Written by AbangNara | January 15th, 2013

Baru lagi rasanya Abang Nara berkongsi gambar terkini Fasha Sandha. Namun rugi rasanya tidak dikongsikan gambar yang telah dikongsi oleh sasha Sendiri di Instagramnya. Memang makin berseri wajah bakal si ibu ini.

fasha baru

Fasha Sandha turut sama berkongsi gambar ceria dirinya bersama ibu mertua. Menurut caption yang ditulis oleh Fasha, gambar tersebut diambil ketika sambutan hari jadi ibu mertua Fasha. Senang hati Abang Nara melihat senyuman yang terpancar di wajah kedua-dua insan ini.

fasha baru

Pastinya seluruh ahli keluarga sudah tidak sabar-sabar lagi menantikan hari kelahiran bayi di dalam kandungan Fasha Sandha. Semoga segala urusan dipermudahkan. 4 lagi gambar terbaru Fasha Sandha dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

94 responses to (6 GAMBAR)Fasha Sandha Semakin Berseri-Seri

  1. sengal.. says:

    cute…………..

    0

    0
    • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

      bayangkan suara fasha yg sempit tu menjerit2 masa nk bersalin.. hahaha.. mesti lawak gile..
      tp kak cham pun minat c fasha ni!

      0

      0
    • enter says:

      fasha antara artis malaysia yg xpernah n xkan jemu ditatap oleh mataku..xkisah org nk cakap ape…glowing, gorgeous, flawless fasha sandha oh my god so beautiful!!

      0

      0
    • Ayuan says:

      Gambar number 3 tu muka fasha macam nak kena gomol and nak kena fuck je
      Kan best dapat cium tetek dia tu

      0

      0
    • lulu says:

      Fasha memang cute dan manis orangnya tambah2 lagi tengah berbadan dua.Tapi diharapkan jangan terlalu seksi dalam berpakaian.Pilihlah pakaian yang bersesuaian dan longgar.Diharapkan agar dia menutup auratnya,kerna betapa besar sekali dosa membuka aurat dan tak termampu untuk menanggungnya disana.Selagi boleh bernafas,selagi itulah peluang bertaubat itu masih luas.

      0

      0
  2. leya says:

    chumel la fasha sandha….loike it..

    0

    0
  3. slay says:

    sian nora danish..dulu mak mertua dia ni sayang sangat kt nora danish sekarang da kat farsha pulak…maybe sebab farsha pregnant kot..huhu ape-ape pon nora danish is the best..mesti ramai dislike aku ni haha

    0

    0
    • rona says:

      x semestinya bila syg fasha terus x syg nora.. 2 2 mesti la sayang sbb 2 2 ni mak kpd cucu dia..
      xde ape yg nak dikesiankan.. nora danish pon mesti x kesah la mertua dia baik ngn fasha.. x kan la dia nak bolot sorg2.. kang org kate x sedar diri pulak..

      0

      0
    • katek philip says:

      nora the best?!..nora and fasha dua-dua mentua sayang ko tu yg emi tak tentu pasal. sengal!

      0

      0
  4. Lembu Gemok says:

    Yer fasha..semoga dipermudahkan yaaa…tp kalau leh masa pregnant tu pakai laa pakaian yang tertutup sikit…skirt2 ni takyah laa amal…masuk angin nanti…lagi kembung kang…ok2?

    0

    0
  5. Anonymous says:

    ade seri ibu mngandung…tp seksi la pakaian baju kaler pink tu…

    0

    0
  6. Anonymous says:

    tengok peyut cam gegirl hehehe

    0

    0
  7. miss mong says:

    fasha mmg cantik even dia tk mekap..cuma klu blh kureng2 kn lah seksi tu

    0

    0
  8. Alahai says:

    Alhamdulillah… Moga Ukhwah yg t’jalin b’kekalan smpai bila2… Amin…

    0

    0
  9. SURIA says:

    tp kalau follow Instagram adik bradik jejai…dorg xserapat macam mana nora rapat ngn dorg..tp ape2 pun tahniah fasha…akhirnya awok d terima juga…

    0

    0
  10. antibodi says:

    fasha ni suka show off la..sb skrg xglamer ngn acting..cr modal nk menag ABP la tu

    0

    0
  11. enott says:

    Alhamdulillah, terharu tengok family diorang happy together. MIL fasha seorang yang baik, that’s why Allah bukakan hati dia untuk terima menantunya ini. Diharap Nora juga akan mendapat jodoh yang baik selepas ini. Let by gone be by gone ok..To fasha, seronok tengok awak bahagia, semoga Allah melindungi awak masa bersalin nanti, mesti baby comel..hehehhe..x sabar nak tengok

    0

    0
  12. honey says:

    Keluarga mertua Fasha memang baik. Dengan Ex-menantu pun (Nora D) pun mereka masih sayang dan menghargai, so mestilah kena sayang juga pd Fashakan…tak kira background fasha…kena accept juga.

    0

    0
    • shhh says:

      kira beruntung taw sebenarnya dpt mak mertua mcm ni..walaupun ND tu bukan lagi istri Jejai tpi still anggap mcm menantu…mak mertua lain aku tgk kalo anak beranak cerai berai..benci sgt dgn menantu..bukan semua aku ckp…aku ambik contoh Noraniza Idris dulu..smpi kuar melodi mak mertua dia ckp pasal kak ani dulu..stu malaysia tahu

      0

      0
      • Anonymous says:

        ye la..aku masih ingt lagi masa kes noraniza idris dlu tu…pas tu siap ckp x halalkan lagi….seram aku mendengarnya….

        0

        0
  13. enott says:

    honey, nobody is perfect..Allah bagi kita peluang untuk berubah kepada yang lebih baik. Setiap orang mempunyai kisah silam, tak kira la yang baik atau buruk. Contoh terbaik, irma hasmi, yatt hamzah and natasha hudson. Tapi once Allah bagi hidayah, mereka sudah berubah. Begitu juga fasha, siapa lah kita untuk menilai. Semoga Allah menjadikan beliau lebih baik dari semalam sebagai hamba-Nya. Amin

    0

    0
  14. ahkak puaka says:

    NARA, HER NAME IS FASHA. NOT SASHA.. LENKALI CHECK SPELLING DER~

    0

    0
  15. JaneEyre says:

    Comelnya fasha..glowing glowing sungguh kulit…

    0

    0
    • MAK NGAH says:

      gne application camre la ni.bab tu nampak glowing.face 2 face haram sowo matang jek dik non

      0

      0
      • bz body says:

        ko pernah jumpa ke tak ke ko menipu aje. nora pun apa kurangnye gamba kat ig bukan main cun lagi tapi depan2 haram cam kertu muka. pipi cembung.

        0

        0
      • lemau says:

        mak ngah jeles ye..mak ngah kan da kertu sedar dri ckup..face 2 face dgn mak ngah ntah2 mcm jln tar..

        0

        0
  16. saya says:

    Fasha ni pregnant pn minum lg..
    Baru2 ni lepas tgk raja lawak kt ipoh, dy trun kelab awie kt ipoh tu..
    Teguk gak..
    Tak paham la aku..
    Kalo ye pn xleh buang habit tu, at least tggu la baby tu kua dulu..

    0

    0
    • wow. memang ini ke trend artis skarang?
      dah pregnen pon nak minum lagi.
      agame hanye pade name fasa. hmmmmmmmm. mengecewakan.
      harap2 anak die x jadi macam mak bapak die. money makes the world go round. haha. jangan marah………

      0

      0
    • suke baca gossip says:

      sahih ke cerita -saya- ni?
      ade gambar or bukti2 kukuh?
      jgn nnt die ckp die minum air sparklinnnggg jer – ada cap / chop mohor halal gitu-

      0

      0
    • Anonymous says:

      imagine, benda yg diteguk tu bakal menjadi darah daging baby tu…. macam mana la kita nak mendidik anak tu jadi lebih baik apabila kita sendiri dah musnahkan tumbesaran baby tu dgn arak…. itu lah, esok2 anak jd “tak baik”, salahkan ibu yg mengandung!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      betul ke?
      xdak effect kat anak ke klu betul dia minum…
      xbaik buat fitnah..sanggup turun ipoh sbb nak minum arak..klu betul dia nak minum kat rumah pon boleh kot….

      0

      0
      • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

        jangan jadi bahlul pecaye pada bende yang xsahih..

        0

        0
      • ND hatez says:

        Ko x reti bace ke? Kan dia ckp minah ni tgk raja lawak kt ipoh.. Ke rmh ko xde astro? Kan mmg jumaat lepas raja lawak buat kt perak.. Siap tunjuk live lagi kt tv mmg minah ni tgk kt perak..

        0

        0
    • Anonymous says:

      hello saya, awak tu pun sama gak…boleh nampak pulak dorang minum ya…bertaubatlah…jangan nak kutuk & fitnah orang jer…

      0

      0
    • MAK NGAH says:

      btl ke,,,tak de gambar pun…mybe sebab tu jejai ske fasha,bole mabuk same2.p nora tak le wat camtu.that y la nora kne cerai

      0

      0
      • cot says:

        mak ngah aku rasa kau ni kolot lah. ko ingat nora tu perempuan suci tak g club ke. si nora ni pun kaki minum gak kat club tu faham. jgn main sebut aje. kena cerai sebab tak tau jaga laki.

        0

        0
      • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

        jangan jadi bahlul pecaye pada bende yang xsahih..

        0

        0
      • lemau says:

        mak ngah nie pn pnah kne cerai kot 2 yg dengki klu org bahagia..da kertu bek diam jer…

        0

        0
    • adik says:

      Dia minum air susu saja laaa…

      0

      0
    • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

      to saya – mana ko tau? ke sebab ko pun meneguk kat tempat same?

      0

      0
      • anon says:

        pergi kelab xsemestinya yg pergi tu semua minum arak! makcik bertudung pon pergi club sekarang ni.
        siap joget kat dance floor lagi.
        to saya: ko ni pon satu. ko pegi cium/minum air gelas die ke smpai ko tahu die minum arak?xpon ko ni bar tender kat situ ke yg serve die? assuming lah ko ni!

        0

        0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      Oi SAYA ! kalau ye pon kau tk suka ngan si fasha jambu ni kau jangan menFITNAH kate fasha ni minommmmmmm ! ape maksud kau MINOM tu ? TEGOK ape ? jangan cakap sembarang2 ok minom ni ada banyak minom ! minom oren-coke- atau ape2 minoman lah yg tk mengandongi arak ! bodoh punye komen !!!! jangan nk main hentammmmmmmmmmm aje huh ! mungkin SAYA ni pelakon gak nye yg tk suka kan fasha kan !! bahlol !!

      0

      0
      • I love zed zaidi says:

        Ko pn same bahlol..same je korang..ko tuduh dia pn same ko pn fitnah la jugak..double bahlol..

        0

        0
  17. ita says:

    hi saya..betul ke dia minum ..juice apple pun nampak mcm beer tau.
    orang pregnant mana boleh minum beer..baby boleh jadi cacat tau.

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      biasa lahhhhhhhhh glass kt club mana sama macm glass kt kedai kopiiiiiiiiiiii ! mungkin si SAYA ni baru nk belajar masok club gak nyeeeeeeee tu pasal dia ni bodohhhhhhh…….tk penah tengok glass kt club gak nye eeeeeeeeeeeeeeeeee …dia ingat orang yg minom frut koktel tu arak gak nye hahahahhahahahahahahahahahai…kenapeeeeeeeeeeeeeeee lah hamlau sangat si SAYA ni hahahahahahahahaai dh lah hamlau nk FITNAH orang pulak tu eeeeeeeeeeeeeeeeee jaoh kn la orang yg macm ni BAHAYA eeeeeeeeeeeee !!!

      0

      0
  18. fizzo says:

    saya…. awak pasti ker Fasha minum? jangan sampai memfitnah, DOSA besar tau!

    0

    0
  19. anje says:

    Aku perasan si ‘saya’ ni kalo komen mcm dia adlh org dlm inustri ni… hr tu dia komen psl shera ayob ms romantika raya which is mcm dia ni org belakang tabir… kitorg2x ni mostly komen ape yg nampak jer…

    Mmm… musykil gak, sapelah c ‘saya’ ni yer….

    0

    0
  20. aku says:

    next gosip plsssssssssss…. boring..
    bukan jeles… tapi terlalu banyak sgt citer fs
    dah tengok semua pic ni kat instagram
    follow je instagram fs tu.

    0

    0
  21. cot says:

    nora pun ligat gak..g clubbing bagai minum apa semua. ko ni kampung ke mak ngah semua tak tau. pakai baju dot..dot..dot..dia baik sgt ke artis hidung besar ko tu

    0

    0
  22. gotze says:

    perlu ke nak dedah bahagian dada tu? pic 1 dgn 3.

    0

    0
  23. kiah says:

    amboiii kek MIL fasha bentuk mesin jahit SINGER kott. haha. sooo kreatifff :)

    0

    0
  24. xilalatif says:

    inikah yang dikatakan berseri? it’s look like x senonoh langsung..

    0

    0
  25. Lina says:

    Meluat tgk muka perampas…sebab ko fasha jejai sanggup cerai nora masa mengandung..engkau mmg perempuan tak baik.. Ko tunggu masa ko akan tiba. Kalau bukan ko anak cucu ko.. Ingat hukum tuhan

    0

    0
    • Anonymous says:

      hukum karma

      0

      0
    • ezya batrisia busuk says:

      bukan kerana fasha nora bercerai faham..tp sebab tak pandai jaga laki. tu maksudnye jejai tak cinta mati dengan nora. nora kawin pun sebab harta kan elok lah
      sgt lah tu. berlagak nak mampos masa dah kawin dgn jejai jumpa kat bukit bintang sombong nak mampos!. knasib ko lah nora..

      0

      0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      ape yg kau cakap kn ni ? kau ni pelakon jugak ke macm fasha yg jeles tengok kejambuan fasha ?? perampas perampas kalau fasha rampas laki orang pon biar la dh jodoh dia ngan laki orang ok la tu ! lagi pon jejai dh cerai ngan nora baru dorang dua ni kawin ! banyak pulak colok nye kau ni huh ! fashaaaaaaa sabar ye jangan peduli kn dorang2 yg tk suka fasha ni budoh aje ok ….jaga kandongan fasha tu lagiiiiiiiiiiiii bagos ! lov u fashaaaaaaaaaaaaa…

      0

      0
    • anna says:

      X baik ckp mcm ni. Allah dh tentukn yg jodoh dia dgn Jejai. Dulu sblm dia kawin, kan mmg dia dh cuba lari dr Jejai. Tp Allah kuatkn cinta diorg berdua smpi kawin jugak akhirnya. Awak kutuk jodoh dia=Awak kutuk Allah sbb Allah tetap jodohkn mereka. Jgn bercakap melebihi Allah. Siapa Awak nk ckp yg Allah akan hukum dia, anak cucu dia. Awak ni penasihat Allah ke? Gunakn fikiran yg waras bila berkata. Jgn kaitkn Allah klu Awak x suka pada seseorg.

      0

      0
  26. liea says:

    yg kutuk ND dan kata ND macam2 tu mesti sedara mara atau family Fasha, back up betul si Fasha tu. tak payah back up sangat lah…

    0

    0
  27. budakbizi says:

    elok sgt ler tangkap gambar macam orang kapir jer gamaknye

    0

    0
  28. katek says:

    yang kutuk fasha dan kata macam2 tu mesti sepupu sepapat Nora. jangan nak back up sangat lah..

    0

    0
  29. busuk says:

    yang back up nora kutuk-kutuk fasha tu mesti sepupu sepapat nora kan.

    0

    0
  30. nora danny says:

    hi saya nora danish. Saya yang merelakan suami saya dikebas orang waktu itu. Tapi saya tak kisah kerna itu cinta pandang pertama dia. Yang penting saya ada zuriat keturunan dia. Duit nafkah masyuk, mak mertua bawa saya dan ibu saya melancong lagy. Seronok, bukan?!Pasti anda cemburu! Kita enjoy!

    0

    0
    • fasha sandha says:

      saya fasha dan jejai ada lah cinta pertama saya dan saya ada lah cinta pertama jejai tk ada rampas merampas di sini . betol ape yang telah nora cakap kan di atas dia yg merela kan dengan hati yang penuh iklas terima khaseh nora kerana merela kan jejai berkahwin dengan sha

      0

      0
      • Mulut Sudu says:

        Nora danny dan fasha sendat komen korang macam sial…aku make mentua korangggg!!! Tunggu aku bagi cabai bangla mulut korang…

        0

        0
        • nora danny says:

          peace no war, baby :-)

          0

          0
        • Anonymous says:

          ada gak yg menyamar jd nora n fasha kat sini pastu siap berdialog lagi tuh, jd diri sendiri jelah.. sedih betul dgn manusia yg nak jd org lain semata2 nak bergosip ni.. mesti sekor2 muka buruk giler dan sakit mental.. hahahahhaa

          0

          0
  31. alice says:

    eh, abang nara..rasanya tu bkn majlis sambutan hari jadi MIL Fasha..nmpk mcm majlis tunang jer…u better check btul2 la before publish….

    0

    0
  32. Yuchi Sandha says:

    Nora bkn tk tau jaga laki, dia tk mau di cop sebagai queen control mcm bini dia skrg berkepit tkt kena rampas, mcm dia rampas laki org….

    0

    0
  33. lia says:

    npe rambut nmpk serabut…se tgh pegnen ni bia kemas…nti tkt laki lari pulak…bju smu da ok…ikat sgul tgi2 bia kms..

    0

    0
  34. anti nd fan says:

    aku paling menyampah dengan peminat nora ni tak habis – habis nak mengutuk si fasha. balik-balik perampas. komen emosional mcm haram. mcm laki
    korang lak yg kena rampas. agak-agak lah wei

    0

    0
    • Anonymous says:

      oiii minah meroyan..berapa byk nick ko nak pakai..
      mcm mcm nama ko ye..anti nd fan, busuk, katek, ezya batrisyia busuk, cot bzbody, saya, katek philips tu sume ko kan…

      0

      0
  35. hatefasha.com says:

    mak fasha ni memg bagus…dia da aja amk die nie jd perampas n pisau cukur bek punye!

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      jangan nk cakap mak fasha ni ajar fsha jadi perampas ! n pisau cukorrrrr ! mak mana yg nak anak dia dapat laki orang susah ! mak minah jambu pon tk nak ! n minah jambu lagiiiiiiii tknak eeeeee jaoh kn lahhhhhhhhh…kalau dapat laki orang senang yg ada duit ada harta ada rumah hati kite pn senanggggg tido pn lena sampai pagiiiiii tk payah nk pikir2 besok ada makan ke tidak paham !! kita dh biasa susah jadi kalau dapat laki orang senang kire alhmdulillah la kn hepening n bahgia idop ! tk gitu bang nara ! cuba kalau bang nara ni karun guni tk mungkin bini dia nk kawin ngan dia ! buat ape nk kawin ngan karung guni ….tol tk bang nara? bang nara tol tak !!!!!!!!!!!! huh !!

      0

      0
      • sendat says:

        aiyoooo..
        kurang otak nye kau ni..
        ayat back up pon x btol!
        memang la mk x nk tgk ank susah…
        tp memg btul pon mk die menggalakn ank dy jadi senang..
        x kesah la rampas laki org ke..ape ker…

        0

        0
  36. anonymous says:

    aah aku lah tu..memang suke gune nick name byk2 baru best kan kenapa ko susah ke…fasha successfull business woman and elakon. nora ada apa masa kawin
    dgn jejai. tak popular langsung. aku pun tak kenal. tq u to fasha lah peminat nora ngok ngek cuci jamban.

    0

    0
  37. kak li says:

    tetap nak termuntah dan meloya nengoknya, eeeeeeeeeee. Love uuuuuuuuuuu
    nnnnnnnnnooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    0

    0
  38. iera says:

    wahh..berseri2 fasha…biarlah ape org nk kata.setiap orang ade pendapat masing2..ape yg sudah tu..sudah lah..kite semua ni hanya manusia biasa.xlari dari kesilapan.yang bezanye fasha ni cuma sebab die artis.apepun,iera suka sgt tgk perubahan fasha skrg ni.semoga u n baby sentiasa sihat dan dipermudahkan semuanya..aminnn…

    Setiap orang berhak untuk bahagia….

    0

    0