Written by AbangNara | January 31st, 2012

Abang Nara yakin dan pasti ramai lelaki yang akan panas hati melihat kemesraan yang ditampilkan oleh Shila Amzah dan Sha’Naz Ahmad di blue carpet AJL26 baru-baru ini. Sememangnya mereka berdua sedang mabuk bercinta. Kalau tak mabuk, takkanlah sampai berpegangan tangan semesra ini kan? Apa pun, mereka berdua memang nampak sangat sweet sebagai couple.

shila dan sharnaz ahmad

Lagi beberapa keping gambar kemesraan Shila Amzah dan Sha’naz Ahmad dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada RentakArtis.

shila dan sharnaz ahmad

shila dan sharnaz ahmad

shila dan sharnaz ahmad

shila dan sharnaz ahmad

shila dan sharnaz ahmad

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

100 responses to (6 GAMBAR)Shila Amzah Dan Sha’naz Ahmad Tampil Mesra Di AJL26

  1. ehem says:

    mmg dh couple pun

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 3
    • KK vogue says:

      tgk twitter dorg lagi sweet abg nara… siap ckp hindustan!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 12
    • Merembes says:

      Sweet couple.
      Tak nak vote Yuna. Nak vote Shila Amzah untuk “Penyanyi Wanita Paling Popular ABPBH” !!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 98 Thumb down 52
    • amoi comel says:

      shila je yg over pegang tangan..ahaha..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 115 Thumb down 20
      • shila over says:

        menyampah tul aku ngn si shila nih.. xyah nk over sgt la.. bila tanya x ngaku.. pastu over plak pegang2.. gedik je lebih!! pastu bajet hot! pls la.. ewww! tang mane yg hot pun aku x tau la..
        * jap gi ade la peminat si gedik ni butthurt kang! kih3!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 157 Thumb down 80
      • hahahaha says:

        jeles la tu

        Hot debate. What do you think? Thumb up 41 Thumb down 40
      • shila over says:

        eh?? helloooo! kalau letak muka cam fazura ke, miss universe ke kt atas tu logik gak la nk kate aku jeles.. ini muka x leh blah, ade jugak yg kate aku jeles! hadoiii! wakakakaka!
        *paling klakar kalau tgk iklan safi balqis dia tu. lololol… tlg la cari model lain.. semput nengok! :P

        Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 15
      • Anonymous says:

        shila over; aku sokong! hahahahaahahaha aku rasa die brusaha dgt nak cntik tym tu. tp x menjadik. lg muka pelik n klakar adelaa. wakakakkakakakakaka

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
    • aiman says:

      kawen cepatla shila..biar senyap cepat sket..xde special apa pon. kalau tak sebab 3 sore org xkenal sgt kot dia ni..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 122 Thumb down 51
      • Selena Gomez says:

        Dasar lembab kau kalau setakat pegang internet sebulan sekali je x yah laa nk ngutuk lelebih.. sbb tu la ko x tau dia porpular camner..Shila ni selalu je update cover lagu kt youtube….errmm.. kau tau x youtube tu apa ???

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 106 Thumb down 80
      • kesian ko selena gomez says:

        kalau takat masuk youtube buat cover lagu org je..pemes takat mana la tuh hoiiiiii..????? ko tu yang senak otak..keje tgk utube shila je, tu pasal ko rasa dia pemes amat! hahahaha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 82 Thumb down 39
      • Selena Gomez says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 22
    • the N says:

      nd lala gak yg baghal biarkan anak pegang2 camni. super bahlol punya ayah!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
  2. zy says:

    lme tgu abg nara update…huhu~~~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
    • Bulu hidung rebonding says:

      Dalam menunggu 2 jgn buang masa dik… Tgk jam mana tau dah sampai waktu..

      Nway shrnaz ne mg encem sgt2….jeles mak kat shila..oh yeah merembes mak.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
  3. Mak Tok Mami Penang says:

    Suka aih mak tok tgk hampa dua couple…apa2 pun Shanaz hang jgn dok wat malu org Penang no!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 5
  4. Cik Ketom says:

    Yes sweet sangat tp rasanya takde lah sampai jejaka2 kat Malaysia ni nk hantuk kepala ke dinding… biasa je kot.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 86 Thumb down 1
    • Lalapaloza says:

      Ntah nye, macam hadap sgt lak. Feeling2 Robert Patinsson ke smpi nak panas2 ati. Isssh tak kose la heh.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 1
    • bini pharrell says:

      sokong !
      kalau fazura mungkin ler kan ..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 6
  5. Muka Baru says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 47
  6. ayu says:

    Dah nikah ke pegang2 ni?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 144 Thumb down 9
  7. pakupayung says:

    sweet…cepat2 la disatukan yer..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 8
  8. aaa says:

    mne cmmnt??

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  9. nad says:

    eeeeeeeeeeeeee……………..nyampah nyeeeeeeeee…..!!! damn!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 23
  10. :) says:

    shahnaz sngt hensemn…… :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 22 Thumb down 21
  11. Cik Koya Retis says:

    hancur musnah la harapan adik aku. mau dia terjun dari tingkat 1 hostel dia t. hahahaha.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 6
  12. :) says:

    Shahnaz sngt hensem………………. :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 21
  13. kali pertama komen says:

    I LIKE :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 6
  14. Akunakkomenboleh? says:

    Smoga ada jodoh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
  15. fiq says:

    amboi, egrat no…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  16. minahmantops says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 28
  17. ck slmh says:

    mak pak dia x marah ke pegang2 mcm ni?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 2
    • hahaha says:

      aku pun heran gak. dulu kalau ade gosip shila mesti keluar komen nd lala. macam masa dengan awi rafael. bapak dia kate nak tumpang populariti shila. pastu dengan laki mana tah keja kat media prima kot. family tak bagi gak. dengar2 sal tak kaya. aku ingatkan ye2 la family dia jaga anak. yela.. anak perempuan kan. tapi bila ngan sharnaaz boleh pulak pegang2 tangan camtu. tanjat boboi ! mungkin ngan anak orang kaya je yang boleh kot. cakap tak serupa bikin la. hahaha..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 3
      • si bedah tonggek says:

        ye la….dia kata anak dia bagus sgt….tuh nak cr yang kaya…ni dapat anak datuk..nak dokong pon bole rasanye..huhu

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  18. mak jemah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 36
  19. al-zakar says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 41
    • Nur Kasih says:

      Mantap ke? mcm kembang je… body Jacklyn Victor lagi cun rasanya…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 78 Thumb down 8
  20. mona lisa says:

    sharnaaz sudah.. dok Sha’naz tu kenape.. hahaha abg nara!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  21. azfar zahari says:

    Blog yang citer pasal artis ni pun tak berapa pandai nak mengeja name artis.. tolong check semula ejaan name artis ok… tq

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 13
  22. me says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 75
    • ikutsukeakulanakkomenape says:

      sweet kalau dah kawen. pandang suami pahala. cium tgan phala. sume pahala.
      (utk yg dislike komen aku nih, mst bg alasan “pegang tgn je…”)

      btw, moga cepat kawen yg shila & sharnaz :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 125 Thumb down 6
  23. kasut putih says:

    Ermm.. my komen.. kalau tengok gambar2 selain dari kat AJL ni, agak ‘mesra’ sgt. Cam tak sesuai dengan imej Shila yang kita nampak dikawal baik oleh parent dia. Papepun, jaga diri baik2 ya.. bercinta semua memang manis.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 0
  24. rooney macaroni says:

    dulu penah tengok video wartawan interview shila..wartawan tanya dia ada bf ke x..dia jawab xde..”xminat kapel2, suka berkawan je..sebab x suka tengok kapel jalan2 pegang tangan, shila x minat macam tu”..aku suka die jawab camtu..aku fikir die jaga benda2 ni even die free hair….lepas tengok gambar ni..aku just nak ckp..”now, kau makan balik kata2 kau tu shila!”

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 145 Thumb down 4
    • cik_biskut says:

      pasir di pantai lagikan berubah,apatah lg hati manusia..
      semoga cpt2 kawen ye.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
    • miow says:

      haha..ckp x serupa bikin..biasa lah nk cover dpn media..tp apa yg dia ckp smua x btl…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  25. langkah mayatnya dulu !!! says:

    aku da vote utk STACY abpbh :D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 6
  26. pion says:

    bapak dia masa jd artis dulu cam gini jugak .. tangkap gambo mesra2 gitu .Apa pon tabik ngan tok ti .. dia mesra2 ngan laki dia jer ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 4
  27. kejora says:

    shila ni yg over lebih..takott kot…kekekee

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 5
  28. kejora says:

    shila ni yg over lebih…..naper… takottt ker….
    kekekee….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
  29. Nicks says:

    Sila follow both of them kat instagram. Lagi tau mcm mana tahap “mesra” nye diaorg ni. Over mesra.. Gambar peluk, pegang tgn sume ada…
    Doakan dipercepatkan jodoh mereka.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
    • me myself says:

      yeker?kalo tgk kt twitter pun mmg dh sakan semacam…beria2..suh msk la pe lah…adooiiiii…dh wajib bernikah dorang nih!tak eti nk nyegan kt peminat

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  30. ape-ape je la says:

    minat juga shila ni sebab suara die unik, tapi kalau dah gambor pegang2 gini, tak berkenan eh teman..haram tetap haram beb..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 1
  31. Nami says:

    koranggg.. kalo artis pebret seksi meksi pegang tangan peluk tak kutuk pun..sweet la..comel la…tp kalo artis tu bukan pebret buat bnda yg sama abis buruk nama artis tu ko hentam.. takde beza dia pebret ke tak pebret kalo blom nikah dah pegang2.haram tetap haram.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 0
  32. rahnisa says:

    Pasangan yang sama padan, sama cantik. Mudah-mudahan ada jodoh hingga ke akhir hayat. Yang banyak komplain, tu bukan sempurna pun. Cakap je lebih.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 16
    • lalalala says:

      dah kalau nak tggu smpurna baru nak tegor,
      smpai kiamat pon xde laa org yg tegor.

      komen2 kat atas tu ingatan. bkn utk retis je, utk kite sume. mmg betol pon ape yg ditegor.

      PEACE.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  33. mak mail says:

    untunglaaaa..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  34. kasut putih says:

    tegur menegeur, saling ingat mengingatkan. kita bukan hamba Allah yang maksum.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  35. non says:

    so sweet..suke2, xde nak sorok2 kan…tp jgn couple lelama..kawin lebih baik dan manis..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  36. thanatos says:

    aku lagi hensem… korang je tatao..
    *off topic*

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  37. Rayy says:

    oh.. ‘tengku syahran’..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  38. celebrity observer says:

    alaaaaaaa biasa la. kan shila tu tgk top. si lelaki pun cuba la couple so that cepat la naik. alaahh mcm tak biasa je nok. tgk la ape jd kat abby, maria farida tu smua. hahahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • celebrity observer versi laki says:

      ala biasa la ada org nak dengki tu…….. mak x kisah la nokkkssss nak kawan ngan sape pun…. mak tetap sukeeeeeee……….. sukanyerrrr……….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. celebrity observer says:

    alaaa kalau shila tu tgh top mmg la kapel.. sbb nak cepat naik.. tgk laa ape jd kat maria farida, abby tu smua…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu shila jantan yg kt sebelah dia pn hensem…kalau dh pegang tangan tu dh tentu jadi punye lah ! jodoh belakang kire yg penting dapt pegang tangan ngan jantan hensem tol tk shilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! lov uuuuuuuuuuuuuuuuuu !!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  41. Jealous ke says:

    Jealous kot!.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  42. lalalalaletup says:

    Sweet la diorg ni. At least diorg xhipokrit. Kite diakan jelah yg terbaik buat diorg,ok! =))=))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  43. reban ayam says:

    apasal badan die ni kembang semcm je macam org da kawen…hahahaha..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • POLIS AMEeerekkkkaaaaaa says:

      iye kn.mmg kembang r tgk..mcm dh xda figure.eve dia pakai baju lekuk2 npk body mc tue.nk kate gemok x,tp kembang..
      mcm dh kene pom..
      hahahhaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  44. bijak pandai ku says:

    happy tgk diorang couple,,mmg sme padan la,,sye smakin mnat sharnaaz skarang sbb suke tgk dia blakon lam drama bicara hati,,,romantis sgt….cute couple……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  45. syah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 35
  46. bunga melur says:

    semoga cepat kawin :) baru lah nampak molek lebih

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  47. mizz madam says:

    shila-ka!!
    hahhaha~ minat kat sharnaaz nee sbenarnya,
    kcewa dia dh b’punya.. amat kecewa bila wanita itu ialah shila~
    takpe.. takpe.. biarku pujuk hati yg luka ~ ;P

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  48. mak ai..agak2 la skit says:

    ini kes tak amik iktibar dgn lagu ana rapali & suhaimi meor hasan la ni.stakat dgr,hafal tp tak jdkan teladan !kan dah kata jgn pegang2,duk tu biar renggang2.hish,susahhh!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  49. cemberut says:

    ak penah jmpe dye ni gak.. owg nyer bek jer lyan fan.. tp tggi nk mampus.. pki high heels 6inch kowt. sweet gak.. ak bkn fan dye so, ak x p tego dye.. ak juz lalu jer kt ctu.. hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  50. Dd says:

    Couple ke derang ni? Dgn fizo omar mcmne plk? Pon ada pegang tangan jgk. Ish..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  51. Izan says:

    Tak ada paten lain ke ambik gambar? Asyik asyik tangan kat pinggang

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  52. shanaaz dgn aku pun sesuai jugak. ehem2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. kihkih says:

    Sharnaaz tgah tolong cover ketiak basah sha. bahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. kahkah says:

    budaya awards omputeh da menyerap masuk minda tanpa di sedari.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  55. suke sharnaaz sgt2... says:

    lantaklah org laen nk ckp ape..
    yg pnting sumpah aku jeles..huhuhu…
    waaaa…encik sharnaaz da ade yg punye…
    melepas….=(

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  56. ND LALAT says:

    Eh eh eh kenapa ramai sangat yg kutuk2 anak pak cik ni? tak baik tau pak cik dgn mak cik dah beri didikan agama sepenuhnya pd Shila, setakat pegang2 tangan peluk2 tu perkara biasa je bagi artis… KAU ADA???

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  57. Cik_Chenta says:

    Diorang memang couple eh ?
    jauh tertinggal . =.=’

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Aisya says:

    Menyentuh bukan mahram. Sabda Nabi; “Jika kepala seseorang dari kamu ditusuk dengan jarum dari besi, itu lebih baik baginya dari ia menyentuh seorang wanita yang tidak halal untuknya” (Riwayat Imam at-Thabrani dan al-Baihaqi.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  59. dewi says:

    kalau dah suka sama suka, kahwin la.
    rasanya dua2 tak ada masalah duit kan? rasanya shanaz ni mesti berduit jugak,
    if not takkan shila nak layan kan? *pernah terbaca tweet adik shila bagitau shanaz belanja dia shopping sakan kat roxy* stuffs kat roxy boleh tahan jugak la harganya. tak dapek la kalau bajet takat rm50.
    so tunggu apa lagi? toksah la nak bagi alasan belum bersedia la mende.
    kalau dah sedia berpegang, berpeluk, dan mempamer aksi mesra in public, takkan tak ready nak kawin? kalau betul tak ready,tak payah tunjuk2.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  60. m says:

    sama padan.Baik kahwin daripada tak kahwin

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  61. reen says:

    ok la tu… sweet pe…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  62. Minah tonggeng says:

    Shila dan shahnaz kau berdua org islam. Jgn buat cam tu…..nanti dah selalu sangat berpegang pegangan berplk plkan bergesel geselan lama lama basi tau.kalau tak ade jodoh mana lah tau malu . Relaxlah.tengok org dulu tak bercinta pun hidup bahgia.lepas nikah barulah buat tu semua. Baru lah ade karen bila bersentuhan.ni …..blm kawin dah puas ber………….(. Ops)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3