Written by Bella | February 15th, 2016

Sedang menanti hari untuk menjadi ibu tidak lama lagi, Datin Paduka Eina Azman dan suaminya Datuk Paduka Kaiser Gurmeet baru-baru ini telah mengadakan sesi maternity photoshoot, bagi mengabdikan kenangan mendapat cahaya mata pertama.

Sesi fotografi tersebut diadakan di kediaman mereka dan diambil oleh jurugambar terkenal Teddyfilm.co

Dah besar dah perut Eina, kami doakan agar saat kelahiran anak pertama beliau ini berjalan dengan lancar.

Jom kita layan beberapa foto sekitar maternity shoot Eina Azman dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Teddyfilm.com

38 responses to (6 FOTO) Sekitar Maternity Photoshoot Eina Azman

  1. Kilah says:

    Besar nya perut eina ya Allah takut tgk.
    Whatever it is aku still takleh hadam dgn concept photoshoot2 ni, pre wedding post wedding baby shower and now maternity?
    Kfain diorg ada duit hak diorg la apa la but.. Yg plg takleh blah samtilla dah kawin tapi bak buat post wedding shoot mcm… Err tak phm.
    Lagi salute fahrin ahmad & ramona zamzam, rilek je takde nak shoot itu ini bagai..
    Aku tak benci eina eh, malah mendoakan agar mudah utk bak beranak nanti amin..

    0

    0
    • Elsa says:

      Jeles la tew ~

      0

      0
    • Anonymous says:

      Dalam comment awak, semua perkataan ‘bak’ tu adalah typo kepada ‘nak’ kan? Sebab baca 2-3kali macam tak kena bak tu.

      Bak kata pepatah. Haa ni baru kena. Hihi

      0

      0
      • Anonymous says:

        Rambut hitam ni nampak 1000 kali lebih elok dari kuning karat.
        Anyhow congratulation to both of you…. Gambar tu nampak sweet je for husband and wife to embrace the last semester of wife prenancy…

        0

        0
    • lalala says:

      stakat maternity shoot mcm ni,ok lg..sjuk jugak tgk kn..jgn maternity shoot tayang perut tbojol tak blapik bju tu..dh knape..

      0

      0
      • miss lollipop says:

        dalam semua komen, mesti nak bandingkan dengan ramona zam zam.. pelik aku, ramona, baik, ramona zuhud, ramona suami isteri paling bahagia di abad ini (padahal baru kawin beberapa bulan), ramona paling tak menunjuk, bla bla bla..follow ig ramona, aku tgk, dok menayang jek, menayang makan sedap, menayang holiday, sama jek dgn artis lain…

        anyway, eina, ko rambut hitam memang cantik, please jangan kalerkan rambut kuning nenek kebayan tu lagi..

        1

        0
      • greenfingers says:

        Entah.. jumud sgt pikiran.Setakat cmni, xda hal lah. baby shower ka, mummy shower ka. pakaian tu jgn duk macam binatang sgt okeh. Klu pre-wedding tu mmg toksah duk ikut. belum kahwen dh peluk comolot.

        0

        0
    • Anonymous says:

      ikut mat salleh

      0

      0
    • Anonymous says:

      Perghh besar gile perut..lain macam benih spesis benggali ni..memang power.ni mau keluar2 dah ade bonggol kat kepala ni..hahahahaha

      0

      0
  2. Lols says:

    Saya teka, baby perempuan! ;)

    0

    0
  3. Aku says:

    Alah tk pe lah buat kenangan masa ngandung…mayb amek gambar sendri tk cantik so buat lah photoshoot intuk jadi kenangan dan share gambar dgn peminat. Ape2 pun semoga eina bahagia dan selamat bersalin…

    0

    0
  4. nil says:

    Tumpang lalu..

    ada betulnya,..kenapa nak buat baby showerlah, pre weddinglah,..itulh ini,..
    sama sekali tdak jealous dgn eina azman ni..
    kita tgok sajalah photo shoot harith Iskander dgn wife dia dlu,…mngalahkan omputih,..
    jgn trllu nk ikut sgt style barat tu.
    tdak salah nak berkongsi sesama peminat,…tpi jgn over sgt..memang itu hak masing2.
    inilah bila kita kata,..ada yg kata kita dengki, cemburu, iri hati,..x boleh tgok org senang,..bukan guna duit kolah apalah,..
    bahasa typo sikit mulalah nk komen sana sini,..bahasa english or BM salah pandai pula tolong perbetulkan…
    cuba komen sikit pasal mangaji…boleh ke..?

    0

    0
  5. lutsinar says:

    biar je la org nak buat pre wedding ke… maternity ke.. newborn ke…asalkan tak over. mcm pic eina ni..sweet je nampak. simple. komen ttg rambut eina tu mmg betul. cantik nampak rambut colour gelap. yg colour kuning dlu tu nampak dia lebih tua.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    cantik…
    pakaian pun tak menjolok mata…

    0

    0
  7. Dastar says:

    syukurlah eina azman dah pulih dari penyakit misteri yg menyebabkan warna rambutnya berukar kekuningan. ini lah rezeki anak namanya.
    semoga selamat bersalin dan sihat selalu eina.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    tak payahlah selitkan gambar yang terbonjol pusat dan tundun tu… simpan untuk koleksi peribadi…..

    0

    0
  9. Winwin says:

    Bagus. Potong kuku.

    0

    0
  10. nonok says:

    iklan jam tangan

    0

    0
  11. Anonymous says:

    semoga selamat bersalin eina azman.

    0

    0
  12. Nur says:

    x lama dah tu.kaki kembang

    0

    0
  13. pahpetom says:

    eina dapat pahala percuma orang duk ngata dia itu ini. Simpan semua setiap inci perkataan dan tukar dengan zikir itu lebih baik. :)

    0

    0
  14. Fazura says:

    semoga selamat bersalin dan dikurniakan anak soleh solehah…….

    0

    0
  15. CANTIK says:

    Tahniah Eina….harap selamat semuanya…cuma 1 aje….pleaseeeeeee jgn kaler rambut karat lagi…..rambut hitam nampk seri eina nak jadi ibu

    0

    0
    • Anonymous says:

      haah betul tu. baru nak komen tadi. kaler hitam baru nampak seri. Natural look. much better. jgn diubah.

      0

      0
  16. senah senak says:

    TAHNIAH LA…tp knpa husband dia still pkai gelang silver tu…????
    bkn ke keturunan diaorng mmg kn pkai gelang mcm tu….
    maap lah yer ..kompius jap

    0

    0
    • Anonymous says:

      walaupun aku memang tak berkenan orang lelaki pakai bangle @ gelang tapi aku tetap nak cakap..orang melayu pun ramai yang pakai huhu

      0

      0
    • Anonymous says:

      ikut agama sikh mesti pakai gelang silver tu….. lelaki tu kan Bengali

      0

      0
  17. Anonymous says:

    kaki dah bengkak…tunggu masa je ni

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Overall..ok.lah.pakaian eina pun tak lah mnjolok mata.mcm pakaian org2 biasa jgk..bkn mcm si sazzy falak tu.nmpak aje badan kecik.tp sexy nk mposs.ngalahkan hollywood.kononnya dialah plg urban.hot mummy.hot dkt akhirat nanti dia lupa agknya.ingatkan lps beranak kembar..sopan lah sikit.makin teruk.

    Semiga eina azman terus bersederhana dlm semua aspek.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    jam tu mahal

    0

    0
  20. Anonymous says:

    last semester ke last trimester pregnancy???? confius jap baca komen

    0

    0
  21. Pencil says:

    husband dia dapat dato sal apa eh?

    0

    0
  22. shahida says:

    Ni mesti baby boy…… nmpak dahhh

    0

    0
  23. Anonymous says:

    hmmmmm …. penat aku carik kesuwetan dlm setiap pic, non-ado .. tang pepek tu napa tak gelapkn je, berbentuk geli tgk

    0

    0
  24. Anonymous says:

    sweet..
    semoga dpermudahkn.. aamiin

    0

    0