Written by AbangNara | February 22nd, 2012

Ini adalah entri membuang masa yang sememangnya tak ada faedah. Penat Abang Nara mencari info menarik yang boleh dikongsikan dengan anda semua, namun ternyata pencarian Abang Nara gagal. Untuk tidak menghampakan anda yang sedang bosan di pejabat, Abang Nara ingin berkongsi beberapa keping gambar Erin Malek yang kelihatan agak comel apabila membuat mimik muka kelakar.

erin malek

Cute macam Hagemaru kan? Lagi beberapa keping gambar wajah comel Erin Malek dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada seorang pembaca yang sudi menghantar email untuk berkongsi gambar-gambar ini.

P.S: Inilah lelaki tertinggi di dunia.

erin malek
2
erin malek

erin malek

erin malek

erin malek

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

111 responses to (6 GAMBAR)Erin Malek Membuat Mimik Muka Kelakar

  1. sanggul beracun says:

    koya lah!

    0

    0
    • geli says:

      tak kelakar ponggg

      0

      0
      • Ayam rela dimasak kurma oleh tuannya yg jahanam itew says:

        Antara pelakon kanak/remaja yg aku x suka pmpuan ne la.. X suka sgt. Best lg tgk elfira brlakon dr dia. Nway muka 2 buat i muntah hijau. Wajah tipikal untk budak2 hingusan b’gambr. Wek!

        0

        0
      • Cik Nin says:

        Pantang betullah tengok orang perempuan ambik gambar sendiri buat mulut macamtu.

        0

        0
      • kecoh siak says:

        nara, INI AGAK COMEL? comel lg muka anak sedara aku yg umur dia 3 tahun. ini BAJET comel. paham nara? BAJET comel. dan xkelakar langsung. kelakar lg MR.BEAN !

        0

        0
      • COMELNYE MUKE DIE…!!!

        0

        0
    • suka mengomen says:

      macam tenok

      0

      0
      • i love itt says:

        kowunx jealouss dgn dia? kowunx adeee?? lawa laa die tuuu <3

        0

        0
      • anti kau says:

        eee. kot kot yang komen ‘kowunx jealouss dgn dia? kowunx adeee?? lawa laa die tuuu <3' tuuu 'DIA' sendri kott? yelaa. takleh terima kenyataan lah konon kan sbb org ckp dia ni 'HUDUHHHH' :)

        0

        0
      • Anonymous says:

        dia ni artis, tp x de class amek gmbr mcm ni =) elfira lg better kot!

        0

        0
      • Heqan says:

        @i love itt , @anti kau : pasal ape ko bercakap dengan diri sendiri ???????????????????????????????????????
        ko yg tulis pas tu ko yg mengutuk sendiri..
        MOTIF KO ??
        next time tukaq email noo
        -..-

        0

        0
      • Abang Long says:

        @geli, @i love itt,@anti kau,@kureeng,@ccccc,@ct,
        @Amir Vanila Coklat,@lahai,@entahapa,@OMG,@sapa dia tu,@pak mail,@pelik :

        ORANG YANG SAMA..

        boleh d buktikan dgn abstractnye yg sama.
        aku x tw la,kemaruk sangat nak ngomen ke ape pompuan ni..
        komen2 die sangat plastik.
        kjap mcm baik,kejap mcm nk mengutuk..
        cuba la lagi lain kali ye.
        blajar guna emel yg berbeza wahai cik adik

        0

        0
      • This&That says:

        He/She just having split personality

        0

        0
      • ccccc says:

        @Heqan / @ Abg Long : bodoh apa ko nh ? avatar tu untok org yg x guna email. x fill bahagian e mail tu. ko x pcy, ko cuba lah x letak email. keluar lah avatar grey colour. bodoh tp blagak pndai !

        0

        0
      • Abg Long Bodo bangang says:

        Pegi skolah la abg long..bodo betol

        0

        0
      • Anonymous says:

        abg long tu bengap..2 yg jd mcm 2..xtau juz shut up…xyah nk tnjuk pndai plak…

        0

        0
    • Mtunde says:

      I’m off to toilet…there’s my sabun..fapfapfapfapfapfapfap

      0

      0
    • Azroy says:

      Comel…. Comel…. cam siput sendat…

      0

      0
  2. lola says:

    comel…………..!

    0

    0
  3. kureeng says:

    yes..aku 1st!

    0

    0
    • ccccc says:

      kesian kat ko kn..

      0

      0
      • ct says:

        tgh gelak guling2 kat lantai ni…

        0

        0
      • pororo says:

        kureeng, ccccc & ct ni org yg sama ke? xslpnya kalo pix ‘abstract’ tu sama, rsany dhntr oleh emel yg sma..kalo btol la hang ni org yg sma, adess aq rsa ko ni dh bley jd commentor yg bjaya ni~

        0

        0
      • hershey's says:

        aku rse pon gitu gak la pororo…
        mcm org yg sme je yg pos, pix pun sme je… mesti dr email yg sme…
        sendiri komen, sendiri bls, mcm syok sendiri la pulak…hwa3
        bkn setakat 3 org ni je…byk lg kot nama samaran lain dy guna…
        mmg org ni bole jd commentor yg berjaya…aku salute la

        0

        0
      • suzi says:

        btol ke lau email berbeza warna pun beza…..? cuz penah komen sebelum ni tapi color sama ngan warna kelabu pengkomen lain. sy x letak email add…..cuma letak link blog jer…………..

        0

        0
      • suzi says:

        pernah terbaca komen sorang pmbaca kat sini, dia ckp lau tak letak email atau email yg sama, memang akan appear warna kelabu nie……rasanyer btol per dia ckp, cuz ni pun color sama ngan pengkomen kelabu yg mcm² nama dlm nie…hu..

        0

        0
      • ccccc says:

        @pororo/ @hershey’s : ni ag 2 org sengal. ko ingt manusia nh xde keje ke nak letak komen sendiri, then blas guna nama lain ? kutuk plak yg sorg ag ? manusia xde keje nama ye tu. ko cuba xpayah letak e mail ko. akan keluar lah nick ko bsama avatar colour grey. slmat mencuba okay ? jgn budget diri sendiri tu bijak sgt. wat malu je buat komen mcm tu tnp selidik dulu. huhu/

        0

        0
      • sicomot says:

        haha. sumpah lawak. boleh pulak gado pasal avatar. gelak guling-guling dah aku.

        0

        0
    • suzi says:

      hehehe….**testing**. skang sy cuba letak email……experimen color ‘with and without’ email……..sekian experimen color tuk ari nie. sila jgn pertikai pasal warna kelabu lagi.

      0

      0
  4. Amir Vanila Coklat says:

    comel nyeee

    0

    0
  5. ema cute says:

    ske wat mimik mke cute n comeii :)

    0

    0
  6. xyz says:

    hahah..comey aih…

    0

    0
    • Muka Minta Penampo says:

      Rasenye muka camnie memang series minta ditampo2kan agar x ade lagi nak buat muka camnie lagi…

      0

      0
  7. caniey says:

    xdok kijo nk bt..

    0

    0
  8. lahai says:

    siapa dia ni?

    0

    0
  9. entahapa says:

    ingat cantiklah tue muka mcm tue

    0

    0
  10. sophea says:

    tak comel pun.kelakar? lagi lah takda.

    0

    0
  11. OMG says:

    sib baik comel..buat mimik muka herot petot pn nmpak ok jek…

    0

    0
  12. caniey says:

    erin ni aku suka sbb lakonan dia..bg je apa2 watak kt dia,sume dia leh bwk..mmg mnjadi lah..

    0

    0
  13. dark_angel says:

    Penat abg Naya cari ke penat abg Naya cilok kat Media Malaya?? heheh…

    0

    0
  14. dark_angel says:

    *abg Nara (typo error)

    0

    0
  15. kasut putih says:

    hehe.. nak gelak.. apa yang klakarnya Nara..

    0

    0
  16. lady says:

    she’s cute…tp fkrkan perangai bertindik lidah n bertatu haishhhh:(

    0

    0
  17. fazli says:

    kang aku cium kang ha…..

    0

    0
  18. kayumerah says:

    siapa kah? x kenal pun

    0

    0
  19. sapa dia tu says:

    muka tension dpt mak tiri lettew :P

    0

    0
  20. lihat dan lihat says:

    yg kta gmbr ni comel sah2 dak pompuan…klu laki yg kta comel mmg bkn laki sjati…..nsib baik bkn musim buru ITIK…klu x…dh lma aq…bang3x

    0

    0
  21. what the? says:

    budak agi mmgla comel, cuba kak ziana buat? .. :P

    0

    0
  22. moi says:

    hahahahaha! bile orang kata comel takde sorang pun like. nampak sangat tak comel hahahahahaha!

    0

    0
  23. mak jemah says:

    hahahahaha (gelak x ikhlas) (^_^)v

    0

    0
  24. analuv says:

    cutenyeee!!!! erin malik sgt2 cute… especially mase jumpe die kat seremban parade….. loikeee….

    0

    0
  25. badboyjojo says:

    comey kew??

    0

    0
  26. mail lambung says:

    mcm gampang

    0

    0
  27. Maria Ogawa says:

    Mcm muka troll jer aku tgk? Hagemaru apanyaaaa? Mcm orang tak betul pun ada!

    0

    0
  28. gegirlz says:

    inilah yg dikatakan DUCK FACE…

    0

    0
  29. ahkak puaka says:

    ADE A FEW GMBR MUKA SEBIJIK MARSHA MILAN LONDOH TU!

    0

    0
  30. sitipah says:

    ceh..macamlah semua entry2 sebelum ni sangat berfaedah dan tak membuang masa!!lu pk lah sendiri!

    0

    0
  31. pak mail says:

    love bite g tu..huhuhu

    0

    0
  32. pelik says:

    salam.. memang comel.. tapi…………… sgt pelikla.. sb muke die ni comel je,,, tp nape dalam pic ni sggggttt cantik .. dh xmacam muke Erin malek .. siyess pelik… ke pakai colagen jugak ni..

    0

    0
  33. aku kate says:

    muke mintak penampo ade la

    0

    0
  34. ika zulaika says:

    tak kelakar pon

    0

    0
  35. AngryBird says:

    err..bape umo dia ni? dh ade lesen ke bwk kete tu?

    0

    0
  36. meeradriana says:

    Xpelah..
    Dia kan pelakon..
    Pelakon mmg sentiasa bermain gdn mimik muka..
    Anggap jelah dia tgh blatih.. Hihihi

    0

    0
  37. cik kenit says:

    itik2 cik kenit camni la mulut die bl lapa

    0

    0
  38. suka suki says:

    eeiiii…muka mintak penampo..

    0

    0
  39. Cik kiah says:

    Motif….????

    0

    0
  40. ARTIS BODOH!! says:

    aku menyampah tgk bdk ni..dhla sosial gler..poordahh!! bkn lawa mane pn

    0

    0
  41. aku says:

    ade lvbite la

    0

    0
  42. lyna says:

    Kalau tak suka tak yah la tgk. Asik nk mgutuk org je korg ni. Apelah dosa bdk tu kat korg. Suka dia la nk amik gambr sendiri ke ape. Buat dosa kering tak abih2 korg nih

    0

    0
  43. King kong kapit says:

    Cumel ape?hagemaru yg perangai x senonoh tu?memang kena la ngn erin yg x comel nie,..

    0

    0
  44. aku bukan arif alfian says:

    mcm luv bite je tu… maybe kena gigit ‘nyamuk’ =p

    0

    0
  45. ganukite says:

    Wat senaman muka tu.. Biasa la senget benget, muncung2 gitu..

    0

    0
  46. aku ker says:

    you say aku seperti barbie,.,.,.,.lalalalalalalalalalalalalala

    0

    0
  47. bijak pandai ku says:

    you say aku seperti barbie,.,.,.,.
    lalalalalalalalalalalalalala

    0

    0
  48. bijak pandai ku says:

    whatever,.,.,.,

    0

    0
  49. aku kesah? says:

    comel lg beruk p.sdara aku bela,hahahaa..bajet cun letewww..poyo lbh..

    0

    0
  50. unknownerror:) says:

    ATTENTION WHORE!!! FUCK HER!!! SHE IS SO FREAKING DISGUSTING! YUCKSSS

    nah makan tapak kaki aku

    0

    0
  51. taikozzz says:

    BANG!! BANG!! BANG!!

    0

    0
  52. nadia says:

    ape la motif?? confius!!

    0

    0
  53. jejari dompak says:

    tang mana kelakonye?

    0

    0
  54. Ming-ming Wonderpets says:

    Comei gapo nyor? Macam bengong jar…

    0

    0
  55. sdfsdfsg says:

    raase mcm nk selak je bju tu..pergh

    0

    0
  56. milo ais semalam says:

    sape ni? tak kenal pun..

    0

    0
  57. Lucifer says:

    Hihihihi bleh register kat OKU ni

    0

    0
  58. tiara says:

    cunnn sgt mcm bohsia kt tmpt aku pun suka buat mimik muka gini

    0

    0
  59. tututututtt says:

    lawo sgtttt..tp pesal cm ada love bite kt leher tuh?ke aku sorg je yg pasannnnn??

    0

    0
  60. ck slmh says:

    mane gambo tindik lidah?

    0

    0
  61. Tukang Komen says:

    dia blakon dgn diana mlm sorg prawan kn astro lpas..mmg best…mjadi watak dia bawak..sedihh tgok..huhu

    0

    0
  62. lyna says:

    biar lah kalau x comel pun. Dia amik gmbr ni utk tatapan dia sendiri. Bkn wartawan yg amik utk disiarkn dlm paper. Nara la yg slh sb sibuk upload pic org tu kat sini…

    0

    0
  63. ikan kekek says:

    cm sial je muke hahahah

    0

    0
  64. bunnee says:

    semenjak dia tindik lidah tuh..dia mmg suker wat mulut gitu…uhuhuh…klu tgk dia belkon lg la…dr suker..teros menci…

    0

    0
  65. zara says:

    hmmmmmmm

    0

    0
  66. yeng says:

    sapa dah tengok video lucah erin malek?haha

    0

    0
  67. iris says:

    Ini kes SYOK SENDIRI…………bukan KLAKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  68. Reena says:

    Muka mintak penyepak…harharharam..

    0

    0
  69. moshi moshi says:

    Semenjak dia tindik lidah and bertatoo,terus tk minat pd budak ni.crita dia pun aku tk tgk.

    0

    0
  70. sha says:

    pelik la citarasa ‘comel’ abg nara ni…

    0

    0
  71. hamba allah says:

    Mcm2 la korang..

    0

    0
  72. Anonymous says:

    erkk!!?
    x klaka pn. muka cm nk thn kentut jer

    0

    0