Written by AbangNara | August 2nd, 2013

Pantas sungguh masa berlalu. Pejam celik sudah hampir 1 tahun 8 bulan usia anak sulung Along Cham (Raja Lawak) dan Zila AF4. Diberi nama Ahmad Danial, kehadiran si comel ini ternyata melengkapkan kehidupan mereka sekeluarga. Memang terserlah kebahagiaan.

along cham

Mereka bertiga telah hadir ketika pra tonton filem terbaru lakonan Along iaitu Adnan Sempit 3. Semoga dengan kehadiran si comel ini akan memurahkan lagi rezeki Along sekeluarga. 5 lagi gambar terbaru mereka dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

along cham

P.S: GLA Complex daripada Shaklee memang sedang hangat di pasaran. Pelbagai kebaikan untuk mereka yang mengamalkannya. Cubalah hari ini. Kalau ada perkara yang ingin diketahui dengan lebih mendalam, sila LIKE Facebook Doktor Vitamin Anda dan tanyakan kepada mereka yang pakar di sana.


along cham
along cham
along cham
along cham
along cham

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

82 responses to (6 GAMBAR)Keluarga Bahagia Along Cham

  1. Elyn says:

    Wahh.ank die style lah! boleh aku jdi menantu kau pak???

    0

    0
  2. Lelaki Sejati says:

    Comel bini die. Sakinah pun comel jugak. Hope Ashraf n Sakinah n Dayana dapat baby2 comel.

    0

    0
  3. Lalola says:

    “Pejam celik sudah hampir 8 bulan usia anak sulung Along Cham (Raja Lawak) dan Zila AF4”

    Kenapa tengok anak dia macam dah setahun lebih je.. Takkan 8 bulan dah boleh berjalan berkasut bagai..? Badan nampak besar pulak tu.. Sorry kalau silap.. Sebab saya takde anak lagi..

    0

    0
    • yela betul lalola.. nmpk anak dia mcm dh setahun lebih.. anak sulung aku pon masuk 11 bulan br jalan dan x la nmpk tegap mcm anak diorang nih.. salah umur kott..

      0

      0
    • mama says:

      betul. ini setahun lebih nih umur anaknya. tapi, x mustahil kalau 10 bulan bleh jalan.. 8 bulan mcm awal sgt je.

      0

      0
    • budak comell says:

      Pantas sungguh masa berlalu. Pejam celik sudah hampir 1 tahun 8 bulan usia anak sulung Along Cham (Raja Lawak) dan Zila AF4.

      “kan ada perkataan 1 tahun tu”

      0

      0
      • Lalola says:

        Abang Nara dah betulkan laa tu.. Ayat kat atas tu aku copy paste sebijik ayat Abang Nara.. Takkan copy paste boleh tertinggal perkataan ‘1 tahun’ pulakkan.. Logik le sikit..

        0

        0
    • myms says:

      memang nara 1 tahun 8 bulan lah…korng x baca betul2… ker…huhuhu sedih ….

      0

      0
      • Lalola says:

        Abang Nara dah betulkan balik laa tu.. Aku copy paste tadi ayat sebijik.. Takkan copy paste boleh tertinggal prkataan ‘setahun’ pulak..

        0

        0
    • sally says:

      bukan kat atas tu tulis 1 tahun 8 bulan ke

      0

      0
    • kaki kak jah says:

      1 thn 8 bulan la nakkk oiii….. lain kali bacs biar slow2.. yg lain pon turut mengikut.. haha

      0

      0
    • jezz says:

      1 TAHUN 8 BULAN TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN.BACA BETUL-BETUL SEBELUM BG KOMEN.KE TAK SABAR-SABAR NAK MENGUMPAT SAMPAI PERKATAAN 1 TAHUN X NAMPAK.YG KORANG NAMPAK 8 BULAN JE YERRR.HMMM

      0

      0
    • Anonymous says:

      xnmpak ke 1 thn 8 bulan? ada je nk cri slah org.

      0

      0
    • Godek says:

      mata tu letak mana???kn nara ckp 1 tahun 8 bulan..

      0

      0
      • ..................... says:

        Aduhaiii…nk kena panggil nujum pak belalang ke..angka 1 thn pn x nmpk…asyk nk kondem bang nara jer ko org ni…len kali..baca btl2…

        0

        0
    • mizz says:

      kesian…tak sempat nak baca ke….meh nk tunjuk….perenggan paling atas sekali tu… celik mata tu besar2 sikit…… ade tulis hampir 1 tahun 8 bulan…..
      hahahaha….kesian tk nampak yer…..

      ape2 pun anak along memg cute sangat2…..moga berbahagia….. :)

      0

      0
    • lulala says:

      bukan article kat atas ne ckp 1 tahun 8 bulan ke?cuba bace dgn teliti.

      0

      0
    • haha says:

      haha…xpandai baca..haha..kesian

      0

      0
    • Anonymous says:

      kesian betul dekat orang yang baru baca gosip ni. ehh kitaorg yg baca awal2 ni tahu lah yang nara salah tulis sebelum ni. lepas tu dia edit balik. tak tahu apa2 senyap lah. siap ckp x nampak lah apalah. kau tu yang x nmpk gamak nya

      0

      0
    • Anonymous says:

      adik sy umo 7bln dh blh jln..majoriti adk beradik sy berjalan awl..jd xmustahil ank along dpt berjalan awl

      0

      0
    • afd says:

      cuba ler bace btul2 yg nara tulis tu..umur anak dia 1 tahun 8 bulan..bukan 8 bulan jer…saje nk mengundang fitnah…g tambah power kaca mata tu…

      0

      0
    • Mashi says:

      alaa senang je.. tak pandai baje.. sila eja.. kan senang..kesian lalola ni ade je point nak menfitnah ye… haih! ngat yee bulan puasa.. tinggal bape hari je nak dapat pahal berganda2 bukan dosa berganda2 ehheh

      0

      0
      • Lalola says:

        Ape pulak tak pandai mengeja.. Betul laa aku cakap.. Bukan menfitnah.. Tp, dah memang kenyataan ayat abang Nara salah.. Aku copy paste ayat dia sebijik tau.. Takkan copy paste boleh pulak tertinggal perkataan ‘1 tahun’.. Abang Nara dah betulkan balik ayat dia lepas aku komen.. Alahai.. Xbaik tau buruk sangka.. Ade sebab laa kenapa aku tanye.. Bukan sebab aku cari point nak fitnah.. Tengok, ko pun dapat dosa sebab fitnah aku..

        0

        0
    • tiqa says:

      8 bulan pun nak jadi isu….mmg suka mengumpat! ape yg nak heran sgt?

      0

      0
    • Inspektor says:

      Utk pgtahuan smua, si NARA ni dh edit.. mmg mula2 nmpk 8 bulan je.. mgkn die sdr ada mgomen kta 8 bulan, then die tmbh 1 tahun.. aku pn nmpk 8 bulan msa mula entry cite ni msuk.. tp aku bt xksh.. sbb ada je yg leh jln awl.. :)

      0

      0
    • Anonymous says:

      kn die tlis kt situ 1 thun 8 bln.xbce ke??

      0

      0
      • Anonymous says:

        Ni lg sorg ngok.. Xbc ke inspektor ckp? Nara da btol kan.. Aku mula bc pon 1 thn 8 bln, pelik ada yg komen nara ckp 8 bln, upenya nara slh n da btolkan blek.. Ko masih nk update “kn die tlis kt situ 1 thn 8 bln, xbce ke??”

        Bt2 bongok or mmg bngok?

        0

        0
    • hambah yang kerdil says:

      memang la nampak macam setahun lebih…. kan da terang2 cakap anak dorang ni da 1 tahun 8 bulan…. ape laaa enko ni… cuba baca sekali lagi…. huhuhuhuuuuu

      0

      0
    • siti says:

      sah2 tulis kat ctu anak die 1year8month…x pandai bace ek???…hehehe selamat hari ghaya

      0

      0
    • mutiara says:

      setahun 8bulan la..laen kali pakai kanta pembesar..tu pun tak baca betol2 apara

      0

      0
  4. Inspektor says:

    Muka along hbs.. hehehe.. next baby plk ye.. :)

    0

    0
  5. nana says:

    Ada ke budak ni umur lapan bulan? Tak mungkin..

    0

    0
  6. Chah says:

    Betui cakap Lalola. Anak buah aku yg 10 bulan pun duk merangkak lagi. Berdiri pun tak leh lagi. Dasyat anak along cham… hehe

    0

    0
    • aloha says:

      Ko memang x reti bace dngn teliti eh, dh terang2 tulis 1tahun 8bulan, ko memng sukekan cari salah orng, huh dasarrr~~~~

      0

      0
  7. teeya says:

    ee..cer tgok btol2..1 tahun 8 bulan la……..

    0

    0
  8. bacala btol btol says:

    Pejam celik sudah hampir 1 tahun 8 bulan usia anak sulung Along Cham (Raja Lawak) dan Zila AF4. Diberi nama Ahmad Danial

    0

    0
  9. mrsalwaysright says:

    korg tengok balik . 1 tahun 8 bulan laa . baca betul-betul ^_^

    0

    0
  10. AAAAAA says:

    1 tahun 8 bulan laaaaaaa

    0

    0
  11. kak wok says:

    1 thn 8 bln daa,, cer bace btol2 tu..

    0

    0
  12. adaaaaaa says:

    abang nara edit senyap2 la tewwwwwwwwww!!

    0

    0
  13. cik Anon says:

    **Pejam celik sudah hampir 1 tahun 8 bulan usia anak sulung Along Cham (Raja Lawak) dan Zila AF4.**

    8 bulan? kn kt atas 2 tulis 1 tahun 8 bulan.pape jelah. Asalkn bahagia.

    0

    0
  14. adaa says:

    abang nara edit senyap2 la tewwwww!!

    0

    0
  15. eina says:

    1 thn 8 bln… baca pn salah… adoyaiiii cuber bca plahan2

    0

    0
  16. awek rambut purple says:

    setahun 8 bulan kot…. admin salah type… tapi zila nie cun habis, natural je

    0

    0
  17. venus says:

    Pejam celik sudah hampir 1 tahun 8 bulan usia anak sulung Along Cham (Raja Lawak) dan Zila AF4

    Da mentioned kt situ..1 thn 8 bln. Suka sgt buat fitnah!

    0

    0
  18. Sotong Kering says:

    manusia cepast sangat nak buat ceriter sedangkan diri sendiri tak baca betul2….it is SATU TAHUN LAPAN BULAN lah DERK!!!!!!

    0

    0
  19. ddd says:

    cantik bini die skang…mase af kurus keding..tp along cham mmg maintain keding…hihi…keding pun xpelah yg penting anak bini sihat cukup mkn..kuat keje along cham ni..bgus2..

    0

    0
  20. kak mah says:

    yg mngikut pon 2×5, 5×2.. xbaca statement trus nk komen mmg jadi mcmtu.. lenkali baca dlu, penat abg nara menaip kalu korang sekadar baca komen je trus nk buat cerita.. adoiii.. ish3..

    0

    0
  21. Anonymous says:

    tak silap aku mula2 nara tulis 8 bulan. lepas tu bila ramai komen dia senyap2 tukar jadi 1 tahun 8 bulan. p lah tgk kat fb bn tak caye. tak silap aku lah. apapun selamat berpuasa semua.

    0

    0
  22. sakti says:

    manusia suka cari kesalahan masing2..kan da malu sendiri cik lalola……..:)…x kesa bln pose ke x..jage sikit pemikiran awak tu…..nnty susah idup…bersih kn akal tu..sekadar nasihat je….

    0

    0
    • Miss says:

      Kau yang lambat baca pon kena jaga juga pemikiran sendiri.
      Tadi mmg stated “8 Bulan” dan dah di edit, Nara edit pon lepas di tegur.
      Sebelum nak nasihat orang, baca dari awal tgk jalan cerita fikir dulu.
      Kalau x pandai berfikir pon nanti susah hidup.

      0

      0
    • Lalola says:

      Aku tak malu laa.. Abang Nara yang malu pasal dia yang salah tulis.. Lepas aku komen, dan-dan dia edit.. Pulak tu lepas dia edit, ko baca.. Memang ko cakap salah aku le.. Adoii.. Ko pun kena bersihkan akal.. Sekadar nasihat jugak utk ko.. :)

      0

      0
  23. melati says:

    rasanya zila ni dlu gelap je. skrg nmpak glowing muka dia :D

    0

    0
  24. anonymous says:

    suami dayus bila benarkan dan merelakan isteri seolah bertelanjang bulat di hadapan public..

    0

    0
  25. ......................... says:

    bang naraaaaa…cuba abg nara jelaskan kt dia org ni semua tdi abg nara ad salah tulis 8 bln ke ..pas tu baru abg nara btlkn ke 1 thn 8 bulan…cuba jawabbbbbbb…

    0

    0
    • abang Nara says:

      ye.. maaf… tadi saya tersilap..dah diubah drp 8bulan kepada 1tahun 8 bulan

      0

      0
      • jojie says:

        chill la bang nara.. saya punya sepupu umur 7bulan dah jalan. depan mata sendiri kot. lantak korg lah nk caya ke idok, bulan posa. xde maknenya nk menipu setakat kes jalan awal. wakakaka

        0

        0
  26. Anonymous says:

    bang naraaaaaa mana ko cuba keluarrrrrrrrrr

    0

    0
  27. Amenda lah korang says:

    Kecoh sungguh…korang yang akhir2 masuk diam2 sudah..mmg nara tulis 8 bulan jer tadi…

    Yang duk argue pelik2 8 bulan dah berjalan tuh…ingat Siapa penciptanya…kun fa ya kun…nak jadi …jadilah..takyah duk pelik sangat….Aku tak amik kisah sbb anak aku dah berjalan umur 7 bulan…9 bulan dah berlari…

    Sekali lagi… yg duk kata komen after tuh..mmg tadi..nara tulis 8 bulan jerk… Korang masuk time nara dah edit..
    Apalahhhhh…

    0

    0
  28. ehehehe says:

    eh? bukan zila dulu dah BERTUDUNG ke?

    0

    0
  29. Elly says:

    Eh korang ni, lapan bulan ke satu tahun lapan bulan ke, itu pun boleh timbul isu kah? Tsk tsk tsk.

    0

    0
  30. kiut says:

    Tak paham aku dengan mentaliti pembaca blog ini.isu 8 bulan @ 1 tahun 8 bulan pulak yang didebatkan.tak jadi kudis pun, x nmpak bijak pun.bagila komen yg constructive(kalau ada) ataupun senyap dari terus memaparkan tahap mentaliti korang.

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Saya suka pasangan ini. Saya doakan mereka bahagia sehingga ke akhir hayat. Semoga masing-masing saling membahagiakan satu sama lain.

    0

    0
  32. j says:

    isk3….cepat sgt nk melalak..kan lalola 2 da explen.die ckp entry mule2 2 die nmpk nara tulis 8bulan,so mmg die xslh la,die da tlong nara utk btulkn yg nara da silap tulis pun.xkn la lalola 2 nk bt2 cter lak kn.ha 2 pak cik inspektor pn da ckp,mse bce memule pn die nmpk nara tulis 8bln je..so die mmg x slh pun.xfhm aku,cpt sgt nk slahkan org.org da explen btui2 pun msih jugak nk slhkan..haisshh…

    p/s : cube blajar utk mnerima…..huhu

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Yg komen kat cni sume bongok, dr ats smpi bwh komen duk gduh umur ank along… 1st time aku jumpe pengomen bodoh tegar kat blog…. kat cni sume ngok sbb dr ats smpi bwh komen duk gduh umor ank along…

    0

    0
  34. comel je anak along cham..

    0

    0
  35. Anonymous says:

    tah pape la korg ni..setahun 8 bulan pon jadi issue.kalo nara tu slh tulis ke ape pon ape yg big issue nye smpai xpuas hati n gado2 ni..

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Punye la aku ingat ada issue apa sampai komen byk. Skali bederet komen pasal umur. Kahkahkah

    0

    0
  37. SAYER.... says:

    pepun……….zila pun comey..da cerah plak zila nih bile dda lame x nengok…:)

    0

    0