate critical information and even appreciate your accuracy

    0

    0
  39. Thanks, very good article!

    0

    0