Written by AbangNara | May 13th, 2015

Amboi, amboi, amboi. Gembiranya Abang Nara melihat kebahagiaan pasangan pengantin baru ini, Fahrin Ahmad dan Elena Hani. Selesai majlis pernikahan, mereka berdua terus terbang berbulan madu ke Venice. Kota Venice sememangnya satu tempat yang amat romantik dan sesuai untuk pengantin baru menghabiskan masa bersama-sama.

fahrin ahmad

Ribuan pengikut Fahrin dan Elena di laman sosial melahirkan rasa gembira dan teruja melihat kegembiraan pasangan ini. Tak putus-putus ucapan tahniah diterima. Mereka berdua memang sama cantik dan sama padan. Semoga perkahwinan ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fahrin ahmad

P.S: Cantiknya blouse bersaiz besar terbaru daripada Mis Claire nie. Saiz bermula dari 2XL sehingga 5XL. Harganya? Murah sangat-sangat. Hanya RM59 sehelai. Kalau beli 2 helai, lagilah murah. RM99 je. Puas hati kan? Bolehlah dah mula beli untuk Hari Raya nanti. Harga semua dah termasuk GST. Jangan lupa LIKE Facebook MisClaire, follow Instagram MisClaire atau layari www.misclaire.com untuk melihat lebih banyak koleksi dan promosi hebat.


fahrin ahmad
fahrin ahmad
fahrin ahmad
fahrin ahmad

fahrin ahmad

18 responses to (6 GAMBAR)Fahrin Ahmad & Elena Hani Bulan Madu Di Venice

  1. bini nara pemalas says:

    MUAK DH NARA OIIII…DARI START KAWEN SAMPAI DH HONEYMOON,BERANAK,KENDURI AKIKAH SEMUA PASL FAHRIN

    0

    0
    • Hamoi says:

      take a chill pill cik bini nara pemalas oiii..
      kalau ko tak suka cerita fahrin, baca la cerita lain… duhhhh

      0

      0
    • si misai says:

      Tapi bini fahrin tak mengandung lg, apatah lg beranak. Nmpk sgt ko ni suka mengarut

      0

      0
    • Lembu Gemok says:

      iklan kat bawah tu dari misclaire tu agak2 ada tak size 20XL?sbb kalau ada, mak nak try shopping laaa…curlasss~

      0

      0
  2. Aurell says:

    Ske sgt tgk fahrin ahmad da kawen..wife dye pon cantik n nmpak lmah lembut.mmg sepadan sgt2! tumpang happy tgk both of u bahgia..!

    0

    0
  3. RJ says:

    geram betul aku tgk mulut puaka pengkomen kat atas tu.. elok kene bambu balik jer.. ade je yg tak kene… jilake…

    0

    0
  4. anon says:

    seorang yg lemah lembut tapi tegas dan sukar di dampingi kalau tidak mengenalinya ..
    congrat elena ..from us ..x convent jb !
    fahrin jaga elena baik2.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    melting… pasangan yg sepadanan..serius suka dgn perwatakan elena..serba sederhana, cantik dan nmpak keserasian dctu. semoga bahagian hingga ke Jannah

    0

    0
  6. Tengku Nila says:

    Macam muke Elyana je wife die…cantik

    0

    0
  7. gatai lagi says:

    mmmm sedapppp lah tuuu

    0

    0
  8. This&That says:

    tak cantik wife dia…boring I tau…

    0

    0
  9. revolve says:

    Wife die nampak tua sangat masa khawin. dengan adanya teknologi filtering dan juge camera 360, yg huduhs pun nampak comel… aparahh…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Ok la tu. Sama2 dah berumur. Yang kawin Fahrin. Siapa pun pilihan dia, orang lain tak boleh pertikaikan. Itu taste dia. Itu la penangan pilot cafe sampai cari bini pun paramugari. Rasanya Fahrin pasti tak beri bini dia berhenti kerja. Itu sumber income dia orang. Sebagai artis pendapatan tak menentu.

    0

    0
  11. anon says:

    Tiap2 hari je ade cerita psl artis2 gih mkn angin overseas……nenek Ta, foziah gous, ni fahrin pulak…. Hmm…dah pegi pun veniece ni, indah kabar dari rupa je. Kotor…
    Anyway dua2 dah berumur, cepat2 lah buat anak ye…

    0

    0
  12. makarena says:

    tahniah.. sangat sepadan.. Selamat Pengantin Baru.. :3

    0

    0
  13. melati biru says:

    eat liver again!!

    0

    0
  14. macammacam says:

    so suweetttttttttttt…..hope happily ever after……………..

    0

    0
  15. DEKNON says:

    Linda onn mesti makan hati tgk ni hehehehe

    0

    0