Written by AbangNara | April 25th, 2013

Fuh ~~ Confirm ramai jejaka di luar sana yang akan menangis mendengar berita ini. Fouziah Gous sudah pun berpunya dan bakal berkahwin tahun ini. Lapkan air mata yang jatuh berlinangan itu. Jangan kecewa. Doakan yang terbaik buat Fouziah Gous dan si jejaka yang berjaya mencuri hatinya ini.

kekasih fouziah gous

Gambar di atas telah dikongsikan di Instagram FouziahGous dengan caption “Our journey start here 20042013 bismillahirrahmanirrahim #deepdeepdeep“. Nampak gaya macam pergi kursus kahwin je kan? Kalau betul, Alhamdulillah. Itu satu langkah yang sangat penting untuk mendirikan masjid.

kekasih fouziah gous

Buat Fouziah dan si jejaka, semoga perancangan anda untuk bergelar suami isteri pada tahun ini akan menjadi kenyataan. Sama-samalah kita doakan. 4 lagi gambar Fouziah Gous dan teman lelakinya dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Lorong motosikal yang sangat merbahaya di Federal Highway

kekasih fouziah gous
kekasih fouziah gous
kekasih fouziah gous
kekasih fouziah gous

128 responses to (6 GAMBAR)Fouziah Gous Dan Teman Lelaki, Bakal Berkahwin Tahun Ini

  1. Elly says:

    Sweet couple… :-) Semoga hubungan ini berakhir ke jinjang pelamin. Amin…

    0

    0
    • cik pedas says:

      ehh dah break ke dgn iqram dizly? aduhhh..nmpk sgt ak ketinggalan…ke sbb mereka suam2 kuku??

      0

      0
    • Glamer Gilerrr says:

      Hahahahaha… !!! BF dia sdara aku la wey!!! Nama Zhafran! Ore KELATE tuuu… Cayo lah mu zhafran buleh Fauziah Gous!!! Bijok2 hhehehehe

      0

      0
      • ehh says:

        klu dia sedara aku, aku xbngga dia dpt artis…klu dpt ustazah lg bngga.nsb baik xjd sedara aku.hahaha

        0

        0
        • mulut puaka says:

          ko ni poyo la.. kalo fauziah ni nak kat ko ko xnak? kalo ko x nak 2 spesis je samaada ko ni betina atau gay..

          0

          0
        • Ehhehhdengki says:

          Puihh sgt2 statement kau..bangga lh konon dpt ustazah..Sedara mana blh nk dpt ustazah ..Perangai pun mcm jin tanah ..Tgk kau pun dh tahu busuk hati..

          0

          0
        • Anonymous says:

          kau ni tak baik ckp mcm tu.dia pon manusia gak.sbb dia artis je kau ckp mcm tu.

          0

          0
      • siti jah says:

        wow! i know this guy! zhaf! he’s really rich. successful man in unit trust

        0

        0
        • somebody says:

          yeaah successful but hated by almost everyone ;-) keje kat public mutual tapi kantoi invest kat vgmc and harvest apecer broooo?! LOLS kalau kak elly tau mati la luuu hohoho

          0

          0
      • cik anonymous says:

        kalo die sedare ko,yg ko nk bangge kt cni pahal??
        fouziah gous jer kotttt…bkn nora danishh!!
        kih..kih..kih..

        0

        0
      • bedah says:

        Bf dia ni Zhafran name dia..budak pilot nih….

        0

        0
    • Behati Prinsloo says:

      ex boyfriends Ramona Zamzam berlagak Diva

      0

      0
      • Anonymous says:

        lawa lagi ramona 2..

        0

        0
        • kak ton comei says:

          ramona tu lawa??? euww pelissss! kulit muka pn dh mcm kwh bulan

          0

          0
        • Akuscandalabgnara says:

          Muka berkawah pun,jadi retis nokss,pada kau kak ton,dah lah tua perasan nak mampus comel pulak,muntah darah

          0

          0
        • mmgakusukaramona says:

          Pedulik muka rupa ape tpi yg pasti ramona tak la sombong mcm foyziah ni! Foyziah ni pndg org dah mcm org hutang 10 juta dgn bapak dia!! Sekurang2nya si ramona tu ada friendly face, nmpak org reti lagi nak senyum. Fauziah ni lagi BERLAGAK DIVA pdhal TAK LE TOP MANA lakonan pun biasa je

          0

          0
        • saya says:

          ramona tak menyombong ko cakap? ey… 3 4 kali aku dah lepak sama dengan die. tau ape prangai die? kalau first jumpa budak hot, terus update gamba, bestfriendforever! pastu bila terserempak dengan aku, masa tu die dgn bf die si nabil, ex si neelopah tu, bukan main mcm tak kenal lg. padahal bape kali dah jumpa n lepak. yela, aku tak cun, tak retis. muka die mmg photogenic, tapi kulit die mmg macam bulan pun. percayalah. die mmg super duper gedik. kawan2 aku yg tetibe die hastag #bestfriendforever pun meluat. tpaksa layan sbb sesama retis. meluat

          0

          0
        • nora hot mama says:

          erkk? betul ke ramona tu berkawah muke die? google tgk cam lawa gile..cam flawless..btw, ramona tu pnh berlakon cite ape wei? asal aku tak perasan pun kewujudan die?

          0

          0
      • Anonymous says:

        bile aku google ramona zam2 tu nmpk kemain lg laki ni..

        0

        0
        • hot girl says:

          kesiannn dgn ‘SAYA’, tak dpt jdi bff ramona tpakse lepas geram kat sini ek?!! alolololo shiannyeeeee

          0

          0
    • Olga says:

      EIIIII XDE MKNE NYE JANTAN2 KT LUAR TU NAK NANGIS BAGAI BUKAN LAWA SGT PON POZIAH GAUT NI . .LAWA LAGI NENEK AKU

      0

      0
    • Olga says:

      MEMANG PATOT PON POJIAH NI TINGGALKAN SI IQRAM NI SEBAB SI IQRAM NI GAY KENE CEKUP MAIN BLAKANG NGN JANTAN ARITU

      0

      0
      • Anonymous says:

        Kau nih Olga asik2 dengar main belakang, kau kot yg selalu mengidam main belakang tapi org taknak?

        0

        0
        • Nurul says:

          tau xpe sape yg die xsuke sume die ckp kene cekup main belakang..nmpak sgt buat citer olga tua xsdar diri nie..

          0

          0
      • mulut puaka says:

        tp olga yg ak dengar pulak, si iqram ni memg nak sangat cinta si poziah ni, tp disebabkan si pojie ni suka jd gro vvip so dia tolak la iqram. sbb jd gro kan.. mana bley bercinta cintun ni. tup tup dgr nak kawen plak ntah la.. jangan x jadi kawen sudah le… MALU… artis2 ni bercinta je lebih, kawen bukan main grand alih2 bercerai la jugak..

        0

        0
    • joyah says:

      laki ni ke ex ramona zam zam? so btol ke tak fouziah ni caras laki ramona?
      eeeeeee gedik lah fouziah!!! dulu farid ridzuan, ni laki ramona plak kau caras.

      0

      0
    • Olga says:

      BUKAN RAMONA DGN SAHEE KE?????DULU KAN RAMONA KAPEL NGN SAHEE . .LAKI NI IRAS2 NGN SAHEE KOT PELAKON YG SUAM2 KUKU TU

      0

      0
      • olga kunikova says:

        eeeeeww tolong sikit sakhee handsome 10 juta kali dari si pendek hidung besar ni !!! sakhee is FAIR. this dude is TAN. jauh sgt bezaaaa. mmg bodoh la ramona break dgn sakhee dulu, balik2 dgn si zhafran player ni pun tak jadi jugak!

        0

        0
    • Akus says:

      aku dah lama agak yang si fauziah gous ni dah ade pilihan hati..si iqram je yg terhegeh2 sedangkn si fauziah ni hny buat iqram sebgi sndaran je..iqram dah lama menaruh hati..tgk cara pandangannye pada si fauziah tu sngat mndalam maknanya..si fauziah plk buat2 x tau..

      0

      0
    • Ria Karrels says:

      Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is great, as well as the content!. Thanks For Your article about (6 GAMBAR)Fouziah Gous Dan Teman Lelaki, Bakal Berkahwin Tahun Ini | .

      0

      0
  2. pz says:

    tak cun.. x de aura… rambut je cantek!

    0

    0
  3. bedah semput says:

    aku tak suke fauziah nie..sombong gilerrr

    0

    0
    • haha says:

      bedah betul ke dia sombong?ptut la org kate, kdg2 tu kite x penah tgk pn org tu, xpena knl pn tp kite akn rse x suke sgt ngn die.
      aku pn dpt rse aura smbong dri muke die ni.

      0

      0
      • ehem says:

        awak kenal dia ke awak nak kata sombong?????tk kan dia nak tegur semua org kot..dia pun manusia biasa je

        0

        0
      • bedah semput says:

        aku tak tau la sombong ka dak foziah ni..tp yang pasti takde akai sbb ngn budak2 pun nak ekk aku sendiri tngk dekat ioi mall hari tu..

        0

        0
    • nina says:

      aku penah jmpe die gan ikram kat the curve …ok je x sombong…senyum2 lg..

      0

      0
      • bedah semput says:

        masa ngn bopren mst la senyum sampai ke telinge..aku cuma bgtau apa yang aku lihat saje..aku tak tau la dia sombong ka dak..tapi yang pasti aku ttp akan lebel dia sebagai artis yang takde prasaan..bajet hot je weekkkkk…tp boy dia ni mmg hensem sbb selalu jumpe diorang kat ioi mall..

        0

        0
        • Anonymous says:

          die mmg sombong mcm la cntik sgt..ary 2 member aku nk tgkap gmbr ade ikram n pompuan nie boleh die wt snyum2 kambing n lpas tgkap gmbr 2 boleh jebik wt muke mcm geli n rimas jer dgn kami..tau lah kami nie bukan artis tp awk 2 pun bukan cntik sgt pun..tahap2 kekampungan jer pn muke 2..tp berlagak mcm artis paling cntik..bukan nk judge org tp aku cume simpulkan ape yg jd..dpan ikram wt muke ramah blkg ikram muke mcm senduk sumbing..

          0

          0
    • Ehhehhdengki says:

      Kalau dh retis mmg lh kerek sombong tahap dewa..Yg korang hadap sangat konon retis tu senyum tegur or whatever tu apahal..

      0

      0
  4. Bunga Melur says:

    Moga selamat mendirikan rumah tangga. Okler tu daripada pilih dalam kalangan artis at least die pilih orang biasa. Ajal maut di tangan Tuhan.

    0

    0
  5. misz says:

    hencem!!!!!!!!!!!

    0

    0
  6. Mimi says:

    Bekas boyfriend Ramona Zamzam katanye. hrmm

    0

    0
  7. bedah semput says:

    artis yang takde prasaan..aku tngk depan mata aku sendiri ada budak kecik terjatuh sbb terlangar dia..pastu dia siap tengk je tanpa rase nak tlng angkat pun bdak tu senyum pn tak …terok btl prangai

    0

    0
    • didie @ says:

      kdg2 apa yg kita nmpk tu ada sbbnya berlaku perkara itu. wah nmpk sekali terus judge mcm tu. elok btol perangai ko

      0

      0
    • me says:

      ko pegi tolong x budak tu, jgn mengata org je

      0

      0
    • nana says:

      tulah, dia nie mmg xda prasaan pun. ari tu pun aku tertengok dia nie tgk shooting entah drama apa. hbs je shooting blh pulak tukar baju kat depan public dhlah dengan pakai singlet je. xda prasaan malu ke. aku yg tgk pun malu.

      0

      0
  8. Anonymous says:

    cantik pojiah nih..exotic look uolss..tp betoi ke dia sombong???

    0

    0
  9. lz says:

    mmg sombong pun, few times jumpa dia kat event, mmg sombong sangat…

    0

    0
  10. tacacila says:

    bukan ke dia dulu heboh ade skandal dgn org kuat tv3suku ke?

    0

    0
    • ahkak puaka says:

      BIAR AKU SEBUT NAMA ORG KUAT TU. DATUK FARID RIDZUAN. DGR KATA MAK SI DATUK FARID X BERKENAN KT POJA NI. YELA DIA BLJR TAKAT MANE JER. SEBAB EX WIFE DATUK FARID EDUCATED ORGNYE. AGKNYE MAK DF NK YG SELEVEL DGN DIA……

      0

      0
  11. lala says:

    oi hensem kot bf dia..

    0

    0
  12. zarazoro says:

    ouhhhh…hensem

    0

    0
  13. what's up! says:

    wow..nampak cam budak baik…ok lah tu..buat pe tunggu lama2

    0

    0
  14. mya says:

    yess…

    mamat jambu nama zhafran yusof..
    anak org kaya..keje unit trust consultant…kannn….

    0

    0
  15. doremon says:

    same kursus dengan aku mggu lepas hahahah btw fouziah selalu dok belakang da la xmesra …papepun selamat …bf die ni muke mcm budak2 kalau tgk real kire xpadan la…aku ingt tu adek fouziah time tu..tunang aku beria kate tu bf fouziah tp aku xcaye sbb mcm budak je..selamat ye fouziah.. amin :)

    0

    0
  16. PEMINAT SETIA says:

    cepat2 lh berumahtga..jgn tngu lama2…nti di kebas org..

    0

    0
  17. Mirai Suenaga says:

    a’ah, dia ni nampak cam kakak2 sikit.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    minah ni kaki club….selalu nampak kat club vr1

    0

    0
  19. Anonymous says:

    x berminat dgn artis berlagak sombong ni..hadoiii

    0

    0
  20. Betik says:

    dia ni real life mmg cantik!! tinggi lampai…!!

    aku respect dia sbb dia x kaler rmbut.

    0

    0
    • biar betik says:

      wey..mane ade tinggi..mesti time tu dia pakai kasut tinggi kan..tp serious die ni tingginye sedang2 je.tapi idakla pendek sangat..dan idakle gorgeos gila.kita akan pandang la sbb die artis kalau lalu depan mata..kalau bukan..pandang sekali je..eheh #bukannadadengki

      0

      0
      • Betik says:

        btol lah.. mungkin masa dia lalu depan aku mmg tgh melaram abis.. sbb tu nampak gojezzz…

        dh dimata aku dia nampak cantik.. so aku katalah dengan bangganya dia sangat cantik!!!!!

        0

        0
  21. reeza says:

    Muka macam ada iras adik-beradik, kata orang tu2 panjang jodoh dan serasi. Amin…..

    0

    0
  22. EE says:

    bapak hensem gile bf dia. ape yg aku perasan la kan, mostly jejaka2 kelantan ni mmg mempunyai rupa paras yg lawa dan sedap mata memandang. apekah kene makan budu baru nampak hensem?

    0

    0
    • ctea says:

      ala yg ensom2 tu keturunan siam je..

      0

      0
    • Anonymous says:

      err, aku duduk kelantan, xde la sume hensem, sorg due je, mcm kt negeri laen gak

      0

      0
      • Anonymous says:

        betulbetulbetul…….

        0

        0
      • siput kelantan says:

        ambe pun asal kelantan, tapi sorry to say, statement macam ni la yang buat orang menyampah ngan rakyat kelantan..

        anyway laki kelantan siput can say they all mostly sangat pandai bergaya, itu je yang siput nampak. nak kata hensem, ok ok je la.

        tapi gadis2 sangat comel you all hihihi

        0

        0
      • lollyta says:

        kelantan ni yang lawa cuma yg kacuk siam atau arab je.. yang lain biasa-biasa je… ada yg itam dan tak lawa pun ramai.

        0

        0
        • Itam si tampuk manggis says:

          ewah ewahhh..sentap i nokss..org itam x lawa ke.mencikk..haha
          Btw btol la u ckp tu. I am kelantanese..yg cantik2 hensem2 kt klantan biasa nye kacukan arab pakistan or siam..pure malay biasa2 je lah…kacuk ke x.lawa ke x.semua ciptaan Allah.marilah bersyukur..

          0

          0
    • EE says:

      haiyaa…sobab tu la den dah koba kek atas tadi nu haa… ‘mostly’. bukan den kato semuonyo! tp den nengok la kan, mano kawan2 den yg oghang kelantan ni mmg cantik sumonyo.

      0

      0
    • Anonymous says:

      org kelantan dh start dh puji puak2 dia, tolong lah jgn jd jakun, org negeri lain lg hensem okeyy

      0

      0
      • Anonymous says:

        kan,,, entah2 EE ni saje je nak naikkan org kelantan die tu.. please la…

        0

        0
      • Anonymous says:

        ak rse org n9 lg ramai hensem…..

        0

        0
      • Anonymous says:

        kwn aku pmpuan org kelantan xcntik pn..bukan ckit mmg xcntik lgsung..tp ade sorang budak perak n johor nie pergghhh mmg cun gilerr..lelaki pulak budak pahang n terengganu yg famous budak pompuan nak..tp budak lelaki kelantan pompuan xsuke dorang kate lelaki kelantan klu ckp mcm kena sawan..bukan aku kata kwn aku kata..hehe..bukan nk kata la,cume perbetulkan statement kt ats 2..statement mcm nie la buat org lain xsuke dgn org kelantan..kesimpulannye kt mane2 sume ade yg cntik,hensem2..mcm aku..hahahahahaha..

        0

        0
  23. Penghuni Alam says:

    bakal dia…mcm org keje gomen atau swasta…hehhhh

    0

    0
  24. jemah says:

    handsome menda gini?? muka mcm budak2.. not mature enough for her.. cute tu boleh la sket kot, tapi x dalam semua gmbr.. iqram lagi hensem kot??
    tapi mamat ni ade la iras dgn fauziah.. mcm adik die..

    0

    0
    • Zura says:

      mana ada bf dia jambu, yg jenis jambu tu muka mcm Dafi, Zoey, Iqram tu aku x tahu nk letak dia jenis macho ke jambu, kdang2 macho, kdang2 jambu

      0

      0
  25. Akuscandalabgnara says:

    Kesian dengan saudara lu,dapat barang rejected,si fauziah gous ni dengan dato tott dah pernah tingtong,tapi wa tabik kt saudara lu,sanggup jgk amek dia jd bini nanti..

    0

    0
  26. Akuscandalabgnara says:

    Berkutunya mata kau,Muka pecah tanah mcm gini kau kata hansem,klau muka mcm abg nara tu baru hansem..hahahaha

    0

    0
  27. Anonymous says:

    mamat tu muka melayu lah, tak ada jambunya

    0

    0
  28. ahkak puaka says:

    AKU IGT NAMA BF DIA NORZIDAS YG 24/7 HANTAR BUNGA & KEK BAGAI TUH

    0

    0
  29. leenofa says:

    Camane poziah boleh pilih si pendek ni??? Poziah pun tk le lawo mane ha kire padan le tewww

    0

    0
  30. human says:

    Zhaf zhaf.. dari time ko dok sibuk dgn Lana nordin, pastu Sophie hana, ramona n skranh ni fauziah.. terbukti kau SI POYO YG MENGEJAR GLAMOR!!!

    0

    0
    • itula dia says:

      btul btul btul..sbelum Lana nordin..pernah tunang tak silap aku.tapi org biasa yg hot jugak..tapi dia nak jugak retis2 nie..mmg nak glemer dia ni..

      0

      0
    • Anonymous says:

      eh mcm tau je sapa comment ni.
      sorry yea but i have to correct your statement.zhaf is a good friend of mine.yg lana nordin tu fitnah semata-mata.pls get your facts straight.
      tak pasal2 kantoi aku baca beautiful nara sbb nak backing zhaf.

      anyway congrats to the beautiful couple.

      0

      0
  31. anonymous says:

    Ini pelik. Dri apa y aku phm.. fziah ni bkwn ngan ramona, siap pnah shooting skli semua. Mcmna kau boleh ambik exbf member sndri ???? Takde sign of respect lgsung kalau aku kat tmpat fziah mmg malu!!! Ehmm elok sgt le tu dah bcinte, bukan aku nak judge tpi aku tau sgt dgn prangai si zhaf ni. Bengapnye ramona org dah nasihat jgn cple dgn mamat ni ko degil nak jugak last2 hurm ambik ptus juga die gi kat fziah pulak.. sesuai la tu. Takpe la ramona, pmpuan baik utk laki yg baik, sama juga dgn yg kurg baik!

    0

    0
  32. AKUU says:

    ISHHHHHH ISHHHHHHH

    dah dorg nak kawen,kita doakn yg elok2 lg bgus kan..
    tk yah amek port sgt ex sapa,hnsem ka,pndek ka,smbog ka..
    yg pting dorg nk mghalalkn yang haram..itu pkra baik

    ps: smga terbina nya sbuah lg masjid..aaminn

    0

    0
  33. umbrella says:

    This dude is so poyo! Why would he never realize that ppl in public mutual don’t like him?! Flirting around with the newbies, thinking that he’s the hottest and smartest guy in the agency! ZHAFRAN POYO. Flashy gile tau nak tayang tu tyg ni other ppl are rich as well but tak la over mcm ni. Patut u kawin dgn lopak, sama2 materialistic! But hurmm, fauziah used to be with dato seri farid so she’s materialistic too and that makes a perfect match as well … peace

    0

    0
  34. achik says:

    Zhaf poyo + Fouziah sombong = PADAN

    0

    0
  35. my comment says:

    Zhaf gila glamerrr. Nak retis je, tak sedar diri tu pendek!!! Dah mcm adik laki fouziah dah aku tgk

    0

    0
  36. abghensem says:

    Ohh pojaaah sampai hti ngkau tggalkan abg.. abg ensem lagi putih tinggi dan kacak bergaya. Mengapa si hidung besar ini juga yg mnjadi pojaanmu?!! Patut la p ramlee buat skrip LOBANG HIDUNGMU JUA MENJADI POJAANKU heh heh heheh

    0

    0
  37. SWEET MINAH JAMBU MERAH BIRU GITU says:

    minah jambu bukan nak mengata tapi minah jambu tengok si fauziah gous ni takdela cantik mana. bajet hot je posing2 ala2 cantik la tu. biarla tubuh dia kan.

    0

    0
  38. fahana says:

    sya cuma nak cerita tentang kisah adik sya yg mnjalani praktikal di tv3..katanya,satu2 nya artis yang dia x nak dekat lgsg ialah fauziah gous..adik sya ckap,sombong nya bukan main and kuat marah..
    adik saya ckap,msa dia tgah wat program tv3,game show,nma woot woot (dijangka siaran pada bulan 5 nanti),ketika mnyambut kdtgan artis2 yg trlibat dalam gameshow tu,smuanya ok kecuali si fauziah ni..dia tak mahu langsung trun dari kereta and siap marah2 lagi kat PA sebab mnrima tawaran gameshow yg disifatkan gameshow bodoh..muka jgn ckap lah,24jam cam buah plum..petugas tv3 msa tu trkejut dgr n trus dia banned si fauziah ni..so stiap kali si fauziah ni dtg kat tv3,spe2 pun tak nak sambut dia..trmasuk adik aku sndri..adik aku cakap,minah ni berlagak diva sgt..smua kna ikut ckap dia..
    last2 smua buat bodoh je ngan dia..mcam tu lah yg adik ak cerita..trus aku hilg respect..

    0

    0
    • x baik fitnah kalau x knl! says:

      Adk awk sape nama…. Nape mesti nk ckp kalau x knl dgn btol… Semua artis ade sbb mereke tersendr kalau awk jd artis cam ne??? Mse woot2 tue sy ade x de ape yg fouziahgous marahkan…. Dan adk kwn2 so kalauy berkeje ditv3….so kalau x knl org jgn lah nak nilai org lain ye… X baiktau fitnah…

      0

      0
  39. Anonymous says:

    dah jumpa wali ke

    0

    0
  40. lollyta says:

    benci aku ramona tuh… berlakon kaku gila, harap muka lawa. ramona spesis plastik samalah spesisnya dgn si makhluk nama neelopak tuh.. plastik!

    0

    0
    • minachi says:

      sini tade kes psal si ramona yg ngkau lepas geram kat sini pesal? ksian bebenor nak ckp dpan ramona tak brani last2 tpakse lpas geram kat sni yer? huhu

      0

      0
  41. Iqram Dizny says:

    Agak2 tahan brp lama eh..???…ramai sgt laki dah pakai…barai dah…

    0

    0
  42. Iqram Dizny says:

    Ini semua poyo !

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Zhaf ni memang jenis orang tak tau malu, dari satu ke satu perempuan, semua dia nak. Memang femes dah dia dgn gelaran playboy tu, dia ingat dia berduit semua orang dia boleh balun. Ala dia desperate sangat nak kahwin pun sebab umur dah tua. Kalau tak jangan harap nak kahwin, kenal sangat perangai dia ni

    0

    0
  44. shanana says:

    as a conclusion, the future husband poujah ghous can be described as following:
    gambaq no.1 – muke typical malay
    gambaq 2 – hensem dan nmpak lazaat
    gambaq 3 – mcm mejar faiz pon ade..heheg
    gambaq 4 – hohoho
    gambaq 5 – hah..yg ni pun ketara ketampanannya
    gambaq 6 – tertera kebesaran giginya..

    sekian

    0

    0
  45. zul says:

    em ambe baru je balik dari kelaantan tadi dan memang di akui budak laik kat sana hensem2 san gurl kat sana manis2 sedap je mata memandang,,,

    0

    0
    • anonymous says:

      aku org klate..aku pn nk muntah ngn statement org klate yg sokmo mengaku konon ramai org klate cun/hensem/hot..realitinya mmg la ada tp bkn la ramai sgt pn mcm yg diwar2 kan tu….yg muka ala kadar pn bersepah jer..tp klu ckp manis tu aku setujuk sgt..hahhaa..

      tp aku nk off topic jap..yg korg org negeri lain slalu kutuk klate mcm2..tp klu nk tau, time cuti skolah yg buat jln jem giler kt klate ni rombongan korg la jgk..dtg klate shopping giler2 kt wakaf che yeh/rantau pjg..bas rombongan jer bersepah..tp ktorg tetap layan “org luar” baik2..klu selisih ngn org ckp kl, kitorg senyum jek..tp aku slalu doa biar sape yg kutuk klate ni esk2 dia jmp jodoh ngn ore klate..klu bkn dia, adik bradik dia kaum kerabat dia..baru padan muka..hahaha..

      0

      0
  46. natd says:

    Knapelah org2 nie busuk sgt hati.. Knl sgt ke dgn fouziahgous n zhaf nie yg korg2nk kutuk n fitnah nie…. Ketentuan korg yg tentukan ke, jodoh, rupe semua lah…..x kan.. Yg korg skt hati sgt nape??? Artis pun manusia jgk so korg x yah lah nk kutuk2 sgt mcm korg tue sempurna kan… Biarlah drg janji x ganggu idup korgkn ok lah tue…. Kalau korg jd artis camne??? Kne laks kuruk n fitnah bnd yg korg x buat haaaaaa ape mcm?????? Dah2 lah ye.. Biarlah ape pun kite doakan yg terbaik je buat drg ye….

    0

    0