Written by Bella | October 22nd, 2015

Aeril Zafrel dan Wawa Zainal kini sudah selesa untuk berkongsi foto anak kedua mereka Hayla Maghfirahtul Adzkiyaa selepas  beliau dilahirkan pada 18 ogos lepas.

Kerap memuat naik foto bayi tersebut di Instagram, ramai yang cukup tertarik dengan kecomelan wajah Hayla. Memang cantik mata Hayla sama seperti ibunya.

Kami harap dengan kehadiran cahaya mata baru ini dapat memberikan keluarga Aeril Zafrel dan Wawa Zainal kebahagiaan serta mengeratkan lagi kasih sayang antara mereka.

Jom kita lihat beberapa lagi foto comel Hayla Maghfirahtul Adzkiyaa dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

16 responses to (6 FOTO) Terkini Hayla Maghfirahtul Adzkiyaa Anak Kedua Aeril Zafrel & Wawa Zainal

  1. Pekerja Gomen says:

    Hayla Maghfirahtul Adzkiyaa @ Yaya….
    Besonya mata yaya…
    Bulat mcm mak dia…
    mcm anime pun ada gak

    0

    0
  2. Anonymous says:

    comell.. tpi jenuh anak dia nk tulis nma sndiri kt buku sekolah nnti..

    0

    0
    • Natasha Allysea says:

      Maksud mmgla sdp, tapi xkesian ke kat ank nnt?? Jenuh nak tulis name kat buku skolah,, len kali boh name pendek je cam ank aq, Syed Levi Mateen ngan Syed Cruz Mateen… pendek pon pendek….

      0

      0
      • juli says:

        alah budak kalau dah skolah dah kenal abc tau la nk tulis name sendiri. bising la ko ni. lantak die la. Anak die bkn anak ko.

        0

        0
      • amoi says:

        Natasha Allysea : 3 nama ko kate pendek?kalau nak pendek, ko letak SYED ALI jer sudah..x perlu lah nama nak omputih bagai..HAHAHAHA..jgn mengata kat org..kat diri sendiri pun anak letak pjg kemain berjela jgk..xkan kat buku skolah anak ko nak tulis LEVI n CRUZ jer?sah2 lah kene syed syed tu bagai..kakakakaka

        0

        0
    • hakak vedah says:

      x yah tulis… tempah rubberstamp jer… cop kat buku .. hehehe

      0

      0
  3. bedah says:

    da abis trend nama anak ala2 sinetron now nama anak ala2 arab pulak…smp terbelit lidah nak nyebut eh..

    0

    0
  4. nenek lanjut usia says:

    maksud di sebalik nama anak dia indah tp ejaan n sbutan tu sgt rumit.. bygkan anak dia masuk sek rendah nnt.. cikgu nak tlg tulis nama anak dia mau mkn masa 10mnit.

    0

    1
  5. ate komerrr says:

    ya allah…besonyer mata itam dia…bulat..chomel..x pyh pki lense korea dah kan.indahnya ciptaan Allah

    0

    0
  6. Mek Ti says:

    Kenapa la suka complicated kan nama anak2 -.-“

    0

    0
  7. Anonymous says:

    esok kalu budak tu g skola.. nak tulis nama dia mesti kene tunggu 15 minit..hehe

    0

    0
  8. anon says:

    Nama anak lelaki dia simple je tapi nama anak perempuan dia unik & berbelit lidah nak sebut…..tapi ape2 pun baby dia comel, mata besar…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Kan main nama anak ko !!!
    Tak agak agak.
    First lady malaysia pun nama humble aje.ni kan pulak org biasa .

    0

    0
    • senget sangat kannnn says:

      dah mak bapak suam suam kuku..
      bajet nnti nk dapat menantu datuk la tu kot..
      kasi nama anak acah2 celebriti hot super model bagai

      0

      0
  10. melati says:

    lantak la…nme anak deme. klau xbekenann nnti bila time bubuh nama ank sendri beringt jela…jgn bubuh nme pelik dan sush dsebut. hak masing2. pelik la korang ni. nama anak org pun sibuk nk buat gaduh.

    0

    0