Written by Bella | November 24th, 2016

Bakal menamatkan zaman bujang pada 26 November ini,  pelakon yang kini dikenali menerusi drama Umairah,Lufya Omar dan pasangannya DR Che Muhammad Hafiz sempat merakam detik indah mereka berdua menerusi foto pra perkahwinan.

Foto pra perkahwinan Lufya dan Hafiz tampak cukup sederhana dan terserlah cinta antara mereka. Kedua-duanya mengenakan persalinan berwarna putih melambangkan kesucian ikatan perkahwinan yang bakal dibina.

Kami berharap segalanya dipermudahkan buat Lufya dan Hafiz. Kami turut mendoakan perkahwinan mereka kekal sehingga jannah.

Lagi beberapa foto pra perkahwinan Lufya Omar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto: artoukgraphy

22 responses to (6 FOTO) Pra Perkahwinan Lufya Omar

  1. Jiroh Si Minah Kampung says:

    Gambar yg last tu sekali pandang mcm Demon plk dlm cte vamp diaries

    13

    0
  2. macam-macam says:

    cantiknyaaaa lufya…………jumpa in real lg cantik woooo..kulit muka bersih gebu woo….

    25

    0
  3. Anonymous says:

    seiras

    16

    0
  4. lia says:

    aku mula minat lufya ni waktu tgk cerita umairah.. mula2 aku tak kenal dia..aku pun google pasal dia ni. Aku ingat dia artis baru. tgok2 mmg dh lama dlm industri cuma dulu xbertudung. rupa rupanya dia bdk AF dulu. alhamdulillah makin cantik dan manis sejak berhijab. aku dpt rasa dia bertudung mmg ikhlas. entah la aura dia bertudung tu mmg menyerlah lah

    38

    0
  5. nero fbb says:

    Cite umairah best. Aku jarang tgk cite melayu tp yg ni aku mmg layan

    16

    0
  6. Anonymous says:

    sama cantik sama padan. loveeeee!!

    9

    0
  7. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    so gay……..pthuihhhh

    2

    13
  8. Anonymous says:

    ok laa.. Macam pinang dibelah dua.. Sama2 cantik.. Semoga bahagia hingga ke jannah…

    7

    0
  9. nok gebuzzz says:

    best cite umairah..cantik betul lufya ni..simple jer,semoga berkekalan hendaknyer.

    10

    0
  10. Minah keliru says:

    Perlu ke buat gmbar pra pkahwinan?? Ramai sgt artis buat pra² ni.. Kalau x jadi kawin,ape jadi kt gmbar² pra ni ehh??

    4

    7
    • yana says:

      bukan arits je.. org umum skrg ni pon dh wt gmbr pra perkahwinan… nk tunjuk betapa romantis nye dorang kot..

      4

      0
      • Pekerja Gomen says:

        Sekurang2nya gambar pra dia takdela berpeluk sakan..
        Baring bersama atas sofa / katil…
        Gambar2 pra biasanya ditayangkan sebagai slide show sebelum majlis berlangsung.
        So sementara tunggu majlis start takde la tetamu melangok je…
        Bleh cuci2 mata… trend le… ala nyah… mcm tak biasa..
        :P

        11

        1
  11. kkuuu says:

    sy suka sbb takde mcm pelakon/penyanyi/artist lain yg pre-wed photos dah mcm laki bini..thumbs up to both of u..*btw, mamat tu keding nau laa..dah la badan kecik, lufya kena kasi dia makan lebih sikit, kasi sado :p

    5

    0
  12. Anonymous says:

    Pose sana sini depan camera pas tu romen dlm semak

    0

    11
  13. cik jue says:

    Tema pra-wedding : Sesat dalam hutan ..

    1

    1
  14. InCloset says:

    sedapnye badan laki dia pic yg last tu.. nipple tersembul.. hisap sedap tu.. nyot2 sambil pancut.. arghh!

    0

    0
  15. Almari says:

    sedapnye badan laki dia pic yg last tu.. nipple tersembul.. hisap sedap tu.. nyot2 sambil pancut.. arghh!

    0

    0