Written by AbangNara | July 18th, 2012

Akhirnya minggu lepas Abang Nara dapat juga bertentang dengan Raja Rock Malaysia, Amy Search. Daripada kejauhan melihat wajahnya, mulut Abang Nara terus mengeluarkan perkataan “Feeewiiitttt”. Memang berjaya sungguh branding yang telah dilakukan oleh Amy Search. Respek!!!

amy search popmycase

Tahukah anda apakah yang sedang dipegang oleh Amy Search itu? Jeng jeng jeng. Itulah personalised casing untuk smartphone yang direka khas oleh Popmycase. Kalau anda perhatikan betul-betul, anda boleh nampak gambar Amy Search sedang feeling menyanyi di casing tersebut.

casing popmycase amy search

Menarik kan? Bukan Amy Search sahaja yang boleh ada casingnya sendiri untuk iPhone, Blackberry, Samsung Galaxy dan sebagainya, anda pun boleh buat casing anda sendiri. Cuma perlu ada gambar resolusi tinggi kegemaran anda dan uploadkannya di laman web Popmycase. Senang kan?

amy search popmycase

3 lagi gambar Amy Search di majlis pelancaran Popmycase dengan membaca entri ini sepenuhnya.


amy search popmycase
amy search popmycase
amy search popmycase

21 responses to (6 GAMBAR)Amy Search Di Majlis Pelancaran Popmycase

  1. 1 says:

    stylo giler uncle nih….

    0

    0
  2. 1st says:

    apsal aku tak boleh nak jadik first nih!

    0

    0
  3. […] Akhirnya minggu lepas Abang Nara dapat juga bertentang dengan Raja Rock Malaysia, Amy Search. Daripada kejauhan melihat wajahnya, mulut Abang Nara terus mengeluarkan perkataan “Feeewiiitttt”. Memang berjaya sungguh branding yang telah dilakukan oleh Amy Search. Respek!!! Tahukah anda apakah yang … Continue reading → […]

    0

    0
  4. nolley says:

    hurmmm…dulu mase lepas blik menunaikan haji ckp kat medie xnak menyayi lg…tup tuppp bak to basic gak!!!! xper larh ape ade hal lelaki xkesah sgt larh…..

    0

    0
  5. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ape ! ahli umno tk leh nmpak muda ke ! korang nk tengok ahli umno nmpak sakit n selekeh ! mentang2 amy ni dh meningkat umor makna nye dia tua tk sadar diri lah eh !! cakap baik2 cikit eh ! yg komen macm ni mesti orang yg tk suka amy n benci ngan amy ni kn !! melayu melayu ini lah melayu yg sebenar nye suka sngat kendem orang !!! untok amy troskn perjuangan mu sebagai penghibur lov uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!

    0

    0
  6. atz says:

    mamat ni la yg perasan bagus dari tok guru tu…suka wat aku gelak sorang2 ja..huhuhu..

    0

    0
  7. insaf sekejap je pun says:

    Qaza’ adalah haram…Sesungguhnya Rasulullah SAW menegah daripada melakukan Qaza’ (iaitu mencukur sebahagian daripada rambut kepala)
    Hadis Riwayat Al Bukhari dan Muslim..
    Semoga Amy Search kembali insaf seperti mwaktu mengerjakan umrah dulu…

    0

    0
  8. study..tapi ngadap beautifulnara says:

    pernah satu ketika mengkagumi perubahannya..tetapi skrang..hmmmm

    0

    0
  9. Amy dah tua UMNO lagi says:

    Kalau dah tua masih belum taubat tu tandanya nak ke ……….

    0

    0
  10. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    bis nk suroh amy ni botakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk je cm mawi !!!! tk boleh nk piara rambot !!! kalau dia pakai rambot plasu pulak di kate kn haram nanti !!!! ibadat ibadat jugak laaaaaaaaaaa kena jugak cari makan usaha kalau nk berjayaaaaaaaaaa dh dia ni orang seni korang nk dia jadi ape pemintak sedekah !!!!!! mungkin itu yg korang nk kn baru mulot korang leh totop tk gitu…

    0

    0
  11. Amy Depp says:

    Macam JOHNY DEPP pulak style dia yang ni?

    0

    0