Written by AbangNara | September 24th, 2012

Lama sungguh tidak mendengar cerita mengenai Zahnita Wilson. Rasanya memang sudah lama Zahnita tidak keluar di mana-mana majalah atau suratkhabar. Tup-tup semalam Abang Nara mendapat sepucuk email yang berkongsi gambar-gambar terbaru Zahnita.

zahnita wilson

Rupa-rupanya Zahnita Wilson kini sedang hamil. Berdasarkan pemerhatian Abang Nara menerusi gambar di bawah, kandungan Zahnita macam dah 6 bulan ke atas. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Zahnita dan suami atas berita gembira ini. Pasti tak sabar untuk menanti kedatangan seorang lagi orang baru dalam keluarga mereka.

zahnita wilson mengandung

4 lagi gambar Zahnita Wilson hamil dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Shaker Hanafi(012-2304752).

P.S: Spangles, si kucing juling yang comel.

zahnita wilson hamil

zahnita hamil

zahnita wilson

zahnita

29 responses to (6 GAMBAR)Zahnita Wilson Kini Hamil

  1. AKU 1ST... says:

    amboi…duduk terkangkang tu..tp ko cantik la..ape2 pn aku la 1st..hehehe

    0

    0
  2. balu iman says:

    seksa nya…….hope selamat melahirkan beby tu…

    0

    0
  3. minah says:

    nampak sgt edit guna photoshop..

    0

    0
  4. izzuera says:

    tahniah…

    0

    0
  5. bukan peminat artis murahan says:

    Wlapun muka cantik tp…. sndiri mau ingat lah

    0

    0
  6. Jeng jeng jeng says:

    NI mesti baby boy…Congratss..

    0

    0
  7. Kepologi says:

    hai..buruknya mengandung pki baju cam tu..dh cam sarung nangka aku menengoknya..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuu 1stttttttttttttt!!!!!!!!!! n akuuuuuuuuu lastttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  9. sumijelly says:

    pergh….high heel tu……….

    0

    0
  10. Reena says:

    Dia ni memang lawa..so kalo photoshop pun takdelah obvious giler..gojes sgt! Congrats Zahnita.

    0

    0
  11. Kuntum says:

    Bawa2 la mengucap dengan pakaian yang mengaibkan…

    0

    0
  12. takeiteasy says:

    waaaaaaaaaaaaaaddddddddddddddddddduuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh teeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkknnnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ngandung pakai baju mcm ni ……….pakai la bju yg sopan skit YA Allah Ya Tuhanku malu la sikit….bukan cantik pn tunjuk perut besar tu
    muka je cantik tapi pakaian mcm ni haaaaaaaruuuuuu benor ishhhh ishhh ishhhhhh
    kalu aku suami dia aku confirm malu tengok bini aku pose pakai baju macam tuuu
    suami dia x rasa malu keeee yekkk???????
    herrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn ada gak suami macam ni dalam dunia ni naaaaa

    0

    0
  13. Anonymous says:

    kan dh kluar artikel dlm surat khabar aritu yg ibu hamil yg memakai pakaian ketat2 akan ade effect pada baby yg boleh memudaratkan…adoiiii zahnita, jgn pakai ketat2 lg yer…sian kt baby~

    0

    0
  14. pehhhhhhhhhhhhhhhh..terkezut cik ta tgk…
    pkai kain batik kat umah lg bagOs la..
    pkai la dress yg lOnggar sket..
    aduiiiiii………spOrting hubby dia kan…

    0

    0
  15. murni says:

    Hmm..k. Sy teka anak lelaki.

    0

    0
  16. ahkak puaka says:

    ZAHNITA!!! KO CANTIK OK. MUKA KO ALA2 MIRANDA KERR VERSI MELEIS. AKU SUKE!!!

    0

    0
  17. rita rudini janda selekeh says:

    baik telanjang terus lagi bagus…

    0

    0
  18. Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

    manja nye diaaa pelok anak dia yg maseh kt dlm perot tuuuu gambar yg 2nd tu……..dia ni cantek cute lagiiiiiii semoga selamat melahir kn baby…

    0

    0
  19. mellor says:

    baju diaa… terjojol sana sinii.
    terbojol bijik mata aku nengoknya. hukhuk

    0

    0
  20. goodgirl says:

    uolss ni tak abis2 mengutuk org..biar la dia nk pakai ape pun !!

    0

    0
  21. IRINA says:

    kalau boleh semua nak diTONJOLkan

    0

    0