Written by AbangNara | June 5th, 2012

Lama rasanya tidak mendengar khabar tentang Juliana Evans. Sejak menyambung pelajaran di Amerika Syarikat, nama Juliana Evans jarang keluar di suratkhabar atau pun majalah. Namun baru-baru ini, Juliana pulang sebentar ke Malaysia untuk bercuti. Kesempatan itu telah digunakan sepenuhnya oleh editor Majalah Raja Sehari untuk membuat photoshoot baju pengantin bersama Juliana Evans.

juliana evans

Untuk makluman anda semua, majalah Raja Sehari ini bakal menerbitkan keluaran pertamanya pada pertengahan bulan ini. Jadi kalau anda ingin melihat koleksi gambar-gambar Juliana Evans dengan pakaian pengantin, jangan lupa untuk mendapatkan majalah ini. Sudah semestinya Juliana Evans akan menjadi front page cover untuk terbitan pertama majalah Raja Sehari ini.

juliana evans

Abang Nara kongsikan lagi beberapa keping gambar Juliana Evans tampil awesome dengan persalinan pengantin. Sila baca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook PuncaQaseh Wed’s.

P.S: Kotak makanan tengah hari Sin Chan.

juliana evansjuliana evansjuliana evansjuliana evans

52 responses to (6 GAMBAR)Juliana Evans Dengan Pakaian Pengantin Untuk Majalah Raja Sehari

  1. EnsemMacho28 says:

    wei bongok2 sekalian, AKU 1STTTT!!!!! kbai~!!

    0

    0
  2. wooney rooney boney M says:

    aku 4rd, shit!

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko mmg shit! 4rd tu sebutannya ford ke? ke ferd? ke fird? mengira x reti, english pun hancusssssssssss……

      0

      0
    • lilix says:

      1st 2nd 3rd 4th. =Fourth! lol~ oh my english!

      0

      0
    • kucinghitamkakipanjang says:

      4th laaaa bangang… ckp bahase melayu x boleh ke? stupid like shitty shit

      0

      0
  3. LOL says:

    yey nak kahwin.ok bai.

    0

    0
  4. Saya Baik says:

    aku last..hahhh….hamekawww!!!

    *mcm best je dpt 1st..amenda ntah…*

    0

    0
  5. kopek lanjut, cherong lanjut, semua lanjut says:

    bju kaler putih cantik.. tp yg kaler hijau 2….astaga fesyen apakah itu…??? serious cm org nk gi opera cina…sanggul bju kaler hijau pulak wat fesyen cm 2..bertambah lh opera cina kau….muahahhaha

    0

    0
  6. effariezajohari says:

    aminah, bangga cerita ke masjid..kalau riak tak ke mana amalan tu..kalau dh baik sgt..takyah bukak lah beautiful nara..boleh bla

    0

    0
  7. atz says:

    mesti balik jumpa zizan..

    0

    0
  8. peace says:

    pe la korang ni…dapat ape lau jadi pengomen first….???..
    ape ape pon aq yg ke 15..cantekkkk..ahakZ~~~PEACE..

    0

    0
  9. Sshh says:

    julia cantik..tpi sy x suka dia..baju pengatin x ctk la n dgn sanggul rambt cam tu..

    0

    0
  10. Kurus says:

    not that appealing
    but the beautiful face of hers

    0

    0
  11. nothing special says:

    ok aje lah . muka tawar biasa jer. will be lost in a crowd in mat saleh land.

    0

    0
  12. apeadehal says:

    juliana blk nk paw zizan la tu…. hehe

    0

    0
  13. siapasiapaje says:

    juliana blk nk paw zizan latu…. hehehe

    0

    0