Written by AbangNara | August 28th, 2012

Mungkin ramai di antara anda yang mendengar cerita kononnya hubungan Fasha dan keluarga Jejai tidak mesra. Sehubungan dengan itu, pasti anda tertanya-tanya sama ada Fasha Sandha ada menyambut hari raya bersama keluarga Jejai. Biarlah gambar-gambar ini menjadi jawapan kepada persoalan anda dan merungkaikan segala misteri selama ini.

fasha sandha

Untuk makluman, Fasha dan Jejai pulang berhari raya agak lewat kerana Jejai terlibat dengan perlumbaan kereta di China. Walaupun begitu, Abang Nara pasti Jejai dan Fasha sangat gembira kerana masih sempat berhari raya bersama keluarga yang tercinta. Semoga selepas ini tiada lagi cerita yang bukan-bukan mengenai Fasha dan keluarga Jejai.

fasha sandha

Lagi 4 keping gambar Fasha Sandha beraya bersama keluarga Jejai dengan membaca entri ini sepenuhnya.


fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha

Baca Yang Ini Pulak:-

175 responses to (6 GAMBAR)Fasha Sandha Berhari Raya Bersama Keluarga Jejai

  1. ALICE says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 29
    • huda says:

      alhamdulillah.. akhirnya mereka terima fasha seadanya.. :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 16
      • WALAUPON FASHA TU X DE KENA MENGENA DENGAN HIDUP AKU, AKU RASA SERONOK BILA DIA DENGAN MERTUA DIA DAH OK…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 146 Thumb down 9
      • kecoh siak says:

        aku xkesahla org nk cakap muka datin x ikhlas ke ape. aku tgok jejai slm dia, muka dia sama macam tu jgk je. yg penting, fasha dan mertua ada usaha nak berbaik.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 7
      • anakayam says:

        kebahagiaan rumah tangga bukan terletak pada tangan mak mertua tapi datangnya dari Allah…………

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 78 Thumb down 6
      • i'm not a monster says:

        bgus lah kalau dh berbaik, nabi x mengaku umat kalau x bertegur sapa

        ps: masam nyer muka mak jejai kt tangga, senyum r skit mak cik ^______^

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      cuba tengok gambar nora danish dgn bekas mak mertua dia. lagi ceria muka mak mertua dia. no offense. i am just saying

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 197 Thumb down 74
      • Sandha Bolok says:

        WTF!!! Dasar nak memecahbelahkan rumahtangga org.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 47
      • Nora Danish says:

        btul tue muka mak jejai lngsung x de snyum.. Klu ngan nora bkn main lg snyumnyer..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 90 Thumb down 25
      • I love karipap says:

        x silap aku ada lagu satu gambar kat tangga tuh muka mak jejai senyum sampai nampak gigi lagi…. x baik korang berperangsangka buruk…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 13
      • senah says:

        cuba lah tengok gambar2 instagram nora danish dengan mak jejai. semua nak ceria aje.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      GILA!!! First first

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  2. kakak says:

    rizal ni pelumba kereta kan?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 11
  3. intan says:

    aik takde komen lagi ke

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  4. izzuera says:

    lalalala…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  5. Bijak says:

    Apa-apa jer lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  6. hafizi says:

    selamat hari raya.. moga membina keluarga bahagia..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
  7. Anonymous says:

    akuu..akuuu…akuu jeless..wakakakakaa

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 10
  8. nana says:

    like

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  9. Emma says:

    Selamat Hari Raya Semua, Alhamdulillah.. Semoga sentiasa menjadi keluarga yang bahagia…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
  10. ahkak gile glam says:

    Alhamdulillah, buang yg keruh ambil yg jernih, lg pon FS sedang mengandungkan darah daging Tan Sri & Puan Sri:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 4
  11. Mak Jejai says:

    Korg tak nmpak ke muka aku tu mcm tak sudi jer???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 26
    • ibu mertua ku says:

      ye ler … ko bukan menantu tapi hantu ….!!!??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 17
      • Bapak Jejai says:

        Mak Jejai piyed yeaaaaa? tu yg masham2 tu.. meh bapak pelok meh…. euwwwwwwwwwwwwwww……

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 5
    • Mak Jejai says:

      Bapa Jejai ni tak tau ke kite dh menopos??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  12. amnr says:

    skdar mencelah nape mka mak jejai xsenyum pn..
    yg ln tersenyum riang…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 8
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      mak jejai tk senyum tu dia nye pasal yg penting fasha iklas salam n cium tangan mak mertua dia ….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 7
  13. Alahai says:

    Moga Allah memperkukuhkn ukhwah di antara Fasya bersama dengan family Jejai… Setiap manusia berhak utk merasa bahagia cuma perlu cari kebahagiaan itu ~_~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 2
  14. kikilala says:

    Layan aje lah…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  15. Wanina says:

    Bagus lar di Bulan mulia ni merapatkan lg silaturahim,doa kan jer mereka

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  16. WaninaWani says:

    Bagus lar semoga berbahgia….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  17. No One says:

    x suka la tu…
    mcm x paham plak klu org x senyum…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 20
    • Anonymous says:

      ko ade ke time diorg ni bersalam-salaman? x baik buruk sangka..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 10
      • No One says:

        ye la..at least amik gambar ngan menantu baru tu senyum la skit…
        nampak ceria di pagi raya bersama menantu baru…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 16
      • lisa says:

        to no one..
        mak jejai xsenyum ngan fasha je ke…aku nampak dgn jejai pon same……..agaknya mak jejai memang xsuka senyum….ko jgn buruk sangka…..klu tak suka tak kan mau salam2 ni…….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 8
      • Anonymous says:

        biar la mereka.. ko pun bkn tahu isi hati mak mertua dia.. bkn semua org yg ceria mampu nk bersenyum.. at least mereka bersalam-salaman.. ikhlas ke tidak bkn ko penentunya..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
      • No One says:

        salam dalam keterpaksaan…
        habis klu org dah hulur tgn x kan xnk salam kan…
        tp cer ND yg salam & bergambar…senyum habis..smp ke telinga…
        nampak sgt mak jejai x hepi ngan FS…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 37 Thumb down 33
      • Rose says:

        si no one yg anti fasha.. at least fasha dpt gak salam ngan mak jejai.. ko dpt ape? dpt dosa coz buat andaian semata ada lerrrrrr….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 12
      • lisa says:

        ko ni no one…….klu entry fasha suke je buat kontroversi….mesti mak mertua ko benci ko sbb hati busuk…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 9
      • Anonymous says:

        no one.. mana ko tahu mak dia salam secara paksa? ko ni bibik mak jejai ke? takat komen based on air muka org kalau salah fitnah nama nya.. ko tahu apa itu fitnah x?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 10
      • No One says:

        tgk muka pon dah tau la…
        x yah nk kecoh2 backing retis sgt…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 19
      • Anonymous says:

        errrrrr no one.. ko bkn back up si nora ke? nora pun artis jgk.. kalau ko x back up nora mesti ko back up mak jejai yg rambut kaler2 tu kn?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 9
      • No One says:

        aku x back up sape2 pon..
        apa yg aku bgtau tu la hakikat nye…
        believe it or not..up to olls la…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 20
      • ting tong says:

        alaa..lgpun FS tu kan tengah mengandung..udah2 la kalau nk membenci sangat.. mertua dia pun tahu berfikir..busuk2 pun isteri pada anak dia..menantu dia jugak..tak lama nak dapat cucu..kadang mereka tu takde pape..tapi korg je terlebih2 buat andaian.. yg beremosi sakit hati korang je..padahal mereka itu dh bahagia agaknya.. positifkan je lah fikiran..kita semua pun ada family..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 5
      • Anonymous says:

        hakikat apa no one? ko siapa nk menghakikat kn hidup org? mesti laki ko pn kena rampas kn? kesian ko.. believe it or not? percaya la pada ketentuan Tuhan no one.. setiap apa yg jadi ada hikmahnya..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        yes..hakikat yg sebenarnya adalah ALLAH adalah pemilik bagi setiap apa2 jua di alam maya ni..tiada yg lebih bkuasa melainkan ALLAH..itu lah hakikat yg sebenar2 nya..

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundianda bagaimana ? says:

        mak mertua tk suka fasha tkpe asal kn fasha dapat n dh kawin ngan laki tersayang dia jejai itu yg lebih penting…..yg lain tk berape penting lahhhhhhhh….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        no one ni dr bulan ramadan sampai ke syawal x abis2 buat dosa. xtakut mati ke no one???? mulut ko je dah boleh buat ko duduk kat nerata berbillion2 tahunnnnnnnn!!!!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        *neraka!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        typo-neraka.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • No One says:

        ko pulak jadi tuhan ye nk tentukan org masuk neraka ke syurga…
        perghh…hebat…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
      • Anonymous says:

        aiii takut ke bila aku ckp mcm tu?? ahahahaahahahahah!! tggu je la azab api neraka yg menanti…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • no one bangang says:

        no one mmg sah ahli neraka pun.. cepat2 la mintak maaf ngan fs klu x nak duk lelama kat sana.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. lina_kb@yahoo.com says:

    tengok muka mak jejai ni pun dah tau…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 13
    • Anonymous says:

      wow dasyat ar ko ni..tgk muke org pun da tau…hebat btl ko!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 4
      • bobo says:

        dahsyat betul ko ni. tgk muka tak senyum dh tau benci la apa la. byk je aku tgk org lain, ambik gambo tak senyum. elok je, kau ni cuba la fikir sikit k. cukup2 la fitnah

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      maknya tak dan nak posing tukang snap picture pun tak sebut cheese dulu mana nak dan sengih … men snapnya gni la

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ani ker says:

    tahu tak pe..naper muke cam tu…cam nak makan kaki je..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 7
  20. mixgirl says:

    errmmmm poyo jer org yg upload pic nie…dgn niat supaya smua org tau dia dh bbaik dgn kluarga mentua…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 8
    • Anonymous says:

      sape2 yg ade follow instagram nora, tentu da tgk jgk pic2 raya die.. ade perbezaan wehhh ngn pic2 fs ni.. huhuhu…. esp tang ekspresi muka jejai’s fmly n suasana dlm pic itu.. heeee…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      fasha yg upload kat instagram dia

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • bobo says:

      ala nora tu sibuk je nk menyibuk dlm family tu lg. mcm tkde family sendiri. saja nk upload, nk bg org terasa. konon la. sikit pun fs tak terasa weh. sbb fs dgn suami teman suami kat sana lawan kete. nora dulu mana nk teman2 si jejai pg sana sini, sbb dia asyik jaga diri dia je, sampai suami tak terjaga and tupps kena tinggal sbb x reti jaga suami, makan minum suma, hahaha. tu la skrg jejai selalu je menang kalau ada apapa pertandingan! who’s with me? yay

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  21. akutipah says:

    Mcm nak tak nak jer mak jejai salam dgn menantu…eheh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 5
  22. semoga nora boleh dpt suami lagi baik dari jejai says:

    nampak biase2 je takde laa nampak hepi sgt pun mak jejai dgn fasha tu .

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 6
  23. awie says:

    nape muka mak mertua dia serious dan tak ceria

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 5
  24. awie says:

    sebelum ni gambar dgn nora danish ceria je

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 5
    • nora danish says:

      xceria la sbb sembelit…..tu pon korang nak kecoh ke…mak jejai suka xsuka biar jelah…asal jejai suka ngan diorang bahagia….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
  25. liana says:

    korang ni, korang betul2 yakin ke mak / pak mertua korang suka sgt ngan korang…jgn nak mengata orang…….biar je lah asal diorang bahagia, doa yang baik2 je…..semoga kita pon bahagia ngan baik2 je dengan keluarga mertua..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 4
    • Liana, jangan poyo ok? says:

      Poyo la ko ni. Biase la org kalo bace gosip artis. Ade la pendapat masing2. Ko kalo x suke, lps bace entry abg Nara, xyah la nk bace part comments. Apsal lak nk tanye org2 yg comments ni pasal hal pak mak mertua kitorg lak? Ko kalo nk tunjuk baik sgt, xyah baca blog ni la..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
      • Anonymous says:

        Ko lg poyo

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • Liana, jangan poyo ok? jangan poyo gak boleh tak?? says:

        Ko lg la poyo…kalo ko tak suke komen poyo si liana tu ko pun jgn ler komen gak. same je ko poyo….hahahaha….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  26. Anonymous says:

    hahaah caye lah ckp aku,. mak jejai x suke fasha. sbb dia telalu sygkan nora danish. my cousin keja kat butik pu3 tu, dia tau la sumer citer.
    tengok muke mak jejai kat gambar ni pon da tau kottt

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 8
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 35
      • Anonymous says:

        ape kaitan mak jejai dgn ND x kawen sampai skarang? lari topik arr ko nih.. nampak beno busuk ati.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        eeeleh..nora xkawen2 lg blum jodoh..ko pun pcaya kan jejai ngn fs kawen sbb dh jodoh..(xplu kutuk2 org gersang ke ape, tau la die fan c fs)
        aduyaii

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        kaitannya adalah mak jejai dok pujuk jgn kawin dengan orang lain, nak ND kawin ngan anak dia jugak………ko gak yang bagitau mak dia syg sgt kat ND…dah syg mestilah xmau lepas ke mak orang lain……..tu pon xleh pk ke…..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 14
      • Anonymous says:

        ^ x konkrit point ko nih. cousin aku ckp x penah plak mak jejai suh kawen balek. dia cume syg giler dgn nora danish je, x de suruh2 kawen balek dgn jejai. means dia syg nora danish as a person, bukan sekadar ex menantu je. fasha tu…mmg kesian gak la mak mertua x suke

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 4
      • xhabis2 lagi ke says:

        ooo cousin ko kata ek…..tau je ko ni….mak jejai bagitau kat semua staf ke yang dia xsuka fasha…….gitau cousin ko, pi keja je jgn dok sibuk hal majikan…..

        dalam hati (ko, cousin ko, aku dengan semua pengomen pon sibuk juga) HAHAHAHAAA

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  27. Anonymous says:

    yelah, menantu tu da sampai umah.kena terima la wlu xtau ape yg ada d dlm ati puan seri(waallahwaalam).xkan nk halau pla..kang mengate lg puan sri ni keras ati, sombong..skurang2nya,fs syukur dpt jugak bslm ngn MIL..xlh kmpunan sumur hdup x dterima..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
  28. xxx says:

    lakonan semata2 :) :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 5
  29. budak cute says:

    ape motif fasha sendet upload gmbar nie….saje nk tnjuk gan ND la 2….tgk muka mak jejai pn mcm terpaksa salam je gan dier….cian ko fasha sendet….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 7
    • bobo says:

      apa motif ND upload beraya la buka puasa dgn mak bapak jejai? ure not in the family anymore. face the fact. bukan ko patut try hat fs. tanya hat nd knp nk upload? nk bg fasha terasa? alahai.. cuba la berdiri di tempt yg nyata, kalau mak je suka, anak tak suka buat ape. jejai bkn nk lagi pun. takyah nk sibuk2 hal family org. walau mak dia tk suka fs , tp ttp isteri anak dia bukan BEKAS!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  30. sore sore says:

    kesian kan, time masa nikah n kawen pun, mak n adik2 jejai tak dtg pun. yg dtg juz bapak jejai n adik lelaki dia ja. plak nie, dalam gambar ni pun da menggambarkan ketidak ceriaan muka mak n adik2 dia. tue la kan, kerana mulut badan binasa. FS terlalu menonjol sangat dengan pelbagai kontroversi. buat FS, jagalah suami n keluarga sebaiknya. tinggalkan n buangkan segala kisah n perangai buruk tue jauh2. dekatkan diri dengan NYA. i`allah DIA akan sentiasa menolong kita.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 7
    • No One says:

      org yg x tau perangai sebenar si FS ni je beria2 backing FS..
      kesian.. bila org cakap x percaya…gitu lah… kita tgk & lihat je lah…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 12
      • Anonymous says:

        no one.. kami bkn back up ke apa.. tp biar la dia.. perangai dia baik ke buruk ke bkn kita yg menilaikannya.. ko yg kesian sebenarnya sbb sibuk jaja hal buruk org.. setiap org ada hal baik buruknya.. ko pn ada buruknya jugak kn? cuma ko bkn artis jer sampai semua org blh tahu buruk ko.. kesian x ko?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 12
      • torpedo says:

        let by gone b bygone…msing2 ade kisah hitam sndiri…korg ni je yg ske laga2kan org…wat org gaduh..phuii…!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
      • Anonymous says:

        Abis tu nora tu ok sgt ke … Lebih kurang same je ….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
      • Anonymous says:

        Perangai nora molek sgt ke .. Berbanding fasha …

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 7
      • Anonymous says:

        elehhhhhhh mcm la ko tau sgt perangai ND yg ko backing sgt tuuuuuu….. jgn nak kata ko x backing ND, munafik sgt ko ni pompuan. ahli neraka ke hape???

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
      • torpedo says:

        da xde jodoh biar la…kecoh siak korg ni….mgkin skrg mak jejai lum bole accept 100% FS dlm fmly dia, but then give her some times…maybe pas bersalin n baby FS mapu memberikan senyuman dlm fmly ni…sape tau…kuasa Allah.. Wallahualam…~

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  31. lolo says:

    mcm fake jer..bg pandangan kiter la kn..mcm nmpak dibuat2..nmpak plastik..xnatural.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
  32. lovelime says:

    Tahniah sebab sedang berbahagia…tp perlu ke menunjuk2?apa niat sebenar FS siap snap pic masa salam minta maaf dgn mertua dgn muka tersenyum lebih fokus untuk posing sebab tahu ade yg snap pic drpd minta maaf dgn penuh rendah diri & ikhlas!sebenarnya FS cuma nak tunjuk & ttp mulut kite2 yg pernah kate dia “tak direstui” dulu~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 8
    • BOBO says:

      apa motif ND upload beraya la buka puasa dgn mak bapak jejai? ure not in the family anymore. face the fact. bukan ko patut try Kat fs. tanya Kat nd knp nk upload? nk bg fasha terasa? alahai.. cuba la berdiri di tempt yg nyata, kalau mak je suka, anak tak suka buat ape. jejai bkn nk lagi pun. takyah nk sibuk2 hal family org. walau mak dia tk suka fs , tp ttp isteri anak dia bukan BEKAS!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • azhar says:

        Bekas pun tak apa, yang penting mertua sayang Antara Bekas menantu dan isteri baru yang merosakkan rumah tangga orang terutama ketika seseorang isteri hamil mana lebih baik atau sebaliknya yang jadi pilihan anda.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Lurve To Talk says:

    …f..a….k..e..!!! next >>>

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
  34. Daku says:

    Nara, yg ko kecoh sngt nak clearkan lagi kemesraan fs dngn mertua dia pehal ek?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 6
  35. Saya fasha pembantu rumah mak jejai says:

    Berbeza gile keadaan masa nora danish beraya rumah mak jejai masa 1 Syawal aritu. Happening giler.
    Gambar fasha ni macam semua org terpaksa jer; plus fasha nampak mcm org gaji jer..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 8
    • f says:

      Happening camne pun, ND tu siapa? Bekasssss je wei. Kan?
      Still pulak bawa 1 fmly pagi2 Syawal beraya umah Bekas in laws.
      Hurm..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 11
      • you says:

        bekas pun, dia tetap bekas isteri jejai. yang pertama. bersyukurlah, itu rezeki Nora disayangi keluarga mentua, biarpun kini sudah jadi bekas. bukan senang nak tambat hati mentua, cik F ;)

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  36. hambaallah says:

    makmertua mcm x happy jer muka nyer..
    nak wat cam nerkan terpaksa terima saja ler cik puan fasha sanda…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  37. apa-apa ajerrrr says:

    maaf ler nak kabokan… sedangkan ANAK KUCING MASUK RUMAH PUN KITA TAK TERGAMAK NAK HALAU…
    lagikan MANUSIA…. dah org datang, terima ajerklh…. klu mentua tidak bertegur sapa tuh, sendiri mau ingatlah……
    nak datang …datang…tak datang pun tak apa…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 3
  38. [...] Fasha bersama keluarga Jejai tidak begitu mesra bukan? Menurut blog hiburan tempatan hari ini, Beautifulnara berkongsi beberapa keping gambar detik-detik manis mereka beraya bersama sebagai satu keluarga [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Sweet32 says:

    Nmpk sgt muke mak dia terpaksa.. Fashs pon cam takot2 je!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  40. Oklah tu............ says:

    kadang2 tu terpaksa..kalau tak sampai bila tak suka….faham2 jelah sendiri sudah..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  41. Anonymous says:

    muka mak jejai cm x puas aty je… mcm trpaksa trima tetamu yg x di undang… hmhmhm sian2 apa nk bt aty org tua x boleh nk di paksa2… sabar je lah fs…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
  42. ayu rodah says:

    at least die cuba nak amik ati/berbaik ..walaupun mungkin tak diterima seadanya..mungkin..
    mungkin jugak dorg da ok..tu hanyalah gambar..
    takla mcm RR yg sgt2 ego ngn MIL..chilax :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 7
  43. aku says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 51
    • Tina says:

      betul jgk….sabar betul si FF nie yer…
      percintaan penuh dugaan..tp dah kalau JODOH, sape yg mampu menidak kannya…satu hari nanti akn terserlah jgk kebenaran. ND pon bukannya baik sgt sgt pn sri nak tergiler2kan dia sbg menantu. lain la kalau mcm ustazah ker , ape ker…tp ni same2 artis . sama2 kontroversi…tp dah hati jejai ke FS , nak buek camne. ND kena la terima hakikat & MOVE ON. at least, try to get someine better…ni tak, mcm gila talak pon ader jgk…ish..ish..ish…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 28 Thumb down 23
    • ahkak gile glam says:

      betul2..pagi raya da bertempek kt rumah mak jejai…yg ada ikatan tu cuma rayqal..yg selebihnya hnya bekas menantu n saudara sesama Islam…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 19
    • Anonymous says:

      eh salah comment plak, terkomen kat bawah2.
      komen asal:
      ND mmg rapat dgn keluarge jejai even before dia kawen dgn jejai, so ape hak ko nak kate ND should get lost from the family? kat sini fasha yg kene terima hakikat yg ini la akibat kalo pecah belahkan rumah tangga org. dia kene la terima yg org akan benci dia. sindri mau ingat la kan, pandai curik laki org, pandai la tahan bahana dia. lagi nak expect org akan sokong dia. puih

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 22
      • Anonymous says:

        xde istilah mencuri laki org nyer.. kalau dh itu jodoh yg tertulis kenapa perlu nk menidakkannya..? benda dh lps.. ada sebab kenapa jejai tinggalkan nora dulu. kita org luar hnya tunding jari pada fasha dgn melabelkan dia curi laki org.. kita x tahu apa2 x pyh nk berspekulasi pada benda yg tak pasti…. masing2 dh ada hidup sendiri.. doa kan yg terbaik utk mereka sudah ler…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 27 Thumb down 21
      • Anonymous says:

        klu dh jodoh tu dr curi laki org, apsal plak xde istilah curi laki org? ko ni mesti stok pompuan desperate nak berlaki kan??

        Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 8
      • Anonymous says:

        ish..tak baik ckp mcm tu. kalau terkena batang hidung sendiri mcm mana? sanggup anda menghadapinya?ko fanatik ND nie. baca statement aku tu baik2…aku tak kata pon hub ND dgn BEKAS mertua mauhupun anak dia TERPUTUS. tp aku soh dia MOVE ON jgn kalut2….makcik!

        dah cerai nak buat mcm mana kan…baik dia cari laki yg lebih baik & lebih kaya dr jejai. dan kalau betul jodoh ND ngan jejai kuat…tak mustahil diorang bertaut balik. tp kalau dah takdir jodoh jejai & FS tu kuat…sape kita nak menidakkannya..yer tak??? haiyoo…jgn emo wokey!! bila emo cetek bebenor pemikiran tu…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        so jgn nak kata isltilah curi laki org tu x wujud, ia tetap wujud, klu dh curi tetap curi!! btw sape fanatik ND, fanatik ND tu si no one ahli neraka yg suka mengumpat menfitnah mencaci org tu haaaaaa!!!!! dlm kes fs ni,bila plak fs curik laki nd, die kawen ngan duda nd, bkn laki nd…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Choki-choki says:

      sape FF tu? Fasha Fanda kah????

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
    • mist says:

      Mak mertua tetap mak. Walau dah cerai pon tetap mak. Bapak pon macam tu. Dah cerai pon tetap bapak jugak. Cerai hidup atau mati antara suami dan isteri, takkan ubah hubungan antara mak bapak dan anak. Anak tetap anak.

      Terimalah hakikatnya bahawa memang ND disayangi oleh mak Jejai. Apa tidaknya, dia sebagai mak, mestilah dia nampak apa yang dilalui ND dulu. Dia nampak anak dia menyusahkan ND dan ND dapat sabar dan lalui semua kesusahan. Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul. Kalau aku jadi mak Jejai, aku mesti makin sayang dgn ND setelah nampak apa yang dia lalui. Aku percaya kalau kita tak lalui apa yang orang tu lalui, jangan kita nak menghukum. Kita sendiri ada yang tak betulnya.

      Biarlah FS nak usaha, itu usaha masing2 lah. Tapi jangan sebab FS dah jadi isteri Jejai membuatkan itu menjadi alasan ND tak boleh nak kepit mertua dia. Ada salah ND kepit mertua dia? Bukannya dia kepit Jejai pon. Tak ke darah keturunan mertua dia tu ada pada anak dia, Tak ke kalau ND kerja, mak mertua dia yang jaga anak dia? Hari2 ke dia berkepit kalau setakat raya pertama? Bukan ke raya tu untuk semua orang tak kira apa jenis hubungan untuk bermaaf-maafan? salah ke dia berkepit pagi raya dgn mak mertua? Ke ko kata tak patut kepit sebab FS? Jeles? Ko tak fikirkan ke budak Rayqal tu?

      Ko tak rasa jadi janda, kene kerja nak cari makan untuk anak. Kalau memang ND nak amik kesempatan kat keluarga Jejai aku rasa memang dia boleh cuma dia tak nak. Dia pon ada harga diri.

      FS yang dah tau mak mertua dia sayang ND, pelan2 lah FS kayuh nak paut hati si ibu. Ko tu bapak jejai sampai ko nak suruh ND jgn kepit mak dia? Bapak Jejai pon sayang ND.

      Kalau nak banding ND dgn FS, ND yg lalui susah2 dulu depan mata si mak.

      Ko pikir ni.. sedang Nabi tu pon dia lebih sayang pada Siti Khadijah sehingga Siti Aisyah cemburu sebab nama Siti Khadijah selalu disebut Baginda. Ini kan pulak manusia biasa.

      Sudah lah ko. Biarlah pertalian baik ND tu dgn mertua dia tetap baik. Dan biar lah FS tu usaha supaya dia pon dapat memperbaiki hubungan mereka. Bab ND pakai taktik kotor itu memang prasangka buruk ko je. Kalau ND tak buat apape, menang kenyataan ko ini fitnah semata-mata. Ye la.. org dah benci ND. Org Islam boleh buat gitu eh? ko kene sayang semua per..

      Aku tak backing ND dan aku pon tak benci FS. Jadi, lu fikirlah sendiri.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 85 Thumb down 6
    • Anon says:

      Cube think positive, mn tau pn sri yg sbnrnya dok suh ND dtg umah dia utk jumpa rayqal..xkn rayqal plk nk p sndiri naik teksi kan..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 0
    • Fifie says:

      ehem… ND tu mempunyai anak lelaki Jejai. tak kan la lepas bercerai, datuk & nenek tak boleh meluangkan masa dgn cucu lelaki semata-mata kerana ND sudah tiada pertalian dgn mereka? rasanya tidak salah bagi ND untuk beraya dgn mereka. kan keluarga ND balik beraya di Myanmar (kalau tak silap). suami sepupu saya pun tetap balik ke kg walaupun sudah berkahwin lagi setelah kematian sepupu saya. kami tak ada la pulak bising ‘buat apa datang ke kg jumpa tok & wan?’. silaturahim yg terjalin tidak akan terputus semata-mata kerana penceraian, terutamanya jika sudah mempunyai anak (atau dlm case suami sepupu tu – cicit)
      so far tgk ND tak ada la terhegeh-hegeh nk balik ke Jejai. dia sendiri x kisah jejai kahwin ngan FS n dia sendiri mengaku akan berkahwin cuma tidak tahu bila disebabkan terlampau sibuk.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
      • tudung saji says:

        aku nampak semua org backing ND. maybe dgn status dia ramai yg simpati. bagus la. hopefully, bila nasib korang mcm ND korang boleh terima dgn apa yg berlaku sebijik mcm ND.

        tp kalau tetiba nasib ko mcm FS, dpt BEKAS laki org, korang diharap REDHA la dgn nasib korang jgk…sbb lepas nie BEKAS isteri akan selalu ‘bermain-main’ di dpn mata….

        aman dunia….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 9
    • pembaca says:

      setuju sangat with ‘aku’.mng sama pemikiran kita.to me,kalau la kita ni ex menantu,udah2 la ngan family ex mertua.tak kesah la kita ni baik ngan adik2 ipar ke..mak bapa mentua ke..patut ye hari raya ni utk keluarga sahaja.cara mcm ni buat mcm kau takde family ke nak beraya.dahla bawak semua family member dtg.kesian kat mak kau…tak pasal2 kena.kalo nak tinggal..tinggal je anak tu.kalo xnak tinggal..tak payah pegi. common sense la weyy.kalo family lain..mana ade mcm ni??! mng pelik.
      kpd mertua…inshaAllah lama2 akan lembut hati.smpi bila nak marah.dah ini
      jalan yg ditentukan…ini jodoh nya.bagi peluang.dahlah jejai ana sulung. sggp ke nak hilang anak sulung semata2 psl menantu? bukan ye teruk pun menantu.mng la dulu perangai buruk..tapi semua org berubah.semua artis sama.tgk lah..lagi ramai yg dah berhijrah pki tudung.see..people change!
      nd tu..tak payah nak kesian sgt lah! cerai lagi kaya kot coz nafkah anak. dapat banglo kat ampang hilir.mane ada org senang2 leh duk area tu.family nd ni biase sgt lah!! dari kajang jer dulu.harapkan taste tinggi & muka tu lain drp melayu…so fames cepat la.tapi tak heran pun..dh rezeki ko nd.malas nak kutuk2 retis2 ni….whateva…sgt.tak kemana pun berlakon. sejauh mana leh pegi.baik pikir masa depan yg lebey menjaminkan.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 6
  44. -Along- says:

    Ni berlakon amik gmbr je….huhuhu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  45. -Along- says:

    Ni berlakon amik gmbar je…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  46. Anonymous says:

    ND mmg rapat dgn keluarge jejai even before dia kawen dgn jejai, so ape hak ko nak kate ND should get lost from the family? kat sini fasha yg kene terima hakikat yg ini la akibat kalo pecah belahkan rumah tangga org. dia kene la terima yg org akan benci dia. sindri mau ingat la kan, pandai curik laki org, pandai la tahan bahana dia. lagi nak expect org akan sokong dia. puih

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 5
    • Amier says:

      Lantak pi la.. kat depa.Cerai,kahwin, gaduh itu..ini.. pregnancy test pun ambil gambar taruh dalam website..cerita dalam kain pun mau bagitau.Hampa punya pasai la….berak tak flush tak mau kasi tau ka?
      Nanti kalau terlupa nak flush ambil gambar taruh dalam beautiful nara.Howseow!!!

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  47. Prince Noob says:

    watevaa laa jejai fasha oooii

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  48. ehem says:

    you reap what you sow.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  49. Seyesly f#^€-up! says:

    Budak- budak pergi berenang
    Pergi berenang di tanjung keling
    BARANG YG LEPAS USAHLAH DKENANG
    SUDAH MJADI HAKMILIK ORGLAIN

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  50. ikan masing says:

    Selamat hari raya maaf zahir dan batin semua umat islam ….Fasha sandha tetap gelaran pelakon tv wanita popular tiap2..tahun..nampaknya Ramai peminat owh! god Luck…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
  51. ikan masing says:

    Dah menang pelakon tv wanita popular tiap2 tahun, mak mentua banggalah kan..apa la kamu ni… da depan mata nampak pelakon popular bangganya…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  52. Naisah says:

    Sape2 pertikai ttg Fasha, herm maknanya dah menolak ketentuan Allah… Jodoh, ajal, maut semua ketentuan Allah… Kun fa ya kun…. Isthigfar wei…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
    • Anonymous says:

      oklah, lepas ni kalo aku bejaya goda jejai buruk tu and buatkan dia becerai dgn fasha pun, ko kene redha tau. jgn kutuk2 aku. kan ketentuan Allah kan?

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      kalau jadi pencuri perogol pembunuh pun ketentuan Allah jugak ke? konsep ajaran islam mana yg ko pakai??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  53. don-kaduk says:

    ini best bila duit dan fulus banyak… boleh dapat ‘barang’ yang baik-baik. ND,FS siapa pula lepas tu??

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  54. Mak jemah pemalu says:

    Korg ni mcm sedara mara lak dgn family dorang..mcm tau jek mak mentua FS x suke ngan FS, ND selalu menempel kat x mak mentua…mcmlah korg ni PA dorg, pdhl korg pun dgr dri press yg ntah btl ntah x…kalu betul pun, carik carik bulu ayam, lame lame bercantum jua, air yg dicincang xkan putus…doakan yg terbaek…!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  55. zbm says:

    mentua RR kena ambik contoh ni. bkn apa, benci sgt2 pun, kot2 yg dibenci tu lah yg akan jaga kita bila hari tua esok2. org yg kita syg sgt2 buat x peduli dah bila kita sakit @ susah.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  56. TeRrY says:

    kdg2..gmbo aku besalam dgn mak aku pon die x senyum..adekah mak aku x syg aku??byk btl spekulasi korang knnnn???klu time amik gmba part tu die x senyum x semestinye die x rela..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
    • Anonymous says:

      lol dah mmg obvious slame ni yg mak jejai x suke fasha. yg ko masih cube menyedapkan hati sindri ni kenapa? mcm desperate sgt je nak mak jejai tu suke fasha hahaha. kesian..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
      • TeRrY says:

        aku xckp pon aku desperate nk mak mertue fasha tu ske kt die..yg ko tu..sedare mare mak jejai ke tahu sme mende yg die mmg x ske kt fasha neh??bak bukti cket aku nk tgk..selagi x kuar dr mulot mak jejai die x suke kt fasha..slagi tu la aku maleh nk ckp ape pon..xsuke sudah..yg ko pepndai tgk gmbr je dh blh detect feeling mak jejai mcm2..hebat betullll…

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  57. fasha farha says:

    Ketat aje muka mak mertua fasha. mcm terpaksa. ni sure ND pujuk bekas mak mertua dia supaya terima fasha.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
    • Anonymous says:

      ….ko tgk muka rosmah..pernah senyum tak?…so, mana tau penyakit yg sama dgn bini PM kita…tak blh senyum sbb..jeng..jeng..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  58. boni kacak says:

    ranggi betul mak jejai..haha

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  59. kak li says:

    gambar ni kan di ambil masa bulan puasa sebelum raya. Nara kan dah keluarkan gambar ni. Ambil gambar pun kat tangga. Macam tak de kusyen je . ada juga macam keadaan terpaksa. baju mak jejai pun macam baju tido. Apapun ye la nora danish dah berjaya dikalahkan. Mangsanya ND. Cinta perlu mengorbankan orang lain. Tapi jangan menggunakan Tuhan untuk meloloskan diri dari kecurangan. kalau tidak semakin banyak kecurangan dalam keluarga lepas ni. Mana nilai murni ketimuran …….. dalam kekeluargaan.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 9
  60. Sanjanaaa says:

    alah. to sum up:

    1. reader beautifulnara kebanyakannya pro-ND. as expected. trkinja2 macam mana pun ND kat clubs, tetap disokong! yeargh!

    2. dalam life, tak semua yang kita nak kita akan dapat. cerekarama semua based true story. husband baik, mertua jahanam. mertua baik, husband out. as expected lg. kalau betul puan sri xsuke FS, ape adehal. jejai syg FS. that matters most :)

    3. contoh rita rudaini terus masam muka dengan mertua lg teruk. at least boleh puji FS sebab still nak jernihkan keadaan. walaupun untuk sehari. okaylah tu, time raya je! family FS supporting each other sangat2, fasha still isnt alone (if lepas beranak punya afterlife lah, whtever)

    jangan gaduh. cer fikir positif. kecuali yg kantoi 18SX tu mmg komfem negatif! peace!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 13
    • Anonymous says:

      1) fasha pon kaki clubbing, bogel kat bali gak. so? lg mcm pelacur

      2) tau pon

      3) baru kawen leh la sembang lebat kate fasha cube nak bebaek dgn mertua la apa la. cube tengok 2-3 taun mcm rita kang. meroyan fasha tu aku rase kene ignore.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 7
      • aku says:

        tau po!

        FS ngan ND tu 2 X 5. tp dah rezeki jejai balun dua2. so, lantak diorang la.yg kita semua ni peduli buat apa…lain la kalau dapat calon istri muslimah sejati ker…?

        so, aku tak paham, ape la yg korang agung2kan sgt ND tu sampai nak benam FS. habis tu, kalau dah tertulis jodoh ND setakat tu je…dan JODOH FS dgn jejai..korang nak salahkan sape? salahkan tuhan jgk?

        baik jgn buang masa pikir2 benda nie…baik pikir mcm amana nak selamatkan nasib mereka yg seagama dgn kita kat Rohinya ke Syria ker..ade gak faedah…

        abg nara..takkan isu artis jer kot?..isu2 semasa nie highlight la jgk kot…hehehe

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
      • Sanjanaaa says:

        oh. in case you dont understand malay

        1. good. ure saying they both are the same kind of people. so now, who got the guy?

        2. no further arguments. eyh?

        3. im saying shes trying to get close and personal to them. i didnt say it succeeded, will success or what. im saying thats a credit we should see. oh, you predict future. are you God? *throw-ups*

        love,
        Ir. Sanjana

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  61. alhamdulillah
    am happy for fasha
    selagi korang dok ngutuk fasha lagi luas rezeki tuhan bagi dia
    love fasha forever

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  62. lady says:

    malas nak komen pjg2 cuba korg bace oh bulan…nampak sgt statement FS & gambar2 nie sekadar nak menutup mulut org yg kata “dia & mertua tak rapat” setakat gambar kaku mcm tue dgn muka mertua yg kurang ceria tak yah lah FS!ape2 pun semoga berbahagia

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
  63. FS says:

    baru aku tahu rupa2nya fasha sandha ni GRO VIP kat club..1 mlm 1K..perghh..pat0t bentuk bdn dy smcm sbl0m kawen..m0ga fasha bt0i2 brubah & bukannya materialistik smata2

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 10
  64. kikilala says:

    errr, ni bukan pix raya kot sebab xkan la datin seri tu beraya pakai kaftan kot…. lagi pun baru je baca the star semalam jejai kata dia ‘miss beraya taun ni’ (& bukan lambat mcm yg BN kata tu) sebab dia baru je menang race tu semalam…. dia ada kata gak yg FS balik beraya sensorang….. propa je kot… :P

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  65. yayaya says:

    bguslah da bbaik2……lgpn nak masm muka watpe….pusing2 c 2 gak jmpa….sabar ye nora danish…bkas mak mtua ko da ade mnantu bru….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  66. what the? says:

    kenapa nampak biasa je keluarga orang kaya ni? series humble je .. bukankah orang kaya sepatutnya VAVAVOOOOOM? baju mak, bapak, adik, jejai fasha pun simple je ..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  67. secret fantasy says:

    Ni bkn pic raya le aku rasa..entah2 ini pic FS n Jejai btandang kat rumah keluarga jejai lepas kawen kut..entah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  68. budak biasa says:

    Hurm dah jodoh nak wat mcm mn kan……Itu sume dah tertulis. Ape yang terjadi antara mereka kite sume tak tau.. Doakan mereka bahagia cukup la.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  69. Nini says:

    Aku tak kisah langsung mak datin tu nak senyum ke apa ke bukan ada kena mengena dgn aku pun

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  70. Anonymous says:

    aku tengok dlm blog izyan diorang bergambar mak dia senyum je…….masa tu bapak jejai lak xsenyum…….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  71. entah la says:

    aku no komen bab fs bersalam gan mak mertua…tp bab nd gan bekas mak mertua dia tu mcm mak saudara aku gak…dia bercerai hidup gan bapak saudara aku tp nenek n atok aku lbh sygkan mak saudara aku(x menantu) dr menantu baru nie…sampaikan sepupu aku bersunat pun nenek n atok aku jgkan…mak saudara aku cuma perlu hantar tiap2 kali cuti sekolah jer…kalo time sekolah pulak sell atok aku tanye kabar kat menantu tanye dah jumpe calon ke? bl atok aku cite kat kita org dia kt rugi bpk saudara aku cerai gan makcik aku nie…n syg lak kalo dia nikah gan org lain…apa yg aku nampak org tuau dia mmg sygkan x menantu dia n dia tak peduli org lain kata per…coz pd mata dia x menantu dia lbh baik dr menantu yg anak dia pilih…alih2 mak saudara baru aku terpaksa menahan je la perasaan…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  72. renung2kan... says:

    cer tgok btl2 air muke mak mentua dia tu….. ntah laa… idup ni pjg lagi jln cter nyer… tgu dan lihat la episod seterusnya….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  73. ambo says:

    mak jejai punya baju cam baju tidur je..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  74. azhar says:

    sesi bergambar ni macam dirancang oleh artis tu je, kebenaran terserlah jua, nampak muka mertua mencuka je, tak sampai hajat sebenarnya. Try the best shot next time kah kah kah!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  75. azhar says:

    Sesi bergambar ni macam dirancang oleh artis tu je, tapi kebenaran terserlah, muka mertua mencuka je, gagal matlamatnya, cuba lagi pada masa akan datang sebab awak kategori tak tau malu, yang penting capai matlamat. Perampas tetap perampas. Kah kah kah !!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      kesiannyer kt ko ni…org sedaya upaya nak mengeratkan silatulrahim tp ko mengejek bagai..jgn suke sgt ketawakan org..takut berbalik plak kt kiter..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • azhar says:

        kat ko lagi kesian, apa kau peduli aku nak ketawa atau tidak, aku pinjam mulut kau ke? Perkahwinan tersebut diibaratkan kayu buruk, klu panjang umur tengok le kekal berapa lama? Kayu buruk

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • azhar says:

        Budak Hingusan mmg mcm tu, kome komen artis, dia menyibuk komen kome. Macam RR tak habis2 suka cari gaduh semenjak mula berlakon sampai sekarang. 2X5 dgn RR.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      oyeker budak hingusan?klu mcm tu ko ni da tua bangka pun tp komen mcm budak hingusan…lg kesian…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  76. [...] (6 GAMBAR)Fasha Sandha Berhari Raya Bersama Keluarga Jejai | [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. nina says:

    saya saku banag merenk zairanbar jalan bajin dan gambar fara lagi saya rasan julwatan saya cara dan uapia uatan saya merenk perenpunga saya tabu wainka lagi baki
    yana saya cara saya jalun fara jana saya uakn carsa saya raumbar saya sara
    saya nini saua raha nak tacat kaka saya gambar

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  78. Anonymous says:

    jejai ni lelaki low class sebab tu cari bini low class.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0