Written by AbangNara | August 7th, 2012

Masih tidak diketahui sama ada lelaki di dalam gambar di bawah ini adalah kekasih Erin Malek atau sekadar teman tapi mesra. Dikenali dengan nama Walid, lelaki ini sering tampil di dalam gambar-gambar yang diupload oleh Erin Malek di dalam Instagramnya. Nampak gaya memang sedang hangat bercinta.

gambar kekasih erin malek

Beruntunglah lelaki ini sekiranya benar dia adalah pakwe Erin Malek. Awek cute mute kot. Erin Malek pun nampaknya pandai memilih pakwe. Nampak kacak bergaya juga si Walid ini. 5 lagi gambar Erin Malek dan Walid dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar kekasih erin malek

gambar kekasih erin malek

gambar kekasih erin malek

gambar kekasih erin malek

gambar kekasih erin malek

Baca Yang Ini Pulak:-

89 responses to (6 GAMBAR)Adakah Ini Kekasih Erin Malek?

  1. kak nab says:

    Beruntunglah lelaki ini sekiranya benar dia adalah pakwe Erin Malek. Awek cute mute kot. Erin Malek pun nampaknya pandai memilih pakwe. Nampak kacak bergaya juga si Walid ini. 5 lagi gambar Erin Malek dan Walid dengan membaca entri ini sepenuhnya. (yolaaa nara, semua ayt nara semua puji artis hbt2…)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 142 Thumb down 8
    • anakayam says:

      bole tahan taste erin malek nih…macho tuhhhh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 6
      • Jenabbbbb says:

        perlu ke nak berbangga dgn gambar2 berpelukan bersama yg bkn muhrim ni??????

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 185 Thumb down 10
      • Nenek aku nama esah, ada aku kesah?
        awek biasa2 je..pakwe ensem lah sikit2

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 82 Thumb down 25
      • Joe Jambul says:

        seronok la erin dpt berpakwe kn jejaka ensem. yg si walid ni plak lg la seronok dpt pegang sana sini erin siap bergambar bersama yg kononnya glemer…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        sombong sangat erin malek ni. dulu aku ada minor character dlm cite ni. dia jeling jeling je kitorang yg ‘kecil’ ni. yelah dia kan glammmmeeerrr. ops

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 2
      • MAK JEMMAH says:

        huh.. korang mikior nsem jek beruntung.. mane mau nye untung kalo mengaji muqaddam pun x abeh… huh!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 86 Thumb down 5
      • Anonymous says:

        tolonglah. muka cantik tapi hati bongkak, sape yg suka.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        eh erin malek kenape tak bukak mulut tu…..tunjuk segala apa yg ada dlm mulut tu…ooopsss!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
      • Rina (bukan nama sebenar) says:

        kesiannya mak bapak erin ni dpt anak yg sosialnya bergambar dgn lelaki bkn muhrim.. takziah kerna berjaya mendidik anak tntg kehidupan yg hanya sementara di dunia :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 5
      • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

        pakwe hensem tp terus terang aku ckp erin malik x cute langsung, x der untung nyer kalau jadi bf dia, cute tang celah mana ntah..

        wait erin malik cute kt celah ketiak hitam, aku nampak…yes..!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 8
      • .
        .
        glemer ke? lakonan camne? taraf longkang?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
      • Paj says:

        Tolong la nara. Erin ni bukan glemer sgt pun, dan biasa2 je kalau ikutkan. Lagi2 kalau gambar tak cukup kain, lagi tak cute. Sakit mata je tengok. Bergesel sana sini, pegang laki sesuka hati buat apa la nak puji2. Lainlah tu suami dia, logikla jgk nk puji..kat malaysia ni kalau dah jadi artis, tiba2 terus org ckp cantik..kalau perangai mmg cantik takpela, ni harapkan muka je tapi perangai ntah hape2 baik tak payah

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 2
      • missglamor says:

        bergetar nafsu mak ni nyah tgk lelaki hot mcm ni….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
      • pisces says:

        cute ke? tembam je aku tgk

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        mamat ni cam mamat pakistan yg biasa2 mniaga kapet kt nilai je

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
    • kurang pahala puasa saya ;(

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 4
      • megat komeng says:

        kalau sesaper yg rasa takut berdosa dan kurang pahala, sila dislike page “lagha” ni..Aminn

        Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 14
      • DinDa says:

        boleh laa….tunjuk gambar bagai mcm dah lama kawen…
        jgn akan datang tunjuk gmbr ‘single’ dah…
        bkn doakan, tp jgn beria2 sgt bergmbr n bcinta mcm dah lama kawen…
        xtau hukum syarak dlm islam…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
      • tapi saya suka mengomen

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      ermm.. tak ke mana nye cinta2 monyet gini… habis madu buang la bunga

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 2
    • fedap says:

      i dont know y im not interested wif this post, mayb bcoz of erin malek? eww

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
    • erinbodo says:

      ko ni erin..dulu ngata bapak ko..sekarang ko pulak!!!!!!!!!!!!!!

      budak2 skrg ni memang dah xtaw jaga maruah diri!!!!!!!!!!!!!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
    • OYH says:

      lifestyle mcm ni la best!!! baru modern…kalau nak berdakwah2 tak sesuai utk zaman sekarang..kan Encik Nara..seronokkan tambah saham??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 5
    • Fanabangnara says:

      Buat awek boleh la gini. Buat bini tanggung la dosa bakul2.

      Kehkehkeh:)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 1
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 11
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

        mesti lah Erin cari yg hensem ! dia cute pe ! jambu lagi tkan dia nk cari muka yg macm kelopak salak !! kenape minah jambu nye komen kt atas logo dia kaler macm kelabu gitu ? eeeeeee tk paham lah huh !!! haaaaaaaaa yg ni baru betol.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • .
        mesti lah cari yang hensem tapi bodoh nak mampos. macam ko raja minah

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

        Ai !!! hensem tapi bodoh nk mampos macm kau ? camana tu ha bahlol !!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      ayah dia sebuk bjimba ngan pompuan lain. skendel mendel tak habis2… kalau dia dh tahap berani sound ayah dia depan media, agaknya ayah dia pun dah xble wat per ngan minah ni. sebenarnya didikan dlm family tu sdiri. bila tgk cara sosial family dia ngan pakaian mak dia, mmg sgt2 menyedihkan. kesian kat ayah dia nak mjawab nanti.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • minah ronggeng says:

      Agak2 koranglah kan…. si Erin ni anak dara lagi ke?

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  2. cxcx says:

    woww wowww nmpk ketiak hitam.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 17
    • ahahhaha says:

      x hitam pn.kau ni buta warna ke

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 3
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

      elehhhhh jeles tu cakap lah jelessssss cakap orang ketiak itam lah ape lah ….bodoh !

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. LALAALLA says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 19
  4. sexy laa adik erin nie.. taw la bf nsem tp takyah la upload gambar pelok2.. hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
  5. ini aku says:

    ada aku kesah kau bercinta dengan siapa pun??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
  6. .
    .
    WHO THE HECK IS ERIN MALEK? ARY MALIK DGN ERIN RES2 KENAL LAH

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
  7. mak kesom pengedar belacan terkemuka says:

    x de kata2 yg mampu mak kesom lemparkn pd ko erin melainkn ucapan taniah jer.. pakwe ko kacak!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  8. mira says:

    mcm tue je bf die..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  9. narika enilda says:

    Pernah berselisih dgn dia di Shah Alam. Sombong betul muka..ada makcik yg nak salam pun muka cam terpaksa je senyum dia ni. Aku pun terus tak jadi senyum tengok muka masam dia. Datuk Siti pun tak macam tu. -__-“

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 2
    • hahaha says:

      Msti sbb ni bdk2 lagi. Tgk muka Erin pn nmpk sombong dh. Datuk Siti dh professional kot bab2 layan peminat nih.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
      • ada aku kisah says:

        Dato’ Siti masa budak2 pun x sombong la aku rasa..dia ni lain macam sikit..huhu

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

        elehhhh kalau dia tk sombong pn orang kutok ! lebih baik sombong lagi bagos ! kalau orang kutok pn PUAS HATI LAH !!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • Memey Suhaiza says:

      maybe dah muka dia macam tu nak wat caner..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  10. abba abba says:

    Nara selalu puji artis.. motif??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 3
  11. fash nadya says:

    Pernah terjumpa dekat Midvalley. Sombong gila..perasan glemer..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 1
    • ewewewew says:

      Kau prnh jumpa elfira x? Aku teringin nk tau die cmne sbb die nmpk mcm baik je

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
      • elfira ke says:

        elfira aku jmpa kat post party ABP, dia manis, suka senyum. salam dgn kita tunduk cium tgn, tanda hormat pd kita yg lebih tua dr dia..hrp dia sukses dan kekalkan sifat rendah diri.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 1
      • hewhew says:

        penah jumpe elfira kt bazar sri permaisuri. kecik molek, pastu die ni kan muka manis, x senyum pon org x ckp sombong. haha. tp aku x tegur die pon, masing2 sebuk membeli utk b’bka

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
      • ratu korset says:

        elfira sangat baik dan comel. kening dia dari jauh dah boleh nampak. in a cute way of cos. and org nak bergambar, siap posing2 buat duckface lagi. cute sgt! mak sker elfira

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • adik elfira pun tak sombong. aku jumpa dia , ambik gambar sambil buat muka duckface. lepas tu aku beli kan dia mercun dgn bunga api. aku cakap, “kirim salam kat akak ye? abang dah cop awal2 tau.”

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  12. Petom says:

    bulan puasa ni ada tak bahan bacaan cerita artis yg lebih ilmiah dari cerita ni….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 9
    • Anonymous says:

      Yg ko bukak blog gosip pastu expect something berilmiah ape hal? What do u expect??hekelehhhh..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
    • kekasihpink says:

      haha..nk kutuk sgt..tp lupa cermin diri sendiri plak… ni tmpt tuk gosip punya.. nk bhn brilmiah..cik petom leh google je…

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  13. reena says:

    MESTILAH KENA PUJI ARTIS WEHH…nanti klu kutok artis..ade jugak yg kena saman kang…. -__-

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  14. RIMAS says:

    Sumpah aku tak kenal spe pompuan nih… laki encem tu tak lama lagi kena kebas la klu da awek ada attitude prob.. ! hahaahahah.. *gelak jahat sambil tekup mulut*

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  15. Sshh says:

    la..artis sendu y masih mentah ni..abg nara x de cite lain ke..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  16. Prince Noob says:

    booo ada kami kisah?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  17. No One says:

    ni artis yg bertindik lidah tu kan…
    pastu amik pic nampak keti…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  18. sha says:

    penah jumpe kat jalan TAR ..
    mmg sombong gila .

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  19. poker face says:

    kalau tgk gmbo famili dia, diorg ni mmg sosial. mak dia pun pakai bj seski2..lbh kurang cm psgn ibu-anak, salamiah hasan dan atilia.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  20. ain says:

    hmm.. lelaki yang bakal jadi imam pada perempuan tak leh gini.. walaupun hensem

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  21. huhu says:

    alah korang g ler tgk pic2 lain kt blog sensasi selebriti..www.budiey.com…lg gempak pic..siap lunjur kaki letak kt peha bf time bf dia drive..pastu smua pic peluk2 dlm keta…budak2 dh x pandai jaga diri

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • siti saleha says:

      yelah abg nara ni dpt berita yg suam2 je..yg hot2 dia lmbt dpt hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. akak celah bedah says:

    sape erin malik ni plak? artis tumbuh bak cendawan betul…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  23. no says:

    ala laki aku lagi kacak bergaya…xheran pun

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  24. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    xheran aku dengan budak mcm erin malik ni. xde ape yang perlu di banggakan.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  25. koko krunch says:

    adakah aku yg ketinggalan zaman atau erin malik ni mmg x glamer.hadeii sumpah aku x kenal..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  26. lalalulu says:

    eleh.. byk lagi la budak islam yg bkn muhrim peluk2 sakan.. org tak ambik tau sbb dorg bkn artis… lalalalalalala….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  27. fiefiy says:

    mcm kembar siam je dua org ni..melekat kt kepala.hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  28. ygtausikit says:

    ok.tau kot mamat ni.berlagak gila seswai la kot dgn erin ni.dtg rumh makcik aku bleh cte die couple dgn erin ni.masing2 bkn nk ckp pe la not well educated mcm tu le jd.ok.peace ek

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  29. merpati says:

    erin malik ni bkn dak skolah lg ke? pakwe die mcm matured sgt je… hmm… x kisah la ensem ke x, janji pakwe die dh pegang2 itu dan ini… dpn org mgkin coverline, pegang bahu je.. dlm keta dok pakai baju xde lengan tu… pak aji pun bleh cabot kopiah…. huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  30. Raizo says:

    Salah satu manusia yang jahil tentang agama….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  31. Saje2 komen says....... says:

    Dunia dh akhir zaman ….. Bgini lah… Yg haram semua dh jdi halal… Indah sebelum kawen erin Oiii …. Try pas kawen nnt tgok cne??????????… Kalo rsa x nk org kutuk,x nk kena kondem,cuber perangai tu elok2 ckit… Sedangkan ader artis yg perangai sopan2 pn kna hentam jugak,nikan pulak mcm ko ni… lgi la nyampah org tgok… Sekadar mengingatkan ajer…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  32. NONANONIYNA says:

    ish….. astafirullah… korg sume ney…. taw mgumpat jew bulan2 pose ney.. taw la ney blog hburan… nape yg ckp cam tuh.. nape diri korg sume da baik sgt kew yg wat kenyataan bgitu…. mngucapla bbyk ye… stiap umat da clapnyer… tak kan la stakat gmbr cm ney pon korg nak mgata.. kot nty smpai seru tok dy berubah.. Allah bg ptunujuk pd dr dy tuh… dy akn berubah jgk…. mnusia ney bgai ombak yg boley berubah musim nyer… adoyai.. pk3 la yer… jgn ske mgumpat sana cney kalo dr sndr pon sme jew da jgk slh nyer walo pon kslapan nyer bbza…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  33. laki tu ex-bf aku…bertuah ko nok dapat jantan..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. yatie says:

    jumaat lepas jumpe erin malek n bf dia kat de palma hotel ..dia org bbuka kat sana.. simple je org nye tp cantik…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  35. mayo says:

    aduh sungguh xbole blah ayat nara ‘Erin Malek pun nampaknya pandai memilih pakwe.Nampak kacak bergaya juga si Walid ini.’..so kalau bf dia xkacak makna nya dia bodoh memilih pasangan ke?? patut la semua artis berebut2 nak kan bf kacak,gf cantik..rupanya penilaian kepandaian diorg diukur pada memilih pasangan..caittt!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  36. Baby says:

    FASHA SANDHA JUNIOR.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  37. Min Malik says:

    “Beruntunglah lelaki ini sekiranya benar dia adalah pakwe Erin Malek.” ayat tak boleh blah..beruntung tu kalau dapat awek yg cun, pandai tutup aurat ,perangai molek .

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  38. Kirana says:

    Eh ternampak comments Cik Neelofa…betul ke dia yang cakap camtu? kalo yer…ermm jahat jugak mulut Neelofa ek…

    Neelofa Mohd Nor says:
    August 7, 2012 at 3:45 pm

    Nenek aku nama esah, ada aku kesah?
    awek biasa2 je..pakwe ensem lah sikit2
    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 20

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. hamba Allah says:

    untung la lelaki tu sebab dapat tengok aurat erin malek. brubahlah wahai budak hingusan. dunia dah x lama dah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. deeya says:

    macam2 artis sekarang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Anonymous says:

    Macho lg aq…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0