Written by AbangNara | August 7th, 2012

Masih tidak diketahui sama ada lelaki di dalam gambar di bawah ini adalah kekasih Erin Malek atau sekadar teman tapi mesra. Dikenali dengan nama Walid, lelaki ini sering tampil di dalam gambar-gambar yang diupload oleh Erin Malek di dalam Instagramnya. Nampak gaya memang sedang hangat bercinta.

gambar kekasih erin malek

Beruntunglah lelaki ini sekiranya benar dia adalah pakwe Erin Malek. Awek cute mute kot. Erin Malek pun nampaknya pandai memilih pakwe. Nampak kacak bergaya juga si Walid ini. 5 lagi gambar Erin Malek dan Walid dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar kekasih erin malek

gambar kekasih erin malek

gambar kekasih erin malek

gambar kekasih erin malek

gambar kekasih erin malek

89 responses to (6 GAMBAR)Adakah Ini Kekasih Erin Malek?

  1. kak nab says:

    Beruntunglah lelaki ini sekiranya benar dia adalah pakwe Erin Malek. Awek cute mute kot. Erin Malek pun nampaknya pandai memilih pakwe. Nampak kacak bergaya juga si Walid ini. 5 lagi gambar Erin Malek dan Walid dengan membaca entri ini sepenuhnya. (yolaaa nara, semua ayt nara semua puji artis hbt2…)

    0
    0
    • anakayam says:

      bole tahan taste erin malek nih…macho tuhhhh

      0
      0
      • Jenabbbbb says:

        perlu ke nak berbangga dgn gambar2 berpelukan bersama yg bkn muhrim ni??????

        0
        0
      • Nenek aku nama esah, ada aku kesah?
        awek biasa2 je..pakwe ensem lah sikit2

        0
        0
      • Joe Jambul says:

        seronok la erin dpt berpakwe kn jejaka ensem. yg si walid ni plak lg la seronok dpt pegang sana sini erin siap bergambar bersama yg kononnya glemer…

        0
        0
      • Anonymous says:

        sombong sangat erin malek ni. dulu aku ada minor character dlm cite ni. dia jeling jeling je kitorang yg ‘kecil’ ni. yelah dia kan glammmmeeerrr. ops

        0
        0
      • MAK JEMMAH says:

        huh.. korang mikior nsem jek beruntung.. mane mau nye untung kalo mengaji muqaddam pun x abeh… huh!!!!!

        0
        0
      • Anonymous says:

        tolonglah. muka cantik tapi hati bongkak, sape yg suka.

        0
        0
      • Anonymous says:

        eh erin malek kenape tak bukak mulut tu…..tunjuk segala apa yg ada dlm mulut tu…ooopsss!!!

        0
        0
      • Rina (bukan nama sebenar) says:

        kesiannya mak bapak erin ni dpt anak yg sosialnya bergambar dgn lelaki bkn muhrim.. takziah kerna berjaya mendidik anak tntg kehidupan yg hanya sementara di dunia :)

        0
        0
      • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

        pakwe hensem tp terus terang aku ckp erin malik x cute langsung, x der untung nyer kalau jadi bf dia, cute tang celah mana ntah..

        wait erin malik cute kt celah ketiak hitam, aku nampak…yes..!!!

        0
        0
      • Paj says:

        Tolong la nara. Erin ni bukan glemer sgt pun, dan biasa2 je kalau ikutkan. Lagi2 kalau gambar tak cukup kain, lagi tak cute. Sakit mata je tengok. Bergesel sana sini, pegang laki sesuka hati buat apa la nak puji2. Lainlah tu suami dia, logikla jgk nk puji..kat malaysia ni kalau dah jadi artis, tiba2 terus org ckp cantik..kalau perangai mmg cantik takpela, ni harapkan muka je tapi perangai ntah hape2 baik tak payah

        0
        0
      • missglamor says:

        bergetar nafsu mak ni nyah tgk lelaki hot mcm ni….

        0
        0
      • pisces says:

        cute ke? tembam je aku tgk

        0
        0
      • Anonymous says:

        mamat ni cam mamat pakistan yg biasa2 mniaga kapet kt nilai je

        0
        0
    • kurang pahala puasa saya ;(

      0
      0
    • Anonymous says:

      ermm.. tak ke mana nye cinta2 monyet gini… habis madu buang la bunga

      0
      0
    • fedap says:

      i dont know y im not interested wif this post, mayb bcoz of erin malek? eww

      0
      0
    • erinbodo says:

      ko ni erin..dulu ngata bapak ko..sekarang ko pulak!!!!!!!!!!!!!!

      budak2 skrg ni memang dah xtaw jaga maruah diri!!!!!!!!!!!!!!!!

      0
      0
    • OYH says:

      lifestyle mcm ni la best!!! baru modern…kalau nak berdakwah2 tak sesuai utk zaman sekarang..kan Encik Nara..seronokkan tambah saham??

      0
      0
    • Fanabangnara says:

      Buat awek boleh la gini. Buat bini tanggung la dosa bakul2.

      Kehkehkeh:)

      0
      0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

      mesti lah Erin cari yg hensem ! dia cute pe ! jambu lagi tkan dia nk cari muka yg macm kelopak salakkkk !!

      0
      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

        mesti lah Erin cari yg hensem ! dia cute pe ! jambu lagi tkan dia nk cari muka yg macm kelopak salak !! kenape minah jambu nye komen kt atas logo dia kaler macm kelabu gitu ? eeeeeee tk paham lah huh !!! haaaaaaaaa yg ni baru betol.

        0
        0
      • .
        mesti lah cari yang hensem tapi bodoh nak mampos. macam ko raja minah

        0
        0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

        Ai !!! hensem tapi bodoh nk mampos macm kau ? camana tu ha bahlol !!

        0
        0
    • Anonymous says:

      ayah dia sebuk bjimba ngan pompuan lain. skendel mendel tak habis2… kalau dia dh tahap berani sound ayah dia depan media, agaknya ayah dia pun dah xble wat per ngan minah ni. sebenarnya didikan dlm family tu sdiri. bila tgk cara sosial family dia ngan pakaian mak dia, mmg sgt2 menyedihkan. kesian kat ayah dia nak mjawab nanti.

      0
      0
    • minah ronggeng says:

      Agak2 koranglah kan…. si Erin ni anak dara lagi ke?

      0
      0
  2. cxcx says:

    woww wowww nmpk ketiak hitam.

    0
    0
    • ahahhaha says:

      x hitam pn.kau ni buta warna ke

      0
      0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

      elehhhhh jeles tu cakap lah jelessssss cakap orang ketiak itam lah ape lah ….bodoh !

      0
      0
  3. LALAALLA says:

    PERTAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

    0
    0
  4. sexy laa adik erin nie.. taw la bf nsem tp takyah la upload gambar pelok2.. hehe

    0
    0
  5. ini aku says:

    ada aku kesah kau bercinta dengan siapa pun??

    0
    0
  6. mak kesom pengedar belacan terkemuka says:

    x de kata2 yg mampu mak kesom lemparkn pd ko erin melainkn ucapan taniah jer.. pakwe ko kacak!

    0
    0
  7. mira says:

    mcm tue je bf die..

    0
    0
  8. narika enilda says:

    Pernah berselisih dgn dia di Shah Alam. Sombong betul muka..ada makcik yg nak salam pun muka cam terpaksa je senyum dia ni. Aku pun terus tak jadi senyum tengok muka masam dia. Datuk Siti pun tak macam tu. -__-“

    0
    0
    • hahaha says:

      Msti sbb ni bdk2 lagi. Tgk muka Erin pn nmpk sombong dh. Datuk Siti dh professional kot bab2 layan peminat nih.

      0
      0
      • ada aku kisah says:

        Dato’ Siti masa budak2 pun x sombong la aku rasa..dia ni lain macam sikit..huhu

        0
        0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

        elehhhh kalau dia tk sombong pn orang kutok ! lebih baik sombong lagi bagos ! kalau orang kutok pn PUAS HATI LAH !!

        0
        0
    • Memey Suhaiza says:

      maybe dah muka dia macam tu nak wat caner..

      0
      0
  9. abba abba says:

    Nara selalu puji artis.. motif??

    0
    0
  10. fash nadya says:

    Pernah terjumpa dekat Midvalley. Sombong gila..perasan glemer..

    0
    0
    • ewewewew says:

      Kau prnh jumpa elfira x? Aku teringin nk tau die cmne sbb die nmpk mcm baik je

      0
      0
      • elfira ke says:

        elfira aku jmpa kat post party ABP, dia manis, suka senyum. salam dgn kita tunduk cium tgn, tanda hormat pd kita yg lebih tua dr dia..hrp dia sukses dan kekalkan sifat rendah diri.

        0
        0
      • hewhew says:

        penah jumpe elfira kt bazar sri permaisuri. kecik molek, pastu die ni kan muka manis, x senyum pon org x ckp sombong. haha. tp aku x tegur die pon, masing2 sebuk membeli utk b’bka

        0
        0
      • ratu korset says:

        elfira sangat baik dan comel. kening dia dari jauh dah boleh nampak. in a cute way of cos. and org nak bergambar, siap posing2 buat duckface lagi. cute sgt! mak sker elfira

        0
        0
      • adik elfira pun tak sombong. aku jumpa dia , ambik gambar sambil buat muka duckface. lepas tu aku beli kan dia mercun dgn bunga api. aku cakap, “kirim salam kat akak ye? abang dah cop awal2 tau.”

        0
        0
  11. Petom says:

    bulan puasa ni ada tak bahan bacaan cerita artis yg lebih ilmiah dari cerita ni….

    0
    0
    • Anonymous says:

      Yg ko bukak blog gosip pastu expect something berilmiah ape hal? What do u expect??hekelehhhh..

      0
      0
    • kekasihpink says:

      haha..nk kutuk sgt..tp lupa cermin diri sendiri plak… ni tmpt tuk gosip punya.. nk bhn brilmiah..cik petom leh google je…

      0
      0
  12. reena says:

    MESTILAH KENA PUJI ARTIS WEHH…nanti klu kutok artis..ade jugak yg kena saman kang…. -__-

    0
    0
  13. RIMAS says:

    Sumpah aku tak kenal spe pompuan nih… laki encem tu tak lama lagi kena kebas la klu da awek ada attitude prob.. ! hahaahahah.. *gelak jahat sambil tekup mulut*

    0
    0
  14. Sshh says:

    la..artis sendu y masih mentah ni..abg nara x de cite lain ke..

    0
    0
  15. Prince Noob says:

    booo ada kami kisah?

    0
    0
  16. No One says:

    ni artis yg bertindik lidah tu kan…
    pastu amik pic nampak keti…

    0
    0
  17. sha says:

    penah jumpe kat jalan TAR ..
    mmg sombong gila .

    0
    0
  18. poker face says:

    kalau tgk gmbo famili dia, diorg ni mmg sosial. mak dia pun pakai bj seski2..lbh kurang cm psgn ibu-anak, salamiah hasan dan atilia.

    0
    0
  19. ain says:

    hmm.. lelaki yang bakal jadi imam pada perempuan tak leh gini.. walaupun hensem

    0
    0
  20. huhu says:

    alah korang g ler tgk pic2 lain kt blog sensasi selebriti..www.budiey.com…lg gempak pic..siap lunjur kaki letak kt peha bf time bf dia drive..pastu smua pic peluk2 dlm keta…budak2 dh x pandai jaga diri

    0
    0
  21. akak celah bedah says:

    sape erin malik ni plak? artis tumbuh bak cendawan betul…

    0
    0
  22. no says:

    ala laki aku lagi kacak bergaya…xheran pun

    0
    0
  23. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    xheran aku dengan budak mcm erin malik ni. xde ape yang perlu di banggakan.

    0
    0
  24. koko krunch says:

    adakah aku yg ketinggalan zaman atau erin malik ni mmg x glamer.hadeii sumpah aku x kenal..

    0
    0
  25. lalalulu says:

    eleh.. byk lagi la budak islam yg bkn muhrim peluk2 sakan.. org tak ambik tau sbb dorg bkn artis… lalalalalalala….

    0
    0
  26. fiefiy says:

    mcm kembar siam je dua org ni..melekat kt kepala.hehe

    0
    0
  27. ygtausikit says:

    ok.tau kot mamat ni.berlagak gila seswai la kot dgn erin ni.dtg rumh makcik aku bleh cte die couple dgn erin ni.masing2 bkn nk ckp pe la not well educated mcm tu le jd.ok.peace ek

    0
    0
  28. merpati says:

    erin malik ni bkn dak skolah lg ke? pakwe die mcm matured sgt je… hmm… x kisah la ensem ke x, janji pakwe die dh pegang2 itu dan ini… dpn org mgkin coverline, pegang bahu je.. dlm keta dok pakai baju xde lengan tu… pak aji pun bleh cabot kopiah…. huhuhu…

    0
    0
  29. Raizo says:

    Salah satu manusia yang jahil tentang agama….

    0
    0
  30. Saje2 komen says....... says:

    Dunia dh akhir zaman ….. Bgini lah… Yg haram semua dh jdi halal… Indah sebelum kawen erin Oiii …. Try pas kawen nnt tgok cne??????????… Kalo rsa x nk org kutuk,x nk kena kondem,cuber perangai tu elok2 ckit… Sedangkan ader artis yg perangai sopan2 pn kna hentam jugak,nikan pulak mcm ko ni… lgi la nyampah org tgok… Sekadar mengingatkan ajer…

    0
    0
  31. NONANONIYNA says:

    ish….. astafirullah… korg sume ney…. taw mgumpat jew bulan2 pose ney.. taw la ney blog hburan… nape yg ckp cam tuh.. nape diri korg sume da baik sgt kew yg wat kenyataan bgitu…. mngucapla bbyk ye… stiap umat da clapnyer… tak kan la stakat gmbr cm ney pon korg nak mgata.. kot nty smpai seru tok dy berubah.. Allah bg ptunujuk pd dr dy tuh… dy akn berubah jgk…. mnusia ney bgai ombak yg boley berubah musim nyer… adoyai.. pk3 la yer… jgn ske mgumpat sana cney kalo dr sndr pon sme jew da jgk slh nyer walo pon kslapan nyer bbza…

    0
    0
  32. laki tu ex-bf aku…bertuah ko nok dapat jantan..

    0
    0
  33. yatie says:

    jumaat lepas jumpe erin malek n bf dia kat de palma hotel ..dia org bbuka kat sana.. simple je org nye tp cantik…

    0
    0
  34. mayo says:

    aduh sungguh xbole blah ayat nara ‘Erin Malek pun nampaknya pandai memilih pakwe.Nampak kacak bergaya juga si Walid ini.’..so kalau bf dia xkacak makna nya dia bodoh memilih pasangan ke?? patut la semua artis berebut2 nak kan bf kacak,gf cantik..rupanya penilaian kepandaian diorg diukur pada memilih pasangan..caittt!!

    0
    0
  35. Baby says:

    FASHA SANDHA JUNIOR.

    0
    0
  36. Min Malik says:

    “Beruntunglah lelaki ini sekiranya benar dia adalah pakwe Erin Malek.” ayat tak boleh blah..beruntung tu kalau dapat awek yg cun, pandai tutup aurat ,perangai molek .

    0
    0
  37. Kirana says:

    Eh ternampak comments Cik Neelofa…betul ke dia yang cakap camtu? kalo yer…ermm jahat jugak mulut Neelofa ek…

    Neelofa Mohd Nor says:
    August 7, 2012 at 3:45 pm

    Nenek aku nama esah, ada aku kesah?
    awek biasa2 je..pakwe ensem lah sikit2
    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 20

    0
    0
  38. hamba Allah says:

    untung la lelaki tu sebab dapat tengok aurat erin malek. brubahlah wahai budak hingusan. dunia dah x lama dah.

    0
    0
  39. deeya says:

    macam2 artis sekarang

    0
    0
  40. Anonymous says:

    Macho lg aq…

    0
    0