Written by AbangNara | November 22nd, 2012

7 April 2013 adalah tarikh malam anugerah ABPBH 2012 bakal berlangsung. Namun semalam, banyak selebriti yang telah turun padang untuk menghadiri sesi sidang media pertama bagi anugerah berprestij ini. Salah seorang daripadanya ialah Fasha Sandha.

gambar fasha sandha mengandung terbaru

Kandungan Fasha Sandha kini sudah pun mencecah 6 bulan lebih. Kalau tak silap Abang Nara, rasanya due date yang diberikan oleh doktor kepada Fasha ialah Mac 2013. Nampak gayanya macam tak sempat je untuk Fasha selesai berpantang untuk menghadiri ABPBH2013.

gambar fasha sandha mengandung terbaru

Apa pun Fasha tampak semakin berseri-seri dan wajah keibuan semakin terserlah di wajahnya. Pasti Fasha dan Jejai tidak sabar untuk menimang cahaya mata pertama mereka. Abang Nara pun tak sabar nak tengok wajah comel anak mereka. Lagi 4 gambar terbaru Fasha Sandha dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

gambar fasha sandha mengandung terbaru
gambar fasha sandha mengandung terbaru
gambar fasha sandha mengandung terbaru
gambar fasha sandha mengandung terbaru

220 responses to (6 GAMBAR)Fasha Sandha Di Sidang Media ABPBH2012

  1. melati says:

    minat fasha sandha…muah :) luv u…makan hati la org tu kan…

    0

    0
    • amiraa says:

      Suka sangat dengan fasha nampak seri dia ;) Alhamdullillah nampak perubahan sikit-sikit dalam diri dia, doakan utk kebaikan org dapat pahala dari mengutuk. :) kadang2 kita tak nampak perubahan org itu dari luaran tetapi Allah maha mengetahui..

      0

      0
      • nina says:

        Betul tu amira setuju sangat Alhamdullillah lah walaupun nampak hanya perubahan sikit-sikit tetapi lama-lama InsyaAllah fasha akan berubah sepenuhnya ;) Amin..

        0

        0
        • Ko Kesah says:

          eh nape avatar awk sama..org sama ek? ee xmalu
          xnampak pun perubahan fasha sama jer cantik walaupun mengandung cuma sayang tak tutup kepala..

          0

          0
        • Nina says:

          curi nama nina ek…hihi

          0

          0
        • Anonymous says:

          haha..org yg sama kot ‘Ko Kesah’, sbb tu la sama je avatar..

          0

          0
        • AnakAyam says:

          ko hengat dosa tutup kepala jeeee……..dosa laen tak mabik kira….dosa korang suka megutuk tuh di ambil kira jugakkkk

          0

          0
        • Anonymous says:

          nina ngan amira ni nakal lew. Dia ingat org x pasan avatar sama. Gile x malu. Puiiii….

          0

          0
        • Anonymous says:

          x semestinya sama avatar, maka org yg mengomennya pon sama.. dah byak kali jadik kat komen beautiful nara nih, org lain2 komen tapi avatar yg kuar same.. adoyai…

          0

          0
        • anakayam says:

          fasha sandra dah byk kali menang bintang tv popular wanita…dan byk kali tercalon dalm pelakon wanita terbaik di malaysia…..

          yang laen tuh harap muka je cantek tp bakat ke hutan jadi kayu balak dalam tv….

          0

          0
        • veronxav says:

          Hahaha..amira ngan nina ialah fasha sendiri..maklumla nak org tau yg dia ni baik sesangat la konon..alahai..kesian kesian..dasar mmg kau perampas..perosak rumahtangga orng…

          0

          0
        • 123 says:

          Perubahan taik kucing.. korang tgk la nanti, lepas jer bersalin, confirm back to sexy dressssssssss !!!

          0

          0
        • fedap says:

          sendiri lontarkan pendapat, diri sendiri jgk yg menyokong pendapat sendiri. HAHAHA. LAWAK SEY!!!!! LOL!!! booo sama owner ‘amiraa’ & ‘nina’

          0

          0
        • Anonymous says:

          @fedap
          aku rasa yg like tu pun dia jugak hahah
          komen yg x boleh blah
          “x semestinya sama avatar, maka org yg mengomennya pon sama.. dah byak kali jadik kat komen beautiful nara nih, org lain2 komen tapi avatar yg kuar same.. adoyai…”
          dah byk kali jadi ?? masa beautifulnara belum naik aku dh jd reader xpernah nampak pun kejadian sedemikian rupa melainkan mmg sah org sama..kah3
          mesti org sama jugak yg cuba cover line..malu la tewww..bowwww amira n nina fake.!!

          0

          0
      • mak jemah x berape nak jemah says:

        Haha sedih Amiraa dgn Nina ni. Sendiri bagi komen, pastu sendiri sokong. Alahaii.. Ntah2 yg like tu pun, die sendiri like

        0

        0
        • Anonymous says:

          hahaha sedih dengan awak ni mak jemah awak tak tahu eh kalau kita komen dalam masa yg sama mmg avatar kita akan jadik sama bukan kita yg rancang pun avatar stop ah dengki ni..be smart:)

          0

          0
        • Pakar Blog says:

          sapa ckp? avatar bergantung atas email, klu email sama, sama la avatar tu..ke awk ni nina n amiraa..kih3 malu3 booowwww

          0

          0
        • Anonymous says:

          avatar depend pd emel la ngeng..haha

          0

          0
        • jom makan says:

          x payah gaduh2..betul lah kalau guna email sama, avatar sama kuar, kalau guna email lain2, baru lain2 avatar..kalau x masuk email..avatar akan jd kaler kelabu…kalau x masuk email dgn nama…avatar jd kaler kelabu..nama akan jd anonymous

          0

          0
        • iynies says:

          releks lahh… psl komen dgn avatar pun nak jadikan isu… kite pk amiraa and nina nih roomates.. tgh duduk sebelah2.. pakai laptop yang sama.. wifi yang sama.. lepas amiraa komen.. nina pun nak komen jugak…

          0

          0
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

        rasanya c sendat ni x de peluang dah nk genggam trofi Pelakon TV Popular sbb last year dia xde produk yg betol meletop.. lgpun since nama Tasha Shila masul list so harapan artis2 lain utk menang secara RASMINYA TERTUTUP!

        0

        0
      • ropiah says:

        yang penting..FAMILY JEJAI SAYANGGGGG dengan nora danish..still family dia panggil nora YONG (akak sulung)..anak dia pun MAK MERTUA dia tiap2 hari pi anta pi ambik..nora pun bleh sesuka hati IN and OUT umah besar tu…org tua pandai menilai mana kaca mana permata..walaupun kaca tu berkilauan..byk makan garam kata kan… :)

        0

        0
        • rubiah says:

          sebab nora kaki ampu.. jadi la diri sendiri dan tak payah berlakon utk tarik perhatian seperti awek bulu kat sini..

          0

          0
        • apa2 aje.. says:

          ropiah..ko orag gaji kat umah tan sri ramli ngah taib ea..sebab tu ko tau sume ea..

          0

          0
        • Awekbulu says:

          Aku sokong ropiah..Org yg rasa diri goyang je sentap sampai sudah..dok dengki dengan nora ..

          To rubiah n apa2 aje ;aku melahar kt bn ni bkn nk tarik perhatian pun..Aku just melahar apa yg betoii..Memang jubo fasha sendat besor..Mu org tu sentap gelabah mcm beruk kena belacan apa kejadah

          0

          0
    • Awekbulu says:

      Mung tu busuk hati..statement mcm sial la mung ni..Sape la yang nk makan hati ngan fasha senduk tahap mamak keling ni..

      0

      0
      • lisa says:

        kepada ko kesah: “avatar mmg sama lah kalau post sama dalam masa terdekat tak tahu eh? haha now awak yg malu ke mereka? atleast diorang komen pasal baik-baik dan awak? MasyaAllah..dan pasal tak tutup kepala tu we dun even have any rights to judge her yes betul cakap nina dan amira “atleast fasha berubah sikit demi sedikit”. Assalamualaikum:) God bless

        0

        0
        • Pakar Blog says:

          sejak bila gravatar tukar sistem lisa, kenapa i xtau pun? may u explain about ur statement?
          try tgk kwn2 kita yg anonymous tu sebab diorang xmasuk email gravatar akan detect so gambar sama akan keluar..

          0

          0
        • Ko Kesah says:

          what? xfaham i x judge dia pun i xckp dia jahat, i juz say sayang xpakai..n u xyah cover line amira n nina..i bukan bodoh bab internet, i ada dip dlm IT n teknologi..u nk challenge i..?
          tanya la nara ip amira n nina sama x..ke u nk i bagi bukti?
          i leh tunjuk..

          0

          0
        • jom makan says:

          x payah gaduh2..betul lah kalau guna email sama, avatar sama kuar, kalau guna email lain2, baru lain2 avatar..kalau x masuk email..avatar akan jd kaler kelabu…kalau x masuk email dgn nama…avatar jd kaler kelabu..nama akan jd anonymous

          0

          0
        • Anonymous says:

          ko tu yg bodoh lisa.

          0

          0
        • fedap says:

          eleyh. lisa ni mst org yg sama dgn ‘nina’ & amiraa. cara penulisan sebijik!!hoho..sudah2 la menegakkan benang yg basah! puiiihhhhh!!!!

          0

          0
      • dida says:

        Awekbulu…mulut kau memang berbulu ….!ape kurang dgn mamak…..?Jgn komen sebarang komen…..!Tup tup ,dapat mapelai mamak jugak…waahahahhaa…..

        0

        0
      • hakim says:

        awek bulu ni saya rasa sure nora danish heheheheh….takpun suku sakat nora..jeles tgk fasha makin berseri2 skang ni bahagia dgn abg jejai…yg nora tu apa je keje dia…asyik nak carik perhatian je…kejap zizan la kejap anuar zain la…desperado!!! huh

        0

        0
        • elajb says:

          amboi mulut ko mcm cibai jgk eh, jgn nk mara kalau aku cakap mulut ko cibai..org laen y komen ko plak nak kate bukan2 kat nora.. phatian tak payah dia cari mmg ramai akn pehatikan dia pun name pun mama hot.. ko kalau tak puas ati dengan ayat awekbulu 2 ko punye pasal tapi jgn nak kate nora y bukan2, macam la ko tahu sgt diri nora 2.. bengong punye hakim

          0

          0
      • a says:

        meh aku try guna email yg sama tapi name berbeza

        sebagai a

        0

        0
    • haha says:

      nampak berisi, biasalh tu kan..
      aku rasa, macam dapat anak lelaki je..
      nampak cantik jugak..
      n_n

      0

      0
    • apa-apa je la says:

      x perlu nk kata cm tu..msing2 ada bahagian dia..

      0

      0
    • apa-apa je la says:

      xpayahla nk kata cm tu..masing2 ada bahagian dia…

      0

      0
    • shahrizal jaszle jambu says:

      mampukah fs melayakkan diri ke top 5 pelakon drama tv wanita popular? mampu kot.. tpi latest drama dia “runtun kalbu” tu tahap biase2 je.. x brp nak meletops..

      0

      0
    • mina says:

      EEE GERAM BETOL NGN ABG NARA NIE. ABG NARA OII YANG NI CAKAP MARCH.. ENTRI YG LEPAS LEPAS CAKAP DUE FASHA 9 FEB 13. ABG NARA BUAT RESEARCH TAK..TANYA DIRECT KAT FASHA TAK..KE MAIN HENTAM JE..
      SIKIT2 “KALAU TAK SILAP’ SIKIT2 “RASANYALAH,”

      0

      0
    • elajb says:

      cutenye die wlaupun time mengandong ttp cantik.. to “melati” sapa y makan hati 2??? org mcm ko nie tak sepatutnye ade kat cnie sebab suke sgt busuk ati..

      0

      0
  2. melati says:

    1st..jgn jeles…

    0

    0
  3. anzalnyah says:

    Nampak berseri lah

    0

    0
    • Awekbulu says:

      Mcm mamak keling..Juboo bapok besar..

      0

      0
      • sengal ko ni says:

        cm gampang r jari ko menaip kan??
        cm la jubooooo tu kecik sgt!!!!!

        0

        0
      • talam besi says:

        jhtnye mulut awekbulu…aty busuk!

        0

        0
        • Awekbulu says:

          Ikut suka hati aku lah nk busuk hati pun..Mcm la mung x penah busuk hati kan??..belagak konon2 hati mung suci sgt ke nokss??Puihh

          0

          0
        • talam besi says:

          stiap org mmg x prn0h lari dr wt sl0h,tp mung 2 dh MELAMPAU! wt jtuh saham awek ganung jeee!

          0

          0
      • chronicz says:

        amboi… klo fasha tu juboo bapok besar..
        ko tu ape? lubang juboo besar?

        0

        0
        • Awekbulu says:

          Mak mung la lubang jubb bapok besar..Kesian sama mung..Hahahaha,.

          0

          0
        • pisau cukur awek bulu says:

          woi awek bulu, mung dok soh sebut jubo kt sini..geli bodoh, ko mcm pompuan tak reti jaga tatatertib langsung, eeewwww pisau cukur aku cukup tajam utk mencukur bulu awek bulu…eeee pompuan ada bulu, ko tak reti jaga kebersihan erh

          0

          0
      • kopiko says:

        automatiknyer aku jd meluat ngan awekbulu nie…..

        0

        0
        • berlari says:

          awekbulu ni sgaje cri perhatian.. hahhahaha… kesiannye.. kau ni tak cukup kasih syg eh awekbulu?? konon hottt leetteeww

          0

          0
        • Awekbulu says:

          Peduli hape ku mu meluat kat aku..Ada aku kesah ke..

          0

          0
        • Awekbulu says:

          To berlari : yes mmg diriku hot..So ape kejadah nye??Mung dengki ehh..

          0

          0
        • Azwan Propa Meletopz says:

          hee nyah pondan ko tok sah dok menyamar pompuan aku tahu ko jantan bodoh..gayboy xlaku dtg sini menyamar awek..bodoh la ko awek bulu..ko nk kena sembur ngan haku? ntah2 jubo ko tu yg besar kena belasah dekat bangla..stupid word.!!

          0

          0
        • Awekbulu says:

          To azwan propa meletopz ;apa mung ingat aku goyang ke ngan semburan mung yg busuk tahap longkang itu..Meh sini kau dengar laharan berjemaah untuk mung azwan propa ..Aku ni sah2 girl ..Apa jadah nye aku nk jdi jantan ala2 gay yg x laku mcm mung tu..Mung tu pondan lorong x laku ..Nk tuduh2 aku gay..Aku the original awek tau..kerian sama mung..Jubb dah busuk ala2 kertu agak nyer tu yg meroyan..

          0

          0
        • Azwan Propa Meletopz says:

          heii pondan jgn igt azwan ali duduk diam ya..kalau ko pompuan kenapa mulut ko macam lahanat sangat? sah ko gay yg mengaku awek..geli lah mak dgn ko nyah..sedihh.!!

          0

          0
        • Awekbulu says:

          So what kalau mulut haku mcm lahanat..yg mung tu tak sudah2 tuduh haku gay/pondan apa jadah weh..Mesti mung pun type2 LBGT kan2?baik mung duduk diam2 je lah ..Nk niaga jubb ..Jubb dh busuk n kertu..Sedar diri lah azwan propa..Puihhh

          0

          0
        • Awekbulu says:

          So what kalau mulut haku mcm lahanat..Apakah mung sudah goyang ???..yg mung tu tak sudah2 tuduh haku gay/pondan apa jadah weh..Mesti mung pun type2 LBGT kan2?baik mung duduk diam2 je lah ..Nk niaga jubb ..Jubb dh busuk n kertu..Sedar diri lah azwan propa..Puihhh

          0

          0
        • Azwan Propa Meletopz says:

          dah bukan gay pondan ko pelacur? mulut mcm jamban..binatang pun xhina ciptaan Allah tau..ko hina ciptaanNYA maknanya ko lebih hina dari binatang..

          0

          0
        • awekbulu says:

          azwan propa jubb kertu..mung ingat mulut mung suci sgt2 dh ke?..mulut mung tu sebijik mcm jamban ..nk sama2 kan org ngan binatang plk mung ni apa jadah..owh lupa mung kan kuat meroyan..maklumlah bapuk lorong x laku ..org pun mung ingat natang ork..entah2 mung rodok ngan natang saboh doh..

          0

          0
        • Azwan Propa Meletopz says:

          sian ke mung adop mase ambe nok layang mung ehh base wak malu ke rakyat ganung jer mung nihh..haa ko igt aku xpandai ckp terengganu..mcm ni la ko kutuk2 fasha ni ko xdpt apa melainkan dosa noktah dosa..ke mung igt mung dapat pahala bohh??
          igt sikit Allah tu maha mendengar, Maha Adil, hok mu ghoyak tuh akan balik ker mung xpun anok mung..
          kita ni dok layak nk ngata gitu gini sebab tu seme ciptaan Tuhan..meme mung rasa mung bebas ngutuk dalam ni sebab xdok orang kenal mu tp mung lupa ke Allah ada..tiap kata wak kuor dari mulut mu tu dia catit..mung tak ayoh nk berlagok ngat r..4 ur information aku bukan org terengganu tp aku suka org ganu, ada manusia mcm mung ni la org jd xsuker ke org ganu mu paham dok..

          0

          0
        • pisau cukur awek bulu says:

          bodo sungguh awek bulu, duk sibuk ke jubo org lain, tgk jubo sendiri tak boh, sian ke mung, nak kata mak bapak tak ajar..aku rasa mak bapak mung ajar cukup doh tp mung pesengan keras ken, time org ajar x boh dengar, aku rasa awek bulu jantan, kalu ork puan dia jaga adab time cakap kobo dgn org, tp dok tau lah awek bulu tu pesengan muka hudus sepang, sebab tu duk sibuk sgt ke hal org lain

          0

          0
        • berlari says:

          awekbulu ni takde education sbenarnye.. tgok nick pun dah tahu bodoh :) jgn marah yee awekbulu, kau yg tnjukkan kebodohan kau kt org :)

          0

          0
        • pisau cukur awek bulu says:

          @Azwan Propa Meletopz

          weh ko jgn layan awek bulu tu, dia ada mental problem skit, aku bukan org terengganu tp boleh ckp terengganu cos study kt terengganu tapi tak lah sampai nk sebut benda kotor mcm dia sebut tu, setahu aku org terengganu baik2, terutama pompuan, sopan santun jer kalau bercakap, awek bulu tu jenis kampung kot, sebab dia tak ada adab langsung

          0

          0
        • Awekbulu says:

          To @berlari n @pisau cukur..Kalau mung x tahan baca laharan taraf jamban,longkang,cacian berjemaah baik mung tak payah nk msuk bn ni lah..Mcm lah mung ni good2 sgt2..Klau mulut mung tu baik ..Mu tak tulis tahap gitu..X payah lah mu nak sok2 suci ala2 ustaz/ustazah hokeyy..Semak jerk..aku just menjadi diri haku..

          0

          0
      • Awekbulu says:

        Eh..Azwan propa dah berubah jdik ustaz doh ke..Tu bru sikit aku lahar mung..Kalau jiwa tak kental jgan nak nyemak nak sembur org..Dh mung jgk kata kat aku kan..pondan/gay/nyah kan2..lain kali tengok dlu dri sendiri nk kta kat ku mulut mcm jamban mu pun lbey kurang jgk..So wtf??aku doakan utk mung moga mung dpt lah awek2 ganu hok mulut manis,..Insyaallah..x soh bimbang ar ..awek2 ganu mmg hanelang ..

        0

        0
        • katrina says:

          helloooo…sape ckp awek ganu nelang, ko jer yg ckp..aku rasa ko saja guna nama terengganu sebab ko sakit hati dgn org terengganu, x gitu..??? aku org terengganu, perempuan tapi tak ada sampai nk ckp mcm tu, setahu aku org tak ada pendidikan jer ckp kasar mcm tu, atau kau jenis yg duduk kat kawasan pendalaman

          0

          0
        • Azwan Propa Meletopz says:

          mula2 aku komen main2 jer sebab ak mmg suka komen mengarut kt sini nk hilang stress n aku suka cara azwan ali tp xde r kutuk org sampai mcm ko buat tu ..sapa kata jiwa xkental aku ok jer cuma aku xsuka bila lelaki menyamar perempuan mmg aku xboleh blah..hahahah bye2 semoga berbahagia.

          @pisau cukur awek bulu
          mmg doh boh ambe tahu dia laki sajer nk layan sampai mana dia nk nyamor..

          0

          0
        • Awekbulu says:

          To katrina ;mu dop payoh wt nyemok arr..Ku terajang mapuh kerah kan..Aku nelang sbb aku just menjadi dri aku..Owh lupa mu kan bohsia yg dh insaf dri masa lampau kan..Kesian sama mung

          0

          0
        • katrina says:

          aku bukan bohsia, dosa besar kau fitnah aku..ko nk terajang aku..? hello aku karate kan baru ko tau, aku perempuan tak semestinya aku lembik, aku malas layan ko, ko giler kurang kasih sayang

          0

          0
        • Mak Awekbulu says:

          katrina mokcik mtk maah la deh, bukan ape anok mokcik sebenarnya mokcik baru ambik dari hospital sakit jiwe, die mmg berbulu lebat mcm org utang sbb tu anok mokcik ni ckp sedap die jer maklumla org utang..katrina pernah tgk x org utan mcm mana uhh aahkk uu akkk..mcm tu la die..die nelang bkn ape sebab die xdok life lepas tu makcik beli la broadband dua ploh ya mat ubat jual..laptop tu dia jupe ke dia curi mokcik x tahu..baru jupe laptop sebab tu dok refresh page hok ni nk tgk komen dia ada org balas ke dok gitu lah..dok kuase mokcik nk marohh base suka lawan ekpun..

          0

          0
        • Awekbulu says:

          Katrina bohsia bustand x laku..Muka berkerak tahap pprt ..Uwekk mutoh hijau ku tengok mung tangg

          0

          0
        • penduduk pendalaman says:

          ahh hak ni aku dok suju gan mung katrina, mung jangen pulak nak kata oreh kws pendalaman tok doh pendidikan..nget ni zamam batu.oreh cerdik pandai poh kadang2 ayat dia napok budoh jak..

          0

          0
      • elajb says:

        makaii…mulut ko ko dah kenape..

        0

        0
      • elajb says:

        makaii..mulut ko dah kenape..nie msti tak puas ati gan mamak eh..hehehe

        0

        0
      • ropiah says:

        bukan ke dia mmg keturunan mamak keling…cume dia terputih sikit je..ko tgk adik2 dia…opssss!

        0

        0
  4. comey says:

    comey 2…..

    0

    0
  5. saya ok jer! says:

    CANTIKNYA.. BERSERI MUKA :)

    0

    0
  6. comey says:

    comey..love u.. FS

    0

    0
  7. lulu says:

    cantek baju dia.. x macam org lain tuh, mgandung pun pkai baju ketat2 mcm buah nangka plak aku tgok..

    0

    0
  8. comey doww… lov u FS

    0

    0
  9. neeloooofoooo says:

    loveeeeeeeeeeeeeeee

    0

    0
  10. mama meah says:

    sangat berseri lah fasha, perut pon xder nampak besar sgt, pandai jg badan mase mengandung w’pon lengan kelihatan sedikit gagah..hik hik..

    0

    0
  11. mak kiah says:

    waaaa…..makin tembam fasha. comel je aku tgk….chubby gteuwww

    0

    0
  12. Anonymous says:

    mcm tinggi je kasut die..hati2 ye fasha pakai heels tu…

    0

    0
  13. Awekbulu says:

    x payah la mung nk sindir2 ‘mkn hatilah lah org tu’..x de sape pun yg nk mkn hati taraf fasha senduk mamak keling ni..Mung tu x habis2 nk busuk hati..siokk jerk mung ning..

    0

    0
    • wewe says:

      Ko ckp org busuk hati.. yg ko tu plak? busuk bangkai ke awek bulu? hahaaha

      0

      0
    • budi bahasa budaya kita says:

      buat org yg bernama Awekbulu…knp mesti nk buat org sakit hati dgn komen2 kamu sebegitu.kalau x suka kamu boleh keluar dr blog nie.kami x sukalah tgk komen kamu yg merapu2 tu.sikit2 sudahlah.nie melarat-larat pulak.km mmg x kenal kamu tp keperibadian seseorg itu kita boleh menilai dr segi penulisan dia.Kalau kamu sakit hati dgn sesiapa pun itu semua bermula dgn komen sendiri.Jadi fikir2kan lah.

      0

      0
  14. bidan kampong says:

    ngandung sulung mmg berseri ….

    0

    0
  15. teh o peng says:

    Cantik fasha pkai baju mngandung mcm ni..Tang pp tu pun makin comel.

    0

    0
  16. Awekbulu says:

    Wehh..bingai oleh kerana jubo ku kecik la ku kata jubo fasha senduk besor ..Org jubo beso je kt fs punya jubo kecik..Mung ni mesti jubo gajah kan..yg mung nk sentap tahap juboo gajah tu dah kenapa ??..

    0

    0
    • pisau cukur awek bulu says:

      doh mung ni bakpe duk sebut jubo sokmo, mung tak dok jubo ker duk sibuk ke jubo org lain, kau ni x tahu malu betul, pisau cukur aku cukup tajam utk memotong bulu2 awek bulu..eeewwwww pompuan berbulu, tak reti jaga kebersihan ker

      0

      0
      • awekbulu says:

        baik mung gi cukur bulu bapok mung nung..kalu mung rasa nak cukur bulu aku pun mari ahh..mung kang kuli batok haku..hahahaha

        0

        0
        • pisau cukur awek bulu says:

          doh mung duk duane..blh gok kalu nok sent ke mung pisau cukur, aku nok tgk mung puan ke laki, mulut mung mcm taik, aku rase mung laki, tgk dr cakap pang aku tau doh jantan

          0

          0
        • Awekbulu says:

          Mung x payoh beria lah nk tgk aku laki ke puan..Baik mu cek hok mung tu ..Tulen ke dok..Lurus ke belok..

          0

          0
        • aLLy says:

          Mental ke apa nih??? Buat semak org nak baca komen ahhh… Apahal ko der??? Nak meroyan, g buat blog, meroyan sorang2… Nak trim bulu ke, nak cukur bulu ke, nak ramas bulu, jangan buat kecoh kat blog orang lain!!! Emo plak aku… Datang nak baca gossip, ko buat kecoh plak… Apahal der????

          0

          0
  17. Din says:

    cam ngandung ank pompuan je sbb muka & hidung nmpk kmbng. tp apa pun ttp comey.

    0

    0
  18. LS says:

    if ko mekap setebal2 nya mmg semua nampak cantik….berseri..hakikatnya, disko tetap disko dia nie..cuma sekrg mgkn dia tak larat nak berjoget…tggu jer lepas pantang.

    0

    0
    • apa2 aje.. says:

      macam tuh ea..ermmmmmmmmmmmm..no komen..cuma sedih nengok ea..org buruk sangka terlebih nie..ko doa baik2 tak boleh ker?

      0

      0
    • Anonymous says:

      x baik berkata begitu.jika dia x pergi ke disco selepas habis berpantang apa awk nk kata.terang2 dpt dosa dia.kita kat atas muka bumi nie x perlulah nk berkata pasal sesiapa, doakan saja yg terbaik utk semua umat yg ada kat muka bumi nie.kan senang.hati kita pun x sakit.sentiasa ceria.kalau kita sakit hati terang2 perasaan amarah N dengki tu menghasut fikiran kita.

      0

      0
  19. Farisya says:

    Nampak semakin berseri-seri fasha ni. Suka sangat dgn dia. Semoga kekal bahagia bersama keluarga tercinta…

    0

    0
  20. aku says:

    comel…seri ibu mengandung….
    perubahan walau pun berdikit-dikit…tp sekurang2nya berganjak ke depan..
    moga status ibu yang bakal dipegang tak lama lagi lebih mematangkan fasha & membentuk fasha menjadi ibu yang elegen.. : )

    0

    0
  21. Anonymous says:

    saya rasa bb boy…..
    marah nora danish..
    tetiba plak!

    0

    0
  22. pretty says:

    berseri seri… rasanya anak lelaki ni. tapi tumit kasut tu kenapalah tinggi sangat, bahaya.

    0

    0
  23. berlari says:

    kalau tak suka tak payah kutuk laaa.. kau ingat semua suka ke dgn kau tu? aku pn takde la minat sgt dgn fasha ni tp tak pyah la kutuk..

    0

    0
    • Awekbulu says:

      kalau mung x nk mengutuk..Baik mung dok diam2 sudah ..Kan kena laharan tahap dewa ..Mung sentap berlari tak ke sudah..

      0

      0
  24. italiah says:

    Sye doakan jdi bonda yg buah ati y0e

    0

    0
  25. Anonymous says:

    muka dah nampak berumur dia ni….mcm umur dah 30an

    0

    0
  26. Raja minah jambu says:

    cantek fasha bila mengandong muka ada tembam sikit semoga kandongan fasha sehat….lov u fashaaaaaa….

    0

    0
  27. Anonymous says:

    oi fasha. badan dah menggelebeh gemok mcm tu ade hati nak pakai lengan pendek. malu la sikit. kalo cun mcm lisa surihani x per la gak. ni dah lebar mcm tong. x yah la nak pakai mcm lagi

    0

    0
    • Awekbulu says:

      Ku setuju sangat2 ngan mu..

      0

      0
    • Raja minah jambu tak hipokrit says:

      biar la fasha nk pakai baju lengan pendek ke lengan panjang ke atau tkde langan langsong biar lahhhhhh ! kenape pasal fasha pakai baju lengan pendek di jadi kn isu semasa ni ! badan fasha dh berisi muka dh tembam ngandong tentu lah nampak dia gemok ! kenape pulak dia tk leh pakai lengan pendek? dosa ke? nampak burok sangat ke? kalau fasha nampak burok ke nampak gemok ke nampak hodoh ke peduli lah !! kau korang nk kutok2 dia sangat pesal ! dh macm otak israel pulak korang ni tapi islam !

      0

      0
  28. Anonymous says:

    aku nampak kat gambar ni si fasha ni mcm nak tiru gaya2 lisa surihani. rambut & senyuman pun dah nampak tiru lisa. oh plis la fasha sandha… be original k. x payah nak tiru2 lisa. sbb ko mmg x kan secantik lisa surihani.

    0

    0
    • Bling2 says:

      Jauh beza FS dgn Lisa..lgsung xsama..FS ni tinggi ok,yg Lisa tu kemetot..muka pun jauh beza..xde maknenya fs nk tiru si lisa tu..klu tiru jd yg lebih cantik ok lah,ini setakat lisa je yg ko nk bising satu dunia??adoii…Ko lain kali pakai spek hokeehhhh!!! FS ni Lebih cantik dari Lisa yg pendek tu k..muka je cute sikit kot,ketinggian pun tahap bdk darjah 6..so jgn nk samakan dgn FS k..fullstop.

      0

      0
      • Anonymous says:

        haha member2 aku sorang pun x de yg kate fasha tu cantik, tp semua ckp lisa cantik. boooo fasha. dah la burok, gemok, bitchy plak tu.
        kalo ko ckp lisa tu x cantik, x de la lelaki satu malaysia ni tegila2 kan lisa start 2010 okehh. fasha? kene kutuk ade la hahaha

        0

        0
  29. alahai says:

    dah 6 bulan pun pakai heels..hebat..

    0

    0
  30. conan says:

    ala mak buyung niiii. dh la berisi still pkai bju ketat2. lengan die besar drumstick hahaaha. tpi msih lgi nak tayang dekat mcm lengan sekurus didie alias je. kihkihkih

    0

    0
    • Awekbulu says:

      Harus lah minah keling ni kekal ketat..Mana tak nye..Takut la mamat lombok cinta agung nya itu pi lompat ngan nora danish yg sah2 cute tu..6pak sangat minah ni goyang kan2..

      0

      0
      • Sajer says:

        minah keling gila batang..dah dpt merampas buat2 baik..padahal hati busuk ..ko siap la nasib ko nanti..macammana ko buat org berganda2 balasan ko kena pulak…

        0

        0
      • Anonymous says:

        jubo beso la laki suke. jubo kecik cm kau ada ape

        0

        0
  31. Anonymous says:

    tengok badan fasha pun dh tau rangka jenis besar.. klu x pandai jaga boleh jadi mcm mak dia…. lg pun muka dia pn iras2 mak dia juga… 2 fasha jaga badan elok2 nti takut si jejai 2 lari kt pompuan lain pula.. almaklum lah skrg bnyk artis baru yg cun2 dari u lagi…. pendapat saya je.. jgn marah uolssssss…. he3

    0

    0
  32. you guys are moron says:

    She looks slim for someone 6 months pregnant. And mananya lengan biasa. Itu biasa la. Yang bercakap tu bini kau / kau sendiri ade ke badan macam Fasha macam pregnant?

    Get a life. I’m not really a fan tapi can’t help commenting when I see all these hati busuk comments penuh dengan hasad dengki.

    She looks beautiful.

    Seriously. Mulut jangan longkang sangat. Cermin diri sendiri tu dulu.

    0

    0
  33. Anonymous says:

    aku agak la msti anak perempuan… sb senyum dia manis,, lagi pun perut dia bulat jew… hahahahah pandai2 je kan aku nie… aku agak2 je,, smua 2 kan kuasa tuhan….

    0

    0
  34. berlari says:

    aku terpikir.. kejahatan mulut si awekbulu yg hati busuk n penuh hasad dengki ni, kalau mati mcm mane la kne azab? kne mintak maaf kt org2 yg die kutuk lgi.. taubat la ye awekbulu.. jgn tnjuk sgt yg awk tu murahan :)

    0

    0
  35. Anonymous says:

    mcm tong air je… nora danish mase pregnant dulu sgt hot okehh.. ini fasha, gemokk

    0

    0
  36. Awekbulu says:

    Mung tu mahal sangat ke nokss..entah2 mung ni stok geli2 mat rempit je..Haku melahar kena pada tempat nya..Mung tu yg sentap ala2 ustaz/ustazah terlampauu apa jadah kau dpt ntahh..

    0

    0
  37. Awekbulu says:

    Mung ni mesti stok2 minah2/mat2 keling kan..Org yg type2 tu je ..Ckp fasha sendut ni beautiful..Pls lahh..She look like more to minah keling…

    0

    0
    • berlari says:

      fitnah itu berdosa :) tak sekolah eh??

      0

      0
      • awekbulu says:

        mana ada aku fitnah la bingai..mung ni ketinggalan keretapi ke..dah sah2 bapak kandung fasha senduk ni mat bangla kan..kesian kau nk melahar pun dok tau pucuk pangkal..

        0

        0
        • AWEKBULU MENCAPUPKAN DIRI says:

          puiiiiiiiiiii… makan ludah ak AWEKBULU lebat..

          0

          0
        • berlari says:

          kau la yg bingai..aku ckp fitnah sbb kau ckp “Mung ni mesti stok2 minah2/mat2 keling kan”.. kalau tak sekolah jgn ckp org yg lebih.. ada otak guna :) jgn cakap pakai juborrr.. sbb tu kau tak puas ati dgn jubor si FS :)

          0

          0
        • Awekbulu says:

          Mung sentap eh ku kata mung stok2 mat rempit eh..6t jap eh ku ubah fitnah ku ..Yg mu ni stok mat kereta lamborghini..Kompen mung dh x sentap kan2

          0

          0
        • berlari says:

          kau sedar tak ayat2 kau kan semua mnunjukkan kau tu MACAM pmpuan2 cap cikai n bohsia2 kampung.. ayat org yg ada otak tak mcm kau :)

          0

          0
        • Awek Cantik says:

          kawan2 semua marilah kita berdoa celakalah org yg suka menabur fitnah dan mencaci org lain..igt lah Allah maha mendengar doa hambanya..1 doa celakalah org2 seperti ini jika dia x meminta maaf kami sudah bersedia utk solat hajat kerana mfitnah kawan kami sebentar tadi..
          awekbulu kami beri amaran if xnak meminta maaf kami akan teruskan..

          0

          0
    • awekbulukerinting says:

      so ko plak stok mne? keee kt umah xde cermin..alahaii klu la setakat c ketik ND tu yg ko syokkan, xde maknenya, sma gak stok PATI

      0

      0
    • minah keling N group says:

      minah keling pun org kenal dia…ko ado????? sipi2 pun x de tp sibuk pasal Fasha Sanda punya hal.lantak dia lah.walau pun aku bkn peminat dia aku menyampah pada org yg suka kutuk2 org nie….

      0

      0
  38. didigaga says:

    mengandung pun cantik fs ni..
    hopefully mereka sekeluarga berubah jadi lagi baik dari sekarang..

    0

    0
  39. Anonymous says:

    dah macam emak badak dah…. gemuk tak ingat….

    0

    0
    • apa2 aje.. says:

      apa yang gemuk ea aku pun tak tau..kot gemuk macam ira syazira tuh yer gemuk time preggy..okeh ler nie..kira comey ler tuh..

      0

      0
  40. bedah says:

    Due date fasha 13 Febuari 2013 lah abg nara bukan Mac. nak bagi info pun tolonglaa alert skit jgn main merapu je hahaha nanti jadi bahan fitnah. sekian wasalam.

    0

    0
  41. Awekbulu says:

    Habis tu mu tu berotak sgt2 la kan..ayat mu pun tahap bohsia berkerak pprt jgk ..Choiii

    0

    0
  42. Raja minah jambu tak hipokrit says:

    Orang2 yg mengutok fasha ni dh sah musoh fasha masa kt kampong yg jeles fasha kawin ngan si rizal ni kan? or pengikot2 si ND ni tol tk? atau pon minah2 tudong yg mengenyam tk sadar diri kan ! selalu nye yg suka mengutok macm gini kebanyakan nye minah tudong yg tk suka ngan fasha kan tol tak? jangan nk eksen baik n bagos lahhhhhhhh eh pigi balek tido dahhhhhhhhhhhhhhhhhhh !! lov u fashaaaaaaaa be coolllllllllllllll !

    0

    0
    • Awekbulu says:

      Ek eleh..Mu ni minah jambu ..Ku kesian sama mu..Sape lah yg malang sgt nak dengki ngan minah keling ni..org mengutuk fs sbb kesalahan/keburukan dia yg sah2 terang di mata..Apa lah yg mu dpt dgn sanjungan pprt mu terhadap minah keling ni..

      0

      0
      • xhamster says:

        awek bulu…………..meh sini dkt abang…….awek bulu………………aaaaaaaahhhhhhhhh..qubul awek bulu mst berbulu lebat.meh bg abg terjah hutan awek bulu..abg nk hentam awek bulu punye jubur hg awek bulu kesakitan mjerit…….aaaaaaahhhhhhhh…

        0

        0
        • Awekbulu says:

          Kesian sama mu tangg..Gersang la mung sorang2..jubor mu mcm bapok sebijik mcm dugong ku tak pandang la tangg

          0

          0
        • berlari says:

          awekbulu dah kene rogol.. hahahha.. dari hujung kepala smpai ke hjung kaki dh tak suci :) mulut bau jamban.. malu weh kalau ade prempuan perangai mcm kau.. aku kesiankan parents kau :(

          0

          0
        • xhamster says:

          awek bulu…awek bulu….awek bulu…bg abg jilat awek bulu.nk jilat jubor awek bulu hg awek bulu jerit..

          0

          0
        • Awekbulu says:

          Dah mu ingat mu suci sgt ke ..ayat mu pun dh nampak jelas sudah mu pun sama mcm longkang,hiporkit sgt2 la mu ni minoh berkerak weh …molek dh mu ngan xhamster ..pah ni ptot la gangbang skali ngan xhamster gersang tuhh..

          0

          0
        • xhamster says:

          awek bulu pernah rasa batang jolok awek bulu tak? abg x faham bhasa awek bulu.jubo awek bulu ketat lagi x? bg abg main blakang bg mantap mcm fasha.hhhmmm.grrrrr..geram je.kalo dapat main dgn awek bulu mst sdp hujan2 ni.

          0

          0
      • awekbulu2 says:

        teruknyee lahai ayat2 kau ni. hati busuk berbulu2 gaknye..awekbulu=*&^%

        0

        0
  43. Raja minah jambu tak hipokrit says:

    jangan2 yg banyak mengutok fasha ni semua KELING……

    0

    0
  44. shahrizal jasze jambu says:

    setau aku bapak fs ni mamak penang bukan keling k..

    0

    0
  45. doktor says:

    AWEK Bulu ak sokong mung!dkpe set kte

    0

    0
  46. Anonymous says:

    Ntah2 awekbulu sebenarnya ialah abg nara. Saja nak naik kan jumlah trafik blog dia.

    0

    0
  47. Kipas Payah Mati Neelofa says:

    Nick awek bulu.. tak pyh la ko nak jaja fitnah kat fasha ni sgt.. dia dh bahagia dgn hidup dia dan ko plak tak habis2 nk fitnah dan aibkan dia.. dia susahkan hidup ko ke? dia ambil laki ko ke? dia guna duit ko ke? kalau dh dengki sampai ke dlm kain org pun ko selongkar.. anak cucu ko pun blum tentu sempurna spt yg ko inginkn.. tuhan tu maha adil.. ko kelingkan org tak mustahil keling tu juga la yg bakal besan ko tu nanti.. so, selamat beramal.. dan selamat juga la ko dr dosa yg fasha x ampunkan.. :-)

    0

    0
  48. Norra says:

    Orang mengandung…..adat lah kalau berat badan bertambah.perkara biasa :)

    0

    0
  49. Anonymous says:

    sedih tgk korang ni…org lain mengandung tp korang pulak yg berlumba2 menambah kan dosa sambil memburukkan diri sesama sendiri…mengucaplah banyak2 dan ingat Allah byk2…istighfar byk2 utk hindarkan diri dari menyebut perkataan2 yang tidak elok.. moga semua blh terima pandangan sy..

    0

    0
  50. jemah senget says:

    bestnya dh kawen bestnya akan dpt anak

    0

    0
  51. jiwalara says:

    walau macam2kontroversi,dia cuba elak untuk kawen lepas jejai cerai..dia fkir blh lupakan kata hati dia tpi,dia ttp sedar dia sygkan jejai.haaha..kalo mcm sinetron indon,blh tau perangai dorang.muka baik n cantik tpi kena tinggal,kita paham sbb kita kenal mereka..tpi,ini bkn sinetron..kita just judge org dripada kata2 org n keadaan mrka..cuba memahami ..apa ku mengarut..hahaha.sory

    0

    0
  52. mia_jazzmin90@yahoo.com says:

    yela….muke bahagie sebagai perampas suami org….ape yg ko buat kat org Tuhan akan balas..rase la suatu hr nnt..

    0

    0
    • haha says:

      tapi yang aku tau, fs ngn jejai ni dah lama kenal..
      sblm jejai kawen ngn nd lagi..

      0

      0
    • Save gaza says:

      Tu keje Tuhan,yg Ko sibuk sini apehal..doa la yg baik2 sesama Kita,mana tau Dia dh insaf..Ko mulut jahat btul!

      0

      0
    • terry89 says:

      xhabeh2 ko dgn perampas kn..pe kes??laki ko c fasha dh rampas ke??nmpk sgt x pecaye takdir jodoh dr tuhan..sblm dgn nd..fasha dgn jejai kapel dulu..pastu pts..kawen dgn nd..cerai..kawen dgn fasha..ko bute ke ape jodoh diorg kuat..tetibe kang nasib ko kawen dgn laki org..huh

      0

      0
  53. Anonymous says:

    ABNG NARA ABANG NARA..dia sendiri tulis entry yang sebelum ni FS akan bersalin 9 Feb 2013, ni kau cakap Mac pulak..tak ke nanti bila yang anti FS ni baca Mac tuba2 nanti lahir Feb, mengundang salah sangka lagi?? ALERT la sikit ABANG NARA oiii…..!!

    Tapi rasanya FS akan bersalin JAN 2013, samada pertengahan atau hujung JAN..trust me..!! masa ABPBH nanti anak dia dah 3 bulan ! sempat sangat!

    0

    0
    • mina says:

      YELA.. PASAL TRIMESTER ARITU PON MAIN CAKAP JE ABG NARA NIE..
      TAK PEPASAL ORG YG DENGKI NGN FS NIE DOK KUTUK DIA LAGI..
      BUATLA RESEARCH ABG NARA, BENDA BIAR BETOL JGN MAIN AGAK AJE..KALAU TAK TAU BAPE BULAN,BILE DUE, TAKYAH TULIS.. T ORG SALAH FAHAM

      0

      0
  54. Anonymous says:

    kalau fasha ni teruk sgt, takde la jejai nak pth balik kt dia after break up.. kt nd takde pulak jejai nak pth balik.. pikir2 kan lah. muka comel tak ke mana kalau perangai buruk

    0

    0
  55. sakit perut says:

    Nak berak jap

    0

    0
  56. annagurl says:

    Nak bagi tau ni…saya like official fan page fasha..saya ada bagi komen kat dia tapi xlah mengutuk cuma menegur atas satu isu yg ada selepas dia siarkan gmbr jejai dan anakknya rayqal..lps tu saya trs di ban dari memberi komen..saya x taulah mcmana blh terjadi sebab mulanya saya ingatkan problem internet atau apa..sebab dg kwn yg lain saya blh beri komen..jadi saya buat rumusan yg fasha ni mmg x suka di tegur bila isu tu menampakkan keburukkan dia..dan dia tidak profesional seperti yg di kabarkan..

    0

    0
    • kaki jilat peha yang gebu says:

      MCM MUKE ERIN MALIK PON ADA JUGAK C FS NIE…

      0

      0
      • jijie says:

        annagurl.. kalau ko x bangkitkan isu itu dan ini kt fan page dia tentu ko tak di delete. slh ke dia isteri kpd jejai nk upload gambar si suami dan si anak dgn bekas isteri pertama??? benda dh normal tp pengomen mcm ko yg buat benda tu abnormal kn?

        0

        0
    • Awekbulu says:

      Fasha senduk ni sama lah ngan mama keling dia tuh..Sentap x tentu pasal ..Pah tu mulalah goyang ala2 meroyan..Habis semua pengomen karat nora danis dia kaum kerabat nora..Very the kesian ngan family senduk ni..Muka je nampak bahgia ..Tp dlm hati goyang sama nora danish yg COMEL LG CUTE ..

      #karats2 fs keling silalah melahar..Ku tah heran nokss

      0

      0
    • Awekbulu says:

      Fasha senduk ni sama lah ngan mama keling dia tuh..Sentap x tentu pasal ..Pah tu mulalah goyang ala2 meroyan..Habis semua pengomen karat nora danish dia ingat kaum kerabat nora..Very the kesian ngan family senduk ni..Muka je nampak bahgia ..Tp dlm hati goyang sama nora danish yg COMEL LG CUTE ..

      #karats2 fs keling silalah melahar..Ku tah heran nokss

      0

      0
      • jom gelak!~ says:

        hahahaha.. kerana komen awek bulu telah dirogol di blog nara.. kesian ko awek bulu.. mangsa rogol di sini rupanya.. *****SIMPATI*****

        0

        0
        • berlari says:

          aku tak minat pun FS ni.. tp mulut si awekbulu ni yg jahat sgt.. ingatd\kn da kne rogol, boleh diam.. rupenye tak jgak.. ganas la kau ni.. hahaha

          0

          0
    • apa2 aje.. says:

      aku pun pernah gak like fan page tuh..n pernah gak kena ban..takder plak aku terasa hati pun..artis pun manusia gak..pikir2 kan lah..

      0

      0
  57. Awekbulu says:

    Pi mampus la ngan simpati pprt mu ..

    0

    0
    • jom gelak!~ says:

      ko PPRT kn org.. ko tu pulak? setinggan buruh binaan ke? hahahahaha

      0

      0
      • Awekbulu says:

        yg setinggan buruh binaan tu bapak mu kan2..dasar tak sedar diri ..ass hole

        0

        0
        • jom gelak!~ says:

          ehhhh bkn ko ke? ko kn kurang kasih syg sampai nak berbapak kn org.. hahahahahahaha.. ehhh lg.. bkn ko yg tak sedar diri ke? kesian ko.. rumah kata pergi kubur pun blm tentu nak terima ko ke tak nanti.. tu la, fitnah lg.. hahahahahaha..

          0

          0
        • xhamster says:

          awek bulu xingt ke ms kt rumah pprt la awek bulu nk kulom batang abg????

          0

          0
        • pascual says:

          awek bulu ko mst jobless kan??aku tgk tiap kali org maki ko sume ko balas satu persatu.xpon mst ko takat kerani2 cabuk yg xde kje nk buat.sj nk perhatian.tgk ayat awek bulu da tau dia ni uneducated n stok minah kampung yg cakap xbertapis.ksian.attention seeker.get a life awek berbulu2..eeewwwww

          0

          0
        • Awekbulu says:

          ikut suka hati haku lah nk rep s2 persatu komen kt sini..aku guna macbook mu ke??..Pahtu meroyan tduh aku minah kampung yg uneducated pulak dh..Dah mu tu baru sehari dua stay kt bandar dh mcm jakun kena petir..

          0

          0
  58. jujur says:

    to awekbulu : yg mu duk mnyalak cam anjing ni nape?dh teringin nak jadi anjing..kalau org ckp ko anjing pun aku xheran sbb otak kau cam anjing,…kalau ko btl berakal dan tahu mngunakan akal ko xkn mnyalak cam anjing ni..p/s : Allah bg kita otak utk brfikir,so kalau ko rasa ko ni manusia bkn anjing yg suka mnyalak xtntu pasal baik ko diam..org yg diam itu lebih baik dari org yg berkata-kata tapi menunjukkan kebodohannya..fikir2knlah awekbulu ye semntara ko masih ada otak ni…

    0

    0
    • Awekbulu says:

      Jadah nye kau ..Nak sama kan org ngan hanjing..Mak bapak kau babi x sedar ke..Weh mu orang yg sentap ngan komen2 aku ..Apa kejadah ..Aku just komen jubo fasha besar aje..Mu orang aje yang x blh nk trima kenyataan kan2..maklum lah jubo mu org pun type2 besar gajah ..mulalah nak ngutuk ke haku..Kalau aku dok merapu kat thread ni pun ..Aku just defend dri aku aje..Mu org tu lagi lah parah ..Habis ke jenis binatang ko nk smakan aku kan..Tak ckup ngan natang ko kata kt aku pon/gay n nyah pulak dah..bila aku lahar mu org tahap dewa mula la wt2 alim ala2 suci berkerak..hiporkit sgt2 ko org tau ..kesian

      0

      0
      • awekbulu dibenci ramai says:

        org tak marah kau mengata si FS tu tp org marah dgn mulut jahat kau tu.. aku rse kau ni kalau kawen jdi bahan ngumpat mak mtua je la.. nak kate kau ni berguna, aku rse kau ni bahase tak jage..kau tak layak mngutuk ciptaan Allah sbb kau pun ciptaan Allah jgk..yg msuk BN ni mmg tak semua baik,tp takdela sejahat mulut kau mngutuk ciptaan Allah..buruk perangai FS ni biar la dia tnggung..yg kau marah sgt dia jahat knp?dosa dia kau ke yg kne tnggung?mntak maaf la kat semua org,kalau org mnyumpah kau,tak tahu la nasib kau nti :)

        0

        0
      • jujur says:

        dah sah2 ko memang anjing..udah2lh betina xyh nk mnyalak kat cni…akhlak ko tu dh mncerminkan yg ko xubah cam binatang…otak singkat,sian mak bapak ko kan dpt ank cam ko..entah2 mak bapak ko pun sama jns cam ko jgk xckp akhlak..lain kali rajin2 lh buka blog UAI org senegari ngn ko tapi mmpunyai akhlak yg baik xmcm ko..inilah sbbnya kalau asyik dgn blog gosip..ada masa ko buka2lh blog islamic sikit muhasabah diri ko…

        0

        0
    • Awekbulu says:

      Aku menyalak kt sini tak kacau hidup mu pun..ada ke aku menyalak berjemaah kt family mu..kau tu sentap bila aku melahar tu kenapa..Nak sama kan org ngan hanjing pulak..mak bapak mu mesti mcm mu kn..Kalau tak puas hati ngan org ..Mulalah meroyan sama kan org ngan binatang..Pahtu ada hati nak bertazkirah pulak..wehh..kalau mu nk bertazkirah ala2 berzikir tu..Mu tengok diri mu dulu okey..

      0

      0
  59. cempaka says:

    mmg cun….nmpk seri keibuan…syabas Fasha…

    0

    0
  60. kak li says:

    seriiiiiiiiiiiiiiii, seri perampasss.

    0

    0
  61. kagaya mad says:

    Bak motto b.nara sdiri marilah bergosip secara berhemah..jauhilah cacian makian kejian dan seumpamanya..

    0

    0
  62. terry89 says:

    entry psl fasha je msti rmai yg mengomen..aku pelik la..korang x suke pon ddk bukak entry fasha ny npe?? nk kutuk2 bagai..mcm la die sorang je x pkai tudung kt dunie neh..cheyyy

    0

    0
  63. Anonymous says:

    anyway, fasha sandha gemuk macam mak kepada seekor badak?

    0

    0
  64. haters says:

    plastic n perampas

    0

    0
    • pungkoqhang says:

      xtau cerita n alkisah sebenar,jgn ckp org perampas~ sila kaji dlu sebelum berkata n tuduh apa2 ye

      0

      0
  65. kesian says:

    KESIAAAAAANNNNNNN~~SEBAB ARTIS PON NAK BERGADUH CACI MAKI SESAMA SNDRI.HAHA SADIS NYE LA KORANG NI

    0

    0
    • kesian an an says:

      kau ni pun same jgak mcm awekbulu.. kalau diorang gaduh pun, kau diam je la.. tak payah la komen mcm tu. kau ni mcm nak melagakan diorang pulak.. siap gelak bagai.. kalau kau baik,kau tak komen mcm tu :)

      0

      0
      • Awekbulu says:

        Lantak dia lah nk komen ..Yg mu sentap lebih tu apa lancau..Entah2 mu ni mak fasha senduk bapok dugong?..Belagak baje good2..Dlm hati goyang sama nora danis hot chick

        0

        0
  66. mawi says:

    badan besar tp tetek bapak kecik..sekali tengok mcm ogre plak fasha ni..

    0

    0
  67. […] sumber Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this. This entry was tagged hot, malaysia, panas, sensasi, terkini. Bookmark the permalink. […]

    0

    0
  68. oldmanstyle says:

    hebat sggh jejai..hentam kaw2 smpi gemuk si FS..sdp sggh..

    0

    0